Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ange Postecoglou is teleurgesteld in één transfer op Deadline Day

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Ange Postecoglou. De manager van Tottenham Hotspur is teleurgesteld over één specifieke transfer op Deadline Day.

Postecoglou kreeg deze donderdafg tijdens de persconferentie de vraag hoe hij de transferwindow had ervaren bij Tottenham. "Het is fijn dat we onze transfers al vroeg op orde hadden. De nieuwe jongens hebben hun bijdrage nu ook al geleverd, dat gaat heel goed. We hebben een paar jongens aan een mooie club geholpen op huurbasis", vertelde hij.

"Alleen gisteren (dinsdag, red.) was er een grote teleurstelling", klonk het plots uit de mond van Postecoglou. De aanwezige journalisten veerden vervolgens op. "Ik dacht dat er een behoorlijke kans voor ons lag, maar de club had niet het idee dat dit de juiste transfer voor ons was", zei Postecoglou.

"We zijn teleurgesteld, maar hij is helaas naar Ferrari gegaan", grapte de Grieks-Australische coach over de veelbesproken overgang van Lewis Hamilton. Postecoglou zette alle aanwezigen op het verkeerde been en kreeg de lachers op zijn hand. De overstap van Hamilton wordt de grootste genoemd in de Formule 1 sinds hij in 2013 overstapte van McLaren naar Mercedes.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog nooit zo'n binding gehad met een manager in zo'n korte tijd. Sympathieke kerel met een speciale kijk op voetbal.

Na een paar managers met negatief voetbal de overstap maken naar het "kamikaze voetbal" van Ange is geweldig. Als je zelfs Levy aan boord krijgt om te investeren in het team dan kan je er wat van. Alle spelers lopen met hem weg en er wordt qua transfers ook aan de toekomst gedacht. Sowieso blijkt een groot deel van onze laatste aankopen ook allemaal voltreffers geweest. Dat was de jaren daarvoor ook absoluut niet het geval, kijk maar naar de aankopen van het Bale-geld bijvoorbeeld.

Ik zie de toekomst rooskleurig in, waar andere clubs met FFP zitten haalt Tottenham veel geld uit de omzet van het nieuwe stadion. Hopelijk dit jaar top 4 en dan verder bouwen aan de toekomst. COYS

3 februari 2024 om 09:14

Ik ben ook een grote fan. Was dat al bij Celtic eigenlijk omdat die het daar ook geweldig omdraaide.

Ik vreesde er wel een beetje voor omdat het toch niet de grootste naam is die binnenkomt in zo een kleedkamer met grote namen, maar dat bleek helemaal niet nodig. Doet het fantastisch. Misschien nog niet helemaal qua resultaten, maar wel qua sfeer die er rond de club en het elftal hangt vind ik zelf.

3 februari 2024 om 09:40

Ange is een verademing na jarenlang afschuwelijk voetbal en dan komt er ook nog zijn fantastische persoonlijkheid bij. Die wedstrijd tegen Chelsea was denk ik het absolute bewijs dat de fanbase smachtte naar een trainer die terugkeerde naar de clubfilosofie. Ondanks het verlies ging het team met applaus en bijna feest op de tribunes van het veld. Het gaat met horten en stoten maar er lijkt eindelijk weer een plan voor de toekomst te liggen.

Goeie grap maat. Ik zou je op die half spaces concentreren als ik jou was.

3 februari 2024 om 10:21

Ok, ik vraag het gewoon. Ken de term alleen uit de luchtvaart; half spaces?🤔

3 februari 2024 om 11:57

De ruimte tussen de vleugel en het centrum van het veld.

3 februari 2024 om 12:17

De zones naast de as van het veld. Die worden gezien als de belangrijkste gebieden om te bezetten, omdat de exacte as vaak te goed bezet is en je vanuit de half spaces de goeie hoek hebt om de bal de zestien in te krijgen.

3 februari 2024 om 12:18

Denk dat ie dat al wel doet, maar goed dat je hem er even aan herinnert.

@VZ: Even offtopic, maar wilde even checken waar Spurs precies stonden op de ranglijst, maar waarom is de optie ranglijst bekijken weg bij de wedstrijden? In ieder geval in de app.

3 februari 2024 om 11:47

Ze hadden laatst een artikel geplaatst dat ze van data leverancier zijn verandert waardoor ze problemen ervaren. Ze zijn ermee bezig.

Ik vind het maar een flauwe grap. Ange is slijmt te veel bij de pers. Ben benieuwd wanneer het even minder gaat of het nog steeds “vrienden” zijn.
Ik ben er niet op tegen dat trainers de pers bevriend willen maken. Maar bij Ange krijg ik kotsneigingen. Ik vind hem erg nep.

3 februari 2024 om 12:25

Haha wat een belachelijke zure reactie. En dat van de club met een trainer die pep guardiola tot in zijn kledingstijl kopieert.

Tot nu toe is het vaak genoeg minder gegaan dit seizoen en wat je juist ziet is dat ongeacht de omstandigheden, postecoglou altijd t zelfde is. Als je van iemand niet kan zeggen dat ie nep is,is hij t wel. Hij slijmt ook totaal niet bij de pers, maar je ziet dat zijn persoonlijkheid gewoon wordt gewaardeerd en dat journalisten juist bij hem in de gratie proberen te komen.

Misschien moet je volgende keer een persconferentie kijken ipv je mening baseren op quotes die je leest. Daarnaast moet je misschien proberen je jaloezie iets beter te verbergen😉

3 februari 2024 om 12:42

Dit heeft niks met jaloezie te maken. Arteta heeft qua prijzen meer gedaan dan Spurs in een lange periode.

Ange heeft een schijnheilige uitstraling. Hij zei eerder dat je een scheids zijn keuze moet respecteren en krijgt vlak na die uitspraak een gele kaart. Omdat hij zat te zeuren tegen de arbiter.
Hij deelt graag uit naar andere trainers maar noemt nooit namen. Waaronder Ten Hag en Arteta.
Zegt veel te vaak mate. De flauwe grap over Ferrari zegt ook veel. Het was geen goede grap. Alsof je baas een flauwe grap maakt en je lacht erom. Maar nu lachen de journalisten om zijn grap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren