Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben niet verrast dat wij geen penalty krijgen, terwijl Barça ze wel krijgt'

Laatste update:

Real Madrid leed woensdagavond voor de derde keer dit seizoen puntverlies. Real Betis was in de Spaanse hoofdstad met 0-1 te sterk voor de Koninklijke, waardoor de achterstand op koploper Barcelona al opgelopen is tot zeven punten. Volgens aanvoerder Sergio Ramos moet Real Madrid vooral rustig blijven.

“We moeten onze aandacht richten op de volgende wedstrijd. Er komen nog voldoende wedstrijden, dus we moeten ons niet druk maken. Ik ga naar huis met een schoon geweten, wetende dat we alles gegeven hebben”, zegt de verdediger in gesprek met Marca. “Wanneer we niet winnen, trekken we onze conclusies. Er kunnen altijd dingen verbeterd worden. We moeten onze koppen weer bij elkaar steken, dat is de sleutel tot succes.”

“Het was niet een van onze beste dagen, vooral niet voor het doel. We creëerden toch veel kansen, ondanks dat we niet goed speelden”, vervolgt Ramos, die van mening is dat Real Madrid aanspraak had op een strafschop. “Het verrast me niet dat wij geen penalty’s krijgen, terwijl Barcelona ze wel krijgt.” Volgens trainer Zinédine Zidane was er na de wedstrijd sprake van een slechte sfeer in de kleedkamer van de Koninklijke.


“Dat gebeurt nu eenmaal als de bal er niet in wil. We speelden geen goede wedstrijd, maar ook geen slechte. We blijven kalm, want er ligt nog een heel seizoen voor ons. Toch moeten we iets zien te veranderen in thuiswedstrijden en hadden we niet verwacht dat het zo zou lopen. Het enige dat we kunnen doen, is zorgen dat we de volgende wedstrijd wel winnen”, besluit de Franse oefenmeester zijn verhaal.

Quique Setién, trainer van Real Betis, was van mening dat zijn ploeg wat geluk had. “Winnen in Bernabéu betekent veel, het maakt ons sterker en zorgt voor veel vertrouwen. Om te winnen hier, moet je lijden en een beetje geluk hebben. Je moet bovendien weten dat ze hun zwakheden hebben, we hadden zelfs ruimer kunnen winnen.”

Gaat Real Madrid nog kampioen van Spanje worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig dat hij en Piqué aardig op elkaar lijken, maar wel altijd met elkaar overhoop liggen. Onzinuitspraak natuurlijk, maar iedere club heeft figuren die altijd maar naar anderen wijzen.

21 september 2017 om 09:12

Ramos wordt tenminste niet uitgefloten door heel Spanje, hij houdt op zaken betreft voetbal en niet politiek. Ramos sneert minder over het algemeen naar Barca, dan Pique naar Madrid doet.

Daarnaast is Ramos een totaal andere speler en persoon. Als persoon ken ik hem natuurlijk niet, maar wat ik er van mee krijg concludeer ik dit. (voor het geval de geinige mensen onder ons die dan gaan vragen of ik Ramos persoonlijk ken en wat zijn favo kleur is).

21 september 2017 om 09:16

Nee dat doet ramos idd niet.

Ramos naait iemand in de cl finale een gele kaart aan. Let op, dat gebeurd wel vaker. Maar doen alsof je in je gezicht word gestompt was next level.

Ramos doet alsof die de bal geeft en gooit hem vervolgens op de grond. Kortom, ramos is een goede verdediger die zich misschien minder met politiek bezig houd, maar sportief gezien een verschrikkelijke, verschrikkelijke speler.

21 september 2017 om 12:03

Ik heb het in dit geval over buiten het veld en niet in het veld. Daar gaat het nu toch ook over? Ramos deed idd overdreven in de finale, maar ik moet eerlijk zeggen; Waarom doet Cuardrado daar zo iets ongelofelijk doms? Ja het rollen en janken is niet om aan te zien.

21 september 2017 om 12:18

Mag een voetballer dan geen mening hebben over politiek? Ik ben blij dat er nog voetballers zijn met een Mening, en niet alleen bezig zijn met Instagram, tattoo's en 12 Wag's

21 september 2017 om 12:35

Laat ik het zo zeggen:

Stel je voor, Arjen Robben is een echte Fries. Zal helemaal prima zijn.

maar..... Onze Arjen spreekt zich constant uit over de politiek en huidige kabinet( moet nog gevormd worden maar goed). Hij haat Nederland, zingt het volkslied niet (kan niet in Spanje want heeft geen tekst) en wilt het liefst dat Friesland een eigen land en competitie heeft. Toch speelt onze Arjen voor Oranje en doet hij mee aan de toernooien en alle andere wedstrijden. Dat zou toch super raar zijn? Zou het gek zijn dat mensen dan denken: Je speelt voor ons land, maar je haat het.

Dat is precies wat er met Piqué aan de hand is. Hij heeft geen kritiek op de politiek. Hij geeft kritiek op alles wat van Spanje is en daarom kotsen mensen hem uit.

21 september 2017 om 09:23

Welke penalty's zou Madrid moeten hebben gekregen dan? Die sliding op marcelo, je ziet toch overduidelijk dat het puntje van zijn schoen eerst de bal toucheert en dan de tegenstander. Het toucheren was genoeg om marcelo te stoppen. Daarnaast was het zogenaamde bal op de arm incident na het hakballetje van Ronaldo. Met alle respect, die kans inclusief is gister 10x afgespeeld en niemand (ook sierd niet) riep dat het hands is. Dus als je het in de herhaling niet ziet na 10x hoe had een scheids het moeten zien. Vooralsnog is de vraag of dat wel zo was. Want als die hands maakt dan zou de bal een andere hoek moeten maken, en niet zodanig van richting veranderen en dus naast de paal uitgaan. Er was nog een incident namelijk het hakballetje van bale op Ronaldo. Die verdediger houd hem niet vast maar maakt zich wel groot en zorgt dat hij op die manier de bal beschermt van Ronaldo. De keeper kon hem daarom oppakken.

Altijd hetzelfde bij ploegen die te belabberd spelen om een normale goal te scoren, dan eindeloos op zoek gaan naar een penalty

21 september 2017 om 09:34

Of een kopbal. Real liet afgelopen 2jaar geweldig spel zien, maar het blijft een team die heel vaak van voorzetten moet hebben. Natuurlijk ga je voorzetten, als je Ronaldo en Ramos in penaltygebied hebt staan. Dat doen veel clubs, maar ik blijf trots op het spel dat Barca kan laten zien.

Gisteren werd beweerd, dat Real onder Zidane dicht bij Barca onder Guardiola komt. Not even close...

21 september 2017 om 10:08

"Not even close" en dat baseer je enkel op deze wedstrijd? Yeah right

21 september 2017 om 10:40

Dat wordt baseerd op het feit dat we in 4 jaar 14(!) prijzen wonnen en we bijna elke wedstrijd domineerde. Daarnaast was dat ook het team dat real met 2-6 en 5-0 naar huis stuurde! NOT EVEN CLOSE!

21 september 2017 om 10:47

Ramos ,in die tijd had barca niet verloren van betis en zeker niet in eigen huis

21 september 2017 om 11:08

Ramos.93 dat baseer ik op alle wedstrijden van afgelopen jaren. Ja, ik heb elke wed van Real gezien. Het spel dat Barca liet zien, was iets speciaals. Barca had voorzetten, hoekschoppen en penalties niet nodig om een wedstrijd te winnen. Ook al verloor Barca hier en daar, was het spel nog altijd lust voor het oog. Ik denk dat een objectieve Real-fan met mij eens zal zijn.

21 september 2017 om 11:23

We, we, we waar kom jij in het verhaal voor dan? Ben je speler van Barcelona. En er bestaat niet zoiets als de beste ooit elke generatie is anders. Wat de 1 mooi voetbal vind hoeft de ander niet mooi te vinden. Barcelona heeft niet het beste team ooit gehad en Messi is ook niet de beste ooit. Ik vond het Madrid van Raul en hierro ook heel mooi en het Milan van Maldini enz ook en zo zijn er nog wel meer. En zo heeft Messi alle finales met Argentinië verloren en Maradona ze gewonnen. Smaken verschillen en tijden verschillen dus gewoon ophouden met die onzin discussies.

21 september 2017 om 11:56

Maar zelfs toen in was het niet mogelijk voor Pep's "beste ploeg" om in 4 jaar tijd de Cl te prolongeren dusja

21 september 2017 om 11:58

Hahahah yeah right "geen penalties nodig" duidelijk dus niet alle wedstrijden gezien van Barcelona dan in der tijd. Daarnaast het is maar wat je speciaal vind. Ik vond het tikki takka eerder slaapverwekkend dan speciaal.

Tuurlijk had je een penal moeten krijgen, maar je had er zelf al makkelijk 4 kunnen scoren.
Denk daar maar eerst over na.

Slechte verliezer zeg! Het klopt dat Real een penalty onthouden werd, maar waarom in godsnaam over barca gaan praten...Real supporters zeikte over Pique, maar wat hebben jullie nu te zeggen over jullie captain?

21 september 2017 om 08:51

Ramos is een leider en hij is van Madrid...
Voor real fans mag Ramos alles zeggen...Pique is een Catalaan en die mag niks zeggen...dit is de cultuur die er momenteel heerst helaas.

Toen vorig jaar Pique ook zo iets zei...zei Ramos dat Real weinig aandacht geeft aan zo iets...

Zelfs Ramos zei toen Barça van PSG verloor in Parijs dat hij pas goed gaan slapen als Barça helemaal wordt uitgeschakeld...hoe kan je dan sympathie hebben voor zo een speler...dan heb ik het niet over zijn rood kaarten. Serieus

21 september 2017 om 09:21

Nee dit is weer clubvoorkeur gelul, ze praten allebei over elkaar en dat moeten ze beide niet doen. Zeker als ze niet eens tegen elkaar spelen

21 september 2017 om 09:28

Klopt beiden moeten ophouden...alleen wat hypocriet vind is wanneer Ramos wat zegt hoor je Real fans nooit maar wanneer Luque het zelfde zegt dan hoor je ze massaal...

21 september 2017 om 09:33

Unitednakker2

Je praat onzin...en je lijkt wel iemand die nooit heeft gehoord van democratie...hoezo mag Ramos alles zeggen een Pique niet....

Pique wordt uitgefloten omdat hij juist pleit voor onafhankelijkheid en dat zijn recht...
Of heb je gisteren niet naar nieuws gekeken...wat Madrid met Catalonië gedaan heeft.

Over salaris...praat niet over dingen als je geen verstand van hebt...thanks

21 september 2017 om 10:39

Andersom ook

21 september 2017 om 21:23

Dat een complete onzin man. Friesland en Nederland vergelijken met Catalonië en Spanje. Dat is echt appels met peren vergelijken. Verder is het natuurlijk enorm hypocriet om Piqué uit te kotsen door zijn uitspraken over Real, maar andersom niet als Ranks wat zegt over Barça.

Wat een slechte reactie, omdat het een keer tegen zit en ze zelf niet instaat zijn een goal te maken gaat hij afgeven. Maar toen bijvoorbeeld real 2 x uit buitenspel positie scoorde of vorig seizoen onterechte penalties kreeg dan hoor je hen niet bah.
Ze kunnen beter eens zorgen dat ze dit soort wedstrijden op eigen kracht winnen en de tegenstander vanaf minuut laten weten dat er niks te halen valt.

Als Pique hetzelfde zegt dan is Pique een zeikerd en vervelende mannetje...maar als Ramos hetzelfde zegt dan is hij een leider...

Inhoudelijk...
Het was eerder een schwalbe van Ronaldo en absoluut geen penalty. Als het bij hem niet meer lukt dan zoekt hij vaak naar een schwalbe om op die manier te kunnen winnen.

Real werd vorig jaar enorm geholpen en zelfs 19 punten verzameld door scheidsrechters hulp...zelfs VZ heeft een artikel over geschreven...

Ik denk dat Real geen penalty nodig heeft tegen Betis.
Je hebt een team op het veld die meer dan 1 miljard is tegen een team die niet eens 100 miljoen. Dan moet het gewoon lukken.

Seizoen is nog jong en er zijn genoeg punten te verzamelen.
Ik vind het wel heel erg vreemd dat Real fans hun eigen spelers afkraken...de ene week is een speler de beste van de wereld en andere week moet die verkocht worden.

Ik vind dat je ploeg moet steunen en niet afkraken.

Ondanks dat ik geen Real vind...hoop dat ze snel hun vorm te pakken krijgen...blijft toch mooi om te zien

21 september 2017 om 09:42

Hoe kom je in hemelsnaam aan 19 punten door de scheidsrechter?

21 september 2017 om 10:59

Dan moet je naar een artikel die VZ vorig jaar heeft gepubliceerd...aan de hand van de beslissingen van de scheidsrechters.
Voetbalzone kwam op 19 punten...

Of is ook cd niet serieus te nemen zo als Pique?

Ongelofelijk dat spelers van Madrid en ook Barcelona zich zo zielig uitlaten in de pers over wel of niet verkregen strafschoppen. Mega Calimero.

Dat kan misschien dat we wel een penalty hadden verdiend maar uit die kansen moet je ook gewoon zelf scoren en daar faalden we volledig in. 25 schoten en 0 goals dan vraag je er om.

Kansloze opmerking van Ramos. Jaren lang was het juist absoluut Real dat door de Spaanse bond en haar scheidsrechters werd gematst. Of het nu om de duur van schorsingen ging (neymar voor sarcastisch klappen meerdere wedstrijden schorsing, Ramos niet), het niet zien van overtredingen (benzema die zijn verdediger wegslingert aan zijn arm om zo vrij te komen voor de goal en de winnende binnen te tikken), het niet fluiten voor buitenspeldoelpunten of het onterecht afkeuren van goals van de tegenstanders. Dan heb ik het nog helemaal niet gehad over de vele goedkope penalty's die Real heeft gekregen (barcelona ook, maar niet zoveel als Real). Nu dan één wedstrijd niet, en dan direct klagen?

Als dit overigens betrekking heeft op de 'handsbal' na het hakje van Ronaldo: dat was geen handsbal. De bal kwam via de kluts tegen de schouder van de verdediger. Zelfs als het op zijn arm was geweest, had hij er niks aan kunnen doen. Dat was geen penalty en daarmee is de kous af.

21 september 2017 om 12:06

Ik denk dat als er één club in de hele wereld moet zwijgen over arbitrage, dan is het Barca wel!

21 september 2017 om 16:35

Chelsea CL 2009 en PSG recent... 2 van die schandalen en nog durft men andere ploegen met de vonger te wijzen

21 september 2017 om 17:53

Hahaha je hebt vast wel kort geheugen?
Real vs Bayrn..!!!!

Barça die de finale werd ontnomen tegen Inter.
Barça kreeg onterecht rood vs Chelsea...omdat Anelka over zijn eigen enkel struikelde.

Kampioenschap ontnomen door een terechte goal af te keuren tegen atl. MADRID.

En grootste schandaal is te zeggen dat een scheidsrechter psychische is tussen ELche en Real. Toen hij onterechte vrijtrap en duizelige penalty heeft goed gekeurd aan Real en sindsdien voor levenslang is geschorst. Beelden gingen over de hele wereld...

Wees niet bang ik ben er om je dingen te laten herinneren .

21 september 2017 om 18:15

Daarom wordt Real ook meer en meer voorgetrokken. Barcelona wordt het vaakst genaaid van die 2. En dan noemt er iemand psg en Chelsea? Ga toch snel weg man. Die wedstrijden heeft Barcelona op eigen kracht gewonnen.

Dus 1 keer krijgen ze geen penalty en hij gaat janken?
De ware kleuren van een Madrileen. Niet voorgetrokken is benadeeld in hun ogen.
Gelukkig voor hun hebben ze vorig seizoen een titel cadeau gekregen van de bond.

Fijne dag Madridistas!

Snap de teleurstelling maar de vergelijking met Barcelona slaat nergens op. Zal hij vast ook nu wle spijt van hebben. Los daarvan was Real natuurlijk de veel betere maar hebben ze dit aan hun zelf te wijten, als je zoveel kansen mist dan kun je niet gaan wijzen naar een strafschop moment. Dat is pure zwakte. De tekst na die onzinnige opmerking over Barca vind ik wel getuigen van klasse.

Meneertje Ramos penalty's moet je niet krijgen maar verdienen. Als je ze krijgt zit er een luchtje aan, wart trouwens niet vreemd is bij een spaanse topclub.

Het is natuurlijk niet normaal dat real niet scoort. De 2e helft speelden ze met 10man op de helft van de tegenstander.
Het mooiste vond ik nog de 90e minuut breekt aan en bijna het hele stadion gaat staan nog real de steunen fantastisch!!

Waren Pique en Ramos maar net als Puyol, of nog beter, waren alle verdedigers maar net als hij. Werken als een paard, een echte en leider en een jonge met een echt hart voor de club, zijn Barca. Hij was ook degene die Pique altijd tot de orde riep en die zorgde dat pique zich niet zo aanstelde. Goh, wat mis ik deze verdediger, de beste die ik oooit heb zien spelen

Haha dan had je die scheids van halve finale tegen Bayern nodig. Die floot alles mee en won je nu 3-0 3x ronaldo😂

21 september 2017 om 11:02

Ik wou het ook zeggen maar dan wordt gezien als provoceren...

Toen ik dat gisteren zei vond men mij raar...zo als ik altijd zeg bij Real fans hoef je alleen maar een wedstrijd goed te spelen en je verdient een goud bal of je bent de aller beste

Ach, je moest inderdaad een penalty krijgen Ramos, maar wat heeft Barca daar mee te maken? Compleet onnodig. En het is niet alsof Barca er al zoveel cadeau heeft gekregen dit seizoen

Haha. Wat een grap deze Ramos. Vorig jaar zijn zij kampioen geworden door een tiental fouten van de scheidsrechter die onterecht beslissend voor hun waren. Wat een grap en des te lekkerder dat het dit seizoen voorbij is en meteen punten laten liggen.

21 september 2017 om 10:52

Wat een grap al die complottheoristen van vorig jaar. Of is de Spaanse bond dit jaar van stuivertje gewisseld?

Misselijkmakend.

21 september 2017 om 11:18

Ik las ergens dat Tebes bang is dat Barca Laliga mogelijk kan gaan verlaten, als ze zien hoe Real prijs na prijs pakt. Daarmee wordt namelijk onafhankelijkheid van Catalonië bemoeid. Hoeveel hiervan waar is, weet ik niet. Totale onzin waarschijnlijk. Voordat mensen op mij bombarderen: dit is wat ik las, niet mijn mening

21 september 2017 om 15:59

Ik heb ook ergens gelezen dat de aarde plat is. Er wordt heel veel geschreven heden ten dagen en te weinig nagedacht

Ik heb puur geklikt om te kijken of het inderdaad Ramos was die deze uitspraak heeft gedaan. Die uitspraken van hem en Pique kun je vooraf uittekenen. Wat een kinders zeg. Ze hebben zich goed ontwikkeld als speler, maar als mens hebben ze nog een lange weg te gaan.

Het is triest als je verliest en dan nog allerlei smoesjes erbij,ramos is echt zielig in mijn ogen

Waarom moet Ramos nou weer etteren over een niet gekregen penalty en dan nog Barca er bij betrekken.
Ongelooflijk.
Real had gewoon pech en Betis niet.. hij moet het nu niet moeilijker gaan maken dan het was.
Verder idd gewoon rustig blijven.

Real moet zich diep schamen om na een nederlaag tegen betis zulk lulkoek op te komen hangen. Hebben ze zelf niet door hoe verschrikkelijk zegt ze spelen.
Tuurlijk is de scheids niet altijd even goed. Maar dat is een bijzaak

Wat een ongelooflijk naar mannetje die Ramos... Barça heeft er niks mee te maken lol

Blijft toch hilarisch die Real en Barcelona spelers. Zouden ze nou echt niet door hebben dat beiden vaak worden bevoordeeld in Spanje? Misschien volgende keer gewoon een van de tachtig kansen afmaken.

Eerst en vooral zou Ramos niet eens mogen spelen, schorsen voor zijn leven gewoon. En nu hij er toch over begint, de titel is mede door de scheidsrechters gewonnen vorig seizoen..

Wow cry me a river ramos.en dit is dan de gast die altijd wat te zeggen heeft over pique hoevaak heeft hij niet gezegd dat hij en zijn ploeg zich niet bezighouden met andere teams.

Het ziet nu niet even mee met real en dan komt natuurlijk zijn ware gezicht zoals altijd weer naar boven.ter vergelijking pique heeft een grote mond en praat te veel,waar wij sommige barca fans soms zelfs zich aanstoren,maar hij zegt altijd wat hij denkt en draait er niet omheen.deze ramos is een wolf in schaapkleren en profileert zich als de ideale schoonzoon.

Dat uitgerekend hij dit zegt verbaasd mij helemaal niet.hij is gewoon net een kleine kind en zal nooit een respectvol en sportief karakter hebben wat leiders als een puyol of een raul wel hadden.

Wat deze ramos even vergeet is,dat zowel barca als real vaak de scheids mee hebben,maar soms ook weer niet.als zijn eigen clubje even geen strafschop krijgt, moet hij niet als een kleuter met de vinger wijzen naar de rivaal,maar het accepteren en hopen dat de volgende keer het dubbeltje aan de goede kant valt.

Tegen ramos zou ik willen zeggen ga niet in een hoekje zitten huilen en zeuren als een kleine kind,maar gedraag je als een man en weet dat de competitie nog lang duurt en dat er veel dingen kunnen gebeuren.

Vraag me af op welk moment hij duid, ik heb alleen diverse fopduiken gezien van Real dus dan is het logisch dat de scheidsrechter niet fluit. Slechte verliezer dat hij naar andere wijst in plaats van hand in eigen boezem steekt

Sergio ramos ,je bent en jankerd meer niet ,niet zeuren maar gewoon tegen je verlies kunnen ,en nee real komt niet eens in de buurt van barca ,je kan wel zegen Madrid heeft de titel geprolongeerd maar qua spel not ene close.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren