Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren breekt record van Ronaldo bij nieuwe teleurstelling PSV

Laatste update:

PSV heeft zijn Europese seizoen donderdagavond afgesloten met een teleurstellend resultaat. De al uitgeschakelde ploeg van trainer Mark van Bommel kwam tegen Rosenborg BK niet verder dan 1-1. Het enige lichtpuntje was het fraaie doelpunt van Mohamed Ihattaren, die zich met zijn 17 jaar en 303 dagen kroonde tot jongste doelpuntenmaker van PSV ooit in een Europees hoofdtoernooi. Dat record was in handen van Ronaldo, die 17 jaar en 356 dagen oud was toen hij in 1994 scoorde tegen Bayer Leverkusen.

Van Bommel gunde linksback Oscar Boscagli weer eens een basisplaats, omdat Michal Sadílek met een lichte blessure kampt. Bruma en Cody Gakpo speelden in de aanval, bij afwezigheid van Ritsu Doan en Donyell Malen. Het begin van PSV was hoopgevend. De Eindhovenaren hadden een optisch veldoverwicht en werden een paar keer dreigend, maar het ontbrak steeds aan een scherpe eindpass.

Na een schietmogelijkheid voor Gakpo, die over mikte, sloeg Rosenborg in de 22ste minuut uit het niets toe. Érick Gutiérrez verloor de bal knullig op het middenveld, waarna Pal André Helland er vandoor ging. De rechtsbuiten had een geplaatst schot in huis, waarmee hij doelman Lars Unnerstall vanbuiten de zestien verraste: 0-1. In het restant van de eerste helft slaagde geen van beide ploegen erin om nog een opwindend moment tot stand te brengen.

Ook de tweede helft was allesbehalve groots. PSV grossierde in balverlies, terwijl ook het nietige Rosenborg tot weinig in staat was. In de 63ste minuut werd de eerste mogelijkheid voor PSV in het tweede bedrijf echter direct een goal. Gakpo bereikte in de zestien Ihattaren, die met links de bal knap in de kruising jaste: 1-1. In de slotfase werd PSV via Gastón Pereiro en Malen dreigend, maar de schoten van beide invallers gingen naast. Aan de andere kant kwamen de Brabanders goed weg toen Alexander Söderlund in vrije positie naast kopte. In de laatste minuut claimde PSV een penalty na hands van diezelfde Söderlund, maar scheidsrechter Vitali Meshkov wuifde het weg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man, wat was dit weer tenenkrommend slecht. Er zit helemaal niets meer in deze groep. Los zand en een trainer die weet ik veel wat doet op de training, maar getraind kan er toch niet worden. Nu zal van Bommel vast weer zeuren over de scheids, maar steek de hand maar in eigen boezem. Enig lichtpuntje was Boscagli. Foutloze wedstrijd van hem en aanvallend zijn steentje bijgedragen. Dat toont dan indirect ook weer de incompetentie van van Bommel aan door aan Sadilek vast te houden. Aan Bruma maak ik geen woorden vuil. Dat laat ik aan John de Jong over.

12 december 2019 om 21:13

Die van Bommel is zoiezo een engnek waar je snel vanaf moet hoe die afgelopen weekend het publiek in keek ook toen die van fortuna sittard won. Slecht voor je club zo een trainer want PSV verliest ook alle sympathie die ze normaal gesproken wel hebben.

12 december 2019 om 21:14

Foutloos was Boscagli ook weer niet, maar zeker een verbetering t.o.v. Sadilek.

12 december 2019 om 22:30

Dat is dan ook niet zo moeilijk in mijn optiek, ik hoop dat Boscagli tegen Feyenoord basis staat.

12 december 2019 om 21:46

Doe ik het Bruma gedeelte wel: als Bruma bij de Graafschap gespeeld had, zouden de Superboeren zich beklagen dat dit wel een erg grote stap terug is ten opzichte van El Jebli. En als hij 8 ton in plaats van 15 miljoen had gekost, zouden ze het nog 3 ton teveel vinden.

Van Bommel zal het wel weer op de arbitrage afschuiven, maar als je zo slecht speelt thuis tegen de nummer 3 van Noorwegen moet je echt in de spiegel kijken. Zijn weer coefficienten die we mislopen, sjongejonge bedankt PSV

12 december 2019 om 20:53

Je mag hier toch wel duidelijk naar de scheids kijken toch? 3! Ik herhaal 3 penalty's niet gegeven. Waarvan er 2 gewoon duidelijk waren en eentje discutabel. Verder lopen twee spelers van Rosenberg hun keeper in de weg in de laatste seconden en dan krijgen ze ook nog een vrije trap mee. Na een verlies dit weekend in de Kuip zak van Bommel toch wel eindelijk ontslagen worden, hoop ik.

12 december 2019 om 20:57

Nou viergever raakte die speler vol op zijn knar. Terecht een afgekeurde goal.

12 december 2019 om 21:03

Viergever raakte het gezicht van die verdediger, kom op.

12 december 2019 om 20:57

@Boadurum, in noorwegen zullen excact het zelfde zeggen... " als je gelijkspeelt tegen de nummer uit Nederland, dan moeten we echt in de spiegel gaan kijken"

12 december 2019 om 21:02

Denk dat ze ons in zulke landen nog wel zien als niveau Rusland, Oekraine en Belgie (wat we ook gewoon zijn). Bedoel Ajax spreekt wel tot de verbeelding, psv heeft de afgelopen jaren vaak in de CL gespeeld, az doet het vaak wel redelijk.

PSV weer 3x niks, maar what the ... doet die scheidsrechter allemaal? Die krijgt voorlopig geen wedstrijden Europees meer mag ik hopen.

12 december 2019 om 20:53

100 procent penalty inderdaad. Goal leek me wel terecht afgekeurd want viergever probeert een omhaal te maken en raakt de bal niet maar daarna met zijn noppen wel het gezicht van de verdediger van Rosenborg.

12 december 2019 om 21:02

En die blok op Pereiro hoort ook niet te kunnen dus 2 penalty’s. Ondanks dat we als PSV zijnde nergens voor spelen is het toch zonde voor de Europese punten.

12 december 2019 om 21:03

Mja de blok op pereiro is vaak wel te makkelijk voor een penalty.

12 december 2019 om 21:04

Reken er maar niet op, ik heb bij alle Nederlandse clubs die in de groepsfase hebben gespeeld een dozijn buitenlanders zien fluiten en je valt van de ene verbazing in de andere. Het ergste is misschien nog wel dat ze uit omvangrijke landen komen met tientallen miljoenen inwoners, waardoor je toch afvraagt of de Uefa zo slecht is in het scouten van goede scheidsrechters of dat die landen de hele cursus voor scheidsrechters niet zo serieus nemen. Nee, de Eredivisie kent naar verhouding uitstekende scheidsrechters als je ziet wat je Europees allemaal tegen komt.

12 december 2019 om 23:42

We zijn hier in NL wel aan het klagen over de scheidden hier in de eredivisie, maar na zo'n weekje kan je aanstaand weekend weer blij met ze zijn. Wat een drama dit zeg.

12 december 2019 om 23:43

Maar btw, Bommeltje klaagt nu wel heel erg veel over externe dingen. Over die afgekeurde goal kan ie toch écht niks zeggen lijkt me

12 december 2019 om 23:47

Precies, deze week weer lekker onze eigen Nederlandse arbitrage. De afgekeurde goal kon ik wel begrijpen, Viergever raakt daar het hoofd van een tegenstander met zijn mislukte omhaal dus als Van Bommel daarover wilt klagen dan zit hij fout. Maar ja, die strafschop was eigenlijk onmisbaar .. een half stadion ziet het, iedereen op TV ook alleen de scheidsrechter en de assistent nemen het niet waar.

Zag die commentator aan het eind nou niet dat viergever iemand tegen het hoofd trapt? Was wel een penal dat geef ik toe maar wat een overdreven gedoe.

12 december 2019 om 20:54

Ik zag het ook pas in de herhaling hoor. Dacht in eerste instantie ook dat het niks was. Die keeper kwam heel gek uit.

Laten we het er maar op houden dat dit een wedstrijd was waar het nergens meer om ging en dat het daarom zo slecht was.

12 december 2019 om 20:55

Bommel wegwezen. Wat was dit slecht. Niet serieus meer te nemen. Perse PSV belachelijk willen maken ok. Ook weer punten verspelen voor Nederland. Bommel wegwezen stap op of anders #Bommelout

Beste Psv-ers, deze match heb ik gemist. Maar ik wilde graag weten hoe die Boscagli gespeeld had? Is hij echt zoveel minder dan Sadilek? Mooi voor Ihattaran, mooi record voor die jongen.

12 december 2019 om 20:53

Boscagli is niet top maar wel 20 klasse beter dan Sadilek.

12 december 2019 om 20:55

Hij was niet best, zoals het hele team. Moeilijk te beoordelen of hij beter is dan Sadilek.

12 december 2019 om 20:55

Boscagli was gewoon de beste PSV speler deze wedstrijd, maar dat zegt meer over het niveau van de rest dan dat het wat over boscagli zegt. Wel een verademing vergeleken met sadilek.

12 december 2019 om 20:55

Hij was niet best, zoals het hele team. Moeilijk te beoordelen of hij beter is dan Sadilek.

12 december 2019 om 20:56

Natuurlijk is hij niet minder dan Sadilek. Wat ik er van begrepen heb is dat hij soms teveel risico's neemt en dan heb je Boscagli én Dumfries totaal uit positie. Met een verdediging met Viergever Schwaab/baumgartl in het centrum kan dat niet. Sadilek is gewoon wat conservatiever, maar echt niet beter.

12 december 2019 om 21:00

Beter dan Sadilek. Dat zeker. Wel wat kleine foutjes.

12 december 2019 om 21:20

Erg op z'n gemak aan de bal, echter loopt dat af over in nonchalance. Toch heb ik liever iemand die niet bang is om een bal in een keer door te spelen. Al speelt Sadilek de laatste wedstrijden wel redelijk moet ik zeggen, maar die jongen moet desondanks nooit lb staan. Bruma en Gakpo waren vooral slecht vandaag trouwens. Zoveel balverlies en domme keuzes.. dan kan je dus nooit domineren als je continue weer moet verdedigen door balverlies. Het liefste zie ik Pereiro erbij met Malen, Mo en Bergwijn. Dan heb je 4 spelers die erg goed aan de bal zijn en die begrijpen elkaar ook stukken beter gezien die nou eenmaal alle 4 op een hoger niveau zitten t.o.v. de rest. Guti is trouwens ook niet geweldig, erg laks. Rosario mag er wat mij betreft in staan als hij scherp speelt en met durf in zijn passes zoals hij vandaag liet zien.

Tja wat kun je hier nou van zeggen? Boscagli is duidelijk beter dan Sadilek, Thomas is niet beter dan Rosario en Pereiro moet gewoon elke week basis staan. Voor de rest is en blijft het voetballend matig, er is geen tactiek. Puur hopen op individuele klasse. Kortom, van Bommel mag wel weg nu.Heb trouwens krom gelegen van het lachen om die Bruma, die heeft zich vandaag alleen maar met dansles bezig gehouden. 15 miljoen...

Niet dat psv het verdiende om hier te winnen, maar 3 duidelijke penals niet gegeven en dan ook nog dat discutabele moment in de laatste minuut... what the??

12 december 2019 om 20:57

Nou niet overdrijven. De handsbal was een penalty, maar de andere 2 kan ik begrijpen dat je hem niet geeft. De 1e wordt de bal ook gewoon weggetikt voor het contact met de PSV'er en de blok ging hij wel erg raar naar de grond. Het discutabele moment op het einde is gewoon gevaarlijk spel waar Viergever iemand tegen het hoofd aan trapt.

Hele matige wedstrijd, geen beleving, geen voetbal, vooral angst om af te gaan en dan 1-1 in eigen huis, tegen de ploeg die in deze poule nog geen punt had behaald. Nou ja, kijken wat ze zondag kunnen brengen tegen Feyenoord, ik denk eerlijk gezegd dat dat de wedstrijd is die het lot van van Bommel gaat bepalen.

De scheids geeft Van Bommel een alibi, maar dit was echt een dramatisch psv. Bizar slecht gewoon. En die Bruma, wat is daar mee aan de hand?

Een mogelijke oplossing voor PSV ellende is die Bruma nooit weer op te stellen. Wat n miskoop is dat zeg. Verkloot 9 van de 10 aanvallen

12 december 2019 om 20:54

Maarrrrrr, hij loopt wel constant te misbaren dat hij de bal niet kwijt van...
Echt een miskoop.

Ben zo benieuwd naar reactie V Bommel... man man man wat slecht dit.

Volgens de berichten die ik las mocht ik me gelukkig prijzen dat ik pas de laatste 10 minuten ben ingeschakeld. Trouwens weer een prachtig staaltje Europese arbitrage in die laatste minuut, zo'n overduidelijke handsbal missen. Er valt genoeg op Nederlandse scheidsrechters in de Eredivisie aan te merken, maar vergeleken met die brigade prutsers die talloze andere landen Europa in sturen daarmee zijn onze Nederlandse scheidsrechters absolute toppers.

Het was maar goed dat deze wedstrijd nergens meer over ging, want het spel, vooral in de eerste helft, leek he-le-maal nergens op. De scheids deelde ook nog eens in de malaise, drie eventuele penalties, waarvan 1 100%, niet gegeven. En het is me een volledig raadsel waarom die goal werd afgekeurd. Die keeper werd gewoon door zijn eigen spelers gehinderd.

Ik ben blij dat het Europese seizoen erop zit. Dit inspiratieloze PSV heeft niks in Europa te zoeken en mag zich diep gaan schamen. Nu op naar de twee belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Uit tegen Feyenoord en het altijd lastige Gvvv.

Mijn complimenten aan Bruma, heeft weer 90 minuten gedaan alsof hij een voetballer is. Dit moet toch wel de slechtste aankoop zijn in de geschiedenis van het Nederlands voetbal.

12 december 2019 om 21:06

Ik trapte er toch een aantal maanden goed in, wat een geweldig acteer talent. Misschien verhuren aan Gtst? Die kunnen nog wel een goede acteur gebruiken.

Waarom spelen zie niet zoals in het laatste kwartier. Daar zit meer beleving in dan de rest van de wedstrijd.pfff.en die Bruma.... zet dan een extra middenvelder er in.

Ajax genaaid en nu psv gaat lekker zo.het is net of het de Nederlandse clubs niet gegund is. Mooie goal trouwens van Ihattaren

Ik vond PSV juist goed. Ze konden het niveau van Rosenborg goed bijbenen...

Slecht slecht slecht... de verdediging is zoooo zwak ... totaal geen vietbal, geen opbouwend vermogen! Lato , Sadilek, Boscagli.... psv onwaardig.
Ik zou proberen om Max van FCA te halen of Hector van FCK.

12 december 2019 om 21:25

Denk niet dat die naar psv willen komen op dit moment

Die supporters die altijd maar om Guti schreeuwen kunnen vanaf nu beter stil zijn. Wie trouwens 15 miljoen euro heeft uitgegeven voor die Bruma moet ter plekke worden ontslagen.

12 december 2019 om 21:33

12 miljoen , get ur facts straight brah.
Zie het als n gevalletje Sulejmani. Bruma was afgedankt in Turkije, in Duitsland slechts bankzitter. Gescout obv???

12 december 2019 om 21:55

Hij was wel degelijk 15 miljoen.

12 december 2019 om 22:26

Wie? Sulejmani? Die was 16 miljoen ... Bruma was 12 miljoen.

Heeft niks alleen met verdediging te maken. Middenveld en aanval draait ook voor geen meter. In de hoofden zit het niet goed. Weet niet waar ze op trainen, maar duidelijk niet op de juiste manier. En dan nog een van Bommel die geen raad weet wat ie moet opstellen. Dan krijg je dit.

Volgens mij hebben we het echt heel goed met onze scheidsrechters... man man man hoe krijgen deze mensen een wedstrijd toegezegd. Weer coefficienten punten gesneuveld dankzij de Uefa, en natuurlijk het onkunnen van MvB

12 miljoen koste hij Bruma niet 15 hoor, maar ook 12 miljoen is teveel voor deze miskoop heb je totaal niks aan weggegooid geld daar had je een creatieve middenvelder of goeie linksback van kunnen kopen zonde dit.

och wat mis ik het psv van het sezoen 2004

PSV heeft het afgelopen 4 jaar ons landje weinig punten voor de coëfficiënt opgeleverd:Najaar 2016: gestrand in de groepsfase CL2017: Osijek 2018: zie 20162019: zucht....

Ronaldo maakte er wel even 4 die dag. Dat PSV toen Ronaldo heeft kunnen halen. Stel je voor, een 17 jarig talent bij de selectie van Brazilie dat het WK wint gaat het seizoen erop naar Psv, dat is nu onmogelijk geworden.

Terecht geen overwinning voor PSV maar het is toch ook van de zotte dat er geen VAR is in de EL? Alle punten kunnen belangrijk zijn voor club en land ( ook al was PSV al uitgeschakeld )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren