Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het is duidelijk dat Wenger hem niet vertrouwt in de topwedstrijden’

Laatste update:

Arsène Wenger legde afgelopen weekeinde uit dat hij Cesc Fàbregas niet nodig had, omdat hij al over Mesut Özil beschikt. Jamie Carragher, oud-verdediger van de Engelse nationale ploeg van Liverpool, vindt echter niet dat de Duitse middenvelder laat zien wat hij in huis heeft. Carra denkt ook wel te weten waarom Wenger Özil nooit in de as laat spelen.

/

De 25-jarige linkspoot speelt voornamelijk op de linkerflank en kon het verschil ook zondag in de topper tegen Chelsea (2-0 verlies) niet maken. “Iedereen die Özil verdedigt omdat hij nu op de flank speelt, moet zich herinneren dat Özil vorig seizoen wel in het centrum speelde en toen ook zwak was”, zegt Carragher, tevens columnist van de Daily Mail.

“Iedereen, ook ik, weet dat Özil in het centrum beter is, maar vorig seizoen was hij op die positie ook niet geweldig. Het is duidelijk dat Wenger voor de topwedstrijden geen vertrouwen in Özil heeft”, besluit Carragher. De Duitse wereldkampioen staat dit seizoen op één doelpunt in zes competitiewedstrijden.

Zou jij Mesut Özil in de basis van Arsenal zetten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoort in de basis, alleen op 10 en alexis en ox als aspeelmogelijkheden

Je zou eigenlijk je verlies moeten nemen, en hem voor de helft van het geld proberen te slijten, maar dan gooi je wel een enorm bedrag weg. Anderzijds heeft Wenger wel vaker mensen weer in vorm weten te krijgen.

6 oktober 2014 om 18:55

Ozil is te goed voor dit Arsenal.. Had hem graag naar Chelsea zien gaan

Costa
Hazard - Ozil - Willian

Wow..

6 oktober 2014 om 18:55

Voor 50 miljoen mogen jullie hem hebben. Maar misschien wordt het voor jullie leuker als we er 100 van maken, dat mag ook.

6 oktober 2014 om 19:02

25 + Cesc zou ik ook wel doen

6 oktober 2014 om 19:04

Of Real komt weer langs voor hem, dat kan natuurlijk ook..
Het liefst zou ik hem zien spelen bij Chelsea of Bayern..

6 oktober 2014 om 19:08

25+ Cesc? Wat ben jij grappig zeg. Als een club bij moet betalen, zal het in iedergeval niet Chelsea zijn...

7 oktober 2014 om 08:43

Mou is de enige die ozil nog kan redden.. Denk niet dat hij oscar uit de basis zal spelen maar hij kan wel op revhts zoals bij Real..

Nee in het eerste half jaar was hij gewoon goed, daarna sukkelde hij met blessures en was het wat minder.

Wederom die Carragher die weer over Arsenal begint. ffs.

6 oktober 2014 om 18:51

Die Carragher heeft altijd wel wat om over te zeuren.

6 oktober 2014 om 19:06

Carragher was dit weekend tevens ook enorm lofend over David Silva, noemde hem de mooiste voetballer van de Premier League en de middenvelder met het meeste spelinzicht. Het is echt niet dat hij alleen zeurt, zo bekijken jullie het.

Als Ozil 2 maanden op het wekelijkse niveau van Silva of een Hazard gaat spelen zal ook Carragher hem die lof geven wat hem toekomt. Dat Ozil als een natte krant speelt kan Carragher echt niets aan doen hoor. Sky Sport betaald Carragher een dikke salaris voor zijn analyse van gespeelde wedstrijden en de geleverde prestaties, en die levert hij.

Wat wil je dat hij roept? Dat Ozil fantastisch aan het ballen is en allang en breed al zijn transferbedrag dubbel en dwars heeft terugbetaald? Kom op zeg..

6 oktober 2014 om 19:30

Die Carragher schrijft nu gewoon voor een krant. Dan geef je gewoon je mening over dingen. Positief of negatief. Bij Arsenal zijn er vaak negatieve dingen aan de hand, dus wordt snel alles over Arsenal negatief.

6 oktober 2014 om 19:24

Weer iemand die niet weet waar die het over heeft.

Carragher begint er niet uit zichzelf over, er wordt naar gevraagd en hij geeft als analist zijn mening, je weet wel, je werk doen heet zoiets.

Denk dat Ozil gewoon weer terug moet gaan naar Duitsland. Misschien verwachten sommige mensen teveel van hem.

6 oktober 2014 om 21:01

Helemaal mee eens, laat hem lekker bij Bayern spelen om Robben te bedienen..

Mensen vergeten dat Ozil altijd bij Real en voor het WK nog bij Duitsland altijd in een 4231 speelde met altijd 2 verdedigende middenvelders van top kwaliteit (khedira - Alonso / Schweinsteiger - Gundogan/kroos/khedira)

Ozil heeft dat nodig zodat hij gewoon op het veld kan zwerven.. De vraag is of je dat ook in de PL kan veroorloven maar mijn antwoord is ja Ozil kan een wedstrijd beslissen met een pass of een actie.. Ik zie Arsenal zo graag spelen

Wellbeck
Cazorla - Ozil - Sanchez
Diaby - Wilshere

Alhoewel Arsenal toch echt een verdedigende ingestelde middenvelder moet halen..

6 oktober 2014 om 18:55

Waarom moeten ze er zo nodig een halen en weiger je er nu al een op te stellen. Dit slaat nergens op.

6 oktober 2014 om 18:57

Flamini komt te kort en Arteta kan de verdedigende taken niet op zichzelf nemen dus dan kies ik liever voor Diaby die controlerend speelt en Wilshere die B2B speelt.. Arsenal gaat nooit ver komen zonder echte gerichte aankopen.. Wenger mag wat mij betreft ook vertrekken.. Lekker verse wind door het beleid

6 oktober 2014 om 19:03

Omdat Diaby groot sterk en zwart is kan hij niet direct controlerend spelen hoor.

Arteta is een meester in het snel inbrengen van de bal, en is inderdaad geen geweldige balafpakker, maar die spelers passen ook niet echt bij Arsenal. Een luie speler als Ozil legt juist teveel druk op de andere middenvelders. Beperkte middenvelders als Nigel de Jong vertragen het spel weer enorm, daar hebben we Per al voor.

6 oktober 2014 om 19:11

Wenger heeft volgens mij een paar weken terug al aangegeven dat hij zal gaan experimenteren met Diaby als VM. Hij hoopt dan ook dat Diaby wat langer fit gaat blijven aangezien je op Vm wat meer kunt uitdelen en minder incasseren.

6 oktober 2014 om 19:12

Diaby heeft wel alle kwaliteiten in huis om een goeie verdedigende middenvelder te worden Wenger zei het zelf ook al.. Maar ja met een Diaby als het hart van je middenveld ga je nooit de PL winnen..

Arteta is een goeie speler hoor maar hij moet dan niet teveel verdedigend werk doen want hij kan het niet meer belopen..

6 oktober 2014 om 19:35

Arteta kan het fysiek niet aan, Flamini is gewoon niet slim genoeg. Een combinatie van die twee zou gewoon perfect zijn.

7 oktober 2014 om 11:01

Diaby heeft niks in huis. Zijn blessures daar gelaten, die man laat al jaren zien geen top speler te zijn.

oud-verdediger van de Engelse nationale ploeg van Liverpool,
hmm... nooit geweten dat Liverpool haar eigen Engelse nationale ploeg heeft.. :/

Tja, het moge inmiddels al een geruime tijd overduidelijk zijn dat Ozil niet gemaakt is voor de absolute top. Hij denkt te langzaam voor een nummer 10, zijn spelintelligentie is ver beneden niveau, laat zich kinderlijk aftroeven in de duels en is gewoon lange fases onzichtbaar tijdens de wedstrijden. Zijn eigen vertrouwen is ook enorm weggezakt, hij lijkt een beetje het Torres-syndroom te hebben.

Het probleem is dat Ozil nooit zo goed was als de menigte beweerden. Die gros kijkt geen voetbalwedstrijden en baseert hun meningen op 'statistieke feitjes' en wat de media hun voorkauwt. Het feit dat hij zoveel assist had en bij Real Madrid speelde heeft hem de reputatie '1 van de beste middenvelders' en 'beste nummer 10' gegeven terwijl hij dat in de verte nooit geweest is. Ozil is een goede middenvelder maar meer moeten we er ook niet van maken. Net zoals Mata en Cazorla is hij een leuke en mooie voetballer om naar te kijken maar een klasse of 2 a 3 minder dan de echte creatieve wereldtop ala David Silva. Dit laatste is overigens ook een uitspraak van Jamie Carragher, die hij bij Sky in zijn analyse zei bij het nabeschouwen van Aston Villa v Manchester City afgelopen zaterdagavond.

7 oktober 2014 om 08:40

Amen brother!

Eindelijk beginnen mensen te zien dat hij niet denderend is. Altijd was ik de enige hier die kritisch was op hem.. Kreeg zelf de naam 'Ozil hater', maar nu?

Ozil is goed als hij met topspelers samen speelt maar wie is dit niet? Ozil zal en kan nooit een team op sleeptouw nemen.

7 oktober 2014 om 23:20

Maar ik snap het niet. Bij Real was hij veel beter, natuurlijk omdat hik met betere spelers speelt, maar ook zonder Ronaldo was Ozil goed aantal wedstrijden toen Ozil niet speelde combineerde hij met Benzema. Of toen Kaka op 10 speelde en Ozil rechts buiten toen waren ze onverslaanbaar.

Bij Duitsland is het ook minder geworden is me opgevallen hij lijkt wat trager en is wat zwakker geworden. Terwijl die jaar daarvoor bij Duitslsnd heel goed was.

7 oktober 2014 om 11:03

Wat een leuke tijden dat mensen hem beter vonden dan Iniesta.

Mesut is een geweldige speler maar is vanaf de flank ontzettend zwak en toont te weinig kloten op de nummer 10. Ik begin het een beetje sneu te vinden voor die jongen.

Arsenal heeft geen goede cvm i.t.t. Real Madrid met Xabi Alonso en Khedira achter hem. Ook het aantal assists kwamen doordat er een wereldspeler van formaat voor hem stond in de naam van Ronaldo. Nu heb je Flamini en Welbeck. Kwaliteit voor Ozil is gewoon minder maar goed dat betekent niet dat hij erg lui overkomt en vaak verstoppertje speelt in de top wedstrijden

Als ik zie hoe Sanchez en Wilshire jagen kan hij dat ook wel doen.

6 oktober 2014 om 19:09

Dit klopt maar dit deed/doet hij ook nooit bij Real/duitsland... Ozil moet geen verdedigende taken hebben want hij is juist in de omschakeling zo dodelijk..

Grappig hoe Wenger een speler van 50M kan halen en de beste #10 vd wereld in vele ogen maar dan vervolgens niet hem optimaal gebruikt.. Maar ja wat kan je verwachten van Wenger.. Podolski halen die bij Koln uitgroeide tot een killer spits en hem vervolgens gaat opstellen op links of het halen van Arshavin en hem ook gaat opstellen op links..

6 oktober 2014 om 19:20

Meningen verschillen.

6 oktober 2014 om 19:30

Haha Ozil ooit de beste nummer 10 geweest..hij mag de veters van Silva geen eens strikken.

En als we over het heden hebben..vind Cazorla al een betere 10 binnen zijn eigen club.

'Ronaldo vind ik dit seizoen beter begonnen dan messi' is een mening.

'Vermeer vind ik een betere keeper dan Neuer' heeft niets meer met mening te maken maar is gewoon 1 groot portie bullshit verkondigen.

Ozil de beste nummer 10 (en dus beter dan Silva, Iniesta is geen echte nummer 10) behoort ook tot de categorie een portie bullshit lullen.

6 oktober 2014 om 19:37

"ozl is nooit de beste nummer tien geweest. Alleen Silva en Iniesta al zijn vele male beter."

Lol
I beg to differ- zoek zijn stats eens op en zet zijn leeftijd ernaast. En dan komt iedereen met "hij heeft enkel goeie stats dankzij Ronaldo", maar dat slaat nergens op. Iniesta heeft met Messi een nog betere afwerker naast zich.
Ik vind Iniesta de mooiste 10, maar Özil de beste, de meest efficiënte. Zelfs Mourinho riep vorig jaar dat Özil de beste nr 10 is.

6 oktober 2014 om 19:15

Eindelijk iemand die het begrijpt. Op basis van statistieken zou ook Zidane en Scholes niet tot de besten mogen worden gerekend want zoveel doelgevaar qua goals en assist hebben zij nooit gesticht. Wat spelers als Scholes en Zidane, de eerste als CM en Zidane als CAM, uniek maakte was hoe zij een wedstrijd naar hun hand konden zetten. Zij waren degenen die het tempo van de wedstrijd bepaalden en hun team lieten 'tikken'.

Ozil heeft dit niet en heeft hier simpelweg ook de kwaliteiten niet voor. De enige creatieve speler die het gave om een wedstrijd naar zijn hand te zetten ala Zidane/Scholes/Xavi is David Silva. Hoe mensen dit niet (willen) inzien is mij echt een raadsel. Ozil kan geen wedstrijden domineren, dat hij ooit de beste nummer 10 was is net zo'n grote fabel als dat Blatter zich nooit schuldig heeft gemaakt aan corruptie en achterkamerspolitiek.

6 oktober 2014 om 20:42

Ook op basis van statistieken zouden Zidane en Scholes tot de besten behoren. Dat jij onder statistieken slechts assists/goals begrijpt, is natuurlijk een volstrekt ander probleem.

Stel Özil dan helemaal niet op als je hem niet vertrouwt, want op links voegt hij niks toe. Zet hem centraal of op de bank.

6 oktober 2014 om 19:14

Ik snap ook niet waarom Wenger niet gewoon Cazorla en Ozil omwisselt. Cazorla voegt een stuk meer toe op de flank i.t.t Ozil. Het is ook gewoon vreemd aangezien Ozil naar Arsenal kwam omdat hij hij vertrouwen voelde en hij alleen als een 10 werd gezien door Wenger.

6 oktober 2014 om 19:18

Wenger wilt ook steeds Wilshere opstellen maar die jongen is echt zo hard in z'n ontwikkeling gestopt als speler.. Cazorla is ook beide benig dus ik snap dat ook niet waarom Cazorla gewoon niet op links speelt..

6 oktober 2014 om 19:16

Op links wel, op rechts niet. Centraal is hij het beste, maar niet met ons middenveld, zeker niet tegen de grote ploegen.

Oprotten met al die middenvelders gepropt in één opstelling, dat is het probleem.

6 oktober 2014 om 19:23

Wenger zei zelf dat het overstappen naar 4141 meer balans zou geven tegen grote ploegen maar dat hebben we dus echt gezien tegen Dortmund.. Ik wil echt dat Wenger na dit jaar z'n koffer pakt.. Het is natuurlijk prachtig wat Wenger heeft gedaan bij Arsenal maar het moet een keer ophouden. Vooral op tactisch gebied valt Wenger echt door de mand..

Maar ja welke coaches zijn beschikbaar..

6 oktober 2014 om 19:26

Arsenaladdict

Eigenlijk zou Arsenal op de counter moeten spelen, Sanchez, Walcott en Welbeck voorin.
Ozil op 10 met de passes voor de counter (deed die ook bij Real Madrid), Ramsey en een nieuwe Cvm daar weer achter.

Arsenal heeft het materiaal ervoor en dan kan het gezeik op Wenger over tactiek ook ophouden.

6 oktober 2014 om 19:35

Daar kan wel eens wat in zitten, want er is tot nu toe geen enkele ploeg geweest die het op die manier heeft kunnen doen afgezien van Barcalona en toch blijven veel teams het proberen. Barcalona ook maar 1 seizoen, toen ze zelfs met Fabregas in de spits konden spelen, maar dat was het Barcalona op zijn best. Arsenal is creatief, maar zo creatief ook weer niet.

Doe mij maar echte moderne wingers die een goede voorzet geven, actie in huis hebben en mee verdedigen als het moet, wat in toppers ook vaak een verschil maakt.

6 oktober 2014 om 19:37

Kopite, welkom bij dat wat alle Gooners weten. Alle gooners zien dat Arsenal een breker nodig heeft, dat is al sinds Gilberto is vertrokken zo, maar er word er gewoon steeds geen gehaald.

Özil is verdedigend dramatisch, waardoor het centrum te zwak wordt in topwedstrijden met hem als 10. Het probleem is dat Wenger dit in een transferperiode op had kunnen lossen, maar dit niet gedaan heeft. Dus schuift hij hem maar naar een linksvoor-positie.

Feit is dat we bij Arsenal al sinds het vertrek van Gilberto Silva schreeuwen om een top-defensieve middenvelder, maar die komt maar niet. Flamini die een drie-jarig contract kreeg en Arteta die nu waarschijnlijk weer verlenging krijgt is de grap van de eeuw. Verder vraag ik me af waarom het gezeik continu over Özil gaat, en niet over de wanprestaties van de rest van het team of zelfs Wenger met zijn idiote 4-1-4-1. Özil is een makkelijk doelwit door zijn houding en zijn prijskaartje, maar het is buitenproportioneel. Als hij goed speelt (op de 10 nota bene) hoor je niemand dat hij ook werkelijk goed speelt, en nu is het weer een drama. Wat verwacht men nou eigenlijk van Özil? Iedereen die hem heeft zien spelen in het verleden weet dat hij (één van) de beste steekbal(len) in Europa of in de wereld in zijn linkerbeen heeft. Om daarin uit te blinken zal hij niet op de flank moeten staan en zal hij spelers als Ox, Sanchez, Welbeck of Walcott om zich heen moeten hebben. Ook moeten we kappen met dat eindeloze gebrei langs de 16 van de tegenstander, want dan wordt het alleen maar lastiger om Özil goed te gebruiken.

Ik snap niet dat Ozil niet meer echt rendeert. Op 10 is bij absoluut beter maar ik heb hem bij Real Madrid zat wedstrijden zien spelen vanaf de rechterkant waarin hij uitblonk. Ook tegen Barca. Niet eens lang geleden de assistkoning van Europa en nu blinkt hij nauwelijks uit. Het ligt niet alleen omdat hij aan de linkerkant speelt. En de linkerkant is trouwens absoluut niet zijn positie. Idioot om hem daar neer te zetten.

4,2,3,1 systeem en op 10 zetten die Ozil en dan kiezen voor het echte werk dat nodig is in een consistent elftal dat de premier league aankan en lastige wedstrijden op wilskracht kan winnen.

Veel druk op de bal, bal rond tikken maar ook met echte buitenspelers voetballen. 1 middenvelder op de plek voor buitenspelers kan dus geen 2.

A la Nigels de jong/mascherano op de aankoop positie en dan Ox/walcott/podolski heb je al op de buitenposities. Carzola en Ozil uit laten vechten op 10 en Wilshere Ramsey ook concurreren.

Flamini, Arteta, Diaby en Rosicky kunnen goed voor in de kleedkamer zijn en Wenger zal ze wel erg graag mogen, maar weg ermee en spelers selecteren en aankopen die datzelfde kunnen. Volgens mij word er bij weinig clubs ook gesolliciteerd op persoonlijkheid

Szsney
Chambers
Mertesacker
Kocielny
Gibbs
Ramsey
Aankoop
Winger
Ozil
Winger
Welbeck

Ik vind het helemaal niet gek dat Özil niet goed presteert. Özil is een nummer 10 en geen linksbuiten absoluut niet zelfs. Ik vind het een schande dat zo'n een geweldige voetballer op linksbuiten wordt gezet. Bij Real Madrid op de nummer 10 positie was hij niet te stoppen. Verder is Arsenal gewoon geen echte topclub. Costa en Fabregas gaan goed samen, stel dat je Özil ipv Fabregas had, had dat ook gewerkt omdat ze allebei zelfde soort voetballers zijn (zelf vind ik Özil dribbelend wel sterker).

6 oktober 2014 om 22:39

Cesc kan ballen om de CM positie en Ozil niet. Verder is Cesc ook geen 10 omdat hij snelheid mist en niet zo verfijnd is. Cesc is een uitstekende CM met voetballend vermogen. Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij Kroos. Ozil is meer een speler die je op je as van het veld wilt hebben met spelers omzich heen met dieptegang, zodat hij je kan sturen en de goals stromen binnen.

Bij Real had je 3 spelers die nooit naar de bal toe kwamen maar juist diepte hadden ondanks het stuk voor stuk uitstekende spelers zijn. Ronaldo, Di Maria en Benzema. Met de juiste spelers om zich heen is Ozil weer in zijn oude vorm. Ik bedoel niet dat je die 3 spelers nodig hebt maar wel spelers met dieptegang en die willen scoren.

Arsenal is en slechte keuze gebleken achteraf. Wenger durft de beste 10 v/d wereld niet op 10 te zetten, waarom trekt hij hem dan aan? Dacht Wenger dat Ozil nu opeens wel ging mee verdedigen of dingen zou gaan doen dat hij nooit deed. Je moet deze man op het as van je veld zetten en dan zul je zien hoe goed hij is. Tevens heeft Arsenal geen dieptegang buiten Sanches dusja... die winnen nooit. Iedereen komt naar de bal toe; je wordt er gewoon moe van.

7 oktober 2014 om 03:26

Amen.

7 oktober 2014 om 10:49

De enige reden die ik kan bedenken waarom Wenger Ozil niet in de as tijdens de topwedstrijden zet is die van Bergkamp_10 hierboven. Doordat Arsenal geen echte goede Vm heeft word de as van het veld gewoon te zwak als je iemand als Ozil in het midden neerzet. Als dit waar is dan is het gewoon Wenger's schuld. Dit had iedereen aan kunnen zien komen als je op Arteta en Flamini gaat bouwen... Ik zou zelfs gewoon Chambers daar neerzetten, die gaat het echt niet minder doen dan die twee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren