Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is een verademing, de beste aankoop van Feyenoord sinds jaren’

Laatste update:
/

De carrière van Jens Toornstra kent een bijzonder verloop. De middenvelder stapte pas laat over naar de profs, ontwikkelde zich stormachtig bij ADO Den Haag en FC Utrecht en hij is nu een van de beste spelers van Feyenoord. Dat is ook Rob Jacobs, oud-speler en oud-trainer van Feyenoord, opgevallen.

Via de officiële kanalen van Feyenoord spreekt Jacobs zelfs van ‘de beste aankoop sinds jaren’. Opmerkelijk genoeg presteert Toornstra zo goed als rechtsbuiten, wat niet zijn natuurlijke positie is. “Hij vult het tactisch zo goed in, dat hij altijd op het juiste moment goed wegloopt”, ziet Jacobs.

“Hij gaat diep, laat zich weer zakken en gaat breed. Het is een verademing om hem te zien spelen”, klinkt het. “Hij haalt een hele verdediging van de tegenpartij uit elkaar. De beste aankoop van Feyenoord sinds jaren.”

Jens Toornstra is de beste aankoop van Feyenoord sinds jaren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vermeer is de beste aankoop sinds jaren.

9 december 2014 om 11:51

Pelle is snel vergeten

9 december 2014 om 12:17

zonder dollen immers, goedkoop en altijd belangrijk geweest

9 december 2014 om 12:23

Misschien trek ik het begrip "sinds jaren" iets te breed, maar deze spelers vond ik best goede aankopen; Larson, Cruyff, Gullit, Makaay, Koeman, Kuyt, Kalou, Cruz etc.. nu noem ik alleen de spelers die ik zelf heb zien spelen in het shirt van Feyenoord. Uiteraard zullen er ook geweldige aankopen van voor mijn tijd zijn gedaan

9 december 2014 om 12:27

Idd das iets te breed haha

9 december 2014 om 12:34

Makaay? Larsson? Hou is op man.

Makaay heeft nooit zijn beste voetbal kunnen laten zien.

Larsson was een cultfiguur, maar maakte pas echt furore toen hij vertrokken was.

9 december 2014 om 19:33

@ Agglomeratie,

Ik moet toegeven dat ik eigenlijk had verwacht dat Feyenoord het eigenlijk heel moeilijk zou krijgen dit seizoen, nadat ze, op Jordy Clasie na, al hun sterspelers hadden verkocht, maar na een moeizaam begin, heeft heel Feyenoord indruk op mij weten te maken en ik zie in Feyenoord een net zo'n grote titelkandidaat als PSV en Ajax.

Jens Toornstra is samen met Terence Kongolo, Jordy Clasie, Karim el Ahmadi, Kenneth Vermeer, Elvis Manu en Sven van Beek mijn favoriete spelers bij Feyenoord (ondanks dat ik voor Ajax ben).

Bij Toornstra had ik al het gevoel dat hij een aanwinst voor Feyenoord zou zijn en hij heeft zich daadwerkelijk moeiteloos aangepast bij Feyenoord. Hij scoort zo nu en dan wat goals, geeft regelmatig assists en is technisch ook prima in orde.

Ik zou Toornstra wel eens bij het Nederlands elftal willen zien en ja, hij is dan misschien niet goed genoeg voor de vaste basiselftal van het Nederlands elftal, maar hij lijkt mij wel een prima speler om erbij te hebben.

Zo kan je hem zo nu en dan wat speelminuten gunnen, bijvoorbeeld 't laatste half uurtje in laten vallen en tegen kleinere landen of oefenwedstrijden vanaf het begin mee laten spelen.

Pelle is de beste aankoop die Feyenoord de afgelopen jaren heeft gedaan. Jens doet het geweldig en is een koopje gezien wat hij Feyenoord alleen al brengt, heeft zich snel aangepast en is nu al zo bepalend.

9 december 2014 om 12:01

van Pelle wist je al dat hij weg zou gaan als hij het goed zou doen. Bij Toornstra heb ik het idee, dat hij het langer gaat volhouden om bij Feyenoord te blijven en pas later misschien de stap naar het buitenland zet. Dus ik vind qua termijn, Toornstra gewoon de betere aankoop. Samen met Vermeer, toch wel de top 3 aankopen vind ik.

9 december 2014 om 12:28

Ik ben het met je eens dat Toornstra waarschijnlijk langer bij Feyenoord blijft dan Pelle, heb zelf ook het idee dat Feyenoord meer betekent voor Toornstra dan dat het deed voor Pelle. Maar je weet het maar nooit, misschien blijft Toornstra zich zo ontwikkelen en is hij over een jaar of twee ook weg.

9 december 2014 om 14:46

Je weet maar nooit inderdaad, ik hoop voor Feyenoord dat hij zeker 3 á 4 jaar blijft. Hoe beter Feyenoord het doet, hoe beter Ajax het doet natuurlijk .

9 december 2014 om 14:56

Toornstra heeft zich anders nogal ontpopt als een clubhopper... van de amateurs naar ado naar utrecht naar feyenoord in relatief weinig tijd. Doet aan Strootman denken en we weten allemaal hoe lang die bij psv bleef...

9 december 2014 om 15:18

Maar voor Strootman was Psv niet zijn favoriete club, sterker nog, als het aan Strootman lag, had hij voor Ajax gespeeld. Toornstra is wel fan van Feyenoord en zoiets telt altijd zwaar mee in zijn beslissing neem ik aan. Het is als een jongensdroom. En met alle respect, Ado en Utrecht zijn niet de clubs waar je wilt blijven als je hogerop kan.

9 december 2014 om 18:21

Zelfde geldt voor Feyenoord als hij een mooie stap naar het buitenland kan maken. Dan zal hij ook bij Feyenoord met 2 jaar weg zijn.....

9 december 2014 om 13:30

Pelle werd toch echt eerst gehuurd.. is pas "gekocht" toen hij voldeed... telt imo dus niet mee.

9 december 2014 om 15:46

denk dat jullie allemaal ook el ahmadi vergeten

ik zeg niet dat hij de beste aankoop van de laatste jaren is, maar hoort wel in het rijtje

slechts 7 ton transfersom, in engeland heeft ie ineens geleerd dat hij over de midddenlijn mag en ook mag schieten, voor zn overstap naar engeland dacht hij namelijk dat hij die dingen niet mocht doen

verder heeft hij in engeland duidelijk doorgekregen wat er in het topvoetbal gevraaagd wordt en je ziet dat hij dit de jongens meegeeft en ze aanjaagt

Vind ik ook. In Jens zie ik de volgende aanvoerder van Feyenoord. Deze man is een echte motor met een geweldige trap. Sinds hij bij ado speelde viel Jens me al op en kwam hij op mijn lijst met favoriete voetballers. Wat een gozer.

9 december 2014 om 12:00

precies, ik had precies hetzelfde.
gek genoeg zei ik 2 jaar geleden al, ik wil Toornstra bij Feyenoord hebben. maar hij is op het juiste moment gekomen. een ultiem voorbeeld van hoe je een carriere moet opbouwen. hij gaat zeker nog in Duitsland of Engeland spelen. geweldige kerel en wat een voetballend vermogen.

Beste aankoop sinds jaren... wat een onzin. Graziano Pelle was ook niet bepaald een slechte deal, om maar een voorbeeldje te noemen...

9 december 2014 om 13:05

Maar Graziano Pelle, was natuurlijk eerst gehuurd (dus een soort van test). Denk dat hij daarom Pelle niet benoemd, en Toornstra wel.

Het is inderdaad een beetje een "jongensboek" die van Toornstra.
Hij presteert buitengewoon goed, iets wat velen niet verwacht hadden.

Wat mij ook opvalt is zijn keurige houding, hij pakt amper kaarten.

9 december 2014 om 12:13

Velen dit niet hadden verwacht?
Nou dat denk ik niet. Jens stak er met de kop en schouders van lange jan bovenuit bij Utrecht!

9 december 2014 om 13:02

Klopt denk juist dat hij precies brengt wat iedereen verwacht,zat al een paar jaar op deze transfer te wachten ook.

9 december 2014 om 19:21

Dat is echt de grootste onzin die ik vandaag gehoord heb. Toornstra stak er bij Utrecht absoluut niet bovenuit. Sterker nog, ik stoorde me me regelmatig aan hem en hij heeft bij Utrecht behoorlijk wat matige anonieme wedstrijden gespeeld. Spelers als Strootman en Asare waren in het verleden veel belangrijker voor Utrecht dan Toornstra. Dat neemt niet weg dat hij zich bij Feyenoord natuurlijk spectaculair heeft ontwikkeld.

Ik denk dat Pelle tot nu toe iets meer heeft betekent

9 december 2014 om 12:35

In iets langere tijd, andere type speler. Zo kan ik nog wel doorgaan.

Het is en blijft altijd een mening van personen.

Ik kan wel begrijpen wat hij bedoelt, natuurlijk hadden we ook Pelle maar Toornstra laat veel meer zien dan alleen doelpunten.

9 december 2014 om 13:19

Niks ten nadele van Toornstra wat ik een geweldige voetballer vindt, maar Pelle was ook meer dan doelpunten. Het hele spel van Feyenoord draaide om kapstok Pelle.

Toornstra is tot dusver een geweldige aankoop gebleken. Niet te vergeten ook zijn vrije trappen die gevaar opleveren. Maar zelf vindt ik het nog te vroeg om die uitspraak te doen.

Toornstra is ontzettend belangrijk op het middenveld voor Feyenoord en niet echt te vergelijken met Pelle zoals bijna iedereen hierboven doet.. Zowel Pelle, Toornstra en Vermeer zijn geniale aankopen geweest zo blijkt

Zowel met Pelle als Toornstra draait Feyenoord beter dan zonder. Ik zie Feyenoord minder eenvoudig winnen zonder Toornstra, net zoals Feyenoord de afgelopen twee jaren ook moeilijk won zonder Pelle.

Nuttige, betrouwbare speler met een uitstekend karakter. Ik zie hem als een dirk Kuyt die zich makkelijk aanpast bij elke stap omhoog. Ik zie hem de subtop van Duitsland of Engeland wel halen.

De beste denk ik niet want Pelle overtref je niet zo makkelijk en die was ook niet duur. Maar dat Toornstra een goede zet was bewijst hij wel. Andere spelers die relatief goedkoop zijn binnengehaald en toch heel waardevol zijn voor Feyenoord zijn natuurlijk Immers, El Ahmadi en Vermeer.

Pelle was natuurlijk de beste. Deze jongen doet het leuk, maar ik denk dat El Ahmadi nog veel belangrijker is voor dit Feyenoord.

Ben ik blij dat Jens is gehaald ipv Ziyech, ondanks dat Ziyech steeds beter begint te voetballen is het niet een speler voor Feyenoord

Ik vind Guidetti de beste aankoop van de afgelopen tijd. En dat ligt niet eens aan zijn voetbalkwaliteiten. Voor mij is hij het symbool geweest van de terugkeer van de bravoure bij Feyenoord. Voor zijn komst was het een onzeker ploegje, maar ik heb echt het idee dat sinds Guidetti in Rotterdam arriveerde zijn drive en wilskracht overbracht op de andere spelers. Eindelijk was er weer iemand die er vol voor ging, die de hele wedstrijd lang alles ervoor gaf. Niet voor niets liepen de supporters met hem weg. Pelle is kwalitatief een veel betere spits, maar ik denk echt dat Guidetti heeft gezorgd voor een omslag qua sfeer en drive binnen het team.

9 december 2014 om 13:32

Guidetti werd gehuurd en was geen aankoop... Pelle werd ook eerst gehuurd alvorens hij "gekocht" werd..

9 december 2014 om 13:53

Oke, oké. Dan trek ik het breder: de beste aanwinst.

piere van hooijdonk was de beste aankoop die feyenoord ooit heb gehad, volgens mij zijn jullie het vergeten wat deze man heeft verricht in 2002.

9 december 2014 om 14:42

Dat team zat daarnaast vol met andere sterke aankopen: Van Wonderen, Bosvelt, Paauwe en Ono.

9 december 2014 om 15:14

Als je het woord ooit gebruikt dan moet je toch echt nog wel even verder terug. Ove kindvall, Cor vd Gijp (all time topscorer)

als jullie allemaal zo ver terug gaan, dan vond ik Jean-Paul van Gastel, Bosvelt en Tomasson ook briljante aankopen hoor.
Als Toornstra doorpakt, zet ik m over een paar jaar bij dit rijtje.

Met dank aan Twente, Al vermoed ik dat Feyenoord nooit echt interesse in Ziyech had. Feyenoord heeft ook nooit een bod uitgebracht op Ziyech. Destijds ging ik mee in hype van Ziyech en baalde ik in eerste instantie dat hij naar Twente ging. Toornstra was een beetje in de vergetelheid geraakt bij mij maar achteraf is Toornstra een gouden greep geweest. Ziyech speelt erg afwisselend bij Twente en Toornstra scoort elke wedstrijd een 8 of hoger. Of hij de beste aankoop sinds jaren is moet ik nog zien. Heb Pelle toch nog iets hoger staan dan Toornstra maar Toornstra is wel op weg hem in te halen als hij zo door gaat als hij nu doet.

Kalou
Kuyt
Cruz
Pelle
Vermeer
?????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren