Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/9): Liverpool ontvangt beledigend bod van 80 miljoen

Laatste update:
/
Het gaat niet goed met Bayer Leverkusen, maar de scouts van Liverpool blijven trouw naar de BayArena komen. Dat doen de talentspeurders voor Julian Brandt. De zeventienjarige vleugelspeler maakt indruk en vrijdag kwam zelfs de eindverantwoordelijke bij Liverpool, manager Brendan Rodgers, een kijkje nemen. Bayer Leverkusen verloor van Hamburger SV (2-1), maar Brandt maakte wel een doelpunt. (Daily Mirror)
/
De verwachting was dat Ashley Williams allang bij een topclub zou spelen, maar de mandekker is nog altijd actief voor Swansea City. Komende zomer maakt de verdediger mogelijk eindelijk zijn grote transfer: Rafael Benítez wil de beresterke international van Wales dolgraag naar Napoli halen. Williams is, met zijn 29 jaar en zijn contract tot medio 2015, geen bijzonder dure klant. (Il Mattino)
/
Real Madrid heeft naar verluidt een bod gedaan op Luis Suárez en Philippe Coutinho en Liverpool noemde het bod ‘compleet belachelijk’ en zelfs ‘beledigend’. Het zou gaan om een bedrag van tachtig miljoen euro voor de twee en dan is wel te snappen dat Liverpool het niet serieus neemt. Als Gareth Bale al circa honderd miljoen euro waard is, dan is Suárez dat ook, zo redeneert men op Anfield. Laat staan Suárez plus Coutinho. (Marca)
/
Het lijkt ons wat teveel van het goede, maar Arsène Wenger is toch echt van plan om twaalf miljoen euro te investeren in Mirko Vucinic. Wenger wil een ervaren spits en de dertigjarige aanvaller van Juventus is degene op wie hij zijn zinnen heeft gezet. Vucinic, eerder nog in de belangstelling van Tottenham Hotspur, is bij Juventus met concurrenten als Fernando Llorente en Carlos Tévez niet meer dan reserve. (talkSPORT)
/
Niet alleen achterin, maar ook voorin gaat Manchester United vernieuwingen doorvoeren. Een van de goalgetters die de Engelsen op het oog hebben is Jackson Martínez van FC Porto. De Colombiaan, 27 jaar, maakt de voorbije twee seizoenen indruk in de Primeira Liga én de Europese clubcompetities en wordt om die reden met veel clubs in verband gebracht. United geldt echter als topkandidaat. (A Bola)
Wie vind jij de beste centrumaanvaller van Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Bale 100 is, dan is Suarez idd 150 of iets dergelijks, begrijp me niet verkeerd, Bale doet het uitstekend, maar Suarez kan alles.. Behalve zijn manieren houden

7 april 2014 om 16:07

Hebben ze in Madrid geen problemen mee Zie Pepe en Ramos. Kunnen zich ook nooit een heel seizoen zichzelf in toom houden.

7 april 2014 om 16:40

Pepe doet het wel goed hoor dit seizoen. Ramos, oké, die heeft weer ontzettend veel rode kaarten toegevoegd aan zijn verzameling.

8 april 2014 om 15:52

Wat doet Pepe dit seizoen wel? Hij is en blijff een ziekelijk mannetje. Misschien meer Madrid kijken.

7 april 2014 om 16:09

en dit is de meest perfecte reden waarom voetbal in Nederland en Scandinavie (voetbal in het westen) gewoon het meest aantrekkelijke is.

er is 1 speler verkocht voor 100 miljoen (retarded natuurlijk) en nu denkt elke club dat hun speler meer waard is dan die 100 miljoen.

100 hier, 150 daar, nog eens 125 voor die en ach laten we er 200 bij op gooien..

gewoon ziek en walgelijk. dus begrijp me niet verkeerd, bale doet het uitstekend en suarez kan echt alles. maar 150 miljoen, 100 miljoen of iets dergelijks... is gewoon ziek en het feit dat jij al 150 opnoemt omdat Suarez alles kan, is gewoon idioot!

7 april 2014 om 17:01

voetbal in scandinavie aantrekkelijk ? er spelen daar aanvallers van de c categorie,ik denk dat ze in india het niveau van scandinavie zelfs aankunnen,begrijp me niet verkeerd ik heb vorige week een zweedse wedstrijd gekeken van stockholm tegen malmo het spel was niet al te best maar de stadion en sfeer waren geweldig.

7 april 2014 om 17:23

beetje overdreven, er zijn vele talenten en inderdaad het spel is niet altijd om over naar huis te schrijven, maar dat is Cambuur - ADO ook niet. ik denk dat de gemiddelde Zweedse club gewoon goed spel speelt, of zelfs een goede middenmoter is in Nederland.

voorbije jaren is het zelfs zo geweest dat de Zweedse ploegen in Europees verband het beter deden dan de Nederlandse ploegen, bijv AIK Stockholm en Helsingborg (psv en Twente)

Stockholm heeft 4 ploegen dus daar moet je iets specifieker over zijn, Aik, Hammarby, Brommapojkarna & Djurgardens.

Malmö speelde overigens tegen Falkenbergs FF 3-0 en vanavond is IFK Göteborg tegen Malmö.

overigens beetje jammer dat je dit zegt eigenlijk, want Heerenveen haalt toch een groot deel van haar talenten uit Scandinavië.

7 april 2014 om 17:46

12 miljoen voor vucinic is een mooie deal. Dan nog 70-80 voor pogba.
Quaglia en giovinco gebruiken voor lulic en paletta te halen.
Hummels cuadrado en mandzukic , en immobile en berardi terug halen.
Forza juve

7 april 2014 om 17:47

Tja, als er een gek is wat de prijs zo hoog neerzet dan willen andere clubs dit natuurlijk ook. Nederland zou zich ook zo meer moeten opstellen, in Portugal worden de spelers ook wel voor 40 miljoen verkocht. Ajax bijvoorbeeld had achteraf ook wel meer kunnen krijgen voor een Eriksen.

8 april 2014 om 08:28

En voor Suarez al helemaal!

8 april 2014 om 15:53

Hahahhaha .... In Nederland en Scandinavie is het voetbal niet om aan te zien. Daarom gaan er ook zoveel spelers vanuit Nederland naar topclubs.... NUL !!!!!!

7 april 2014 om 16:24

Gewoon 100 miljoen vragen suarez is beter dan bale dus vraag gewoon wat je wilt anders bij liverpool blijven.kanjer van 1speler

7 april 2014 om 18:38

Geen enkele voetballer is dat waard. Het is een spel, geen bankloket spelen...

Coutinho heb je niks aan. Vind hem niet zo overtuigend. Heeft potentie maar is er nog lang niet. Maakt vaak domme fouten en lijd veel balverlies. Is tevens geen speler die een goaltje maakt en een goede steekpaas is ook niet van hij kan. Aardige speler voor Liverpool maar echt geen stapje hogerop.

7 april 2014 om 16:03

Coutinho is echt een geweldige voetballer die heel belangrijk is op het middenveld hoor.
Vind dat je hem echt te kort doet.

7 april 2014 om 16:07

What?! Coutinho geen goede steekpass? Misschien moet je even Liverpool - Arsenal terugkijken.

Dat hij niet genoeg scoort klopt maar juist zijn steekbal is fenomenaal. Hij zou inderdaad wel constanter moeten worden.

7 april 2014 om 16:12

U mad bro! Je hebt het waarschijnlijk over de coutinho van ado.

7 april 2014 om 16:13

ahahha geen steekpass maak jezelf nou niet belachelijk! Hij heeft de potentie om absolute wereldklasse te worden.

7 april 2014 om 16:20

Countinho kan een topper worden en is geweldig bezig.

7 april 2014 om 16:20

Van zijn leeftijd loopt er geen enkele speler rond met een betere steekpass dan Coutinho. Je kan hem hooguit verwijten dat hij wisselvallig presteert, maar dit is pure komedie wat je hier zegt.

7 april 2014 om 16:40

Nou geen enkele speler is overdreven, maar het is zeker een geweldig talent. Ben echt fan van deze jongen, alleen jammer dat hij nog wat wisselvallig is. Wordt één van de beste denk ik.

7 april 2014 om 16:43

Ik vind hem qua steekpass echt geweldig. Er zijn zekere spelers van zijn leeftijd die beter zijn op andere vlakken, maar vind zijn steekpass echt fenomenaal.

7 april 2014 om 16:57

Hij noemt net een kwaliteit die hij bezit. Is gewoon een super speler. Hij maakte dat middenveld van Arsenal kapot op Anfield.

7 april 2014 om 16:34

We staan 1e, hogerop? Bayern, Barca en Real ja, thats it.

7 april 2014 om 16:57

Je hebt zeker je voetbalverstand thuis gelaten?

7 april 2014 om 17:17

Ja en ik ben ook thuis dus dat scheelt, we zijn dit seizoen beter dan elke andere engelse clubs dus als je een bijdehande reactie geeft lijkt het me handig om met argumenten te komen, of heb je die niet?

7 april 2014 om 18:48

Kopitered ik heb het niet tegen jou.

7 april 2014 om 20:50

Wist ik niet, excuses dan!

7 april 2014 om 17:03

Uinsane?

Coutinho is qua speelstijl identiek aan Iniesta. Geweldige dribbel, super technisch in de kleine ruimtes en absurde steekpasses in huis. Onbegrijpelijk dat Scolari hem waarschijnlijk niet meeneemt. Vooral omdat hij ook als hangende linksbuiten kan spelen, hierdoor zou je Neymar in de spits kunnen zetten. Ik vind hem talentvoller dan Oscar en ik hoop hem ooit als opvolger van Iniesta in het Camp Nou te zien voetballen.

80 miljoen voor beide? beide spelmakers in hun linie.
Ronduit belachelijk!!
er moet 100 miljoen voor alleen al suarez betaald worden.
Liverpool doet het goed, zo goed als zeker CL, zou ook zomaar kampioen kunnen worden.
Dan lekker je beste spelers verkopen? nee liverpool is niet gek.
Meteen afkappen en komende zomer geen zaken meer met ze doen.

7 april 2014 om 16:22

Ik vind 100 miljoen voor Suarez belachelijk net zoals 100 voor Bale en 90 of zo iets voor Neymar.al die bedragen zijn gewoon belachelijk.jammer dat de voetbalwereld zo ineen zit en geen topspits meer kunt kopen voor 20,25 miljoen.

7 april 2014 om 22:45

Het is ook belachelijk...
Dat zei ik destijds ook, maar laat Real nu ook maar lekker betalen.
Zij hebben de maat gezet met die bedragen!

Domburg Liverpool is niet in gevaar aangezien ze dit seizoen niet in Europa mee deden dacht ik.
De Uefa heeft dit laatst gemeld.

7 april 2014 om 16:28

niet vergeten dat liverpool problemen heeft met de FFP en misschien wel 'moet' aanzuiveren om de boeken terug in de goeie richting te krijgen en daar zullen ze dan uiteraard wel de volle pot voor willen .

Tja, het is maar wat je beledigend vindt. Mijn club kan daar zowat een nieuwe ring bovenop het stadion zetten.

Sowieso zijn de prijzen voor voetballers door het dak heen geschoten, het gaat nergens meer over...

7 april 2014 om 16:12

Ben ik met je eens, maar ze betalen het toch wel.
Geef ze groot gelijk dat ze zo'n bedrag vragen.
Vind hem beter dan Bale.

7 april 2014 om 18:16

Dat is zeker zo. Eerlijk gezegd heb ik Bale nou nooit echt van epische proporties gevonden. Heel erg gehypet.

Voor 80 miljoen mag Madrid een handtekening en een persoonlijk berichtje krijgen van Suarez en Coutinho...

Nee alle gekheid op een stokje, minimaal 110 miljoen voor beide. Hoewel we ze beide gewoon moeten houden. Volgend jaar eindelijk CL en daar moeten we gaan vlammen! En dat lukt niet met alleen geld op de bank

7 april 2014 om 16:11

Vind je 110 niet wat weinig als je bedenkt dat Bale alleen al 100 is dan is Suarez toch al gauw 1125-150 miljoen en coutinho is ook nog eens 25-30 denk ik zo of zeg ik nou wat geks ?

7 april 2014 om 16:23

Suarez is toch al 27 jaar en persoonlijk vind ik niet dat de transfer van Bale als maatstaf moet worden gebruikt. Dat was zo'n onzinnig hoog bedrag dat sloeg helemaal nergens op . Ik schat Suarez op 85m+ en Coutinho op 25m+.

7 april 2014 om 16:43

Suarez is verruit de beste centrumspits ter wereld op het moment dus 100mil vind ik in vergelijking met Bale, C ronaldo een "normaal" offer. Voor een Fernandinho bij Man city vroegen ze ook 40 mil, dus ik vind Coutinho daarmee te vergelijken.

Het leuke is dat Liverpool ze helemaal niet kwijt wil en hoeft, want daarom vragen ze gewoon waar ze zin in hebben. Suarez en Coutinho zitten ook goed op hun plek.....meestrijden met kampioenschap en volgend jaar Champions League. En laten we eerlijk zijn, alleen Barca en Bayern zijn echte stappen hogerop omdat die echt mee doen om de C L titel. Bij Man utd duurt dat weer even, Man city en Chelsea zijn op het moment niet beter dan Liverpool ....

7 april 2014 om 16:47

Ik 80 miljoen voor beide ook gewoon genoeg. 65 voor Suarez en 15 voor Coutinho. Dat iedereen zegt "bale was voor 100, dus Siarez sowieso voor meer"" Vind ik nergens op slaan. Bale is niet voor 100 miljoen verkocht omdat hij dat waard is, maar omdat Levy een goeie onderhandelaar is.
Ben het wel met je eens, dat Liverpool ze allebei moet behouden, kunnen allebei van waarde zijn in de CL. In de zomer 2/3 nieuwe spelers halen en knallen maar.

7 april 2014 om 17:16

15 miljoen voor Coutinho? Hebben ze niet 40 betaald voor Illramendi?

7 april 2014 om 17:23

En daarom moet er meer betaald worden voor Coutinho? Hij heeft nooit iets bewezen, bij Inter was hij geen basisspeler en bij Liverpool is hij ook soms wisselspeler.

7 april 2014 om 17:28

Hij is ook pas 21 jaar grote vriend. En je opmerking over is heel erg dom! Als je niet in ziet dat deze speler meer waard is dan 15 miljoen moet je ophouden met voetbal kijken!

7 april 2014 om 17:43

Dus omdat hij 21 is en het amper een jaar goed doet is hij gelijk meer waard? Als je dat denk dan ben je pas echt dom.

7 april 2014 om 17:53

Hij is soms bij ons wisselspeler omdat Rodgers voor meer vastigheid op het middenveld kiest met Allen. In principe is Coutinho bij ons basisspeler en speelt hij vaak de sterren vd hemel. De klasse spat ervan af op sommige momenten. Hij is dan ook echt wel meer waard dan 15.

7 april 2014 om 18:02

Niet mee in discussie gaan. Als iemand beweert dat hij een wisselspeler is en dat hij 15 miljoen waard is, kan ik niet serieus nemen. Als Coutinho niks heeft bereikt waarom betalen ze 100 miljoen voor iemand die nog nooit boven de 4e plek is geëindigd met Spurs.

7 april 2014 om 18:09

@StevieG8-88
Ik zeg nergens dat hij het slecht doet of dat hij soms wissel is omdat hij slechts is.

@michellaudrup
Bale heeft totaal niks te maken met deze discussie -_- als je niks te vertellen hebt, kom dan ook niet met zulke bullsh*t.

7 april 2014 om 21:59

Haha, als die niet op de bank zit omdat die slecht is waarom gebruik je het dan als argument om zijn prijs naar beneden te praten? Coutinho hoort gewoon 40 miljoen te kosten en niets minder, klasbak.

Real's tactiek is altijd interesse tonen in de beste spelers om hun naam hoog te houden.
Het lijkt me stug dat Real weer 100 mil gaat aftikken voor een speler een jaar na Bale terwijl hij nog onnodig is ook, Suarez zal een jaar cl met Liverpool willen spelen en daarna is hij 28 en gaat men die afkoopsom ook niet meer betalen.

En dan te bedenken dat Liverpool een begin bod deed van minder dan 15 miljoen toen Ajax hem wou verkopen.

Ik vind het sowieso respectloos dat Real Suarez en Coutinho probeerd te kopen, en helemaal voor 80 miljoen. Laat Liverpool lekker met rust..

7 april 2014 om 16:21

Entourage

Serieus... Je vind het respectloos dat real geïnteresseerd is in een speler van Liverpool? Tenzij dit sarcastisch is een hele rare domme opmerking.

7 april 2014 om 19:52

Tim van Zwam het koopbeleid, überhaupt het gehele interne beleid van Real Madrid is gewoon rondom absurd. Wordt er daar weer een spelertje voor een prijs van 40 tot 100 miljoen euro aangetrokken, vliegt een ander met de zelfde kwaliteit van de vorige transfer window er weer uit. Het gaat nergens meer over. Hier kan een ambitieuze club als Liverpool gewoon niet tegen op boksen. Terwijl zij op intern en sportief vlak de betere beslissingen maken ten opzichte van die roekeloze koopclubs. Die hier en daar een beetje teams naar de klote helpen. Liverpool die sinds 1990 eindelijk weer voor het kampioenschap mee strijdt, word na dit seizoen door Madrid dit weer eventjes om zeep geholpen door er weer lekker absurd veel geld tegen aan te smijten. Kleinere clubs hebben gewoon totaal geen kans meer. Gelukkig gaat dit door middel van fairplay streng worden aangepakt in de toekomst. Daarnaast denk ik dat Suarez waarschijnlijk geeneens goed in Madrid zal passen; Want een Ronaldo, een Bale en een Suarez die allemaal zelf de bal willen en zelf willen scoren. Met natuurlijk de nadruk op Suarez en Ronaldo.. Dus nee ik ben niet sarcastisch.

7 april 2014 om 16:24

@ Entourage

Ja je moet het dan ook allemaal geloven. Het zijn wandelgangen.

Wat moet Arsenal nou weer met Vucinic. Echt weer zonde dat Arsenal niet wat meer spendeert om echte topspelers binnen te halen...

7 april 2014 om 17:14

Suarez zijn ze te laat mee, die gaat echt niet meer naar Arsenal. Maar die hadden ze juist bij Ajax moeten wegplukken voor 25-30 miljoen. Nu kopen ze vijftien Franse talenten zonder dat er iets uit komt. Ik vind bedragen van 50-100 miljoen (bijv. Torres/mata etc.) belachelijk, maar je goed versterken met twee-drie spelers van rond de 20-30 miljoen is toch prima. Erg jammer dat er nu 12(!) miljoen voor een te oude speler als Vucinic wordt uitgetrokken. Die twaalf miljoen kun je dan beter besteden voor Mandukic. Misschien dat er nog iets bij moet, maar dan heb je in ieder geval wat.

Liverpool moet al hun sterkhouders gewoon houden er staan mooie jaren aan te komen voor Liverpool met deze selectie.je kan veel geld verdienen voor deze spelers,maar deze spelers kunnen jullie prijzen bezorgen en daar verlangt Liverpool toch wel het hardst naar.

7 april 2014 om 17:10

Idem voor Athletico. Jullie hebben net zoals Liverpool een hele getalenteerde ploeg. En ik hoop maar voor jullie dat jullie ploeg de komende jaren intact blijft. Want dan kunnen we nog meer spektakel zien!

7 april 2014 om 22:15

Wij zullen het wel moeilijker hebben om topspelers te behouden,maar heb er vertrouwen in dat we op deze lijn gewoon kunnen verder gaan.door het succes van nu krijgen we meer inkomsten en als we de titel kunnen pakken alleen maar meer inkomsten.daarbij als topspelers willen vertrekken krijgen we een hoop geld,waarmee we andere toppers voor in de plaats kunnen halen en geen kwaliteit verliezen.het belangrijkste is natuurlijk dat we Simeone kunnen behouden de komende jaren.hij is de gene die het allemaal heeft geflikt.hij heeft van Atletico een ploeg gemaakt die voor de prijzen speelt.verliezen we hem dan zakt alles in ineen daar ben ik van overtuigd.heb wel het vertrouwen in Simeone dat hij nog wel enkele jaren bij Atletico wil blijven.

Tja dat krijg je als je belachelijke bedragen gaat betalen voor Bale, daar worden meteen andere spelers ook duurder van. En terecht, want Suarez is natuurlijk beter als Bale.

7 april 2014 om 16:37

Zeker bij Real lopen allemaal gekkies in de rondte. Zo veel voor een speler echt absurd. Tevens ook zeer oneerlijk. In Nl mag je niet rood staan. In Spanje maakt dat niet uit

Wat een belachelijke bedragen. Suarez speelt 2 seizoenen uitstekend en hij moet direct 100 miljoen opleveren? Nu gaat elke speler die er 25 inlegt 100 miljoen kosten jezus.

7 april 2014 om 16:48

25+ in de Premier League = 70 mil+ (beste competitie ter wereld)

Als er clubs zijn die het betalen, is het niet meer dan normaal en is het een markt die erg lucratief kan zijn

7 april 2014 om 17:05

29 goals + 20! (dubbele van Ronaldo/messi) assists in 28 wedstijden.... dat is bizar goed. denk dat nog nooit iemand dat heeft gepresteerd in de PL.

Ik hoop dat Suarez Liverpool niet verlaat..

7 april 2014 om 17:09

Hoop ik ook. Hij is op Anfield al een held, laat hem daar maar blijven. Daar kan hij dan als Gerrard stopt de aanvoerdersband overnemen en een echte legende worden!

Misschien mogen ze voor dat bedrag de veters van de linkerschoen van Suarez hebben, als Liverpool een beetje coulant is

waar gaan ze coutinho dan zetten met Alonso Modric Khedira Di Maria Illaramendri Casemiro enzo

7 april 2014 om 17:07

Casemiro en Di Maria gaan waarschijnlijk weg. We moeten kijken hoe Khedira hersteld zal zijn van zijn blessure. Real heeft eigenlijk sinds Ozil zijn vertrek geen waardige vervanger gehaald. Isco is een geweldige dribbelaar, maar hij pingelt te veel. Modric is een CM. Coutinho is een soortgelijke speler als Ozil, dus hib zou ideaal zijn op de 10.

Coutinho zou wel ideaal zijn om Mesut echt op te volgen, maar wat met Isco dan? Ik vind dat Benzema soms zo goed kan spelen en andere keren zo matig dat je denkt van wat heeft hij te zoeken bij Real? We moeten kijken hoe het uitdraait op het einde van het seizoen. Real moet zeker geen 100 miljoen betalen voor Suarez anders gaat elke club absurde bedragen vragen aan Real!

Wat een bedragen tegenwoordig. Een speler als Bale, 100(!) miljoen, voor 1 voetbal speler en dan nog boven de 10 miljoen aan salaris op jaarbasis. Gaat nergens meer over. Als Bale dat bedrag waard is, is Suarez dat ook, hij is een van de belangrijkste spelers en maakt Liverpool waarschijnlijk kampioen. Coutinho is weer een 'afgeschreven' talent van Inter. Deed het geweldig bij Espanyol en dan wordt hij voor slechts 8 miljoen verkocht aan Liverpool. Zelfs iemand als Hans Kraaij kon destijds zien dat die jongen nog lang niet op zijn top zat en al uitblonk. Ik kan genieten van zijn dribbels, inzicht en passes. Belachelijk bedrag natuurlijk voor de bedragen die er, jammergenoeg, vandaag de dag gemoeid zijn met transfers.

Als Suarez komt dan zou je Benz moeten banken, terwijl de Benz juist een gezicht van Real aan het worden is. Deze man wordt echt ondergewaardeerd, op Zidane na. Benz wordt er echt niet gelukkiger op met een miljoenmiljard transfer van Suarez. Als je echt wilt dat Benz weggaat ben je in mijn optiek niets meer dan een gloryhunter, hoewel hij wel zou passen bij een PSG bijvoorbeeld. Een Suarez is te individualistisch om samen met een Bale en Ronaldo te functioneren. Een targetman zoals Benz is juist een perfecte invulling.

Haha als Liverpool echt wil laten weten dat ze suarez niet kwijt willen
Dan moeten ze gewoon vragen om ronaldo voor suarez te ruilen

Suarez en Coutinho moeten samen imo ongeveer 140 miljoen waard. Bale was tussen 90-100 miljoen waard dan is Suarez in deze vorm tussen 110-120 miljoen. Julian Brandt ken ik niet heb ook nooit echt van jem gehoord kan iemand me meer informatie over hem geven ?

80 miljoen een belediging? Nou, eigenlijk wel ja. Het is belachelijk veel, veel teveel voor die voetballers. Geen enkele voetballer, ook Messi, Ronaldo of wie dan ook, is zoveel geld waard. Noem me een ouwe lul maar dit soort bedragen gaan nergens meer over en intussen zitten diezelfde clubs tot over hun oren in de schulden. Iets wat ooit een leuk spelletje was is volledig kapot gemaakt door geld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren