Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Perez ontvangt groot nieuws als 1 aprilgrap: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Laatste update:

Het nieuws dat Sven Mislintat waarschijnlijk invulling gaat geven aan de functie technisch directeur bij Borussia Dortmund is bij Kenneth Perez aangekomen als een 1 aprilgrap. Tijdens de uitzending van Voetbalpraat (ESPN) laat de analyticus weten enorm verbaasd te zijn over de keuze van die Borussen om voor de voormalig directeur voetbalzaken van Ajax te gaan.

“Het is natuurlijk 1 april vandaag, dus ik dacht dat het een grap was”, begint Perez. “Maar ik las dat Mislintat gewoon bij Dortmund gaat tekenen. Eventueel als technisch directeur.”

“Schrikken jullie daar niet van?”, vraagt Perez aan tafelgenoten Martijn Krabbendam en Willem Vissers. “Toen ik het nieuws las, dacht ik: oké, dit is de 1 aprilgrap dus.” De terugkeer van Mislintat bij Dortmund hangt al een tijdje in de lucht. Begin maart kwamen de eerste berichten naar buiten en sindsdien kwamen beide partijen steeds dichter bij een akkoord.

“Je bent in de kranten aan het zoeken naar nieuws dat echt overdreven is of naar iets waarvan je zegt: dit kan niet kloppen. Ik denk dat dit het dus was, maar ik weet het niet helemaal zeker want het blijft de voetballerij”, vervolgt Perez.

“Als het nieuws klopt, dan is dat toch best wel bijzonder. Er moet ten eerste nog een rapport komen over een aantal discutabele transfers. En dat is er nog niet eens. Als club wacht je toch ook dat rapport af, zeker als de prestaties slecht waren?”

“En als je los daarvan kijkt naar zijn resultaten in zijn periode bij Ajax, dan denk je toch ook als Dortmund: is dit het nou? Maar goed, in de voetballerij kan veel, dus dit ook”, besluit de analist.

Martijn Krabbendam vindt het eveneens opmerkelijk dat Dortmund voor Mislintat gaat. “Ik denk dat Dortmund niet gebeld heeft naar Ajax om te vragen hoe het gegaan is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wedden dat Mislintat het heel goed gaat doen? Ik roep het nu maar alvast.

1 april 2024 om 19:53

Ik ook. Gewoon zodat ik zometeen kan zeggen, zie je wel doet ie het bij Dortmund wel gewoon goed, ik zei het je! Als het daar ook een groot drama wordt laat ik gewoon niks meer erover van me horen natuurlijk

1 april 2024 om 19:58

Haha Inke, deze vind ik leuk. In feite doe je niets anders dan menig analist met zo'n reactie.

1 april 2024 om 19:58

Mag bij Dortmund ook wel uit een andere vijver vissen dan bij Ajax. In Nederland doen mensen overdreven over een transfersom van 20m, in het buitenland weet iedereen dat een goede versterking begint vanaf een 35m.

1 april 2024 om 20:11

Je hoeft niet altijd met geld te smijten om goede aankopen te doen.

1 april 2024 om 20:30

Dat klopt, maar als je in dit tijdperk mee wilt doen met de "grote jongens" zul je minstens 3-4 bewezen toppers moeten binnenhalen en die kosten gewoon stappels met geld. Die kun je ondersteunen met een paar gokjes of talenten die de coach dan mag gaan inpassen. En dat zal nodig zijn in Dortmund want op dit moment hebben ze geen selectie die op 2 fronten kan mee vechten tot het einde.

1 april 2024 om 21:30

Had Dortmund niet financiële problemen waardoor ze juist moeten gaan snijden? Beetje wat ie bij Ajax dus ook moest gaan doen?

wordt wel heel slaapverwekkend zo, die roept gewoon weer hetzelfde als de laatste keren dat dit ter sprake kwam als eventuele optie voor dortmund.
dan gooi ik er nog maar een keer dezelfde overeenkomst uit, analist/speler/trainer/wat dan ook die in het verleden ergens iets fout, verkeerds of niet goed heeft gedaan mag nooit meer in hetzelfde vak aan het werk...

ze doen net alsof mislintat een moord heeft gepleegd en verbaast zijn dat hij nog niet in de gevangenis zit ofzo... echt heel frapant.

dus ja, mislintat heeft het slecht gedaan bij ajax. Was alles op zijn conto te schrijven? ik vind van niet. Van een aantal spelers heb ik nog wel het idee dat die er komen. Uiteindelijk klopte de samenstelling gewoon niet. Dat hij bij dortmund aan het werk kan is niet verassend, heeft bij zowel dortmund en stuttgart okay/goed werk afgeleverd.

1 april 2024 om 20:43

Zou ook wel raar zijn als hij nu een andere mening zou hebben dan de vorige keren. Als hij keer op keer dezelfde vraag krijgt is het logisch dat hij keer op keer hetzelfde zegt. Hij heeft geluk dat het nu 1 april is waardoor hij het wat anders kan verpakken.

Daarnaast vind ik dat de malaise wel voor 80% op zijn conto geschreven kan worden.


20% kan dan gegooid worden op het missen van een AD boven hem, veel blessures en het feit dat hij moest bezuinige op salariskosten.
Een gigantische onevenwichtige selectie zowel qua positie als persoonlijkheden als timing (selectie op de laatste dag pas rond), een trainer die totaal niet aan het plaatje voldoet en waarmee hij binnen twee maanden ruzie had binnenhengelen en geen enkele manier van samenwerken binnen de club geeft hem wel een heel groot aandeel.
Als Ajax perongeluk buiten de top 6 valt wat niet onrealistisch is dan is dat iets wat 70 jaar niet is voorgekomen. Als je dan het meeste ooit hebt uitgegeven aan transfers dan kun je niet anders dan concluderen dat hij het heel slecht gedaan heeft. Tuurlijk mag je dan aan de bak maar normaal doe je een stap terug ipv vooruit.

Zo verbazingwekkend is dit toch niet? Mislintat heeft ruim tien jaar bij Dortmund gewerkt. Die gaan echt niet vanwege een geflopte drie maanden in het buitenland niet meer met hem in zee.

Heeft natuurlijk wel een verleden bij Dortmund, maar toch zou ik mijn handen er niet aan branden. Ook qua uitstraling/charisma is hij echt geen goed uithangbord voor een club. Ik kan oprecht niet te lang naar zijn foto's kijken... 🤢

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren