Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil de beste van PSV en het land zijn en tot de wereldtop behoren’

Laatste update:

Het was zaterdag niet de avond van Memphis Depay. De aanvaller speelde geen beste wedstrijd tegen FC Dordrecht en miste bij een 1-1 stand ook nog een strafschop. De Oranje-international erkent in gesprek met De Telegraaf dat hij momenteel niet goed presteert.

/

“Ik wil de beste zijn van PSV, van Nederland en tot de beste spelers van de wereld gaan behoren. Ik weet dat ik daarvoor meer moet laten zien. Het loopt even niet lekker, maar ik ga mezelf niet aanpraten dat ik uit vorm ben. Trouwens, ik hoef niet in vorm te zijn om doelpunten te kunnen maken, dat heb ik al laten zien”, aldus de twintigjarige Depay, die dit seizoen goed was voor dertien treffers in vijftien officiële wedstrijden.

Het talent vertelt in het interview ook dat hij zijn penalty, in de eerste helft, op een andere manier had moeten nemen. Depay mikte de bal middels een Panenka tegen de deklat en werd in de rust ‘gecorrigeerd’ door trainer Phillip Cocu en zijn medespelers: “Logisch. Met mijn traptechniek had dat gewoon 1-2 moeten zijn. Dit soort dingen neem ik mee in mijn carrière, hier leer ik van.”

'Memphis Depay is de beste speler van PSV'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dip-Fase. Komt wel goed.

7 december 2014 om 09:38

Ja klopt, maar als hij zo blijft spelen dan is hij echt niet meer de beste van de ED.

7 december 2014 om 10:26

Hij legt gewoon te veel druk op zichzelf. Fischer ging daardoor ook al veel minder presteren dan tijdens zijn debuutjaar (toen was Fischer echt zeer goed bezig). Depay wilt zo graag laten zien dat hij de beste is, tsja dat werkt op dit moment tegen hem. Zo zie ik het maar hoor.

7 december 2014 om 12:47

Klopt volgens mij legt hij zichzelf ds druk op: "ik moet elke wedstrijd van 40 meter afstand een screamer maken of 5 mensen dollen anders komen die topclubs mij niet halen." en dat is natuurlijk heel slecht.

Moet nog zoveel leren. Potentie genoeg, maar waant zich al een ster.

Leuk spelertje die de eerste 1/2 maanden van dit seizoen heel goed presteerde maar bewijst nu maarweer dat hij toch niet zo goed is.

7 december 2014 om 09:51

Zo goed is die ook niet. Als je ziet hoeveel acties er wel niet fout gaan bij hem, dan kan je eigenlijk niet begrijpen waarom hij zo gelooft word.

7 december 2014 om 12:07

Ronaldo mislukt vaak ook een actie, waarom wordt hij gelooft he? RENDEMENT. Van die 10 acties zorgen er drie voor hachelijke situaties voor de goal en 1/2 goals. 13:15 staan als linksbuiten, dat is kwaliteit. Hij heeft zich al bewezen tegen Spanje, Frankrijk, Australie etc, dus dit is duidelijk een dip waar hij teveel forceert.

7 december 2014 om 09:59

13 goals in 15 wedstrijden.... en dan ook nog geblesseerd zijn geweest. Je mag je mening hebben, vraag me alleen af waar je dat op baseert.
Deze jongen heeft zoveel potentie, maar de druk is ook enorm hoog. Iedereen verwacht alles van hem, maar je kan met 20 jaar niet een heel seizoen constant spelen.

En dat er mensen over zijn karakter vallen, tja, kijk om je heen, dat is niet alleen in het voetbal. Accepteer gewoon hoe die jongen is en als je daar niet tegen kan dan is dat jouw probleem.

Ambitie: Is veeleisend ten aanzien van de doelen die hij/zij aan zichzelf stelt en wil continu het beste uit zichzelf halen.

Arrogantie: als je jezelf heel goed vindt en als je op anderen neerkijkt

Duidelijk een verschil en ik herken die jongen niet in dat laatste... Sterker nog, dan zou je die jongen beter moeten leren kennen, dus....

7 december 2014 om 10:26

En hoeveel van die doelpunten heeft hij in de eerste 2 maanden gescoord? Die jonge heeft het goede gevoel van het wk meegenomen en een tijdje boven zijn kunnen gepresteerd

7 december 2014 om 12:03

Hoezo boven zijn kunnen? Als je zo presteert dan is dat toch het bewijs dat je het kunt? Hij heeft zich voor het WK ook al bewezen tegen Spanje en Frankrijk. Elke jonge speler heeft wel eens een dip (Januzaj, Fischer, etc) maar komen daar wel uit. Vind je het gek dat niet elke actie succesvol is, anders staat het 50-0 op het scorebord. Hoe vaak mislukken acties/passjes van Ronaldo wel niet? Dan ga je toch ook niet zeggen van hij kan er niets van, presteert boven zijn kunnen.. Hij en Memphis hebben rendement. Memphis loopt 1:1 (zonder blessure-wedstr.) en dat als linksbuiten is gewoon knap.

7 december 2014 om 13:09

Gimmert. Hij heeft na zijn blessure (eerste wedstrijd weer op 23 oktober) 5 goals gemaakt in 8 wedstrijden in de Europa League en de Eredivisie. Dat is toch heel goed voor een linksbuiten? Die jongen presteert gewoon nog altijd fantastisch.

7 december 2014 om 10:35

Je bedoelt. Bewijst nu dat hij ook maar een mens is en last kan hebben van een vorm dipje.

7 december 2014 om 11:02

Nee hij heeft 2 maanden boven zijn kunnen gepresteerd tot nu toe heeft ie zich 2 maanden bewezen en meer san een jaar niks bijzonders gepresteerd

7 december 2014 om 11:07

Je kan niet boven je kunnen presteren. Want als je beter presteert dan men verwacht, dan KUN je het. Hij presteert nu gewoon onder zijn kunnen.

7 december 2014 om 13:11

Typerend dat men al over een vorm dipje begint als hij in de 8 wedstrijden na zijn blessure (en daarvoor waren die twee maanden boven zijn kunnen volgens Gimmert hier) 5 goals en 1 assist als statistieken kan overleggen. Dat geeft wel aan hoe hoog de verwachtingen zijn voor een jongen als Depay. Wat een geweldenaar is het ook.

7 december 2014 om 15:04

Statistieken zeggen niet alles. Iedereen ziet dat hij minder speelt dan hiervoor.

7 december 2014 om 17:51

@gimmert ... Blij te weten dat jij de max van depay weet.

7 december 2014 om 11:11

zodra iedereen een mening over jou heeft .kom je al redelijk in de buurt .ze zetten twee of drie man op hem. dan Loopt er altijd ergens een vrij .afgelopen jaar verspeelde hij de bal rand strafschopgebied .zo verloren we punten.voorin mag hij doen wat hij wil

7 december 2014 om 12:55

Hij scoort ook heel vaak nadat iemand bij een 1op 1 afpaast

Laat ik hier dan maar uithalen dat hij zich niet al de beste vindt. Zo gedraagt hij zich namelijk wel.

Tja hij moet niet bezig zijn met laten zien dat hij de beste is, hij moet gewoon proberen belangrijk te zijn voor het team. Gelukkig hebben ze dat hem ook duidelijk gemaakt en de tweede helft vond ik hem beter spelen. Hij is gewoon uit vorm, maar ondanks dat had hij ook gisteren gewoon weer een aantal hele goede momenten. Dat hij talent heeft staat wel vast, maar hij moet constanter worden en niet gaan forceren als het minder gaat.

Hij is misschien de beste speler van PSV maar hebhet gevoel dat Wijnaodum misschien wel belangrijker is voor dit Psv. Heb ook veel respect voot de groei van Wijnaldum.
Ond hem een tijdje geleden nog een beetje een over het paard getilt mannetje bij Feyenoord, maar heeft zich uitstekend ontwikkelt bij PSV en is een stuk volwassener geworden.
Dat missen we misschien nog wel een beetje bij depay, de volwassenheid, maar dat komt hopelijk vanzelf.

7 december 2014 om 11:32

Wijnaldum was in het laatste jaar bij Feyenoord een baas! Speelde ontzettend goed. Ik vind het nog steeds eeuwig zonde dat hij niet bijtekende, maar hij is voor mij altijd een geweldenaar gebleven. Is nu inderdaad volwassener en speelt nog beter, maar hij mist wel wat onbevangenheid. Zie hem niet meer zo vaak lachen op het veld.
Kijk eens zijn rol bij het opstootje tussen lens en mathijssen terug. Tekent zijn persoonlijkheid

7 december 2014 om 12:40

Ben tegenwoordig ook er g gecharmeerd van wijnaldum, waar dat vroeger veel minder was. Maar je hebt gelijk volwassenheid gaat meestal ten koste van een bepaalde frivoliteit.

Ik vind hem zeker niet arrogant. Hij wil gewoon tot de beste horen en verricht hiervoor veel trainingsarbeid. Zelf denk ik dat hij de top wel zal halen, mentaal zit dat nu wel goed.

ben benieuwd memphis. laat je maar eens goed zien in de volgende games.
Twente en feyenoord. Verwacht alleen niet dat PSV wint bij feyenoord.
Samen met Gini ben je sowieso al de beste van Psv.

7 december 2014 om 12:49

Feyenoord komt naar eindhoven dat is natuurlijk een heel andere situatie. We zien wel wat gebeurd iedereen achtte ons ook kansloos tegen ajax.

Wijnaldum is beste speler van Psv.

7 december 2014 om 17:52

Op dit moment zeker samen met willems.

Wat is hier nou arrogant aan? Hij zegt nergens dat hij de beste is, hij spreekt de ambitie uit dat te worden. Verder geeft hij aan ook te kunnen scoren als hij niet in zijn beste doen is en ook dat kan hij gewoon overleggen met cijfers en statistieken. Het is dus een vorm van waarheid en ambitie in het interview en dat is alleen maar mooi.
Blijft jammer dat wanneer iemand met zn kop boven het maaiveld uit komt, wij hollanders gelijk zn hoofd eraf moeten hakken.

We moeten nog maar zien of hij de wereldtop haalt, zit in ieder geval veel potentie in. Hij heeft al laten zien dat hij in bepaalde wedstrijden beslissend kan zijn, maar maakt af en toe nog wel verkeerde beslissingen op het veld.

Och, dromen mag. Maar het zal een hele klus voor hem worden. De beste van PSV zal wel lukken, van de eredivisie wordt al een stuk moeilijker. Tot een van de beste van de wereld zie ik hem niet gaan behoren. Hij heeft wel veel talent, maar is nog lang geen vedette.

7 december 2014 om 13:05

Maarja, van wie kon je nou al zeggen dat hij de beste van de wereld zou zijn? Ronaldo misschien? Robben was te vaak geblesseerd en te licht, Messi veel te klein, Zlatan en Suarez slechte jeugd gehad...
Het is nog zo onduidelijk of Depay nou echt goed wordt of dat het wel meevalt.

Het is toch grappig dat een jongen van 20 zelf zegt dat hij niet in vorm is, als hij in 13 officiële wedstrijden bij PSV op Europees en Nederlands niveau 10 goals scoort en 2 assists geeft. Oftewel: hij is bijna elke wedstrijd direct bij een goal betrokken. Hoeveel spelers kunnen dat in Nederland zeggen? Niet zoveel hoor. Depay is een absoluut toptalent en kan na dit seizoen gewoon naar de Premier League. Hopelijk kiest hij voor de geleidelijke weg en gaat hij naar een middenmotor waar ze vertrouwen in hem hebben ala Southampton.

Hij heeft het op het WK (grootste toernooi dat er bestaat) en bij PSV in de Europa League en Eredivisie tot nu toe fantastisch gedaan. Depay komt er wel.

Ik vind deze jongen wel erg arrogant zijn houding staat me ook niet aan zo lijkt het alsof hij zichzelf de beste vind. Hij is wel een goede speler maar hij is er nog lang niet de laatste weken is hij inderdaad minder in vorm. De beste van de wereld zie ik hem overigens niet worden Reus,hazard,pogba,verrati Oscar Jese Rodriguez vind ik grotere talenten.

Blijft altijd terugvallen op zijn rare onvolwassen straat gedrag. Zal hier door nooit de absolute top halen. Zoals al deze van naturen straatvoetballertjes met te korte lontje!

7 december 2014 om 14:26

Types als Ibrahimovic, Suarez, Davids, Costa, etc. hebben toch ook de top gehaald ondanks hun bij tijd en wijlen 'onvolwassen straat gedrag'?

Ambitieus maar denken jullie dat het realistisch is? Ik heb er zo nog m'n twijfels over of deze jongen ook in de andere competities de ijzerharde verdedigers helemaal dol speelt.. In potentie wel een van de beste spelers van de Eredivisie natuurlijk. Heb alleen het idee dat de druk en/of het idee dat hij zo snel mogelijk door een topclub gekaapt moet worden hem, de laatste tijd, teveel hindert in het focussen op belangrijk zijn in teamverband..

7 december 2014 om 16:51

wow, noem dan 5 spelers die beter dan zijn depay in de eredivisie ??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren