Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geen klagen over hoe Jörgensen zich opstelt richting Feyenoord’

Laatste update:

Het lijkt bij Feyenoord alles behalve een rustige transferzomer te worden. Steven Berghuis staat op het punt om naar Ajax te gaan en ook Nicolai Jörgensen is op weg naar de uitgang in Rotterdam-Zuid. Laatstgenoemde werd enkele weken geleden door trainer Arne Slot uit de selectie gezet nadat hij zijn vertrekwens kenbaar had gemaakt bij de clubleiding. Intussen lijkt het nog niet tot een doorbraak te komen, zo geeft technisch directeur Frank Arnesen aan in gesprek met Voetbal International.

De aanwezigheid van de Deense spits drukt behoorlijk op de Rotterdamse begroting, maar van een vertrek is op dit moment nog geen sprake. "Ik heb geen klagen over hoe Nico zich opstelt richting Feyenoord, maar we moeten wel een oplossing vinden", vertelt Arnesen tegen het voetbalweekblad. De technische man zag onder meer Naoufal Bannis terugkeren van een huurperiode bij FC Dordrecht. De spits kent tot dusver een succesvolle voorbereiding met doelpunten tegen AA Gent (1-1) en AEK Athene (3-1 winst). Ook Bryan Linssen, die afgelopen seizoen veelvuldig dienst deed als centrumspits, was trefzeker tegen de Griekse opponent.

Over de situatie rond Berghuis wil Arnesen niet te veel kwijt. De aanvoerder ontbreekt net als Jörgensen en Ridgeciano Haps op het trainingskamp in Oostenrijk momenteel. Berghuis staat op het punt de overstap te maken naar Ajax, maar ook in zijn geval is het nog niet tot een doorbraak gekomen. "Met dit dossier bemoei ik me niet, dat ligt bij de juristen", aldus Arnesen. "Steven is nu op vakantie en voordat hij terug is, zal er een oplossing moeten zijn. Als hij gaat, is het aan ons een goede vervanger te vinden. Daarop zijn we voorbereid."

Tegenover het vertrek van Berghuis en Jörgensen staan de mogelijke contractverlengingen van Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida. De onderhandelingen met Geertruida verlopen echter niet zoals gepland. "Maar als het lukt, hebben we met die twee jongens, Orkün Kökcü, Luis Sinisterra, Tyrell Malacia en Robert Bozeník die zijn kans gaat krijgen zes jonge spelers op het veld staan die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Dat is altijd ons doel geweest, die waarde te creëren op het veld. Dan heb je als club ook wat te bieden", besluit Arnesen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er met Haps?

7 juli 2021 om 10:39

Die is met Suriname op pad.

7 juli 2021 om 10:45

Idd met Suriname op pad, maar volgens mij ook in verregaande onderhandeling met een Turkse club (alanyaspor?).

7 juli 2021 om 10:53

Ik hoop dat, dat nog doorgaat. Die hebben volgens mij gisteren een andere linksback gehaald.

7 juli 2021 om 11:53

En hoewel Haps eigenlijk 1 van de beste backs van Nederland is, is hij helaas zelden een seizoen fit. Als we een aardig bedrag krijgen gewoon verkopen

7 juli 2021 om 10:51

Haps zit in de Surinaamse selectie voor het toernooi om de Gold Cup.

Tja Jorgensen.
Ik hoop echt dat er snel een club voor hem komt. Ik ben ook benieuwd wat Feyenoord dan nog voor hem vraag.
Volgens mij moeten we blij zijn dat we van zijn salaris af zijn en alles wat nog betaald wordt is meegenomen.
We moeten door en Jorgensen past er niet meer bij.

Behalve de bovenstaande zaken vertelde Arnesen in hetzelfde interview ook dat er afgelopen zaterdag inderdaad gesproken is met investeerders. Die komen natuurlijk niet zomaar geld brengen, dus die willen ook wat terug. Wel ziet het er goed uit en Feyenoord hoopt nog deze transferperiode over extra middelen te beschikken.

Dat je Jorgensen aan de straatstenen niet kwijt raakt is natuurlijk niet onverwacht. Dat gaat binnenkort gewoon ontbinden worden. Berghuis zal wel op een rechtzaak uitdraaien, tenzij een van de partijen gaat toegeven, maar dat is nu net het probleem.

Oei, ik hoop dat Geertruida's contract niet stuk loopt. Dat zou wel een gigantisch gemis zijn. Bijlow zou wel goed moeten komen.

Ik hoop voor Jörgensen dat er een mooie club voor hem aanklopt. Maar voor Feyenoord is het natuurlijk zaak van zijn salaris af te komen. Elke transfersom is een mooie bijkomstigheid helaas.

7 juli 2021 om 11:55

Verwacht dat het wat betreft Geertruida gewoon powerplay is van de zaakwaarnemer. Komen er vast wel uit.

Nicolai Jörgensen
Is gewoon uit
Op een forceren om bij
Feyenoord weg te kunnen
Daarom slecht voetballen en geen intresse
Hoort bij zijn spelletje

7 juli 2021 om 11:17

Ik denk dat Feyenoord blij mag zijn als ze Jörgensen transfervrij kunnen laten gaan zonder salaris door te hoeven betalen. Hoe iemand hem ooit 1,8 miljoen per jaar heeft laten verdienen snap ik nog steeds niet. Zullen weinig clubs zijn die bij dat salaris in de buurt gaan komen zeker als ze ook nog een transfersom moeten betalen. Restwaarde zal Jörgensen ook niet hebben voor de nieuwe club gezien zijn leeftijd.

7 juli 2021 om 11:54

Volgens mij zegt de TD van Feyenoord juist dat hij geen klachten heeft over de opstelling van Jorgensen.
Dat hij weg wil, dat lijkt me logisch, het loopt met hem niet bij Feyenoord. Beide partijen hebben daar niets aan. Vergelijk het met Dolberg bij Ajax, het ging niet meer maar elders doet dolberg het prima. Wellicht dat dit ook voor Jorgensen zal gaan gelden.
Om bij Feyenorod weg te kunnen, zal er zich een geinteresseerde club bij Feyenoord moeten melden. Als er echt geen enkele club komt, dan is de enige oplossing dat Feyenoord en Jorgensen samen het contract ontbinden.
Over foceren is nimmer iets bekend geworden. Hij wil weg, Feyenoord steunt hem erin en heeft liever niet dat hij meedoet aan de seizoensvoorbereiding. Geen weigering van Jorgensen zijn kant maar een beslissing van Arno Slot.

7 juli 2021 om 12:00

@dilima Dat is jouw persoonlijke mening. Die jongen heeft zich altijd voor 100% ingezet maar helaas vanwege allerlei kwaaltjes kan hij niet beter meer. Hij zal echt geen spelletjes spelen aangezien hij zo weg mag als er een club komt en dat is nu net het probleem. Er komt geen club op hem af daar heeft hij te weinig voor bewezen de laatste 2 jaar. Jammer want in goede doen wat het een hele goede spits.

''als hij gaat, is het aan ons een goede vervanger te vinden. Daarop zijn we voorbereid." Dit laatste doet me in elk geval goed. Tuurlijk, het wordt qua kwaliteit en rendement (absoluut) geen 1 op 1 kopie, maar 'we' zijn inmiddels allemaal wel zo ver dat Berghuis vertrekt en we dus door willen met de jongens die er wél zijn of bijkomen.

En qua vervangers, Feyenoordtm meldde ook al dat Feyenoord ervoor aan het rondkijken is in Zuid-Amerika, zal dat toch richting zo'n Zeballos gaan. En daar is absoluut niks mis mee.

7 juli 2021 om 11:30

Vind het altijd balen dat dit proces zo lang duurt.
Ik weet ook wel dat we afhankelijk zijn van een hoop factoren en Geld is er daar 1 van.
De voorbereiding is in volle gang en voor de selectie compleet is begint het seizoen al.

Waar ik wel echt nieuwsgierig naar ben is welke voorwaarden de investeerders hebben.
En is het weer de groep "vrienden" van Feyenoord onder leiding van Blokland?

Er staat een leuke groep maar er moet echt nog wel iets bij om een goed seizoen te draaien.

7 juli 2021 om 11:38

Ja, dat het lang duurt vind ik inderdaad ook verschrikkelijk. We weten allemaal hoe het zit en laat het voor beide clubs, vooral voor ons, toch gauw afgerond zijn. Kunnen we lekker door. Maar schijnbaar is het nog een juridisch gevecht en het is in Ajax' voordeel dat het zo lang duurt.

Ik ben overigens ook zeker benieuwd wie deze groep is. Hopelijk komt daar ook gauw meer duidelijkheid over.

7 juli 2021 om 12:10

Berghuis zal heus wel gaan vertrekken en dat is maar goed ook. Ik kan het nog niet anders noemen dan een grote landsverrader aangezien hij enkele jaren geleden nog riep ik zal nooit en te nimmer een binnenlandse transfer maken. Dus hij vind Ajax een buitenlandse club??? Ik vind het een huichelaar eerste klas. Daarnaast wel een hele goede speler maar ook een die veel kapot kan maken als meneer zijn zin niet krijgt. HIj heeft vaak ook drift in zijn benen zitten wat hem de nodige kaarten opleverde. Wie weet is Feyenoord beter uit als hij weg gaat en een leuke vervanger komt daar meneer wel alles opeist en de spelers zich ten dienste van hem moeten opstellen wat de kwaliteit van de andere spelers niet ten goede komen. Natuurlijk is en blijft het een goede speler maar bij Ajax zal hij ook wel vaak op de bank moeten zitten terwijl hij bij Feyenoord verzekerd was van een basisplaats en zeker ook wel van nut is of is geweest. Bij Ajax is niemand zeker van een basis plaats.

7 juli 2021 om 13:01

Iedereen snapt toch dat elke speler dat soort dingen zegt voor de bühne? Dat zijn uitspraken die makkelijk zijn om te doen op het moment dat er geen concrete interesse is. Als je dat soort uitspraken van spelers serieus neemt ben je imo ook wel een beetje naief

7 juli 2021 om 13:23

Soms meent een speler dat ook, Japie. Kijk maar naar Tadic. Die blijft gewoon bij Ajax. Kuyt en Van Persie zijn ook bij Feyenoord teruggekomen.

''drukt behoorlijk op de Rotterdamse begroting''

Wat is de totale loonkost voor Feyenoord dan per jaar, 4 miljoen voor hem? Dit ga je toch altijd hebben in het voetbal. Kan het echt niet geloven dat dit zwaar weegt, dan betekent het dat je zulke salarissen eigenlijk niet mag en kan geven.

7 juli 2021 om 11:57

Het probleem zijn dat salarissen altijd de hoogte in gaan wanneer een speler presteert en er belangstelling uit het buitenland komt. Jorgenson had in het kampioensjaar van Feyenoord een geweldig seizoen.
Toen kwam Newcastle aankloppen met een, voor Feyenoord begrippen, mega aanbod. Feyenoord wilde Jorgenson liever houden. Dan krijg je dus een hele dure speler qua salaris. Alternatief was dat ze hem destijds verkochten maar ja, dan zijn de fans boos dat de topschutter vertrekt.

7 juli 2021 om 12:06

Huh? Jorgensen z'n contract is in de zomer van 2019 met één jaar verlengd (en opgewaardeerd) door Sjaak Troost, de interesse van Newcastle was van januari 2018.

Jorgensen drukt nu gewoon zwaar op de begroting, omdat het simpelweg een van de grootverdieners is en nu zelfs niet eens bij de selectie hoort.

7 juli 2021 om 14:17

Ja en? Jorgensen kon in 2018 voor een mega salaris bij Newcastle gaan voetballen. Feyenoord wilde hem houden. Als je hem dan een jaar later wil verlengen, dan is het toch logisch dat hij veel salaris vraagt?
Alternatief was dat Feyenood hem niet verlengde en uit contract liet lopen.
Maar ja, men hoopte dat hij zijn vorm van 2017 terug zou vinden en ze hem dan alsnog voor heel veel geld konden verkopen.
Dat hij nu zwaar op de begroting drukt en niet meer presteert, dat was in 2019 niet te voorzien, dat is hoe het nu eenmaal gelopen is.

7 juli 2021 om 11:59

1.7miljoen voor Jorgenson op een salarisbudget van 35miljoen, valt nog mee, maar is wel een van de grootverdieners natuurlijk, wanneer die niet presteert drukt hij dus zwaar op de begroting, voor dat salaris heb je 3 anderen

7 juli 2021 om 12:51

Dacht dat die 1.7 maal twee moest, wat het kost voor een bedrijf.

Maar goed, dit ga je altijd in het voetbal hebben. En die drie andere is ook maar de vraag wat ze op de mat gaan leggen. You win some, you lose some.

Een speler die je kwijt wil. Zou zich in de markt kunnen zetten door af en toe vriendschappelijk mee te laten spelen. Ik blijf er bij dat Feyenoord (slot) voor de vakantie in gesprek had moeten gaan .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren