Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan ’Hollandse School‘ niet meer aanhoren, en Koemans attitude evenmin’

Laatste update:

Ronald Waterreus vindt dat het Nederlands elftal geen aanvallers van absolute wereldklasse heeft. Dat schrijft hij maandagochtend in zijn column voor de Limburger. De oud-international zag Oranje er kansloos afgaan tegen Frankrijk vrijdagavond (4-0) en pleit voor een systeemwijziging tegen 'échte tegenstanders'. “Mijn oproep aan Ronald daarom: neem maandagavond ceremonieel afscheid van het 4-3-3-systeem.”

Nederland ontvangt maandagavond Gibraltar in De Kuip en moet winnen om het gat met Frankrijk te verkleinen. Waterreus maakt zich geen zorgen voor het duel, maar kijkt met veel interesse naar het systeem. “We spelen tegen de potpourri aan glazenwassers, automonteurs en kantoormedewerkers. De essentiële vraag is: kiest bondscoach Ronald Koeman opnieuw voor een 4-3-3 formatie? Durft hij het aan om Gibraltar brutaal te verrassen vanaf de flanken?”

De oud-doelman irriteert zich aan de ‘Hollandse School’. “Ik kan die term niet meer horen”, schrijft hij. “De ‘wij passen ons lekker niet aan’-attitude van Koeman evenmin. Ik heb sterk het gevoel dat Ronald wat al te gewillig mee is gesurft op de golf van opportunisten, die eisen dat we na het degelijke tijdperk Louis van Gaal attractief voetbal gaan spelen.” Volgens Waterreus heeft Oranje de spelers er niet voor om ‘gewoon’ van eigen kracht uit te gaan. “De waarheid is echter dat het Nederlands elftal, zonder aanvallende spelers van absolute wereldklasse, niet meer is dan het Vitesse van het internationale topvoetbal.”

De analist, die regelmatig aan tafel zit bij Rondo, vindt dat de bondscoach moet nadenken over een formatiewijziging. “Mijn oproep aan Ronald daarom: neem maandagavond ceremonieel afscheid van het 4-3-3-systeem, speel tegen Gibraltar desnoods met elf aanvallers en zonder keeper. Maar alsjeblieft, laat over een paar maanden, tegen een échte tegenstander als Kroatië, zien dat je geleerd hebt van je kamikaze-keuze tegen Frankrijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

‘Nederland heeft geen aanvallers van wereldklasse’

Heerlijk die open deuren intrappen.

27 maart 2023 om 11:29

Waterreus roept vaak onzin maar hier heeft hij gewoon gelijk en zegt hij prima dingen.

27 maart 2023 om 11:32

Dit is toch algemeen bekend? Dan trapt hij dus gewoon open deuren in

27 maart 2023 om 11:42

Tja zo kun je alles open deuren intrappen noemen. Wat een analist op tv ziet kunnen wij ook zien. Die trappen dus ook altijd open deuren in.

Waterreus pleit er gewoon voor om van de Hollandse school af te stappen, onder andere omdat we weinig wereldklasse spelers hebben. Lijkt me niets mis mee.

27 maart 2023 om 11:55

Dat doet een analist inderdaad. Goed gezien

27 maart 2023 om 12:39

Voor 532 heb je juist aanvallers van wereldniveau nodig en bij 433 juist verdedigers van wereldniveau. Pure logica.

27 maart 2023 om 12:43

Gewoon onzin, tijdens het WK hebben we met deze aanvallers een negatief record kansen creeeren verbroken als ik me goed herinner. We hebben juist de verdedigers en aanvallers voor 433: je hebt meer aanvallers nodig om wat te creeeren, en je hebt genoeg kwaliteit achterin om niet met 5 verdedigers te hoeven spelen. Alleen et middenveld moet je op orde krijgen.

27 maart 2023 om 13:16

Maar je moet dan wel buitenspelers hebben met diepgang. En geen Depay die een akka probeert terwijl hij totaal niet in de wedstrijd zit.

27 maart 2023 om 13:31

@kuipman: we hebben niet de aanvallers voor een 433, want daar heb je buitenspelers voor nodig en die hebben we niet (alleen Noa Lang, maar die wordt nooit geselecteerd).

Wat we wel hebben, zijn snelle aanvallers die graag in de omschakeling de ruimte belopen. Dus hebben we een passend (lees: paasend) en aansluitend middenveld voor nodig.

27 maart 2023 om 13:40

Ja ik zag et afgelopen WK, geweldig genoten van dat afbraakvoetbal en 1 aanval per wedstrijd. Met Danjuma, Lang en Gakpo heb je gewoon prima vleugels voor 433 en met Dumfries erbij en goede afspraken valt 433 prima te spelen, net als de hele Eredivisie met veel minder kwaliteit doet.

Je moet alleen je middenveld op orde krijgen en niet verwachten dat je met de Roon en Taylor tegen het beste voetballand ter wereld dan maar iets in de wijn te brokkelen hebt. Misschien moeten die 532-predikers de wedstrijd eerst eens in de juiste context plaatsen ipv deze wedstrijd als voorbeeld nemen en gelijk in paniek te raken.

Alsof we met 532 niet tegen veel mindere ploegen al dikwijls na 20 minuten tegen een 1-0 achterstand aankeken afgelopen jaren.

27 maart 2023 om 20:34

Juist niet. Met wereld aanvallers durft de tegenstander ook niet te vere naar voren te spelen waardoor de verdediging met te doen heeft. Pure logica.

28 maart 2023 om 02:36

5-3-2 zijn backs van wereldniveau bepalend

Captain obvious hier. Echter snap ik niet zo dat er zo wordt gehamerd op absolute wereldaanvallers. Ja met robben en van persie waren we redelijk verwend. Maar als je aanval hebt van gakpo, depay en malen, voornamelijk wanneer laatstgenoemde op rechtsbuiten focused, dan heb je een vrij goede aanvalstrio. Italie is ook europees kampioen geworden met chiesa, immobile, en insigne, wat ook hooguit europese subtop aanval is.

27 maart 2023 om 11:02

Speciaal ingelogd voor jouw laatste zin.
Chiesa, Immobile en Insigne zijn individueel en als trio heel wat klasses hoger dan Gakpo, Depay en Malen. Dat Nederlandse trio komt daar niet eens bij in de buurt. Dat je zo een opmerking durft te plaatsen is wel stuitend. Ik denk dat ik hierdoor wel kan concluderen dat je totaal geen verstand van voetbal hebt.

27 maart 2023 om 11:13

Vind je? Chiesa is een vrij goede vleugelspeler, maar ik vind hem niet behoren tot de betere vleugelspelers van de serie a. Kan hij altijd nog worden hoor, daar niet van. Immobile is een topspits van de serie a, maar voor italie levert hij echt te weinig. Insigne vond ik wel een van de betere vleugelspelers van de serie a en leverde ook met italie. Maar dat gecombineerd is wel subtop en niet absolute top. Gakpo en Malen hebben rek, en Memphis moet meer leren samenspelen. Als hij dat meer doet, dan kun je een prima subtop aanval vormen, alleen moeten ze wel meer samenspelen ipv dat we steeds andere vleugelspelers neerknallen zoals berghuis, bergwijn, etc.

27 maart 2023 om 11:20

Hij stelt dat het Europese subtop is en volgens mij is dat geen gekke opmerking die zou moeten leiden tot de conclusie dat hij er totaal geen verstand van heeft. Dat ze beter zijn dan Oranje lijkt me logisch, Grun beweert ook niet anders volgens mij maar alleen dat je geen absolute top nodig hebt om iets te bereiken.

27 maart 2023 om 11:30



Chiesa voor zijn zware blessure was by far 1 van de beste vleugelspelers van de Serie A. Dat is zelfs 1 van de beste voetballers van het nationale team. Was bij Fiorentina al de beste en bij Juve ook 1 van de lichtpunten/sterkhouders. Immobile is gewoon een nummer 9 die beter is dan Depay imo. Ik zou hem bij Oranje meteen in de basis zetten.

Gakpo kan nog ver reiken. Is een groot talent en zal nog groeien. Malen is alleen snel, verder is het niets. Depay leren samenspelen? Geloof je daar nog in? Depay staat er nooit tegen de echte tegenstanders. Als Italie hun aanval subtop is, dan is die van Nederland middenmoot.

Italie heeft iets wat Nederland nooit zal hebben: echte groepsdynamiek en de eer om op het veld alles te geven voor volk en vaderland. Kortom: een echte winnaarsmentaliteit. En die intrinsieke motivatie/passie is juist iets wat vaak het verschil maakt tussen wel of geen prijzen pakken. Nederland heeft dat zelden gehad. Wel altijd uitstekende voetballers en verstand van het spelletje, maar dat is te weinig om daadwerkelijk iets te winnen.

27 maart 2023 om 11:31

@jk-ajax - en dat probeer ik de hele tijd duidelijk te maken. Vergelijk dat maar met frankrijk met giroud, mbappe en griezmann. Of een brazilie met neymar, gabriel jesus en vinicius. Of vroeger een portugal met bernardo silva, jota en ronaldo. Dat is volgens mij meer absolute top dan wat italie had op het el die ze wonnen. Subtop is goed genoeg om successen te behalen.

27 maart 2023 om 11:38

Grun ik snap je punt volledig. Maar ik denk dat jij niet inziet dat de aanval van NL niet eens subtop is maar eerder middenmoot. Want tussen de aanval van Oranje en Italie die jij opnoemt zit zeker nog wel een niveauverschil.

27 maart 2023 om 11:43

@joga_bonito10 - Nee dat weet ik, maar ze kunnen wel daar naartoe groeien als alle drie de aanvallers leren samenspelen en beter worden bij hun clubs op de desbetreffende posities. Maak vastigheden en zorg voor automatismes. Dat kun je alleen doen als je leer samenspelen. Als ze bepalende spelers worden bij hun clubs en oranje, dan is het wel europese subtop. Het is aan hen om op dat niveau te komen.

27 maart 2023 om 12:33

Nederlandse spelers moeten het meer van hun slimheid en gogme hebben. Maar denk je nu serieus dat zij geen winnaarsmentaliteit hebben?

Het is anders dan die van Italiaanse spelers, dat klopt. Maar zonder winnaarsmentaliteit zouden Nederlandse spelers ook niet spelen waar ze nu spelen.

27 maart 2023 om 13:17

En dat verschil italie en nl begint al bij het volkslied

27 maart 2023 om 11:12

Chiesa, Immobile en Insigne uit 2021 Europese Subtop noemen. Hoe vind je dat het verder gaat? Chiesa is buitencategorie, Immobile heeft er in het seizoen 20-21 welgeteld 25 goals gemaakt in de Serie A en Insigne is jaren aanvoerder geweest van Napoli (toch een stabiele top 5 club in Italie). Als dat Europese subtopis, doe Nederland dan ook maar Europese subtop. Daar ben ik al gauw tevreden mee.

27 maart 2023 om 11:17

Chiesa is geen buitencategorie, alsjeblieft. Dan hanteren we wel hele lage eisen voor vleugelaanvallers. Chiesa is nogmaals goed. Heeft snelheid en techniek. Is nu echter vrij blessuregevoelig en qua cijfers tipte hij niet aan een top vleugelspeler zoals insigne. Immobile doet het met lazio goed, maar voor italie heeft hij het vrij lastig. Alleen insigne is top, zowel voor napoli als italie. In combinatie met die drie, dan is het europese subtop. Niet top of absolute top.

27 maart 2023 om 11:26

Chiesa is absoluut buitencategorie, zeker de Chiesa waar we het over hebben; die vóor zijn kruisbandruptuur. De Chiesa uit dat seizoen zou bij iedere top club in Europe behoudens PSG in de basis staan, ofwel op links ofwel op rechts. Zou dat een geweldige versterking vinden voor City, past daar beter dan Leao die ze graag willen halen.

27 maart 2023 om 11:40

Maar als chiesa absolute buitencategorie is, wat zijn neymar, mbappe, messi, vinicius, salah, mane, gnabry, son (destijds), etc. dan?

27 maart 2023 om 11:46

Ook buitencategorie. Je hebt tegenwoordig enorm veel spelers van wereldklasse. Voor de voetballiefhebber is dat toch geweldig? Het is alleen maar goed nieuws dat we zó veel goede spelers hebben. Doet het niveau alleen maar ten goede.

27 maart 2023 om 11:15

Je eerste paar zinnen ben ik het mee eens totdat je begint over de huidige aanvalstrio en die van Italië. Wij mogen echt dromen van zo’n aanval. Chiesa is echt een toptalent, jammer van zijn blessure. Immobile en insigne waren echt jarenlang top in de serie a. Van dat soort spelers kan Nederland alleen maar dromen.

Absolute wereldtop? Nee dat zou ik niet zeggen maar wel top. Het aanvalstrio van Nederland is wel subtop.

27 maart 2023 om 11:26

Chiesa kunnen we toch geen toptalent meer zeggen? Was bij fiorentina een toptalent, maar is nu voornamelijk geblesseerd. Na zo’n kruisbandblessure is het dan nog de vraag als hij weer op dat niveau komt wat hij toen bij juve nog op zat. Nogmaals, zie mij comments maar boven over insigne en immobile. 15 goals en 8 assists in 55 interlands voor immobile is echt veels te weinig. En voor italie zag je regelmatig dat hij wel dergelijk kansen kreeg, maar het niet kon afmaken op een of andere manier.

27 maart 2023 om 11:34

Is al 25 zie ik, dacht dat hij nog maar 22 was. Het is dan geen talent meer maar het is wel een type rechtsbuiten waar Nederland alleen maar van kan dromen.

Immobile presteert inderdaad niet altijd top bij Italië. Maar is wel een hele goede spits. Nederland komt aan met Woutje.

27 maart 2023 om 11:35

Jij doet nu of statistieken allesbepalend zijn. Als je de statistieken van Depay bij Oranje erbij pakt, lijkt het alsof het een geweldenaar is. Terwijl jij en ik beiden weten dat hij dat totaal niet is.

27 maart 2023 om 11:15

Chiesa, immobile en insigne zijn echt wel een heerlijk aanvalstrio hoor. Ik denk dat alleen gakpo de potentie heeft om zo’n niveau aan te gaan tikken in de toekomst . In Malen zie ik die kwaliteit niet en Memphis zal sowieso niet zoveel meer groeien verwacht ik (is al en stuk ouder).

27 maart 2023 om 11:23

Malen is ook nog maar 24 en moet gewoon focussen op rechtsbuiten. We hebben niet echt rechtsbuitens lopen na robben. Malen heeft snelheid, techniek, en kan een goaltje meeprikken. Alleen andere spelers in stelling brengen (zie toen de samenwerking met zahavi), betere decision making, en minder geblesseerd raken zijn wel zijn pijnpunten. Daarin moet hij groeien. Maar wilt hij een succes worden bij dortmund en een vaste speler worden voor het nederlands elftal, focus op de rechtsbuiten positie. Memphis moet gewoon zijn draai vinden na zijn blessure en bij atleti. Als hij zijn lyon niveau haalt die de halve finale van de cl haalde, dan hebben we weer een goede spits. Als malen en memphis dan dat niveau meenemen en werken aan hun gebreken, heb je een vrij goede aanvalstrio die dan spelen en bepalend zijn voor liverpool, atletico madrid en borussia dortmund. Heeft snelheid, kunnen kansen creeren en goals maken.

27 maart 2023 om 11:39

Ik vind je eerlijk gezegd misschien iets te positief (of misschien ben ik te negatief). Memphis is 29. Die zal echt niet op deze leeftijd nog leren om samen te spelen of simpele ballen te geven. Wat we bij hem zien is wat we krijgen.

Malen.. Kreeg al bij Psv genoeg kritiek op hoeveel kansen hij miste en dat hij het overzicht en voorzet voor een buitenspeler mist.. Om hem te laten renderen kun je beter de goal op de tweede ring plaatsen.

27 maart 2023 om 13:14



Je krijgt een hoop tegengas, maar wat je 20 jaar geleden al had (masturbatiesessies op bepaalde namen puur omdat ze Italiaans zijn ) heb je nu in zekere zin nog steeds.

Wat wel buiten kijf staat is dit: Nederland en landen als Italie/argentinie/portugal kunnen een soortgelijke selectie hebben, Wij zullen het echter 9 van de 10 keer afleggen op absolute wilskracht. De Nederlandse mentalititeit is toch een beetje : lekker een potje ballen in de wei en als het meezit winnen we en is dat leuk meegenomen. Bij Italie is dat een ander verhaal. Alleen bij het volkslied al staan zij al met 1-0 voor. Al weet ik dat dit argument nu wel ff zeer slecht klinkt, aangezien Italie er in Qatar niet bij was.

27 maart 2023 om 13:59

Chiesa Immobile en Insigne zijn valln hele andere klasse dan wij hebben rond lopen, dat je zulke uitspraken durft te doen

27 maart 2023 om 17:39

Hahahah dat is geen subtop.

Een land als Chili heeft jarenlang met vrij beperkt materiaal heel mooi voetbal gespeeld. Ja, je had Vidal en Alexis, maar voor de rest viel het mee. Dat heeft te maken met de spelopvatting en lef hebben.

27 maart 2023 om 11:07

Helemaal eens. Feyenoord laat nu ook zien dat ze met niet de beste spelers de meeste ploegen kunnen overpoweren... dat kan in elk systeem....

Ik kan die Waterreus niet meer horen, daar komt toch zoveel onzin uit.....

27 maart 2023 om 11:08

Passie misschien wel het sleutelwoord. In Zuid-Amerika zijn het los van de technische kwaliteiten allemaal spelers die voor de eer van hun land spelen. Kilometervreters die ten koste van alles willen winnen. Daarmee kom je al een heel eind. Nederland heeft dit totaal niet. In Nederland lult men graag over tactiek, visie, positiespel, driehoekjes, druk zetten en blabla. Als je iedereen erover hoort praten zou je haast denken dat ze het voetbal hebben uitgevonden. Voetbal is veel meer dan tactiek en techniek. Maar tegen de tijd dat men dat hier door heeft, heeft Ajax al een 5e ster.

27 maart 2023 om 11:18

Hier ben ik volkomen mee eens.
Systeem is vaak van ondergeschikt belang.
Het gaat voornamelijk hoe je spel opvatting is en met welke beleving/intensiteit je speelt. Hierboven een paar leuke voorbeelden gezien waarmee met niet het beste materiaal wel goede resultaten zijn geboekt met ook nog leuke wedstrijden om te zien.

My god! En ik kan Ronald "ik heb een korte termijn geheugen" Waterreus niet meer aanhoren. Oranje was met dezelfde spelers in een 532 formatie net zo kansloos tegen veel mindere ploegen, onder een veel betere trainer. Zijn we dan nu al vergeten? Het ligt bij deze generatie voetballers niet aan het systeem.

Van Hanegem, zoals wel vaker, is de enige met een heldere analyse over de wedstrijd laatst en de huidige staat van Oranje.

27 maart 2023 om 11:36

Je moet ook geen 532 spelen, maar gewoon 6-3-1!!! Met zoveel geode Cv's gewoon lekker dicht gooien.

Frimpong de Ligt v Dijk Ake Botman Malacia

Kom hier maar doorheen!

Op de bank nog gasten als de Vrij, Timber, Geertruide, Dumfries, Bakker

27 maart 2023 om 12:07

Nouja dat lukte dus bijna elke ploeg waartegen we gespeeld hebben afgelopen WK op Senegal en Qatar na, en dat zijn geen hoogvliegers. Ik snap dat je reactie sarcastisch bedoeld is, maar meer verdedigers in je elftal gooien staat dus absoluut niet garant voor een betere verdediging.

Een systeem met 5 verdedigers kan wel werken, maar dan moet dat puur zijn zodat het de rest van het elftal beter uitkomt. Ook als je verdedigers van de klasse hebt die Nederland op dit moment heeft hou je het geen 90 minuten uit als je geen enkele mogelijkheid hebt om er met de bal uit de komen en hoger op het veld het spel te temporiseren.

27 maart 2023 om 12:32

Psvman

Hahaha ja was uiteraard niet serieus

Ik ben sowieso geen voorstander voor 5 verdedigers voor NL. Het past gewoon niet. 352 vind ik meer voor teams als Chelsea, Atletico, Inter, Atalanta etc.

Er moet vastgehouden worden aan 433.

Ja er is een mindere lichting. Of je nu 532 of 433 speelt, je blijft vaak minder.

Dus zie ik liever vasthouden aan avontuurlijk voetbal. Pressie, goed positiespel, positiewisselingen.

Liever zo verliezen dan kansloos verdedigen en er toch uitgaan.

27 maart 2023 om 13:39

Het hoeft opzich ook allemaal niet zo vastgeroest te zijn MrKrillin. Ik zie vaak dat mensen die opstellingen als mutually exclusive noemen, maar dat hoeft natuurlijk totaal niet. Ik snap dat interlandvoetbal anders is dan clubvoetbal. Maar je kunt je wel degelijk aanpassen. In principe is je selectie "gewend" in beide formaties, aangezien de meesten in beide formaties in Oranje hebben gespeeld. Dan kun je dus aanpassen aan de tegenstander. Tegen een mega sterk Frankrijk, wat toch vaak saai speelt, had je prima 532 kunnen spelen. Dat had niemand echt vreemd gevonden (als je dan ook nog bijvoorbeeld Frimpong selecteerde). Tegen Gibraltar moet je simpelweg aanvallender spelen en heeft 532 geen zin. Dat was in mijn optiek ook de fout van Van Gaal: het herkennen wanneer 532 nodig moet zijn.

Koeman kan prima 433 als basisopstelling nemen en dan tegen toplanden 532 spelen. Daar hoeft hij zelfs met het selecteren van spelers weinig rekening mee te houden. Waarom doen we dat dan niet?

En waarom ook zo star vasthouden aan bepaalde rollen. Koeman noemt Frimpong te aanvallend voor een 433. Waarom zou dat erg zijn tegen een Gibraltar? Je ziet dat ploegen als City en Bayern ook kunnen schuiven in een wedstrijd. Davies meer naar voren, Pavard meer naar achteren. Of inschuiven op het middenveld als back zijnde. Doet Arsenal nu met Zinchenko ook bijvoorbeeld. Zo zou je dat ook tegen bijvoorbeeld Gibraltar kunnen doen dat Frimpong (nu dus Dumfries) opstoomt en je dus meer 343 speelt. Aké houdt dan op links de balans.

Echt zo iemand die tegen de stroom inzwemt die Waterreus. Zegt doodleuk dat wij geen absolute wereldklasse aanvallers hebben, terwijl de hele wereld het er natuurlijk over eens is dat Memphis, Malen, Berghuis en Weghorst grote kanshebbers zijn op de gouden bal.

27 maart 2023 om 17:40

Als je sarcastisch wilt zijn, doe het dan goed.

Juist nu tegen Gibraltar denk denk ik dat je best 433 zou kunnen spelen. Maar tegen Frankrijk had je gewoon het lelijke 532 moeten hanteren. In het hedendaagse voetbal moet je flexibel kunnen zijn. Hangt vd tegenstander af, aanpassen of puur uitgaan van eigen kracht. Ga af van die koppige Nederlandse naïeve mentaliteit.

Jeetje wat een kenner die Waterreus. Het 541 of 532 van afgelopen wk was niet om aan te gluren. Het systeem maakt niet zoveel uit. Laat spelers goed druk zetten en directer spelen dat is echt wel te doen. Maar realiseer je we zijn geen top 10 land.

Je moet je aanpassen wanneer het nodig is. Op het WK hebben we gezien dat 5 verdedigers tegen landen als Ecuador, Qatar, USA totaal niet nodig is. Tegen grote landen kan het een uitkomst zijn, dat is zeker. Je moet niet uitgaan van 1 systeem maar je kunnen aanpassen. Vandaag kun je ook 3-4-4 spelen bij wijze van spreken of zonder keeper. Dat maakt tegen Gibraltar niet uit, dan ga je niet met 5 achterop spelen.

Tja, niet heel erg wereldschokkend nieuws, deze conclusie van Waterreus.

Of zoals anderen als zeiden: open deuren en Captain Obvious.

Als iedereen fit en in vorm is heeft Oranje wereldtop in de verdediging, een prima middenveld en een redelijk goede aanval.
Maar helaas daar geen top.

Als spelers als Gakpo en Simons zich blijven ontwikkelen en ook Brobbey wat stappen gaat maken ziet het er voor het EK wel wat beter uit.
Daarachter nog Dallinga en Summerville.

Voor het WK kunnen hopelijk spelers als Duiven, Vink, Sloy, Meerdink en Rijkhof aansluiten.

Wat betreft 'hollandse School', ik denk niet zozeer dat Koeman een puritein hierin is. Als coach is hij vrij pragmatisch en hij heeft eerder aangetoond met 4-3-3 resultaten te kunnen halen.
Daarnaast, in 4-3-3 spelen betekent nog geen kamikaze voetbal, ook met deze tactiek kun je zeer verdedigend en compact spelen als je wilt.

En ik irriteer me aan de domme colums van deze clown!

Ronald voegt als analist net zover toe als dat hij als speler deed. Duh zou ik zeggen.

Waterreus vindt ook dat water nat is

Dat hebben wij al jaren met Ronald Waterreus. Wat een pannenkoek is dat dan.

Gaat het wel goed met Waterreus? Ziet er zeer dun uit.

Liever verliezen met leuk voetbal, dan ver komen (en alsnog niets winnen) met beton voetbal. Blij dat 433 weer terug is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren