Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zie mezelf niet meer bij een andere topclub in Nederland werken’

Laatste update:

Marcel Brands acht de kans klein dat hij ooit nog als directeur aan de slag gaat bij een andere club in Nederland dan PSV. De technisch manager heeft een contract tot medio 2017 en algemeen directeur Toon Gerbrands zei op de nieuwjaarsreceptie dat hij hoopt dat Brands langer in Eindhoven blijft.

/

“Ik zie mezelf niet meer bij een andere topclub in Nederland werken. Ik vind ook niet dat ik dat naar PSV en de supporters zou kunnen maken. Het buitenland? Dat zou het enige kunnen zijn. Dan moet je je afvragen: wil je dat?”, aldus de 53-jarige Brands in een interview met PSV TV.

“Mijn ambitie ligt vooralsnog bij PSV. Ik ben nooit zo'n streber geweest van ik moet na PSV dit of ik moet na AZ dit. Toen ik bij AZ werkte had ik het uitstekend naar mijn zin en op het moment dat het paste, kwam PSV. Toen had ik wel zoiets: als ik ooit bij een topclub in Nederland wil werken, dan zou het PSV zijn.”

'Marcel Brands is de beste technisch directeur/manager van de Eredivisie'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij past ook het beste bij psv. Hij kan als de beste kopen en verkopen. En psv is toch vooral een koop en verkoop club.

25 januari 2016 om 20:07

Volgens internationale principes is PSV echt niet een koop/verkoopclub maar een echte opleidingsclub. Ze investeren wel meer in ervaren spelers dan andere eredivisie clubs, maar ze hebben ook een grotere begroting natuurlijk.

25 januari 2016 om 20:16

Inderdaad. PSV heeft vrij veel spelers uit de eigen jeugd in de selectie zitten, maar ze moeten natuurlijk ook spelers kopen. Met alleen talenten red je het niet in Europa, PSV heeft dit jaar een mooie balans gevonden van ervaring en talent in de spelersgroep. Brands verricht zeer goed werk naar mijn mening.

25 januari 2016 om 20:17

Ajax is juist een koopclub, alleen kopen die jonge spelers van het liefste onder de 18, Leiden deze op en verkopen ze met winst.
Brands koopt veelal spelers die direct iets toevoegen.

25 januari 2016 om 21:43

Maar verkoopt ze ook met winst hè? Ook in de tijd van Mertwns enzo toen het bij de club niet lekker liep. Strootman ook.

25 januari 2016 om 20:57

Heb toch het idee dat Brands ideaal rendeert bij de aanwezigheid van Gerbrands

25 januari 2016 om 22:52

Hij en gerbrands zijn het verschil tussen PSV en Feyenoord. Bij PSV heerst rust, een topsport klimaat, wordt verstandig geïnvesteerd in echte kwaliteit en is er oog voor resultaat. Bij Feyenoord is er angst voor foute keuze, die altijd resulteert in foute keuzes. Er is angst om jeugdspelers te selecteren (waarom hebben we in godsnaam een keeper gehuurd met twee grote talenten op de bank?) En er wordt altijd geïnvesteerd in middelmaat (toornstra was al ouder dan ziyech en liet niet meer zien. Ziyech is nu 18 miljoen waard en toornstra zit op de bank zonder restwaarde).
Gefeliciteerd PSV supporters. Iedereen maakt fouten, maar jullie leiding durft in ieder geval keuzes te maken. Ondertussen wachten wij wel op een nieuw stadion.

25 januari 2016 om 23:02

Verschil tussen fey en psv is dat psv gewoon een grote club is, niet qua supporters maar qua naam titels en begroting is psv groter.

25 januari 2016 om 23:17

... Ik had het over verschil in beleid. Niet over verschil in prijzenkast. De minder volle prijzenkast en de lagere begroting zijn het resultaat van het beleid. Maar bedankt voor je commentaar

Geachte heer Brands,

Kunt u in vervolg ergens anders shoppen.

Mvg,

1AZ1

25 januari 2016 om 20:06

Wie dan allemaal? Maher, Poulsen, Gebrands ?

25 januari 2016 om 20:08

Waarom? Jullie hebben toch goed verdiend? Die verkopen heeft az geholpen om weer bij andere leuke spelers te halen.

25 januari 2016 om 20:12

Ajax koopt ook veel az spelers hoor. Siggi , Viergever, Gudelj

25 januari 2016 om 20:24

Ben heel tevreden met Brands. Het begin was wat stroef doordat hij maar geen goede verdediging op de been kreeg, maar daarna is hij beter gaan investeren.

25 januari 2016 om 23:36

Wij van Ajax benoemen Ajax zul je bedoelen.

Ondanks in het begin paar missers te hebben gemaakt toch een aardige lijst met goede spelers binnen gehaald (o.a. Mertens, Wijnaldum, Strootman, De jong, Guardado, Moreno) ... Hoop dat hij samen met Gerbrands nog lang bij PSV blijven zitten!

Brands; Janssen en Hendriksen voor Maher 3 miljoen. Dan heeft PSV twee fantastische spitsen, een geweldige middenvelder en is PSV gelijk van Maher af. De Jong verkopen voor 25miljoen en ze worden er niet eens zoveel slechter op.

25 januari 2016 om 21:46

Ben benieuwd in welke wereld de jong 25 miljoen opleverd, haha. Over beide spelers die je noemt heb ik twijfels. Ik geef wel toe dat ze op dit moment leuke dingen laten zien.

26 januari 2016 om 10:47

Ach, als een Leicester 13miljoen pond wilt neerleggen voor een Eder en een Bournemouth 'even' 30 miljoen uitgeeft voor een stel waardeloze spelers dan is de Jong zeker 20M waard. Wijnaldum werd ook voor 20M verkocht, Depay voor over de 30. De Jong scoort, werkt, kan goed koppen, is sterk, heeft ervaring en speelde goed in de CL. Er zijn idiotere bedragen voor kwalitatief veel slechtere spelers betaald..

Hendriksen speelt al twee seizoenen heel erg goed. Janssen speelde vorig seizoen nog onderin de eerste divisie, scoorde daar 19 keer en heeft er nu ook al 10 inliggen bij een zeer wisselvallig AZ. Misschien niet zo compleet als de Jong, maar zeker wel een speler dat z'n geïnvesteerde euro's goed gaat maken en belangrijke goals kan gaan maken.

Dan mag hij wat mij betreft nog erg lang bij PSV blijven.
Mede dankzij Brands is het dat PSV afgelopen seizoen de beste landskampioen sinds tijden werd en dit seizoen overwinterde in de CL. Iets wat geen enkele Nederlandse club meer gelukt was sinds het PSV van Hiddink met oa. Afellay, Alex en Gomes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren