Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: 'Wat hij doet in zo'n dolend Ajax is buitengewoon knap'

Laatste update:

Kenneth Perez schat in dat het ontzettend lastig is om je als speler te onderscheiden in het huidige Ajax. De analist spreekt, met die gedachte in het achterhoofd, zijn bewondering uit voor Brian Brobbey, een van de weinige lichtpuntjes bij de Amsterdammers dit seizoen.

"Er zijn een aantal spelers die wel voldoen", begint Perez zijn relaas bij Voetbalpraat van ESPN. "Die ondersneeuwen onder de malaise die er is, die an sich individueel echt wel prima spelers zijn."

"Maar je gaat nu mee in deze malaise en daar kan je je niet van onttrekken", gaat de Deen verder. "Zet maar een aantal van die Feyenoord-spelers die worden geroemd in dit dollende elftal en dan hebben we het ook niet over hoe geweldig die zijn."

"Het is écht lastig om je daarvan te onttrekken en daarom vind ik ook de prestaties van Brobbey dit seizoen buitengewoon knap. In zo'n dolend elftal alsnog kunnen excelleren, jezelf laten zien..."

"Hij staat op negentien doelpunten dacht ik. Dat is toch buitengewoon knap in dit elftal?", besluit Perez zijn betoog. Brobbey staat overigens op 20 treffers in 38 wedstrijden dit seizoen.

Afgelopen weekend kwam de 22-jarige spits niet in actie. Zijn werkgever nam het in Rotterdam op tegen Feyenoord en ging met 6-0 onderuit.

Brobbey is op de weg terug van een blessure en bleef negentig minuten op de bank. Zijn laatste optreden dateert van halverwege maart, toen de aanvalsleider geblesseerd uitviel tegen Sparta Rotterdam (2-2).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brobbey word inderdaad een legendarische Oranje-spits. Ik denk echt wel dat hij spits van Barca kan worden na vertrek van Lewa ofzo.

8 april 2024 om 23:21

Serieus? Niet te vergelijken. Weinig techniek voor een topspits. Waar baseer jij dit op? Ik denk namelijk dat top Eredivisie juist zijn plafond is. Of als targetman een stap hogerop (want dan zeer nuttig), maar niet als basisspits

9 april 2024 om 01:24

Niet te vergelijken? Brobbey trekt sprintjes MET de tegenstander op zn rug. Hij is onhoudbaar dat hij zelfs rugby tackles krijgt. Volgens mij snap je niks van profvoetbal als het om talent en techniek ging dan hadden ze Touzani, Falcao en alle zaalvoetballers naar Real gehaald maar de realiteit is dat ze binnen 5 seconden door het fysieke geweld eronder door zouden gaan.

Niet helemaal met Perez eens, klopt dat Brobbey het prima doet bij een dolend Ajax maar die spelers van Feyenoord worden niet zomaar geroemd zoals hij dat zelf zegt. Als je een groot aantal spelers 1 op 1 gaat vergelijken praat gewoon over een groot verschil in kwaliteit, van doelman, tot achterhoede, tot middenveld is Feyenoord in elk opzicht beter. Qua voorhoede gaat het gelijk op, zeker op papier hoewel Bergwijn en Berghuis vaak genoeg niet thuis geven. Gimenez en Brobbey zijn totaal verschillende spelers qua speelstijl maar ik denk effectief gezien behoorlijk aan elkaar gewaagd. Ajax zou met een Hancko, een Geertruida, een Wieffer gewoon per direct sterker zijn dus nee wat Perez is niet helemaal waar.

8 april 2024 om 21:12

@RamonDiaz, eens. Bij Ajax loopt er nu ontzettend veel jong grut rond, met wat meer balans in het elftal erbij en toptrainer denk ik dat er best wat spelers goed te ontwikkelen zijn.

Als je door elftal gaat, vind ik met name verdediging erg undrukwekkend, Hartman, Geertruida, Hancko en ook nog Beelen en Trauner erachter is heel erg stabiel. Op middenveld hebben Timber en Wieffer zich ook enorm ontwikkeld.

Qua keepers en voorin ontloopt t elkaar niet zoveel denk ik. Verschil wordt gewoon gemaakt in de verdediging en trainer samen met name imo.

Op middenveld heeft Ajax met Henderson, Mannsverk, Taylor, Vos, vd Boomen en Vos best wat spelers waar een trainer als Slot best veel mee kan. Ook een Hato en Kaplan kan hij echt wel wat mee. Probleem zit hem in de balans en ook simpelweg in de trainer. Deze opdracht is gewoon te groot voor de gemiddelde trainer.

Beste Jan Hoeksema,

Je hebt bijna alle spelfouten rondom 'dolend' verwijderd. Maar er staat nog 1 keer dollend in, in plaats van dolend.

Fijne avond verder!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren