Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta: ‘Iedereen staat altijd versteld, niemand kan dat soort dingen’

Laatste update:

Voor de spelers van Barcelona is het al jaren een uitgemaakte zaak: Lionel Messi is de beste voetballer aller tijden. De clubtopscorer aller tijden was woensdagavond goed voor twee goals in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München (3-0). Na afloop werd Messi bedolven door complimenten van zijn ploeggenoten.

/

“Het is een hommage waard. Voor datgene wat Messi doet, neem ik mijn pet af”, benadrukte Andrés Iniesta. “Iedereen staat altijd versteld. Hij doet dingen die makkelijk lijken, maar het niet zijn. Niemand kan dat soort dingen. Op elk willekeurig moment kan hij wedstrijden beslissen of tussenstandern veranderen. Dat is voor ons een garantie tot succes.”

Sergio Busquets kwam eveneens superlatieven tekort. “Hij is de beste speler ter wereld. Hij doet werkelijk alles: assists, doelpunten en de bal veroveren. Hij won de Ballon d’Or niet, maar iedereen weet dat hij de beste is”, verzekerde de middenvelder. Neymar is blij dat hij in een team met Messi mag spelen. “Hij is de absolute nummer één en ik ben hier om van hem te leren.”

“Of het leven makkelijker is met Messi? Ja, zonder twijfel”, reageerde Luis Enrique. “Maar niet alleen met Messi. We raken eraan gewend dat hij van alles doet. Jullie zien hem alleen in het weekeinde, wij zien hem elke dag. Hij is van een andere planeet. Kijk eens hoe hij heeft meegeholpen in de defensie. Als we geen team waren geweest, waren we er niet aan te pas gekomen.”

Eindigt Lionel Messi dit seizoen als topscorer van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

discussie van messi is beter dan ronaldo of andersom moet stoppen we moeten genieten van zulke spelers in plaats van ruzie om maken messi is de beste spits allertijden c.ronaldo linksbuiten discussie gesloten

7 mei 2015 om 01:27

dit bericht was voor de mensen die op vz steeds zeggen dat c ronaldo beter is dan messi of messi beter dan ronaldo

7 mei 2015 om 01:27

Messi is geen spits

7 mei 2015 om 01:31

Wat is ie dan wel?

7 mei 2015 om 02:01

Niks, hij doet maar wat. Op papier spits, maar het is geen speler met een vaste positie. Komt over een aantal jaren op het middenveld te spelen denk ik. All round aanvaller is hij.

7 mei 2015 om 01:29

het is ook geen discussie meer, messi is beter dan iedereen ooit wie dat niet ziet is of blind of wil het niet zien.

7 mei 2015 om 12:42

Ronaldo is natuurlijk veel beter. Messi kan helaas niet tippen aan ronaldo, geinig spelertje met een leuke actie maar niet de absolute top.
Mvg, proganalist

7 mei 2015 om 01:30

Maw Messi is gewoon beter..

Wat Messi liet zien zou Ronaldo nooit kunnen..

Ronaldo is buitengewoon kwa resultaten, Messi kwa voetbal..

7 mei 2015 om 01:36

genieten van ronaldo?!!!? maar hoe? heb jij tegen juve van hem genoten?? praat geen onzin aub

7 mei 2015 om 01:47

jij doelt het op 1 wedstrijd maar bijvoorbeeld toen tie 5x had gescoord in 1 wedstrijd en tegen sevilla hattrick zulke momenten geniet ik van hem

7 mei 2015 om 07:35

Dan is hij beslissend met zijn goals, maar speelt dan ook niet zo goed.
Tegzn Sevilla maakte hij 3goals, maar voetballend zie je hem amper iets doen.
Staat 3 keer goed, en weerkt heel goed af, een echte goalenmaker.
Maar hij valt voetballend totaal niet op op de beste speler te zijn.

7 mei 2015 om 09:54

Ronaldo kan alles wat Messi kan maar dan veel beter. Dat mensen Messi beter vinden snap ik gewoonweg niet. Toegegeven het was prachtig wat Messi liet zien gisteren en met name de 2e goal...maar wat Cr7 laat zien is minimaal een niveau hoger.

7 mei 2015 om 10:00

@Zinedin, dat klopt gewoon niet. Wat Ronaldo laat zien elke week is toch wel 3 klassen lager dan dat Messi elke week laat zien. Perfecte afmaker is het maar Messi is zoveel beter en meer.

7 mei 2015 om 10:33

@Zinedin

Snap ik dus niet, zeker van iemand die fan is van Zizou en dus van verfijnde voetballers houdt. Of wel staat je Real bril in de weg, of je wilt het gewoon niet zien.

7 mei 2015 om 11:30

Jij bent fan van AM dus we weten ook met welke bril je kijkt. Cr7 is zoveel beter...kijk alleen naar de goals die hij maakt, de pannas die hij geeft, zijn trucs, zijn verwoestende schot en zijn kopkracht. Hoe durven mensen nog te beweren dat Messi beter is.

7 mei 2015 om 15:29

@zinedin

Heeft er helemaal niets mee te maken. Ik heb gewoon veel sympathie voor Arda Turan, en nee ik ben geen Turk. Messi kan alles wat Cristiano kan, maar Cristiano kan niet alles wat Messi kan. Kom nou niet af met het koppen, want dat is iets wat te maken heeft met zijn lengte.

7 mei 2015 om 16:54

Dat je dat met droge ogen durft te beweren maakt het nog lachwekkender. Cr7 is overduidelijk de beste....man kijk alleen de goals die hij maakt en de pannas die hij uitdeelt. Hij degradeert zijn tegenstanders tot figuranten.

7 mei 2015 om 17:39

'Kijk alleen naar de goals die hij maakt en de pannas die hij geeft' Je slaat de spijker op zn kop. Dat is wat hij alleen kan: goals maken en panna's geven. Iets wat Messi zelfs beter kan.

7 mei 2015 om 18:01

Messi haha...die kan heel wat maar komt jammer genoeg voor jullie de Barca fans niet eens in de buurt van Cr7. Ronaldo is met alles een paar niveaus hoger.

8 mei 2015 om 00:55

Haha als je er echt zo over denkt, stop dan aub met voetbal te kijken. Dan is er echt iets mis met je kijk op voetbal. ''kijk naar de goals die hij maakt en de panna's die hij uitdeeld". Wauw ik wist niet dat voetbal draaide om panna's uitdelen. Iets wat Messi trouwens ook nog steeds beter dan Ronaldo kan.

Nogmaals en hier stopt de discussie : Messi kan alles wat Ronaldo kan, maar Ronaldo kan niet alles wat Messi kan.

Fijne avond nog haha.

8 mei 2015 om 09:32

Wat kan Messi beter dan Cr7 volgens jou?

8 mei 2015 om 23:27

Het spel verdelen, mensen voor de goal zetten , tussen de lijnen spelen, in de korte ruimte tikken , vrije trappen, lange ballen, ......

9 mei 2015 om 09:30

Ronaldo verdeelt het spel ook, geeft assists, gaat altijd voor de actie, zoekt de vrije man en de opening. Kortom alles wat Messi kan kan Ronaldo beter.
Messi spelt voornamelijk in 'centrum..duikt altijd de drukte in, CR7 speelt vanaf links. Maakt de actie naar binnen en schiet of passeert zijn man en zet een speler vrij voor de goal.

Dat jij een voorkeur hebt voor Messi kan, maar je doet Cr7 hiermee wel tekort. De beste man heeft Messi op alle fronten afgetroefd. Is kopsterker, scoort op alle denkbare manieren, zijn passeerbewegingen zijn een lust voor het oog, zijn strooit met paasjes en verdeelt het spel. Heeft nog dat straatvoetbaltechniek in zich. Als je dat niet ziet kan je beter stoppen met voetbal kijken.

7 mei 2015 om 06:36

Ronaldo loopt bijna alleen nog maar in de spits. En terecht natuurlijk gezien zn productie

7 mei 2015 om 11:22

Maar toch vind ik dat Messi de beste speler allertijden is.

Ronaldo is goed hoor, maar Messi is toch een paar klasses beter.

Messi kan een speler doen degraderen tot amateur en Ronaldo niet dat is t verschil.

Deze man is zo ongezond goed, en vandaag heeft ook weer bewezen dat hij op eenzame hoogte staat!

Eerst is het Suarez die David Luiz na lang wachten degradeert tot een broekie uit de 6de klasse amateurs en een ronde later doet Messi hetzelfde bij Boateng. Ik kijk al uit naar de volgende match van Barcelona

Heerlijk genieten van messi vandaag,ik ben fan van allebei maar messi was vandaag wanneer barca het nodig had toch belangrijk en dat zegt genoeg......

Ik vond dat Messi Boateng wel ff omhoog kon helpen na zijn doelpunt haha. Die Messi toch t lijkt alsof die alleen maar mooie goals kan maken..

7 mei 2015 om 01:42

Tja moet je die team genoten nou echt Sirius nemen. Tuurlijk zeggen ze dat. Zo als ze dat ook over Ronaldo zeggen bij Madrid.

Messi in een andere team zou denk ik niks zijn. Kijk Argentinië maar. Zelfde verhaal. Laat zelden wat zien afgelopen wk mischien een Beetje. Maar hij was zeker niet de beste speler van het wk. Want dat was Robben

7 mei 2015 om 02:02

Messi in een ander team is niks.. Oke, nu we dat weten kunnen we met zijn allen nu lekkee gaan slapen. Robben is de beste speler ter wereld... Zie jij Robben een wedstrijd op deze manier beslissen. Dat je Robben en Messi uberhaupt vergelijkt is al "not done"

7 mei 2015 om 01:45

Daar komt kingleo weer hou is op met provoceren ieder heeft zijn mening .. Barca fanboys kunnen echt irritant zijn pff ik ben een madridsta en geniet van cr7 maar messi is geweldig maar hoe kan je hun 2 vergelijken ? Ze hebben niet eens de zelfde positie ? Niet eens dezelfde style hou is op en geniet van het voetbal wat deze heren doen... Wat ze doen is gestoord ze breken alle records en doen andere voetballers doen verbleken op dit moment

7 mei 2015 om 04:28

Ook al spelen ze niet op de zelfde positie,maar je kan ze zeker wel vergelijken ! Ze scoren erop los bij de beste clubs van Europa en zijn beide de belangrijkste spelers bij hun club.

CR7 z'n statistieken zijn fenomenaal en nog nooit vertoond,maar wat Messi doet gaat daar weer een stapje bovenop. Ik heb Maradona en diverse anderen zien voetballen,maar wat Messi presteert keer op keer,jaar in jaar uit heb ik nog nooit gezien !

Absoluut de beste speler van de afgelopen jaren,misschien niet altijd even spectaculair als een Ronaldinho etc. Maar een mix af en toe van Ronaldo(Brazilië) inzicht van Zidane af en toe pasjes ala David Beckham maar dan de 2.0 versie en de genialiteit van Maradona en Ronaldinho

vandaag kon je duidelijk zien dat barcelona toch een verkeerde keuze maakte om suarez te halen, echt een houthakker pure sang. ik hoop dat barça een technische spits haalt die mee kan tikken in de kleine ruimtes want suarez past totaal ni in de speelwijze van de catalanen. je zag het vandaag meerdere malen en je zag hoe zn teamgenoten er knettergek van werden (messie, alver o.a.)

7 mei 2015 om 01:47

Klopt maar hij is wel een type dat jaagt als een gek en nooit opgeeft en werkt echt hard voor het team

7 mei 2015 om 01:49

Toch is hij met gemak de beste spits ter wereld, die houthakker.

7 mei 2015 om 01:51

Met gemak hahah zlatan annyone ??

7 mei 2015 om 01:54

Benzema is toch wel beter. En veel leuker om naar te kijken. Net als Zlatan en ageuro.

7 mei 2015 om 01:55

Zou Zlatan 31 veldgoals en 13 assists kunnen produceren in 1 PL-seizoen terwijl die de eerste 4-5(?) wedstrijden moet missen? Ik betwijfel dat heel erg. Bovendien heeft Zlatan amper iets in grote wedstrijden laten zien de afgelopen jaren terwijl Suarez toch laat zien in grote wedstrijden het verschil te kunnen maken met goals tegen City, Engeland op het WK, tegen PSG en Real Madrid.

7 mei 2015 om 02:02

Oke nu een vraagje aan jou .. Noem een speler die na met ajax juventus inter ac milan en psg kampioen is geworden? Met welke club is hij geen kampioen geworden ? Hoe weet je dat hij niet in pl past ?

7 mei 2015 om 02:03

Ik kijk niet alleen naar spitsen die alleen maar kunnen scoren en meer niet. Ik kijk meer naar acties en dan zijn Zlatan en Benzema daar de beste in. En vergeet niet dat Zlatan bij elke club waar hij heeft gespeeld kampioen is geworden.

7 mei 2015 om 11:07

Zlatan heeft steeds bij de beste club van de competitie gespeeld. Het is niet dat Zlatan iedere ploeg kampioen maakte, er stond al een geweldig team en Zlatan werd daarmee kampioen. Hij koos er steeds voor om naar de sterkste ploeg in een competitie te gaan, als het wat minder werd met zijn team.

7 mei 2015 om 02:17

Ik heb liever deze houthakker dan wie dan ook als spits voor Barca. Iemand die totaal niet in onze systeem past en toch zo hard werkt voor zijn basisplaats is wat Barca nodig had. Pedro kwam te kort en is niet meer de oude. Aguero was de enigste keuze en waarschijnlijk wou City hem niet kwijt vandaar Suarez. Benzema technisch beter dan Suarez, maar dit seizoen laat Suarez toch zien waarom hij een van de beste spitsen is die nu rondlopen.

Hij heeft vandaag 2 kansen gehad dat goals konden zijn, maar een geweldige Neuer maakt Suarez wat kleiner en dat klinkt ook niet zo gek, want dat is gewoon de beste keeper momenteel.
Verder heeft Suarez hard gewerkt en zelfs op de laatste minuut van de wedstrijd gaf hij een voorassist op Messi dat vervolgens Neymar met een goal bediende. Dan heb je voor mij al voldoende gedaan voor de 90 minuten als je toch al 2-0 voor staat.

Vergeet niet dat hij super belangrijk is geweest in alle andere grote wedstrijden dit seizoen. Het is gewoon een feit dat Barca momenteel de beste voorhoede heeft. Alle 3 zijn geweldige spelers en gunnen elkaar alles!!

7 mei 2015 om 02:25

Helemaal mee eens ik baal wel als madridfan pfff het loopt zo lekker bij barca op dit moment en suarez past idd er perfect bij

7 mei 2015 om 03:15

En ik ben zwaar jaloers op jullie middenveld. Pfft de beste middenveld voor mij dit seizoen. Met Spelers als James, Isco, Kroos en Modric hebben jullie de beste balans op midden, vooral jaloers dat Isco niet onze Iniesta vervanger is of Modric pfft.

Een fitte middenveld is wat Real zo gevaarlijk maakt. Die kunnen zo uit de niets een aanval opzetten en de heren voorin bedienen. Het is ook duidelijk te zien dat Ronaldo iets minder is wanneer de middenveld niet lekker loopt.

7 mei 2015 om 02:25

Ik ben blij met Suarez , vind juist dat hij daar perfect past, had vandaag nie echt zijn dagje, maar blijft hard werken en heeft zich dit seizoen al genoeg bewezen, hij is het vuur dat we nodig hebben en hij zal nog zeker groeien, msn is tha bomb, hopelijk nog voor een aantal jaren

7 mei 2015 om 09:00

Vandaag kon ik duidelijk zien dat Suarez een wereldklasse spits is.
Heeft een aantal kansen niet kunnen afronden maar had ook voor een 5-0 kunnen zorgen.

En Suarez is wel degelijk technisch. Je moet de competitiewedstrijden van Barca zien waar ze ook uit het tikken scoren.

Het spel is hartstikke leuk geworden met Suarez daar we nu ook uit snelle counters kunnen scoren en dat Barca meer mogelijkheden geeft.

En aub kijk naar het rendement dat hij heeft behaald in beschouwing nemend zn late start in het seizoen.

Ronaldo blijft gewoon de beste
77ste pas 1-0 en daarna werd 3-0
Bayern was ongelukkig jammer
Zonder ture hebben ze van city gewonen en zonder ibra,veratti,mota,t.sillva en david luis van paris gewonen en nu weer zonder robben,rebery,alaba,martines en halflevandoski van bayren gewonen dat heeft gewoon puur met geluk te maken anders was barcha all uitschakelt echt waar hoor, ik hoop echt dat real door gaat en dan is luka modric weer terug voor de finale en dan zien we dan wel wie de beker pakt

7 mei 2015 om 02:38

Amai, wat een simpele mensen hier

7 mei 2015 om 03:01

Leer eerst eens schrijven, dat is alvast een eerste punt. Ten tweede vind ik het een zeer kinderachtig verhaaltje, Barcelona was vandaag beter en morgen is Bayern misschien beter, maar het gaat over vandaag. Vandaag waren Robben en Ribery er niet bij, morgen wellicht wel. Vorige keer won Bayern over twee wedstrijden met 7-0, alleen omdat Messi er niet was? Nee, natuurlijk niet, Bayern had een veel betere tactiek en een beter elftal op dat moment, klaar. Ten derde, alsjeblieft, ik heb zeer veel respect voor Ronaldo, wat een atleet, maar Ronaldo is de laatste tijd meer een fantastische doelpuntenmaker dan een fantastische speler. Messi is spelmaker en afmaker tegelijk, hetgeen (in mijn ogen) hem een net iets betere voetballer maakt.

7 mei 2015 om 09:29

Ai... Mensen moeten eerst wat meer nadenken voordat ze dingen gaan beginnen typen. En steek er wat meer tijd in... Je hebt 1 lange zin getypt, welke dus quasi onleesbaar is.

En wat kan Barça eraan doen dat zij die spelers missen? Barça heeft city, daarna PSG en nu (blijkbaar) bayern overklast. Sorry fanboy, maar dat zijn nu eenmaal de feiten.

Real madrid 3

Jij spreekt over geluk ben je de wedstrijd real schalke vergeten
Als er een ploeg is die
allang er uit had gemoeten dan is dat jouw clubi
Trouwens geluk dwing je af

Als Gary Lineker, Patrick Kluivert, Kobe Bryant zeggen dat hij de allerbeste tot nu toe is.

Dan ga ik daar maar niet tegen in :-)

7 mei 2015 om 08:38

Geniet van de goals van Ronaldo en geniet van het spel , goals , acties , dribbels en assists van Messi !!! Fijne dag .

Het verschil tussen Messi en CR7 is dat laatstgenoemde een uitstekende doelpuntenmachine is. Messi is echter een uitstekende doelpuntenmachine en een uitstekende voetballer. Vergeet het aantal doelpunten van Messi, kijk even naar het aantal assists van Messi. Messi heeft inmiddels 17 assists op zijn naam staan. Alleen in de competitie al. Ook wat betreft assists is Messi de beste op aarde.

7 mei 2015 om 13:49

Nee en Ronaldo heeft 0 assist.
Doe eerst effe je huiswerk goed. Want Ronaldo heeft 15 assist gegeven in de competitie. En 42 goals. Dus waar heb jij het over. Messi de 1e 80 min gisteren niet gezien.

7 mei 2015 om 15:12

Opticien adviseer ik je.

7 mei 2015 om 15:36

1e 80 minuten?? hij scoorde de 77ste en 79ste minuut. toen lag je denk ik te snurken met je mond open.

7 mei 2015 om 17:34

Tjonge jonge, hoeveel haat kan je hebben? Geniet toch eens van deze spelers. Straks geloof je je eigen leugens nog?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren