Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het publiek in De Kuip kan verschil maken, bij ons kan dat ook’

Laatste update:

De druk bij PSV in aanloop naar de topper tegen Feyenoord, komende zondag, is direct hoog. Indien de formatie van trainer Phillip Cocu verliest van de Rotterdammers, loopt de achterstand al op naar zes punten. “Ik verwacht een beladen en interessante wedstrijd”, laat Cocu weten op de wekelijkse persconferentie.

“We willen er zondag tegen Feyenoord samen met onze fans een mooie dag van maken. Het vertrouwen is er bij ons. Het publiek in De Kuip kan verschil maken. Bij ons kan dat ook”, wordt Cocu tijdens de persconferentie geciteerd door onder meer De Telegraaf, de website van PSV en het Eindhovens Dagblad. “Beide teams is er veel aan gelegen om zondag te winnen. De instelling zal aan beide kanten wel goed zitten.”

“Je moet niet weglopen voor kritiek, maar het vertrouwen is na de ongelukkige wedstrijd tegen sc Heerenveen echt niet weg”, vervolgt de oefenmeester, die niet kan beschikken over de geschorste Hirving Lozano. “Het team is groeiende, steeds meer bezig met elkaar. Zowel op het veld als daar buiten zijn spelers met elkaar aan de slag gegaan. Wat ik deze week heb zien ontstaan, doet me goed. Garanties op een goed resultaat zondag geeft dat natuurlijk niet.”

Met Feyenoord treft Cocu zijn minst favoriete tegenstander, want van geen enkele opponent verloor hij vaker dan van de Rotterdammers: vier keer. Tot dusver heeft PSV al vijf tegentreffers moeten incasseren en vorig seizoen kreeg het pas in de twaalfde speelronde het zesde tegendoelpunt te verwerken. Toch zijn de Eindhovenaren bezig aan een sterke reeks in eigen huis. De laatste dertien thuiswedstrijden werden allemaal gewonnen.

Gaat PSV komende zondag in eigen huis winnen van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben zeer benieuwd naar deze wedstrijd.. Gaat Feyenoord weer met Kramer spelen die 0,0 toevoegt als die aan het begin van de wedstrijd start. Zou als Feyenoord zijnde 4-4-2 spelen met Boetius en Berghuis voorin en Toornstra er vlak achter en Amrabat op het middenveld erbij. Amrabat speelde 2de helft meer dan verdienstelijk tegen Man City terwijl die groten deels in het 2e speelt van Feyenoord.

15 september 2017 om 15:12

Ik vermoed dat Feyenoord gewoon met kramer gaat starten. De kans dat we zondagh in de 16 gaan komen is 20 keer zo groot dan afgelopen woensdag.

Van Bronckhorst gaat niet weer met een nieuw systeem aan de gang. Dit is een belangrijke wedstrijd waar hij waarschijnlijk poppetje voor poppetje wisselt. Dus Kramer in de spits.

Wat wel een goede optie zou zijn diks te vervangen voor Amrabat.

15 september 2017 om 15:27

Lijkt me inderdaad ook niet handig om met 3 verschillende systemen te spelen in 3 weken.
Ik denk wel dat Feyenoord best met een 442 systeem kan spelen, met Boetius en Berghuis voorin en Toornstra en Amrabat op het middenveld. Vind Ambrabat een leuke speler om te zien en ook tegen City was hij 1 van de weinigen die nog wat bracht.

Het middenveld zoals afgelopen weken lijkt wat statisch en mist creativiteit. (Ik snap ook niet waarom niemand een normale vrije trap kan nemen, Toorstra peert ze meestal ook de tribune in)

15 september 2017 om 15:37

Precies dit zou ik ook doen. Wel gewoon 4-3-3 met Kramer dus in de spits, maar Amrabat als rechtsback, die in balbezit eventueel kan doorschuiven naar het middenveld. Dan moet je wel st. Juste centraal opstellen om zo wat meer snelheid aan je verdediging toe te voegen ten opzichte van Botteghin.

15 september 2017 om 17:21

Denk dat hij gewoon met Kramer speelt.

Daarnaast begrijp ik niet waar cocu het over heeft. Tuurlijk helpt thuispubliek altijd een beetje.
Maar wij hebben woensdag zeker niet het verschil gemaakt in die schamteloze afstraffing.
Die gasten deden zelfs spelers sparen! Gelukkig hadden ze het na 25 min wel een beetje bekeken en deden ze rustig aan. Jemig wat voelde ik me klein...

Maja wat wil je met zulke tactische keuzes ... ik riep het van te voren al.
We hadden gewoon de punten in de kuip moeten houden net zoals dat een paar jaar geleden ook gebeurde in de CL ook gebeurde! Naja nu maar Shaktar en Napoli pakken. Zou schandalig zijn als we niet doorkomen! Come on feuenoord!

15 september 2017 om 19:35

Ik ben benieuwd hoe je de punten gewoon in de kuip had willen houden. Tegen een team als City verlies je 9 van de 10 keer. En net als een paar jaar geleden in de CL? Toen was ik er ook bij, maar dat is een generatie geleden. Dat was 2002/2003 en dat kun je echt niet meer vergelijken met nu.

18 september 2017 om 09:19

Doelde op onze Amsterdamse vrienden, jaar of 3 terug die City versloegen en uit ongelukkig gelijkspeelde. Destijds waren ze nog kampioen van Engeland

En waar komt dat vertrouwen vandaan philip?

15 september 2017 om 15:03

Wat moet ie dan zeggen? We hebben er geen vertrouwen in en denken dat we 0-4 op de broek krijgen?

15 september 2017 om 16:42

Vind ik dan wel weer een goeie. Maar ik schijn niet helemaal neutraal te zijn.. .

Dan treft hij toch juist zijn minst favoriete tegenstander.... 0-0 is de beste uitslag voor ons

Welk publiek? Er zijn maar een paar clubs waar publiek echt een factor kan zijn dat zijn: Feyenoord Utrecht NAC en in mindere maten ADO .

Ik ga er vanuit dat Feyenoord weinig problemen gaat krijgen met dit losse zand. PSV komt gewoon te kort voor de kampioensrace. Alleen van Ginkel is een echte topper

15 september 2017 om 15:12

Onzin, iedere club kan profijt hebben van het publiek wanneer ze achter 'hun jongens' gaan staan. Of dat nou in de Kuip, de Galgenwaard of de Koel is maakt niet uit.

15 september 2017 om 15:21

Misschien een keer inschakelen als PSV in de Champions League speelt. Je zult je nog verbazen.

15 september 2017 om 16:01

Het zou me zeker verbazen als ik PSV Champions League zie spelen de komende jaren...

15 september 2017 om 18:26

Haha mooie scherpe reactie, maar tegelijkertijd ook wel een beetje onrealistisch. Durf gerust een wedje te leggen dat in een van de komende drie jaren PSV minimaal in de vCL uitkomt.

15 september 2017 om 21:35

Ze kunnen er wel in uitkomen, maar daar heb je helemaal niks aan als je verliest.

15 september 2017 om 15:33

Incidenteel kan het bij elke club een factor zijn, dus ook bij Psv. Je kunt twijfelen of het dit weekend gaat gebeuren, omdat ik niet echt een connectie zie tussen het elftal/technische staf en het publiek. Maar ook in Eindhoven is het publiek af en toe een factor.

15 september 2017 om 16:06

Die half lege tribunes in Utrecht spelen niet echt een factor in de meeste wedstrijden hoor, zelfde voor Ado.

15 september 2017 om 16:17

Utrecht? Laat me niet lachen.
Ik vind het een mooie club daar niet van maar het publiek heeft echt totaal 0,0 sfeer toevoeging.
Het stadion heeft ook nog nooit vol gezeten sinds het bestaan.
Buiten de Kuip zijn er totaal geen sfeervolle stadions in de Eredivisie in mindere maten bij Heerenveen.

15 september 2017 om 16:33

Natuurlijk zijn er wel meer sfeervolle stadions. Ik ook genoten van de arena afgelopen EL seizoen en in mindere maten psv in de CL. Als het goed gaat is de sfeer goed en ja als je 4-0 achter staat is het stil. Is overal zo

15 september 2017 om 17:37

in mindere maten😂😂 kijk wat de tegenstanders zeiden over de sfeer in ehv

15 september 2017 om 20:30

Welke tegenstander? Ik vind er echt totaal geen sfeer uitkomen in Ehv.

15 september 2017 om 18:24

lol.... ik zie altijd mensen die via tv psv kijken en dan op voetbalzone klagne over de sfeer in het psv stadion, van dat ze niets horen... wat echt zwaar onterecht is.

Ik ben zelf meerdere wedstrijden zowel bij feyenoord, ajax en psv geweest... de sfeer van feyenoord is veruit de beste dat moet ik toegeven maar de sfeer bij ajax is toch wel flink onder dat van psv. Bij ajax is het alleen vak 410 waar toch hoog boven een beetje staat te springen, bij een goede wedstrijd doet de rest mee bij een doelpunt anders zijn ze er al vroeg vandoor. Bij feyenoord is dat springen en doen bijna het halve stadion en bij psv de hele zijkant achter het doel en de hoeken (wat schijnbaar gedempt wordt op tv?).

Maar psv heeft toch zeker mede dankzij het publiek het beste uit zichzelf gehaald tijdens meerdere wedstrijden, alleen al in CL.

opmerking, heb ajax zijn winnen en verliezen net als psv en feyenoord alleen live zien winnen maar toch.

15 september 2017 om 20:32

Gedempt op TV, moet niet gekker worden.
Als je bij FC Koln gaat kijken over de grens en er valt een doelpunt moet je oorbeschermers dragen.

Cocu heeft in ieder geval het profijt dat Toornstra niet gaat scoren. Of zal Jens het eindelijk doorbreken en een hattrick maken in Eindhoven. Ik hoop het

15 september 2017 om 17:59

Hoe langer die uitgoal uitblijft hoe eerder hij gaat vallen, zo kan je het ook zien.

15 september 2017 om 18:18

Nou nee, hoelanger de uitgoal uitblijft hoe langer hij hem niet zal maken...

15 september 2017 om 20:32

Toornstra scoort toch regelmatig genoeg om die goal te kunnen maken.

Vorig jaar was een hele zure ontmoeting. Een sterk PSV dat laat in de wedstrijd de deksel op haar neus krijgt. Hoop op Pereiro op 10 en de Jong in de spits. Dan kunnen ze mooi oorlog maken in het strafschopgebied. Ik ben benieuwd!

Ik ga uit van een winstpartij voor Psv. Niet omdat Feyenoord Europees gespeeld heeft, maar voor mijn gevoel is PSV gebrand op "revanche". Mocht het anders lopen, dan wordt het een zwaar seizoen voor Psv, maar ook zeker voor Cocu. Achterin oogt het fragiel en ook het middenveld is, ondanks de individuele klasse, los zand tot nu toe. Ik neem aan dat ze zich zondag enigszins gaan herpakken na de "oorwassing" tegen Heerenveen.

Ben heel benieuwd na de wedstrijd. Feyenoord heeft natuurlijk gespeeld Europees, maar heeft in mijn ogen genoeg rust kunnen pakken nu en het is nog in het begin van het Seizoen. Als spelers het nu fysiek al niet meer aan kunnen moeten die maar eens extra geprikkeld worden.

De druk zal echter vooral bij PSV zijn. Als zij winnen geeft dit ongetwijfeld weer een boost voor de ploeg en zal de druk tijdelijk minder worden. Feyenoord staat ook 'los' op dit moment dus als ze verliezen zijn ze alsnog gedeeld koploper.

Het is Jammer dat Jorgenssen een blessure heeft, maar ik vond hem afgelopen wedstrijden ook niet echt nadrukkelijk aanwezig. Kramer kan dit prima oplossen. Feyenoord heeft laten zien flink wat scorend vermogen te hebben in de ploeg./

Publiek kan altijd een factor zijn, maar dan moeten ze er in Eindhoven vol achter gaan staan.
Maar ja Feyenoord stond woensdag ook al binnen 2 minuten achter, dan is de sfeer meteen gelaten, als je lang 0-0 kon houden was het publiek helemaal uit zijn dak gegaan.
Maar Cocu heeft vertrouwen en het team ook? Dat idee heb ik juist helemaal niet.
Heerenveen was niet ongelukkig, PSV werd gewoon overklast, ook al voor de rode kaart. Heerenveen was gewoon veel beter.
Maar goed, ik hoop dat Feyenoord ook nog vertrouwen heeft, want die werden woensdag volledig overklast. Dus hoop dat ze dat los van de eredivisie kunnen zien.

Dit zijn wel altijd wedstrijden op zich, maakt niet zoveel uit in welke staat welke ploeg is, beide zijn altijd gebrand om te winnen.
Geen idee wie zal winnen zondag, maar als het aan mij ligt uiteraard Feyenoord.

De verdediging van PSV is los zand. Zelfs Kramer gaat r eentje inprikken. En als PSV op achterstand zou komen dan is het ook gedaan met de sfeer op de tribune. Dit mede komende door de negativiteit van de laatste weken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren