Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeroen Grueter ziet perfecte transfervrije opvolger voor Slot bij favoriete club

Laatste update:

De journalisten in de NOS Voetbalpodcast denken dat algemeen directeur Dennis te Kloese een behoorlijke kluif gaat krijgen aan het vinden van een geschikte opvolger voor Arne Slot bij Feyenoord. Tijdens het wekelijkse onderonsje is het mogelijke vertrek van Slot naar Tottenham Hotspur voer voor speculatie over een vervanger. Grueter, fan van de Schotse grootmacht Celtic, zou het niet gek vinden als Feyenoord aanklopt bij zijn favoriete club voor trainer Ange Postecoglou. “Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt voetbal in de geest van Arne Slot."

Waar presentator Arno Vermeulen direct met de naam van Peter Bosz op de proppen komt, komt Grueter met een buitenlandse suggestie. “Ange Postecoglou. Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt eigenlijk voetbal in de geest van Arne Slot. Wat mij betreft is hij de meest logische vervanger.” Vermeulen betwijfelt of de Griekse Australiër een dienstverband in De Kuip ziet zitten. “Maar Celtic is zo’n grote club in jouw optiek. Dan ga je toch niet van Celtic naar Feyenoord toe?” Postecoglou beschikt bij Celtic over een aflopend contract.

Postecoglou won met Celtic in de afgelopen twee seizoenen de dubbel.

Grueter denkt dat Postecoglou openstaat voor een nieuw avontuur. “Hij heeft daar twee jaar fantastisch werk afgeleverd en is misschien ook toe aan een volgende stap.” Wanneer de andere tafelgasten suggereren dat de volgende stap voor Postecoglou eerder in de Premier League ligt, is Grueter het oneens. “Dit kan ook een mooie tussenstap zijn hoor. Hij heeft ook gewoon jaren met plezier in Japan gewerkt. Het is iemand die goed met verschillende culturen kan omgaan, dus wat dat betreft zou hij zonder meer een goede klik hebben met al die buitenlandse spelers bij Feyenoord. Hij kan ook goed met latino’s overweg. Maar goed, het is maar een idee.”

Arman Avsaroglu noemt twee Nederlandse namen. “Peter Bosz ligt voor de hand. Hij is niet door Ajax gepakt, voorlopig, is nog steeds vrij en is daar technisch directeur geweest. En ik zeg maar wat, Marcel Keizer?” Vermeulen begrijpt die suggestie niet. “Heh? Want dat ligt heel goed in Rotterdam als je een Amsterdamse trainer neerzet?” Avsaroglu denkt dat Feyenoord ook een optie uit de eigen gelederen kan overwegen. “Ik weet niet in hoeverre Sipke Hulshoff de ambities heeft om hoofdtrainer te zijn, maar hij heeft jarenlang met Slot gewerkt en kent de club door en door.” Hulshoff werd eerder ook door Willem van Hanegem naar voren geschoven in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Is Ange Postecoglou een reële optie voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Marcel Keizer? Op basis van welke prestaties?

22 mei 2023 om 16:44

@japie_krekel in deze ben ik het met je eens, wat heeft Marcel Keizer nu daadwerkelijk gepresteerd op basis waarvan hij een optie zou zijn. Ik zie Feyenoord dan nog eerder gaan voor Kees van Wonderen, al lijkt mij die op dit moment nog niet klaar voor het hoofdtrainerschap bij Feyenoord.

22 mei 2023 om 16:47

Heeft dezelfde speelstijl als Slot

22 mei 2023 om 16:50

Dat weet die wel heel erg goed verborgen te houden

22 mei 2023 om 16:53

Bij Sporting heeft ie het volgens mij wel aardig laten zien. De zandbak kijk ik zelf niet naar, ben geen Jan Boskamp

22 mei 2023 om 17:00

Bij Ajax was het niks en na half jaar ontslagen, in de zandbak 5 maanden gezeten en bij sporting nog geen jaar gezeten. Is dat nou bijzonder?

22 mei 2023 om 17:03

Vind ik wat kortzichtig.

Bij Ajax niet echt de tijd gekregen, bij Sporting fantastisch begonnen en 2 prijzen gepakt alleen seizoen daarop teleurstellend begonnen. Hij kreeg geen vertrouwen en werd direct naar 4 wedstrijden ontslagen en volgens Keizer was het ook ivm transferperiode. In de zandbak 5 maanden gezeten omdat de club Keizer de transfer naar Sporting gunde. Na het ontslag bij Sporting, ging Keizer weer terug. Sindsdien zit hij bij Al-Jazira. In totaal is dat al zo'n 4 jaar.

22 mei 2023 om 17:09

Misschien kortzichtig maar dat zijn wel de feiten.

22 mei 2023 om 17:00

Japie van harte met je 50000 reacties, mooie prestatie.
Suggestie keizer begrijp ik ook niet. Feyenoord zijnde zou ik voor jorge jesus gaan, top trainer die overal eremetaal heeft gewonnen

22 mei 2023 om 17:13

Thanks @bochherief. Ik ben benieuwd of ik nu ook op die artikelen mag reageren waar ik normaal niet voor in aanmerking kom. Jorge Jesus vind ik zeker een goede optie. Sowieso veel beter dan Marcel Keizer die imo te weinig heeft laten zien om een club als Feyenoord te trainen

22 mei 2023 om 17:01

Marcel Keizer?

Deed het wel aardig, alleen niet echt de kans gehad bij Ajax. Van mij had hij wel langer de kans mogen krijgen.

Hoe staat het met v Wonderen. Vind dat wel een geschikte vent en sowieso veel gun factor

22 mei 2023 om 17:19

Van Wonderen is een goede coach, maar die heeft voornamelijk bij clubs getraind die niet hoeven te domineren in het veld. Ik sluit niet uit dat hij een aanvallende machine kan creëren, maar garanties heb je niet. Ook de druk van het trainen van een topclub heeft hij nog niet ondervonden

Waarom zou die eigenlijk van Celtic naar Feyenoord gaan? Uiteindelijk sta je toch in de spotlights bij hetzelfde soort teams bij beiden en bij Celtic gaat het uitstekend.

22 mei 2023 om 17:02

Feyenoord en met name de eredivisie is een heel klein stapje voorruit. De kans op Europees succes is met Feyenoord ook net ietsje groter. Verder inderdaad 2 vergelijkbare clubs op alle vlakken.

22 mei 2023 om 17:04

Het lijkt me dat je voor een veilig nest als Celtic te verlaten toch iets meer nodig hebt.

22 mei 2023 om 17:16

De eredivisie is niet alleen een heel klein stapje vooruit, het is een vrij grote stap. Dat psv in het nabije verleden van rangers heeft verloren zegt niks. Het slechtst spelende ajax in 10 jaar tijd heeft rangers opgerold. 1 blik op de Europese coefficientenlijst spreekt boekdelen

22 mei 2023 om 17:21

Het is nog steeds een c-competitie. Dat de Schotse een d-competitie is verandert dat niet.

22 mei 2023 om 17:32

Wat een onzin. B competitie met een hoofdletter. De Eredivisie is al jaren bezig met een opmars. De nummers 1 en 2 van Nederland spelen na volgend seizoen in de groepsfase van de CL waar je als Schots kampioen nog de voorrondes in moet.

22 mei 2023 om 17:34

We zijn de 6e competitie van Europa Lierse, vanuit Schotland is het een enorme stap omhoog om voor de kampioen van de Eredivisie te gaan werken.

22 mei 2023 om 17:50

De enige A-competitie is de PL. Die staan op een eigen niveau. Dan heb je met la liga, de Bundesliga en de serie A een lijstje B-competities. En Frankrijk is een C-niveautje. Dan kan je daarna spreken van Portugal en Nederland.

Laten we Nederland dus ook niet groter maken dan het is. Het is samen met Portugal the best of the rest maar dat is het ook, nog steeds onderdeel van the rest. Als van Schotland naar Nederland al een “enorme” stap is, wat is van Schotland naar de Premier league dan? Een giga, waanzinnige, onnoemelijk niet normale, ultra, onmetelijk grote stap?

22 mei 2023 om 17:56

Ik merk nu trouwens bij mijn lijstje nog op dat ik daarnet nog vriendelijk was met met c-quotering. Want hoe je het nu wendt of keert er is echt bijna niemand buiten Nederland die er absoluut van droomt in de eredivisie te spelen hoor. En misschien net wat meer dan de Schotse, maar nog steeds vervalt het in het niks bij de top 4 competities.

22 mei 2023 om 18:38

De Bundesliga en de Serie A zijn B-competities? Nu heb ik echt alles gehoord

22 mei 2023 om 18:45

Jaajoh er is maar 1 A competitie. Dat is zo omdat Lierse het zegt…

22 mei 2023 om 19:03

La Liga, BL en PL zijn zeker A competities. De Serie A kan je er ook wel toerekenen. Nederland schuurt tegen Frankrijk aan op dit moment wat wel een B competitie is. Er wordt in de PL veel uitgegeven maar niet altijd verstandig. De PL is gewoon gelijkwaardig aan de BL en La Liga, zeker als je de Europese prijzen vergelijkt van de afgelopen jaren.

22 mei 2023 om 19:44

Vergeleken met de Premier absoluut ja. Dat is een competitie waar voor alles buiten de absolute top (en dat is eigenlijk alleen Bayern) niet mee te concurreren valt. We gaan de Bundesliga en Serie A toch niet vergelijken met de PL?

Verder is het geen feit maar mijn mening. Ik onderbouw gewoon even waarom ik de eredivisie als c-competitie omschrijf.

22 mei 2023 om 19:52

Europees gezien heeft La Liga ruim het dubbele aan Europese prijzen gehaald sinds 2000 vergeleken met de PL.

22 mei 2023 om 19:54

Er zijn meer dan genoeg objectieve factoren die aantonen dat de PL als competitie momenteel een ander niveau haalt. Zo hebben ze bijna 16.000 punten meer dan de nummer 2 La Liga en de BuLi en Serie A volgen al op ongeveer 26.000 punten. En als we naar de clubcoëfficiënten kijkt dan staan ze de afgelopen 5 jaar op 1 als het aankomt op wie de meeste punten per land haalt.

Als we naar individuele clubs kijken in Europa dan staat City op 1, Chelsea op 3, Liverpool op 4 en Man U op 7. Drie van de vier teams uit de top 4 komen dus uit Engeland. Een team als West Ham dat nog maar 2 seizoenen Europees speelt (en er tellen er altijd 5 mee voor de clubranking) staat gewoon 37e met maar 3.000 punten minder dan Feyenoord en meer dan AZ en PSV, terwijl die dus allemaal gewoon 5 seizoenen gehad hebben om punten te halen.

Ik zou het dus niet als “omdat Lierse het zegt” omschrijven maar eerder als “omdat de feiten er naar beginnen te wijzen”.

22 mei 2023 om 20:44

Dan is de afgelopen twee decennia ook elke speler buiten Ronaldo en Messi een B-speler geweest als ik moet afgaan op jouw theorie

23 mei 2023 om 02:11

Uiteraard. Al zijn er dan tenminste nog spelers die eens een uitschieter boven Messi en Ronaldo hadden.

Denk niet dat Popeteschu bij Celtic weg gaat. Kan best, maar lijkt me dat hij binnenkort naar de Prem vertrekt. Bij Feyenoord instappen na 2 jaar success is ook geen makkelijke job.

Met celtic wordt je 75% zeker kampioen.... en hij verdient daar wsl meer. Feyenoord moet een NLse coach halen, Bosz hopelijk

22 mei 2023 om 16:43

Postecoglou verdient om en nabij 2 miljoen per jaar. Ongeveer hetzelfde als Slot dus (waar de laatste ook nog een hele dikke kampioensbonus krijgt, geen idee hoe dat bij Celtic zit natuurlijk). Qua salaris weinig verschil dus, al loert hij waarschijnlijk eerder op een baantje in de PL.

Waarom noemt niemand Pascal Janssen? Lijkt mij samen met Sipke Hulshoff (hoewel geen ervaring als hoofdcoach) een veel betere optie dan Bosz…

22 mei 2023 om 16:46

@kazouii, vind ik geen gekke gedachte. Pascal Janssen heeft in mijn beleving bij AZ de schoenen van Slot ook aardig weten te vullen, waarom zou hij dat bij Feyenoord niet kunnen inderdaad.

22 mei 2023 om 16:53

Dat vind ik toch echt een dramatische keus. Vind de beste man echt niks hebben en AZ heeft tot nu toe elk seizoen onder hem een dip. De trainer van Glimt lijkt mij een serieuze kandidaat en of deze man, genoemd in het artikel, naar Nederland wil is de vraag.

22 mei 2023 om 17:14

Ben ik echt met je oneens. Is gewoon knap wat hij laat zien: leuk voetbal, hele redelijke prestaties en ook nog talentontwikkeling. En dat met een achterhoede die bijna hele seizoen incompleet is en je twee topspelers (Karlsson en Pavlidis) die 1/3 seizoen gemist hebben.

22 mei 2023 om 17:45

En toch zijn veel Az fans ontevreden. Hoe zou dat nou komen?

22 mei 2023 om 18:41

Onrealistische verwachtingen?

22 mei 2023 om 16:55

Heeft vorige maand bijgetekend.
Lijkt me dat hij dat bewust gedaan heeft.

Is Celtic echt zo'n grotere club dan Feyenoord? De Nederlandse competitie is sowieso sterker dan de Schotse en Europees heeft Celtic toch ook niet zo heel speciaal gepresteerd de afgelopen jaren?

Pascal jansen van az, mits feyenoord er niet uitkomt met slot.

Er zijn ook geruchten dat mocht Slot dan toch weggaan dat Feyenoord interesse heeft in Tomasson. Die heeft natuurlijk wel wat met Feyenoord. Maar heeft nog wel een contract tot 2025 bij Blackburn en ik heb geen idee hoe hij daar presteert en hoe hij die ploeg laat voetballen

Vanmiddag meldde 1908 dat er 5 trainers staan op het lijstje met opvolgers van slot. Gelukkig staat bosz hier niet op. 4/5 trainers zit op dit moment nog bij een club. Ik hoop dat pascal jansen erop staat. Straalt rust uit en speelt goed aanvallend voetbal.

Daarnaast hoop ik dat de technische staf grotendeels intact blijft. Met name sipkhe Hulshoff schijnt een belangrijke kracht te zijn in de technische staf. Pusic zal wel mee gaan met Slot. Ondanks dat hij zijn contract heeft verlengd.

22 mei 2023 om 17:17

Ik hoop op Wim Jonk. Kan hij mooi samenwerken met Sipke Hulshoff en kan ie door het vertrek van Pusic 1 assistent meenemen naar Feyenoord.

22 mei 2023 om 18:43

Alsjeblieft niet zeg. Zitten we gelijk ook aan dat voetbalbedrijfje van hem vast.

22 mei 2023 om 19:38

Voetbalbedrijfje?

Ze gaan gewoon voor Bosz hoor, let maar op. En dan kan Vd Sar het helemaal op zn bord krijgen met zn Heitinga!

22 mei 2023 om 17:01

Is volgens FTM geen optie.

Buiten het feit dat Arne nog niet weg is begrijp ik niet waarom Gio nergens genoemd word!
Moderne trainer, kind van de club en kampioen geworden met een veel minder voetballend team!

22 mei 2023 om 17:18

Nooouuu, dat was voor eredivisie begrippen echt wel een topteam. Elia in vorm en Berghuis op de vleugels, El Ahmadi als regisseur, Botteghin was fantastisch en Jones had de vorm van z'n leven. Aanvallend was Karsdorp ongekend goed, zeker de tandem met Berghuis liep fantastisch. Jorgensen die alles erin schoot. Die selectie deed weinig of niet onder voor de huidige selectie.

22 mei 2023 om 17:29

Neejoh; voorin was het beter met Elia, Jorgenson en Berghuis maar daar achter echt wel stukken minder dan nu hoor.Daarnaast vond ik Gio nou niet echt iemand die spelers beter maakt.

22 mei 2023 om 18:46

Gio gewoon een hele matige trainer zonder echt voetbalfilosofie en gewoon mazzel had met toppers als berghuis, Kuijt en Elia. Daarbij grote talenten als Karsdorp en Kongolo die doorbraken.

Grappig datzelfde namen die in de context van Ajax genoemd worden, weer gerecycled worden. Fantasie heeft men ook niet echt.

Tomasson zou ik een mooi verhaal vinden, waarom niet. Jans zie ik ook nergens, uitstekend gedaan bij Twente is ook vrij. Zou ik het ook gunnen, past prima bij Feyenoord denk ik.

22 mei 2023 om 17:48

Laat Jans maar Heitinga opvolgen past prima in Amsterdam

Ik denk dat ze gewoon Sipke Hulshoff moeten doorschuiven. Je hoort er vanuit de spelersgroep en mensen dicht bij Feyenoord een hoop goede verhalen over. Net als in de tijd toen Slot nog assistent was. Kent de selectie ook goed. Misschien nog een ervaren assistent erbij.

Mij lijkt ole Gunnar Solskjaer wel een mooie optie. Als speler veel internationale ervaring, in Noorwegen erg goed gedaan als trainer. Oke man united was even iets minder maar lijkt me wel te passen bij club als Feyenoord

22 mei 2023 om 18:22

Solskjaer heeft het bij United ook heel goed gedaan met een tweede en derde plek. Zijn laatste seizoen was inderdaad slecht

Waarom Pusic niet naar voren schuiven? Heeft bij Twente ook prima gepresteerd om ze weer naar de eredivisie te loodsen..

22 mei 2023 om 19:06

Ik denk dat Pusic met Slot meegaat. Zou ik ook niet helemaal rouwig om zijn, gedraagt zich regelmatig als een dorpsidioot langs de zijlijn.

Ik denk dat je niet zozeer voor speelstijl moet gaan, of in elk geval je daarop niet moet blindstaren, maar voor een trainer die niet alleen de ploeg op een bepaalde manier laat spelen, maar ook nadenkt over hoe de club in elkaar zit en spelers beter maakt. En dan kom je volgens mij uit op Ron Jans.

Die zogenaamde kenners noemen namen waar bij mij de broek afzakt
Bijvoorbeeld Keizer , geflopt in Amsterdam ??
Bronckhorst.

Hoe kun je nou serieus met Marcel Keizer aankomen?

Postecoglou is een goede trainer die het erg goed doet met Celtic. Maar of Feyenoord nu een stap omhoog is vraag ik me af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren