Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen gewaarschuwd: ‘De supporters zijn gek op Harry Kane’

Laatste update:

Vincent Janssen maakte twee seizoenen naam in de Jupiler League en verdiende vervolgens een transfer naar AZ. Na een stil begin kwam hij los en in de tweede helft van het seizoen 2016/17 was er geen houden meer aan voor de spits. Hij debuteerde in maart voor Nederland, eindigde als topscorer van de Eredivisie met 27 doelpunten en werd dinsdag officieel voor minstens 20 miljoen euro verkocht aan Tottenham Hotspur.

/

Kenneth Perez denkt dat de beslissing van Danny Blind om Janssen bij Oranje te halen een gouden zet is geweest in Janssens loopbaan. “Ik denk wel dat dat heel belangrijk is geweest voor deze transfer. Want zonder het Nederlands elftal had Janssen de stap naar de Spurs nooit kunnen maken. Via Oranje heeft hij zich echt bewezen”, zegt de analyticus bij FOX Sports.

“Het was al de vraag of hij het niveau van AZ aan zou kunnen. Maar uiteindelijk, door hard te werken en vanuit zijn intrinsieke motivatie om alles eruit te halen, heeft hij het zelfs tot Oranje geschopt”, aldus Perez. Janssen maakte echt indruk op hem toen hij de penalty tegen Engeland opeiste en binnenschoot. “Hij was niet bang, had geen zenuwen en speelde goed”, roept Perez naar boven. Hij denkt wel dat Janssen het pittig gaat krijgen in Londen.

Er is fors voor hem betaald, maar Harry Kane doet het al twee seizoenen erg goed op White Hart Lane. Beter worden dan de Engelsman kan op zich wel, want Perez raakte tijdens het EK totaal niet onder de indruk van Kane. “Maar hij is een kind van de club en de supporters zijn gek op hem. Janssen moet desondanks ervoor proberen te zorgen dat hij de eerste spits van Tottenham wordt”, aldus Perez.

Zonder Oranje was Vincent Janssen niet bij Tottenham Hotspur gekomen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind kane nou niet echt een geweldenaar, maar janssen krijgt nooit genoeg kansen om zich te bewijzen daar ben ik van overtuigd, zonde dit

12 juli 2016 om 13:36

Ik voorspel een beetje een Dost-scenario. Kane zal natuurlijk gewoon beginnen aangezien hij zich al heeft bewezen. Janssen moet wachten en zal uiteindelijk wel zijn kans grijpen.

12 juli 2016 om 13:37

Waarom vindt je Kane geen geweldenaar? Omdat hij geen goed Ek speelde, terwijl hij wel 25 goals in de bpl heeft. Het is een hype op Vz om spelers te boordelen op een EK terwijl Kane een topseizoen had.

Zelfs analisten als Kenneth Perez gaan mee in die hype.

Ik weet niet of Janssen het niveau wel aan kan, een halfjaar penalty's inschieten en scoren tegen de Necs en Graafschappies geeft je totaal geen garantie om te slagen daar. Sterker nog hij zal de Tottenham kleedkamer binnen lopen als een broekie.

12 juli 2016 om 14:03

Kan best maar als Janssen in zijn eerste 3 wedstrijden 4 ballen binnenlegt ben je natuurlijk al een grote meneer. Het is wel de spits van Oranje die op wembley scoorde. Heus geen nobody in Engeland. Sterker nog, daar wordt constant de vergelijking met RvN getrokken.

12 juli 2016 om 14:10

Hypen en waan van de dag is nu eenmaal een trend op dit forum. Je merkt ook gewoon dat veel mensen snakken naar Nederlandse spelers die aansluiting vinden bij Europese (sub)top en zin voor realiteit verliezen. Kijk maar naar hoe Depay werd opgehemeld en hij Ronaldo ging doen vergeten.
Ik ben geen fan van Kane, maar hoe je mensen hier nu ziet schrijven dat Kane moet vrezen voor zijn basisplaats.... Als je objectief kijkt staat Kane gewoon een paar stappen verder in zijn ontwikkeling.

12 juli 2016 om 14:35

Heb t EK niet eens gezien eerlijk waar. Maar ik vind Kane beperkt. Geen super techniek, niet snel, kan zelf ook niet zoveel creeeren, dus geen geweldenaar. Prima afmaker voor niveau Spurs, ik denk dat hij bij elke stap omhoog zal falen.

12 juli 2016 om 16:41

Penalty's inschieten? Dat valt volgens mij reuze mee, hij heeft meer veldgoals gemaakt hoor. Een hattrick tegen Feyenoord, gescoord tegen Ajax, een wereldgoal tegen Vitesse en ga maar door. Je sluit je ogen er gewoon voor en het begint een beetje te lijken dat je hem niets gunt. Janssen is veel beter als jij denkt, maar goed, als je dat niet wilt zien, dan niet.

12 juli 2016 om 13:38

En dan zwijg ik nog over het transferbedrag. Toch gek wat je voor een speler kan vangen na een halfseizoen.

12 juli 2016 om 13:53

Dat transferbedrag zegt vooral iets over de extreme inkomsten die de premier league clubs hebben. Als er zoveel geld te verbranden is, dan krijg je dit soort dingen.

En niemand heeft een garantie om te slagen, juist in Engeland hebben we dat gezien, waar menige miljoenenaankoop bleekjes speelde in de premier league. Uit de eredivisie heb je zat spitsen gehad die helemaal de bom waren in Engeland, ondanks dat ze in NL tegen slechtere ploegen speelden. Die scouts zijn echt niet gek, die kijken naar veel meer dan alleen het aantal goals.

Ik denk dat Janssen het ook zeker in zich heeft om de harten van de supporters voor zich te winnen. Hij zal uiteraard moeten scoren, maar hij werkt altijd hard en dat is een vereiste om geliefd te zijn bij supporters in Engeland.

Ben zeer benieuwd hoe het uit gaat pakken!

12 juli 2016 om 19:26

Ja zeker, dat word tottenham kijken. Heb er al wel zin in

De supporters zijn bij deze ook gewaarschuwd,want Vincent is een jongen die speelt zoals je een voetballer graag ziet spelen.
Hij zou zomaar publiekslieveling kunnen worden door zijn capaciteiten en mentaliteit die hij in zijn spel legt.

Als Janssen oefent op z'n corners en vrije trappen komt dat wel goed denk ik.

Vechtlust heeft ie alvast, en dat wordt altijd gewaardeerd in Engeland.

Tottenham speelt meer dan genoeg wedstrijden.

Janssen gaat zijn kansen wel krijgen. Het is echter wel zo dat normaal gesproken je weinig tijd krijgt in Engeland. Je moet er de eerste paar wedstrijden dat je de kans krijgt direct staan. Ik gun het hem echter van harte.

12 juli 2016 om 13:39

Idd , als je in engeland weinig tot niet scoort als spits zijnde dan doen ze je zo weer van de hand. Dat zie je nu ook met memphis , echt een waardeloos seizoen achter de rug en staat dan gelijk al op de nominatie om verkocht te worden , juve word genoemd maar debk niet dat ie daar past aangezien ze niet met buitenspelers spelen bij juventus.

Is het geen optie om zowel Janssen als Kane op te stellen? Ik denk dat verdedigers helemaal gek worden van die twee, ze zetten veel druk

12 juli 2016 om 13:41

Jaa , kwa spel hebben ze zeker overeenkomsten. En je zag in de wedstrijd tegen engeland dat die smalling en cahil echt moeite met hem hadden , als jansen nou ook nog eens goed is in corners dan heb je een doodelijk duo

12 juli 2016 om 14:01

Ik denk dat het hebben van overeenkomsten juist een nadeel is wat dat betreft. Als je samenspeelt als spitsen kun je beter twee verschillende types hebben die elkaars zwakke punten compenseren.

12 juli 2016 om 14:49

Is maar net hoe je het beredeneert. Je kan ook twee spitsen nemen met dezelfde kwaliteiten zodat ze dubbel zo sterk zijn.

12 juli 2016 om 15:09

Kane en Janssen zijn beide de snelste niet om maar een voorbeeld te noemen, als je samenspeeld is dat toch een probleem naar mijn mening.

Zal het heel er lastig krijgen in zijn 1e seizoen. Zal het moeten doen met invalbeurten en dan moet je er staan, ben benieuwd of hij dat kan.

Het zal moeilijk worden de strijd met Kane, maar toch denk ik dat Janssen voetballend in de combinatie beter is dan Kane. Kane heeft dan weer wel een beter schot en scoort misschien iets meer. Maar goed ben zeer benieuwd naar hoe Janssen het gaat doen! Hoop echt hard dat het een groot succes wordt!!

12 juli 2016 om 14:00

Ik vrees dat als Janssen niet meteen rendeert, Tottenham in de winterstop wel een vervanger zal aantrekken. Als je 22 miljoen voor een onervaren Dost kloon neerlegt, dan kan je evengoed 25milj neerleggen in de winterperiode voor een andere one hit wonder.

Imo jaartje te vroeg weg bij AZ.

12 juli 2016 om 14:06

Waar is dat op gebasseerd? Tottenham is juist vrij terughoudend met het kopen van spitsen, die hebben een heel jaar met maar een spits in de selectie gespeeld. De laatste keer dat ze er een kochten (soldado) is alweer driee jaar geleden.

12 juli 2016 om 14:14

En Soldado was ook zo'n succes

Gebaseerd op het feit dat je eventjes 22 milj op tafel legt voor iemand die nog niets bewezen heeft. Wat is dan de stap om bij een teleurstelling dat bedrag nog eens boven te halen?

12 juli 2016 om 14:31

Tottenham heeft wel meerdere spitsen gekocht, deze bleken alleen niet goed genoeg te zijn. Afgelopen seizoen hebben ze in principe Son Heung-min gehaald voor de spits, maar die bleek beter te zijn op de flank (wat eigenlijk iedereen wel had kunnen inschatten) en heeft zelfs daar relatief weinig gespeeld. Daarnaast tikte ze ook even rustig 12,2 miljoen pond neer voor Clinton N'jie, ook een spits die het niet waar kon maken.

OT: Ik vind Kane best een goede spits maar wel een ontzettende egoïst waarbij ik soms het idee heb dat het team beter zou renderen zonder hem. Je hebt verschrikkelijk goed voetballende spelers op de flanken en het middenveld bij Tottenham dat lekker samenspeelt met elkaar en dan komt de bal bij Kane en dan weigert hij over het algemeen om een steekpass te geven op iemand die er beter voor staat om maar voor eigen succes te proberen te gaan. Nou weet ik dat een spits over het algemeen ietwat egoistisch moet zijn, maar om deze reden geef ik Janssen nog best wel een kans omdat het meer een teamspeler is. Hiernaast word ik zelf ook gek van Kane die denkt veel corners en vrije trappen te moeten nemen die dan waardeloos worden genomen, i.p.v. gewoon bij dode spelmomenten voor de goal te staan om ze af te maken.

12 juli 2016 om 15:11

Soldado was inderdaad geen success, het feit dat ze hem dan juist nog twee jaar de kans hebben gegeven zonder een dure vervanger te halen spreekt jouw hele verhaal dan toch tegen?

Ja ze betalen nu veel geld voor Janssen, maar dat moet haast wel met de markt van tegenwoordig wil je een redelijke spits kopen, dat betekent nog niet dat ze binnen no-time maar weer een dure vervanger halen mocht het niet meteen lukken met Janssen. Dat deden ze met Soldado dus bijvoorbeeld ook niet.

12 juli 2016 om 15:18

Zowel Clinton als Son zijn geen spitsen en dat wist Spurs ook wel.

12 juli 2016 om 16:34

Soldado had dan ook een grotere naam dan Janssen toen hij bij Tottenham kwam. Had zich ook al bewezen in een grotere competitie. Ook logisch dat hij dan langer de kans krijgt.

Akkoord dat de huidige transferprijzen echt buitensporig zijn. Maar met de tv gelden van nu is de markt al helemaal veranderd dan pakweg 3 jaar geleden. 22milj is een gokje dat een club als Tottenham zich makkelijk kan veroorloven.
De Spurs zaten ook achter Batsman aan, toch wel een teken dat ze een meer dan goede spits achter Kane willen hebben. Kansen zal hij krijgen maar het is de vraag of hij wel klaar is om ze te nemen.

En Son speelde wel degelijk als spits bij Hsv en Leverkussen. Daarom werd die ook gehaald, als doublure voor Kane.

12 juli 2016 om 14:10

Kane wordt duidelijk onderschat vanwege een slecht EK, maar goed Lewandowski is dan ook niks meer. Mensen die Kane wel zien spelen in de BPL weten dat hij 1 van de 3 beste spitsen is in die competitie.

Lewandowski was ook helemaal niets op het EK, bakt hij er dan ook niks van? Rchy mensen moeten stoppen met dat onnozel gelul.

Kane is toch geen kind van de club ,komt van leicester city toch ??

12 juli 2016 om 15:15

Nee, die is een tijdje verhuurd geweest aan Leicester.

Ik denk dat janssen wel een eerlijke kans gaat krijgen als je kijkt naar het bedrag wat ze voor hem hebben uitgegeven. Het is bijna de duurste aankoop van de Spurs. Dan lijkt het me niet dat die voor de bank is gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren