Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het debuut van Schreuder bij Barcelona: ‘Kijk naar januari, ongelooflijk’

Laatste update:

Barcelona herstelde zich zondagavond van de midweekse nederlaag tegen Granada. Drie dagen na het verrassende 1-2 verlies in het Camp Nou waren de Catalanen met 2-3 te sterk in en tegen Valencia. Ronald Koeman ontbrak door een schorsing op de bank en zijn takenpakket in Mestalla werd overgenomen door rechterhand Alfred Schreuder, die na afloop ook de Spaanse pers te woord stond. “De wedstrijd tegen Granada staat los van dit duel”, antwoordde de Nederlander toen hij de vraag kreeg of hij tevreden was over de reactie van de spelers.

“We hebben in de eerste helft goed gespeeld en in de tweede helft kwamen we goed terug na de achterstand. Ik denk dat we de overwinning verdienden. De spelers hebben hard gewerkt en hebben laten zien dat ze op basis van karakter een achterstand kunnen ombuigen. Dat is heel belangrijk.” De verschillen in de top van LaLiga zijn minimaal, erkent Schreuder. “Iedereen maakt kans, maar het belangrijkste is dat wij ook kans maken. We kijken niet naar andere teams, alleen naar onszelf.”

Barcelona speelt zaterdag tegen Atlético Madrid, dat twee punten meer heeft en zodoende de koppositie verdedigt in het Camp Nou. Real Madrid en Sevilla spelen zondagavond in de hoofdstad. De regerend landskampioen, die evenveel punten als Barcelona heeft, is gebaat bij een nederlaag van Atlético in Catalonië, daar het onderling resultaat in het voordeel van het team van Zinédine Zidane is. Vier zeges in de laatste vier speeldagen én een nederlaag van los Colchoneros betekent de prolongatie van de landstitel.

“De wedstrijd tegen Atlético is geen finale, maar wel belangrijk”, benadrukte Schreuder. “We hebben nog vier wedstrijden die we stuk voor stuk moeten winnen. We hebben in bepaalde wedstrijden punten laten liggen, maar dat geldt ook voor Atlético, Real Madrid en Sevilla.” Schreuder heeft goede hoop over het winnen van de dubbel. “Het vertrouwen van Barcelona in de spelers is grenzeloos. De spelers hebben het ook vandaag weer laten zien. Kijk naar de maand januari, ongelooflijk. De achterstand op Atlético was groot, we hadden veel minder punten. En nu staan we heel dicht op Atlético. Als we volgende week winnen, staan we zelfs voor Atlético”, wees hij op de minimale verschillen, 74 om 76 punten.

Barcelona had er nog veel beter voor kunnen staan als de nederlaag tegen Granada was voorkomen. “Dat doet pijn, maar je kan gebeurtenissen uit het verleden niet veranderen. Het is verleden tijd, we kunnen alleen maar vooruitkijken.” Schreuder erkende dat Barcelona de laatste weken moeite heeft om tegendoelpunten te vermijden. In de laatste vijf duels in LaLiga werd Marc-André ter Stegen liefst zevenmaal gepasseerd, waaronder twee keer tegen Valencia. “Bij de eerste goal van Valencia werd Ter Stegen gehinderd en tegen het tweede doelpunt kun je weinig doen”, stelde Schreuder. “Maar het klopt dat we tegen Granada twee tot drie keer niet goed verdedigden. Het is belangrijk om op balbezit te spelen en de wedstrijd te controleren, maar je moet tegelijkertijd ook goed verdedigen.”

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3326614984
2FC Barcelona3322742973
3Girona3322562971
4Atlético Madrid3320492364
5Athletic Club33161072058
6Real Sociedad33131281151
7Real Betis3312138249
8Valencia3313812-147
9Villarreal3312912-145
10Getafe33101310-443
11Osasuna3311616-1239
12Alavés3310815-738
13Sevilla3391113-438
14Las Palmas3310716-1137
15Rayo Vallecano3371313-1534
16Real Mallorca3361413-1232
17Celta de Vigo3371016-1331
18Cadiz3341415-2326
19Granada 334920-2521
20Almería3311121-3514

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kampioen:




FC Barcelona

3 mei 2021 om 00:47

Seizoen: nog niet klaar.

3 mei 2021 om 00:49

Ben er bang voor, we hebben laatste tijd moeite met teams die op de counter spelen en inzakken. Laat Atleti daar net meester in zijn. Buiten dat missen we gewoon te veel opgelegde kansen, die moéten er tegen Atletico in. Maar wie gaat ze maken? Messi? Ja oké en verder? Griezmann komt nog een beetje gevaar van af maar daarbuiten? Overigens moet real dan ook punten verliezen, en Real zou best op karakter alles met 1-0 binnen kunnen slepen.

3 mei 2021 om 00:52

Nou dat valt wel mee hoor. Ook wij hebben moeite met scoren. Niet voor niets dat we zo weinig scoren en dat Casemiro onze 2e topscorer is achter Benzema. Achterin staat het bij ons aardig. Alleen een 0-0 is altijd een kans met de aanval die we op dit moment hebben.

3 mei 2021 om 01:03

Zeker, maar als jullie Sevilla winnen. Dan zie ik de knop omgaan net als vorig seizoen na de coronabreak. Maakt niet uit hoe of wat, 1-0 winnen is genoeg. Wat jullie voordeel is naar mijn mening, is dat Barcelona altijd probeert aan te vallen en naar voor te drukken. Waar jullie de tegenstander nog wel eens lokken en de bal geven, om ruimte voor jezelf te creeeren. Barcelona loopt hier nog wel eens in de val, zoals tegen Granada bijvoorbeeld. Ik vind jullie team véél gedisciplineerder en volwassener. Als Hazard overigens een beetje in vorm komt zijn jullie al een stuk gevaarlijker hoor, ja hazard is geen doelpuntenmachine maar die kan wel Benzema van ruimte en kansen voorzien.

3 mei 2021 om 01:34

Pedri16 Dat is zeker zo, Barcelona speelt mooier voetbal dan Real op het moment, maar Real weet altijd wel als het slecht speelt de schade te beperken, zie Getafe uit en Chelsea thuis. Barcelona krijgt vaak de deksel op de neus als het een slechte wedstrijd speelt. Barca zakt vaker door de ondergrens dan Real. Ik denk de reden daarvan ook zeker op het conto geschreven kan worden van een Mourinho en CR7, die spelers als een Ramos en Casemiro aangestoken hebben om te blijven vechten (winnaarsmentaliteit). Buiten dat is Mourinho helemaal niet mijn type trainer, maar ik geloof zeker wel dat hij iets heeft achtergelaten bij de club wat jaren ontbrak, vooral ook in de Champions League

3 mei 2021 om 08:51

Klopt barca gaat doms te veel voor avontuur en gemakzucht. Real is zakelijk en behoudend. Denk Zelf dat atletico gewoon landskampioen wordt. Barca heeft het gewoon laten zitten afgelopen week

3 mei 2021 om 09:14

Barca heeft toch genoeg scorende spelers normaal gesproken? Messi, griezmann, frenkie dembele. Alleen je naamgenoot had er vandaag 2 moeten maken idd.

3 mei 2021 om 10:19

Frenkie mistte tegen Villareal 2 dotten van kansen. Dembele mist elke wedstrijd 3 kansen. Griezmann heeft ook veel kansen onbegrijpelijk gemist al is hij de laatste weken wat klinischer vandaar dat ik hem benoem samen met Messi. Vooral Dembele en in mindere mate Griezmann ook, scoren eerder doordat ze vaak de kans krijgen, niet omdat ze zo klinisch zijn.

Atletico gaat wat worden dames en heren, als ik zie hoe Granada en Valencia 2x tegens ons kunnen scoren.. als een team countert is onze verdediging gewoon zwak, die worden voorbijgelopen alsof ze er niet staan. Tekenend is die sliding van Pique voor de corner van Valencia waar ze uit scoren. Wat was dat zeg? Ben ook niet gerust op Pedri, heerlijke speler begrijp me niet verkeerd, maar laatste potjes tamelijk onzichtbaar. Loopt gewoon op zijn laatste benen, had véél meer gerouleerd moeten worden. Dan heeft hij als tegenstanders waarschijnlijk Koke en Llorente, ook niet echt lekkere tegenstanders als je uitgeput en uit vorm bent.. dan moeten Frenkie en Busi een wereldpot spelen om dat te compenseren. Puig gaat echt no way er opeens in komen onder Koeman en buiten Puig is er niet echt een type Pedri die die rol kan overnemen. Moriba? Komt voetballend te kort in mijn ogen. Pjanic hoef ik niet toe te lichten.

3 mei 2021 om 04:37

Om eerlijk te zijn ziet het er wel slecht uit voor Barca. Ze hebben nog geen enkele topper gewonnen op die copa del rey halve finale na (verlenging). En ze krijgen echt makkelijk goals tegen. En iets waar atletico met Oblak !!! Goed is is weinig goals tegen. Plus atletico kan spelen op gelijkspel en gokken dat real het laat vallen in resterende potjes.

3 mei 2021 om 10:31

Klopt en merk de laatste tijd als het even tegenzit, dan gaat het meteen in de koppies zitten. Bijvoorbeeld tegen Valencia was barça na de 1-0 het echt effe helemaal kwijt en kregen ze bijna de 2-0 tegen. Gelukkig krijgen ze die pingel en weten ze het om te draaien, maar na die 2-3 was het wéér billenknijpen. En tegen Granada na de 1-1 dacht k al barça gaat niet scoren, en na de 2-1 al helemaal niet. Achterkomen is echt dodelijk tegen atletico, dan gaan ze al helemaal bizar ver terug staan. Zie daar maar doorheen te spelen, speel je erdoorheen? Succes met Oblak!

8 mei pff, krijg al rillingen van die datum als Ajax fan. Hopelijk pakt het voor Barca wel goed uit. Allereerst zelf winnen van Atleti (wordt nog lastig zat) en hopen dat Real uitglijdt. Real heeft geen midweekse potjes meer zolang de competitie bezig is, dus die kunnen de extra rust wel gebruiken in hun voordeel. En na atleti moet Barca naar Levante, dat is ook al een paar keer fout gegaan. Hebben nog een invincible season verpest van Valverde op de laatste speeldag volgens mij.

3 mei 2021 om 11:47

Barca heeft geen midweekse potjes bedoel je denk ik? Klopt niet helemaal. Volgende week is er een midweekse speelronde.

3 mei 2021 om 16:13

Real speelt woensdag toch Champions League?

Een nederlaag van Atletico hoeft niet per se, een gelijkspel zou ook volstaan voor Real. Maar ik gun Barca best een overwinning😜

3 mei 2021 om 02:11

Sevilla is geen pushover echter. Die hebben de laatste 5 wedstrijden gewonnen. En ook van atletico madrid 1-0 gewonnen. Volgende weekend kan de top 4 van la liga er heel anders uit zien.
Ze zouden barca tegen atletico en sevilla tegen real madrid op dezelfde tijdstip moeten uitzenden.

3 mei 2021 om 02:43

Is ook zo... Hopelijk voor ons zet Real zijn traditie van dit seizoen voort (winnen van top teams) en zo ook van Sevilla.. Maar vergeet Bilbao ook niet he, de Basken hebben hetzelfde wat de Catalanen hebben, die gaan echt Real het niet makkelijk maken.

3 mei 2021 om 02:53

BilbO heeft echter nergens voor om meer te spelen. In deze fase vind ik teams die kunnen degraderen of kampioen worden of voor een europese plek vechten velen malen gevaarlijker dan zo een middenmoot waar het seizoen bij wijze van spreke al voorbij is. Weet je, who cares als je 10e of 12e eindigt all the same. Wat betreft de traditie zullen we zien, sevilla deed het beter tegen real madrid dan barca het deed. Denk dat je opndit moment misschien zelfs liever nog een keer een clasisco speelt dan tegen sevilla 😅 maar dat is maar een wilde gok.

3 mei 2021 om 08:56

@salaaf, voor Real is Sevilla wel een pushover. Die winnen vrijwel nooit van de Madrilenen. Tegen Barca kunnen ze opeens wel de motivatie vinden om punten af te snoepen. Maar ja, Realfans zullen hetzelfde denken over Villareal. Het klopt wat je zegt over Bilbao, maar een gelijkspel zou ook al mooi zijn. Tot zo'n resultaat zie ik de Basken wel in staat. Winnen lijkt me ook wel moeilijk, aangezien het team dit jaar kwalitatief toch wel teleurstelt. Ze moeten het vooral van mentaliteit en vechtlust hebben.

3 mei 2021 om 10:26

Wat? Real verloor voor vorig jaar iets van 6 jaar op rij niet in Pizjuan, verloren er heel vaak. Zidane had de vloek opgeheven met een 0-1 overwinning vorig jaar.

3 mei 2021 om 11:53

@ajax heb even de stats vn de eerte wedstrijd bekeken geen pushover

De volgende speelronde speelt de top 4 tegen elkaar. Barca atletico en sevilla real madrid.
Dit zouden ze eigenlijk tegelijk moeten uitzenden. Laat barca maar ook op zondag spelen of real madrid op zaterdag. Dat zou rete spannend zijn.

3 mei 2021 om 04:34

Real speelt midweeks voor een finale plek CL. Vandaar ook dat ze zondag spelen.

Super spannend zeg, ik hoop echt op Barca, maar ik ben bang dat het toch richting Real gaat. Ongelofelijk knap wat Zidane daar als pragmatische coach steeds weer uitperst.
Nu moeten de echte mannen opstaan! Wat vinden jullie trouwens van Pique? Sinds zijn terugkeer voetballend en opbouwend weer een sterker Barca, maar toch ook veel tegendoelpunten.

3 mei 2021 om 10:27

Ik vond hem tegen Bilbao en Inaki Williams dus echt geweldig. Inaki is normaliter een speler waar Pique zeer veel moeite mee heeft, dus ik was verrast en enthousiast voor de komende potjes. Die werden toch steeds minder helaas. Pique brengt Indd voetbal, en coaching wat niet onbelangrijk is. Hij moet in mijn ogen daarom altijd spelen tenzij frenkie als libero speelt. Denk dat Araujo-Mingueza-Lenglet bijvoorbeeld nog te onervaren is. Lenglet neemt het voortouw niet.mingueza niet. Araujo probeert te coachen en te helpen, maar is aan de bal niet zo goed en moet duidelijk nog wennen aan de 352. Dus Pique eruit halen is niet echt een optie.. tenzij je frenkie daar wilt zetten maar dan verzwak je het middenveld wel weer. Lastige kwestie dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren