Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joselu laat debuterende Onana volledig kansloos met weergaloze omhaal

Laatste update:

Manchester United heeft in de nacht van woensdag op donderdag verloren van Real Madrid. Het oefenduel, als onderdeel van de tour door de Verenigde Staten, stond onder meer in het teken van het debuut van André Onana. Het waren echter de nieuwkomers van Real Madrid die een hoofdrol opeisten. Jude Bellingham en Joselu zorgden met twee schitterende doelpunten voor een 2-0 overwinning voor de Koninklijke.

United en Real begonnen beide met een sterke formatie aan het oefenduel. Zo had Erik ten Hag basisplaatsen ingeruimd voor onder meer Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Mason Mount en Lisandro Martínez, terwijl bij Real Bellingham, Luka Modric, Rodrygo, Vinícius Junior en Eduardo Camavinga aan de wedstrijd begonnen. De Madrilenen hadden slechts zes minuten nodig om de score te openen. Na een schitterende dieptepass van Antonio Rüdiger wipte Bellingham de bal over de uitkomende Onana: 1-0.

Real drukte door en kreeg halverwege de eerste helft de mogelijkheid om de score te verdubbelen. Vinícius trok vanaf de linkerkant naar binnen, maar vond Onana op zijn weg na een schot in de verre hoek. Het duurde tot tien minuten na de rust voordat United er voor de eerste keer gevaarlijk uitkwam. Alejandro Garnacho verschafte zich wat ruimte aan de linkerkant van het veld en haalde verwoestend uit. Andriy Lunin stond echter op zijn post en redde knap. Aan de andere kant voorkwam Onana dat Joselu kon scoren.

Ten Hag besloot zijn elftal vervolgens op negen posities te wijzigen en gunde onder meer Antony, Donny van de Beek en Jadon Sancho een half uur speeltijd. Het was echter de ploeg van Carlo Ancelotti die het meest dreigend bleef. Twintig minuten voor tijd was het opnieuw Joselu die de bal voor het intikken had uit een corner, maar ditmaal redde Diogo Dalot. Een minuut voor tijd lukte het de van Espanyol overgekomen spits alsnog om voor de 2-0 aan te tekenen, toen hij een weergaloze omhaal in huis had op aangeven van Lucas Vazquez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is ook wel een lange poos geleden dat wij onze friendlies serieus nemen en die winnen.

Vaker in het verleden zag je dat ze enorm nonchalant waren en dit zag je dan ook terug tijdens de start van de competitie met als gevolg puntenverlies in La Liga.

Nu lijkt de machine direct op gang te komen.

Bellingham is toch een beest hoor, wat gaan wij daar van genieten.

27 juli 2023 om 08:17

Echt een mooie goal van Bellingham. Echter had de goal van Jude had niet moeten tellen, maar er was geen VAR.
Dan die omhaal daar gelaten, die was tot het puntje correct uitgevoerd!
Het middenveld van Real is enorm stabiel. Eerste helft had United daar ook ontzettend moeite mee. Vond United over het algemeen stabiel. Ze waren niet goed, maar zeker ook niet slecht. Aanvallend kwamen ze zoals gewoonlijk tekort. 2e helft vond ik United de betere, maar dat scheelde ook heel weinig & na de nodige wissels valt dat nog enigzins te begrijpen.
Van United point of view.. er moet sowieso nog een middenvelder bij. ETH moet echt niet zowel met Bruno als Mount spelen, want dat liep voor geen ene meter. Aankoop van laatst genoemde is ook echt een hele rare. In de gehele pre-season nog geen 1 moment van overtuiging gezien, echt bi-zar! Bruno die vaker iets slechts doet dan goed. Vind dat United ook met hem niet verder komt als er geen spits is waarbij hij ballen aan kan gaan leveren.
Rashford was een ghost! Die was nergens te bekennen.
& dan Real, wat een lichting hebben zij toch met Vini, Rodrygo, Bellingham, Cama & Tchouameni. & dan dalijk nog MBappe.. pff om jaloers op te zijn man.

27 juli 2023 om 09:25

Zowel Bruno als Mount zou wel moeten kunnen. Probleem is dat Ten Hag Bruno op rechtsbuiten zet waar hij totaal niet thuishoort. Net zo als Rashford niet in de spits hoort. Daar speelt hij zelden goed. Maar idd Mount 4 wedstrijden onzichtbaar. Al moet je zo iemand wel de tijd geven na zo’n slecht seizoen en een nieuw team die ook nog niet in balans is. Man Utd heeft gewoon broodnodig een spits nodig.

27 juli 2023 om 09:25

Mount en Bruno kan nog groeien, maar ik denk ook dat het idd geen goed idee is, vooral omdat Case dan alles zelf op moet lossen en er te weinig controle op het middenveld is.

27 juli 2023 om 09:21



Oh laat Real dan maar sterk beginnen dit seizoen en vervolgens daarna afzwakken en punten verspelen. Is mij om het even . Bellingham en Arda gaan beiden vlammen bij Real. Arda speelt met al die verdedigers op de trainingen.

27 juli 2023 om 11:10

De goal van Joselu was echt geweldig om te zien. Hopelijk zien we meer van hem tijdens de serieuze wedstrijden. En Vini was weer geweldig zoals altijd, zelfs in oefenpartijtjes. Ben benieuwd naar de eerste Classico aanstaande zaterdag, het is weliswaar een friendly, maar ik hoop dat we winnen.

27 juli 2023 om 12:03

Bij United weet men gewoon niet wat mandekking is. Joselu is de solospits en is ook best wel statisch en dan staat er werkelijk niemand hem te dekken. Iedereen was lucht aan het dekken. Zelfde geldt voor Bellingham, die had gewoon buitenspel moeten staan maar men was positioneel totaal niet aanwezig bij United.

27 juli 2023 om 12:22

Die nonchalance zie ik nu ook gewoon hoor.

Onana had bij die goal van Bellingham niet eens moeten uitkomen. Dan was het veel moeilijker geweest om te scoren

27 juli 2023 om 08:57

Dat is iets dat Onana zijn hele carrière al doet. Het pakt vaak goed uit maar als een speler weet wat hij doet sta je flink voor paal.

Hij gaat nog belangrijk zijn. Scoort heel vaak in grote wedstrijden.

Heeft tegen Italië gescoord, atletico, Barca (uit- en thuiswedstrijd), Real Madrid (uit- en thuiswedstrijd), Sevilla.

33 jaar, maar zeker een speler die je graag voor de breedte in je selectie wil hebben.

27 juli 2023 om 08:30

Hebben we Mbappe uberhaupt nog nodig?

Die tackle van martinez weer. Man man zo onnodig.

27 juli 2023 om 08:08

Begin mij echt aan hem te irriteren. Gaat te vaak onnodig over de grens. Maar denk dat dit meer een manier is om zijn onkunde en telkens te laat komen te compenseren.

27 juli 2023 om 08:28

Dat is toch niets nieuws bij hem ? Was in de Ajax tijd ook al zo. Hij kwam er te vaak mee weg. Pure onkunde.

27 juli 2023 om 08:32

Tegen wie was de tackle?

27 juli 2023 om 08:38

Bellingham zie ik nu. Wat een idiote tackle voor een vriendschappelijke wedstrijd zeg. En het is idd puur zn eigen onkunde, is veel te laat.

27 juli 2023 om 09:27

Wordt door de fans als passie en strijdlust benoemd, maar is gewoon idioot. Maar als de coach vooraf al zegt dat je geen friendlies speelt zet je al een toon natuurlijk, lompe actie van Ten Hag.

27 juli 2023 om 09:59

Lomp? Dat is een doodnormale reactie die veel coaches maken. Zou jouw coach ook eens wat serieuzer moeten nemen.

27 juli 2023 om 10:25

Hou toch op man. Pre is om systemen etc in te slijten, niet om je hardste tackles te trainen. Kan hier zomaar Jude’s debuut in de Liga met een paar maanden uitstellen. Gewoon dom van de coach om na die harde tackle op Saka niet hem toe te spreken om dat te bewaren voor de PL

27 juli 2023 om 12:15

"Dat is een doodnormale reactie die veel coaches maken."

Noem ze dan even. Nee, serieus, ik wil een lijst met op z'n minst 5 coaches van op z'n minst 5 verschillende competities in de afgelopen twee, drie weken. Als het dan toch zo veel coaches zijn, dan moet dit te doen zijn.

27 juli 2023 om 13:17

Jij haalt nu twee dingen door elkaar. Wat is er mis met zeggen dat je geen friendlies speelt? Ik heb het helemaal niet over die tackles, moraalriddertje.

27 juli 2023 om 14:26

Je raaskalkt weer, doe je toch altijd alleen maar als het om united gaat. Ik adviseer je alleen nog maar op Arsenal forums te reageren. Doe ik bewust ook niet namelijk door mijn gaat jegens Arsenal. Ik kan toch niet objectief naar ze kijken net als jij dat niet richting United kan. Kijk eens terug in de tijd, de beste verdedigers speelden altijd op/net over het randje. Jaap Stam, Cannavaro, Materazzi, Pepe, Ramos, Vidic, ik kan nog wel even doorgaan. Allemaal ideale schoonzonen jullie. Ook oefenwedstrijden moet je gewoon serieus nemen. Ook Martinez moet nog in zijn ritme komen na maanden blessureleed. Waar die normaal op tijd is met dit soort tackles, mist hij ritme en is hij gewoon een seconde te laat. Maar goed, je zal wel nooit gevoetbald hebben en dat niet begrijpen. Kan het je ook niet kwalijk nemen dus

27 juli 2023 om 22:20

Tuurlijk joh, hij mist ritme en kan dus niet timen. Heeeeel logische verklaring. Blijf jij lekker uit de Arsenal topics dan reageer ik gewoon objectief in die van Utd. Dat jij en een paar anderen bij mijn reacties meteen ongesteld raken is jullie probleem.

28 juli 2023 om 09:30

Ik wacht nog steeds op die lijst. Anders ga ik er maar vanuit dat je maar willekeurig dingen verzint om argumenten op een voormalig Noord-Spaanse voetbalsite te winnen.

30 juli 2023 om 19:27

Een paar Utd fans raken hier direct van de leg als een Arsenal fan reageert op een artikel over hun club. Gaan ze direct de raarste dingen zeggen en zijn ze niet meer voor rede vatbaar. Ik krijg vaak te horen dat ik altijd en alleen maar negatief ben over Utd, wat niet eens in de buurt komt vd waarheid.

27 juli 2023 om 10:01

Die Martinez moet je zelfs in zo’n oefenduel rood geven met een paar wedstrijden schorsing. Een oefenduel met 2 benen inkomen op iemand zijn enkel? Knettergek.

27 juli 2023 om 14:32

Haha, mooi dat hij dat zegt met als idool Sergio Ramos, volgens mij klopt dat niet helemaal

27 juli 2023 om 10:23

Wat irriteert hij mij. Het is een oefenwedstrijd en dan speel je zo.

27 juli 2023 om 12:13

Tweede keer in twee wedstrijden ondertussen voor Martinez. Bellingham was er ook niet al te blij mee. Ten Hag lijkt een beetje te gaan voor het idee van passie, wat vrij te vertalen valt naar "we gaan een schopploeg worden wanneer we tactisch ondergesneeuwd raken". Redelijke tactiek in Engeland, je komt er vaak genoeg mee weg als United zijnde historisch gezien.

27 juli 2023 om 17:50

En weer Arsenal fans die komen janken terwijl het een Real Madrid speler gaat. Historisch gezien houden jullie dat ook goed in stand.
Waarom zeggen jullie niets over de tackle van Arujo op Jezus trouwens? Juist.....

28 juli 2023 om 09:29

"ja maar"
Gast, je hebt hier een breed scala aan mensen met verschillende achtergronden qua clubvoorkeuren die allemaal kritiek leveren op Martinez en je reageert alleen op iemand waarvan je weet dat die voor Arsenal is, want ik noem Arsenal nergens bij naam in mijn reactie, omdat je denkt dat je daarmee een punt kan maken. Dus of iedereen loopt te janken, of je moet misschien maar eens erkennen dat Martinez onnodig over de scheef gaat in wedstrijden die er niet toe doen en dat al die mensen best wel een punt zouden kunnen hebben.

Of je kan je kop in het zand houden en doen alsof het ligt aan een overeenkomende aspect van Arsenal-fans dat er kritiek komt nu. En dat die andere reacties zeg maar niet bestaan. Dat klinkt als een realsitische mindset, vooral mee doorgaan.

Overigens zou een tackle van Araujo helemaal niks veranderen aan deze situatie rondom Martinez, maar aangezien je het opnoemt, op dat moment was er geen artikel over Arsenal v. Barcelona, op dat moment had ik zelf niet eens wat gezien van Arsenal v. Barcelona, dus waarom zou ik wat erover zeggen in een artikel dat niet gaat over Arsenal v. Barcelona? Even logisch nadenken man. Maar nu even snel gezocht op Twitter en mensen klagen erover. Dus ook daar denk je een "hebbes!"-moment te hebben die er niet is.

Maar even serieus, verklaar even de reacties van fans van andere clubs hier dan. Zijn die geïnfecteerd door het Arsenal-virus dat ze zo reageren?

Ik geloof mijn ogen niet, een artikel over Real Madrid. Klasse!!

Het was een leuke wedstrijd, met name de eerste helft zat vol pressie en intensiteit. Real heeft een talentvolle selectie waar een hoop in zit. Een middenveld om u tegen te zeggen, benieuwd naar de keuzes van Ancelotti.

2 mooie goals waarvan de eerste buitenspel volgens mij. Die inhaal kun je alleen maar voor klappen, zelfs de fans van United reageerden met geklap. Op naar de eerste Classico, zaterdagavond 23.00 uur. Ik ga ervoor zitten!!

27 juli 2023 om 09:22

Nee het is een artikel over Man Utd. Toevallig speelden ze tegen Real Madrid.

27 juli 2023 om 09:55

Haha lol maar je hebt gelijk. Zal veel moeite gekost hebben om iets met Real te moeten posten in pre season.

Tuurlijk is dit maar een oefenwedstrijd, maar deze goal en zijn speelstijl in het algemeen schetst precies waarom ik ruim een jaar om Joselu heb lopen zeuren hier. Ik zeg niet dat Real Madrid met hem wel kampioen was geworden afgelopen seizoen, maar de achterstand op Barcelona was in ieder geval kleiner geweest. Joselu heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitstekende spits, die met genoeg minuten ook bij Real de dubbele cijfers in La Liga gaat aantikken nu betere spelers hem met passes kunnen voeden.

Bellingham wordt ook gewoon een topaankoop zonder blessures, als diepgaande man op 10 in de 4-4-2 ruit/4-3-1-2 gaat hij genoeg goals maken en is er een mooie tridente in de maak met hem, Vini & Rodry (die zonder de komst van Mbappe allebei moeten schakelen en een niveautje hoger moeten aantikken). Zolang het altijd Kroos of Modric is en er voor de rest alleen maar loopvermogen op het middenveld staat met Bellingham, Fede, Cama en of Tchouameni moet dit team weer om alle prijzen kunnen strijden.

Wat is het trouwens toch heerlijk om eindelijk weer een aanvallende linksback te hebben met Fran García, hoeven we niet langer naar het gestuntel van Mendy aan de bal te kijken.

27 juli 2023 om 08:36

Joselu is een uitstekende spits, die er vorig jaar gewoon 16 heeft ingelegd voor een degradatie kandidaat. Toch heb ik het idee; moet je met Joselu wel de CL in willen?

27 juli 2023 om 09:30

Joselu is zeker een uitstekende spits, al is hij in mijn ideale scenario niet meer dan een luxe stormram die je kan brengen om een goal te forceren, of een publiekswissel voor een van de aanvallers wanneer de wedstrijd al gespeeld is. Kijkend naar dat Ancelotti met het vertrek van Benz vanaf dag 1 al is gaan trainen op een 4-4-2 ruit formatie lijkt hij ook die kant op te gaan.

27 juli 2023 om 09:57

Het probleem is natuurlijk wel, welke spits van top niveau is haalbaar dat Real ook daadwerkelijk beter maakt? Mbappe zie ik niet komen en dan is wellicht met Joselu de start in gaan de beste keuze.

27 juli 2023 om 11:13

Joselu is inderdaad niet een topspits maar wel bruikbaar. Ik heb vertrouwen in de scouts van Madrid, en ik denk dat Joselu meer zal toevoegen dan Diaz en Jovic afgelopen seizoenen. En hij heeft aardig veel gescoord vorig seizoen, en dat met mindere spelers om zich heen.

27 juli 2023 om 12:05

Je hebt vertrouwen in de scouts van Madrid... Die net zo goed Mariano Diaz en Luka Jovic hebben gehaald.

Nu moet ik zeggen, het was pech met Jovic. De hele wereld dacht dat dat een topspits in spé was. Maar om je vertrouwen uit te spreken, mwoh. Het is weer een beetje galactico-aankopen bij Real.

27 juli 2023 om 18:24

Galactico aankopen?? Tchouameni en Bellingham ok, maar Fran García, Joselu, Guler, Rüdiger, Camavinga, Alaba… en daarna krijgen we een Hazard uit 19/20, maar die is inmiddels alweer weg. Tegenover een Tchouameni staat het vertrek van Casemiro (goede 70 mln). Vanuit de basiself is er werkelijk maar 1 galactico aankoop waar heel Europa achteraan zat (Bellingham). Geen Courtois, García, Mendy, Alaba, Militao, Rüdiger, Carvajal, Vazquez, Modric, Kroos, Camavinga, Valverde, Vini, Rodrygo, Joselu, Guler, Diaz, Ceballos is voor meer dan 45 miljoen aangekocht. Ook Endrick wordt geen echte galactico aankoop, dus: “Het is weer een beetje galactico-aankopen bij Real.” klopt he-le-maal niks van.

27 juli 2023 om 18:25

Dubbel

27 juli 2023 om 18:26

Dubbel

En idioot Martinez probeert weer eens iemand te blesseren. Dit keer breekt hij bijna Bellingham z’n enkel, echt wat een ontzettend onsportieve speler zeg..hij komt er ook altijd mee weg..

27 juli 2023 om 08:38

Is gewoon een beperkte verdediger die met dit soort dingen zichzelf staande houdt. Zo'n Ajax hype kan lang duren.

27 juli 2023 om 08:44

Daarom, mensen vinden hem zo geweldig. Jongen is voetballend ook erg goed, maar hij heeft zoveel overtredingen nodig. Kan eigenlijk bijna elke wedstrijd wel met dubbel geel de kleedkamer opzoeken maar de scheidsrechters doen er vrijwel nooit iets aan. Nu deze twee vriendschappelijk wedstrijden zie je het alweer. Ajax fans en Ubited fans zullen het wel weer op mentaliteit gooien maar mensen alleen maar onderuit trappen, heeft daar weinig mee te maken.

27 juli 2023 om 08:48

Is ook wel enorm overdreven hoe het hier geschetst wordt. Is over het algemeen vrij clean en fair, ja heeft elke pot wel eens een actie waarvan je denkt, had geel kunnen zijn, maar om nou te zeggen dat hij zich alleen staande houdt door dit soort tackles en hij verder beperkt is, is te ver gezocht. Dan kijk je simpelweg geen wedstrijden.

27 juli 2023 om 08:51

Jeetje de Arsenal fans, die is voor hen nu vijand #1. Zo enorm overdreven. Dit was inderdaad een tackle die te ver ging, had rood kunnen zijn.

Maar om Martinez nou beperkt te noemen, dan ben je zelf veel idioter dan hij sporadisch is.

27 juli 2023 om 09:09

Vol op de bal? Wel met het volledige risico om Saka z’n enkel klem te zetten tussen je benen. Maar goed, het zal idd wel aan ons liggen en niet Martinez zelf. Ik geef hem juist nog een compliment dat hij voetballend echt heel goed is..

27 juli 2023 om 09:09

Tackle is gewoon hetzelfde alleen raakte Martinez toen wel de bal en vannacht niet. Je kan hier zo een speler een half jaar mee de lappenmand in trappen.

27 juli 2023 om 09:09

Hij raakt de bal ja, maar dat wil niet zeggen dat het ongevaarlijk was.

27 juli 2023 om 09:10

Verdedigers als Ramos of Thiago Silva beperkt noemen, dan zou ik idioot zijn geweest. Martinez is niets speciaals en ook zeker niet van wereldklasse. Gewoon beperkt voor het niveau dat United zou moeten nastreven.

27 juli 2023 om 09:14

Saka word niet geraakt was vol op de bal. Een harde maar alsnog een clean tackle. Maar tuurlijk volgens Arsenal fans is het een overtreding op Saka. Zou vast niks met Julie club voorkeur te maken hebben..

27 juli 2023 om 09:33

Als de coach vooraf zegt dat je geen friendlies speelt kan je dit verwachten. Gewoon een domme opmerking van Ten Hag. Martinez is een prima speler, maar dit soort dingen in preseason is gewoon lomp ongeacht de tegenstander.

27 juli 2023 om 09:46

Saka wordt niet geraakt zegt ie ook gewoon 🤣

27 juli 2023 om 10:02

Nog steeds aan het janken over die tackle op de bal en Saka die zoals gewoonlijk zich aansteld. Die man is de nog erger dan Neymar.

27 juli 2023 om 10:02

Ga je nog verder met zeiken Samcro? Je klinkt als een klein kind door dit te herhalen. Zoveel coaches zeggen dat je geen friendlies speelt. Dat is een hele normale uitspraak om je spelers te motiveren en iedere wedstrijd serieus neemt.

27 juli 2023 om 10:09

misschien had Arteta die opmerkingen vorig seizoen moeten gebruiken, was je misschien nog kampioen geworden ook.

27 juli 2023 om 10:11

Ramos was ook niet vies van een smerige tackle, beetje zoals Martinez. Dus dan is hij ook beperkt? Zet die bril eens af en ga gewoon wedstrijden objectief bekijken. Iedereen is lyrisch behalve Kaka2007.

27 juli 2023 om 10:13

Iemand een fanboy noemen maar in de bres springen voor een speler die niet eens meer bij jouw club speelt, maar in jouw ogen niks fout kan doen omdat hij voor jouw club heeft gespeeld, dat is pas fanboy.
Samcro heeft gewoon gelijk. Martinez kan goed voetballen, maar als het tegenzit slaan de stoppen door en gaat hij om te breken. Dat is iets wat ze meekrijgen met de paplepel, Argentijnse verdedigers. Kijk maar naar de namen: Otamendi, Acuna, Foyth, Montiel, Tagliafico, deze Martinez, allemaal in de basis gewoon ordinaire schoppers. Uit vroegere generaties kan je Mascherano, Tarantini, Passarella en nog veel meer aan dat lijstje toevoegen.

27 juli 2023 om 10:27

Jullie hebben Martinez harder nodig dan wij. Maar mooi om te zien dat jullie ook kritisch op jullie eigen spelers kunnen zijn en niet meteen naar anderen wijzen, spreekt voor jullie! Manmanman wat een treurnis.

27 juli 2023 om 10:45

@rm Vreemd Martinez heeft nooit bij de club waar ik fan van ben gespeeld? Veel aannames die je maakt weinig feiten. Je weet niet eens van welke club ik fan ben. 🤡

27 juli 2023 om 10:53

Nog steeds met je ogen dicht aan het kijken zie ik of gewoon niet zoveel verstand van vriendschappelijke wedstrijden. Je neemt hier, en bij Saka ook, het risico een collega te blesseren waardoor hij weken/maanden zijn beroep niet uit kan oefenen. In een potje wat gebruikt wordt om systemen etc in te slijpen. Als je dan nog niet begrijpt dat er kritiek komt als je zulk gedrag vertoont ligt het toch echt aan jezelf. Of je kunt zoals die Utd fans niet normaal reageren op Arsenal fans, dat kan ook. Maar het mooie is dat vrijwel iedereen die er schande van spreekt geen Utd fan is maar ook niet allemaal Arsenal fans zijn. Waar ligt het dan aan? Ik weet het wel, zij zelf eigenlijk ook.

27 juli 2023 om 13:48

Man man man, wat een niveau weer vandaag. Het is om te huilen voor mij als moderator, ik 'gum' mezelf een rsi arm vanwege al dat gezeik op elkaar. Is het nu zo lastig om gewoon 'normaal' op elkaar te reageren en elkaar daarbij ook een ietsiepietsie, heel klein beetje te respecteren.

Vanaf nu verwijder ik al dat gezeik op elkaar met punten aftrek en eventueel een ban. Geen zin in, maar het niveau in comments (met name naar elkaar) is echt steeds droeviger aan het worden.

27 juli 2023 om 14:55

ManUtd36 Samcro zegt niets bijzonders hoor. Hou aub eens op met provoceren met jouw taalgebruik.

27 juli 2023 om 22:23

Aardbei, eens met jou, maar pak dan wel de personen aan die als eerste op de man/club spelen graag. Ik reageer op de speler en opmerking van de coach, maar meteen wordt er janken en zeiken bij gehaald richting mij.

27 juli 2023 om 09:13

Ik heb liever een verdediger die de grens op zoekt en er af en toe overheen gaat, dan een verdediger die zijn been intrekt. Hij is niet bang om elk duel zijn hele lichaam in de strijd te gooien. Ik hou daar wel van. Sinds Vidic weg is, heeft geen verdediger dat meer gehad bij United.
Martinez is erg goed geweest afgelopen seizoen en heeft me verrast. Schuwt geen duels en verdedigt vooruit, goed qua passing en ook goede dribbels. Af en toe een smeerlap, maar die heb je ook af en toe nodig. Gelukkig is Bellingham niet geblesseerd geraakt.

27 juli 2023 om 11:12

Ik heb liever een verdediger die in een pre-season friendly niet als een doorgesnoven stier tackles inzet met zulke grote risico's voor de tegenstander. Genoeg uitstekende verdedigers die veel beter zijn dan Martinez, zonder dat ze houthakkers- en slagersmethodes hoeven aan te wenden: De Ligt, Dias, Kim, Marquinhos, Konaté zijn daar voorbeelden van.

27 juli 2023 om 11:03

@sonny: Van welke club jij fan bent is totaal niet boeiend, je springt wel in de bres voor Martinez zoals de meeste Ajax fans doen voor spelers ook als die al jaren weg zijn bij Ajax. Het feit dat je de tackle op Saka bagatelliseert met het argument dat hij de bal speelde zegt voldoende over je fanboy-schap. Dat risico wat Martinez daar nam om een speler een ernstige blessure te geven was gewoon ronduit een vuile streek. Net als de tackle op Jude Bellingham. En als je daar geen patroon in ziet bij Martinez, dan heb je duidelijk veel te weinig Martinez gekeken - of je bent toch wel degelijk die fanboy. Er is een verschil tussen hard en smerig. Maar dit is een discussie die nergens toe zal leiden, zoveel is uiteraard wel duidelijk. Bekende stof.

27 juli 2023 om 11:10

Je noemt me een fanboy van de club waar Martinez speelde oftewel een Fanboy van hem. Maar nu is het opeens niet boeiend voor welke club ik ben. Omdat je ongelijk hebt? Je maakt veel aannames zonder feiten te kennen. De tackle op Bellingham was idd een smerige en onnodig. De tackle op Saka was hard maar gewoon op de bal dus wat lul je allemaal? Ramos en Pépé maakte altijd zulke tackles op de bal daarvoor was je aan het juichen als RM supporter. Maar nu wil je de moraal ridder uithangen. Martinez , zijn oude en huidige club kunnen me geen moer schelen. Maar mensen zoals jij kunnen niet objectief kijken jij hebt duidelijk een bord voor je kop rare Guy.

Geen artikel over Arsenal-Barca trouwens? Heb de wedstrijd niet gezien maar toch stuk meer goals dan deze pot

27 juli 2023 om 08:59

Was een leuke pot met veel doelpunten, maar ook veel kleine overtredingen.

Saka penalty gemist, moest er zelf om lachen.

Trossard erg goed, Jesus erg goed.

Paar leuke doelpunten gezien.

Timber verdedigend mwua, aan de bal prima. Party was het cement. Havertz weer gescoord en speelde prima. Fabio Vieira met een mooie goal.

Niet heel veel over te zeggen verder…

Dat zijn nog eens goals. Genieten geblazen. Bellingham is wel een voetballer zeg poeh! Ziet er goed uit. Dit team heeft enkel nog 2 spelers nodig (elite aanvaller en een RB) en het zal unstoppable zijn. 🔥

Twee doelpunten die er met de Gea in goal niet gemaakt zouden zijn. Hoop niet dat dit de voorbode is voor het seizoen van Onana…

27 juli 2023 om 09:52

Beetje overdreven vindt je niet? Als je de Gea afgelopen seizoen zag blunderen…

Onana is gewoon een topaankoop. Past perfect in het spelletje van 10 Hag.

27 juli 2023 om 10:28

Vind ik zeker niet overdreven. Is niemand beter op de lijn met z’n voeten dan de Gea. En ook niemand beter 1 op 1. En ik zeg het nog maar eens, die blunders van afgelopen seizoen zijn er niet zoveel als men wil doen geloven. Volgens PL statistieken schuldig aan 1 doelpunt in de PL en dan die ene in Europa toen ze er al uitlagen. Daarnaast pakt hij dus dit soort ballen, dus geef mij maar de Gea. Neemt niet weg dat ik nog wel in Onana geloof, maar hij moet meer dan alleen voetballen en ik vind hem dus minder als keeper dan de Gea.

27 juli 2023 om 10:37

Nou als je serieus denkt dat de gea maar 1 fout heeft gemaakt in de PL vraag ik mij af hoeverre je hem volgt. Ik kom zonder een super goed geheugen al op 3 fouten. 2x Brentford en 1x west ham. Dan zullen er nog meer zijn. Niet voor niets de hele kritiek op hem.

De Gea is zeker niet de beste met zijn voeten op de lijn of de 1 op 1. De Gea is op zich een goede doelman maar maakt veel fouten en is niet compleet.

27 juli 2023 om 10:29

Ik denk idd dat iedereen behalve Onana die omhaal van zo dichtbij had gepakt.

27 juli 2023 om 11:05

Die 2e goal had niemand gepakt zo hard van zo dichtbij.

Jude Bellingham wat een ongelofelijke speler al! In beide wedstrijden maakt hij zoveel indruk zeg. Echt zijn manier van spelen is subliem. Ook zijn loopacties is wat Real vorig jaar heeft gemist. Echt een fantastisch talent. Eerste helft was van een heel goed niveau. Tchouameni, Camavinga, Modric en Bellingham samen was genieten. 2e helft iets minder maar wat een goal van Joselu zeg haha. Stond echt met mijn bek vol tanden toen hij die omhaal maakte. Tot nu toe een prima voorbereiding en ik hoop zo erg dat Mbappé deze selectie gaat afmaken!

Heb de wedstrijd opgenomen en vanmorgen gekeken. Eerste helft was echt top. Camavinga en Bellingham, 2 beesten. Fran Garcia mag voor mij altijd basis staan. Joselu gaat zijn doelpunten wel maken. Ze moeten niet eens zo mooi zijn als deze.
Ben echt tevreden met het geleverde spel. Was terug plezant Real Madrid kijken, wat de laatste tijd toch minder het geval was. Hala Madrid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren