Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry enthousiast over ‘man van 53 miljoen’: ‘Ik ben groot fan van hem’

Laatste update:

Alexandre Lacazette maakte deze zomer voor 53 miljoen euro de overstap van Olympique Lyon naar Arsenal. In de eerste weken bij zijn nieuwe club heeft de spits direct een goede indruk achtergelaten. Clubicoon Thierry Henry kende Lacazette al en laat zich tegenover Sky Sports lovend uit over de aanwinst van the Gunners.

“Ik ben een groot fan van hem. Vroeger zag ik hem spelen in jeugdelftallen en in de Franse competitie. Hij is altijd een enorm talent geweest, maar heeft zich ook goed ontwikkeld. Ieder seizoen weet hij weer de nodige doelpunten te maken”, zegt de Fransman, die tussen 1999 en 2007 voor Arsenal speelde. In die periode maakte Henry 228 doelpunten, waarmee hij clubtopscorer van the Gunners is.

“Lacazette is een andere type spits dan Olivier Giroud en dat is goed. Je moet verschillende opties hebben”, vervolgt Henry. “Mensen zeggen dat het verschil met de Franse competitie groot is. Maar bij Arsenal, met alle respect voor Olympique Lyon, speelt hij ook met betere spelers. Ik ga er dus vanuit dat hij een goed seizoen gaat draaien.”

Gaat Arsenal komend seizoen meedoen om de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze worden toch weer geen kampioen onder Wenger. Dat word weer een FA cupje of een champions league plek.

Chauvinisme is niet voor niets een Frans woord ;-)
maar denk ook wel dat Lacazette potten gaat breken bij Arsenal! Lekker bewegelijk en explosief

8 augustus 2017 om 14:24

Henry geeft juist aan dat er in de Premier League betere spelers zijn dan in de Ligue 1, dus hoe bedoel je chauvinisme?

Zijn looplijnen zijn de beste sinds RvP bij ons speelde. Kan ook prima als aanspeelpunt fungeren en heeft een aardige steekbal in huis. Kan niet wachten om hem samen met Alexis en Ozil te zien.

8 augustus 2017 om 11:59

Ik vind alleen nog steeds het centrale middenveldblok te zwak voor een Engelse topclub (coquelin, Elneny etc.). Daar ontbreekt een echte topper.

8 augustus 2017 om 12:37

Xhaka speelde tegen Chelsea zijn beste wedstrijd voor Arsenal tot nu toe, 100 procent passing, sterk in de duels en perfecte spelverdeling. Hopelijk houdt hij dit vast. Naast hem moet idd nog wel een betere speler dan we nu hebben, liefst Seri. Cazorla reken ik niet meer op en Ramsey is maar zozo.

8 augustus 2017 om 15:20

Ik krijgt echt veel vertrouwen in deze nieuwe opstelling. Wenger heeft al een keer succesvol gewijzigd van 4-4-2 naar 4-3-3, en dit lijkt zijn tweede grote, tactische verandering te zijn. Nu komt er opeens wel een grote verschuiving in de selectie, qua speeltijd voor spelers.

Achterin worden Monreal, Koscielny en Mustafi de eerste keuzes. Met daarachter Holding en Mertesacker. Ik ben van mening dat er een hoop verkocht kan worden achterin; Debuchy, Chambers, Gibbs, Gabriel en Jenkinson. Mocht dit alles verkocht worden, dan is er behoefte aan versterking. Mocht dit niet lukken, dan snap ik de keuze om geen extra mankracht aan te kopen.

Op de RVV en LVV is ruimte voor Kolasinac, Bellerin, Oxlade en Maitland-Niles.

Het centrale duo moet gevormd worden door Xhaka en Ramsey. Xhaka lijkt nu echt gewend te zijn en is zeer goed bezig. Ramsey is ook op de terugweg naar zijn oude vorm. Als stand-in voor Ramsey heb je momenteel Elneny en Wilshere (santi daar gelaten, vraag of hij ooit op niveau kan terugkeren). Voor Xhaka heb je Coquelin, prima. Ik ben groot fan van Seri, maar we zullen weer verzuipen in de middenvelders als Seri komt. Moet alleen komen als Coquelin en Wilshere worden verkocht, en dat zou ik jammer vinden.

Op de aanvallende posities heb je Sanchez, Ozil en Lacazette. Met als back-up Walcott (houden!), Iwobi, Welbeck en Giroud (houden!). Verkoop Campbell, Perez en Akpom. En weer begrijp ik dat niemand wordt gehaald zolang er geen afstand wordt genomen van Giroud, Walcott, Sanchez of Ozil. En ook hier ben ik wel groot fan van Lemar, en zie ik die graag komen.

Kortom, Arsenal moet even de uitverkoop-borden te voorschijn halen en een hele bende spelers slijten.

Ik ben ook erg gecharmeerd van Lacazette. Het heeft daarentegen wel erg lang geduurd voordat hij uiteindelijk kwam, maar hij is er nu en ik geloof echt dat hij gaat knallen!! Kan ook niet anders, als je dan ook nog iemand als Ozil achter je hebt staan.

Ik heb alleen het idee dat je het met Lacazette alleen niet gaat redden. Sanchez vertrekt weer en Ozil is ook geen zekerheid meer. Arsenal koopt een topspeler om vervolgens weer twee te verliezen, dat schiet zo niet op.
Ik heb een zwak voor The Gunners, maar ze zitten in een soort van viceuze cirkel waardoor ze qua prestaties al jaren vastzitten.

8 augustus 2017 om 10:35

Waar gaat Sánchez naartoe dan? We zitten al een week in augustus en er heeft zich nog geen enkele club met een bod bij Arsenal gemeld, zelfde geldt voor Ozil. Daarnaast is Wenger altijd duidelijk geweest dat ze geen van beiden verkocht zullen worden.

8 augustus 2017 om 10:46

Volgens mij heeft hij nog een contract voor een jaar en staat hij niet te springen om te verlengen. Gezien de huidige gekte op de transfermarkt zou het naïef zijn om geen rekening met een vertrek te houden. Genoeg aanwijzingen dat dit kan gaan gebeuren.
Ozil in mindere mate, maar als Barcelona met de Neymar miljoenen op koopjesjacht gaat kunnen ze zomaar uitkomen bij Ozil.

9 augustus 2017 om 08:37

Leuk speculeren allemaal, maar ik ga liever uit van het feit dat er nog geen enkele club zich bij ons gemeld heeft, dat Wenger stellig is dat hij niet weg mag en dat Sanchez geen verzoek heeft ingediend.

8 augustus 2017 om 10:36

Ozil zie ik wel blijven. Alexis is een twijfelgeval, maar ik ben er voor het eerst wel een beetje van overtuigd dat Arsenal hem gewoon aan zijn contract gaat houden. Wenger praat anders dan bijvoorbeeld bij RvP en Fabregas etc. Dat is wel opmerkelijk vind ik. Dat Arsenal het niet gaat redden voor de titel met alleen Kolasinac en Lacazette ben ik wel met jou eens, maar ze kunnen nu denk ik wel langer mee doen om de titel. Om echt een grote kans te maken zouden ze in mijn ogen nog een CV moeten kopen en een sterke cm/cvm. Dan nemen de kansen wel aanzienlijk toe denk ik.

8 augustus 2017 om 10:41

Lemar, Seri en van Dijk zou een droom zijn.....en wrschl zal het dat ook blijven.

8 augustus 2017 om 10:47

Wenger klinkt inderdaad anders dan eerder. Hij heeft al een paar keer duidelijk aangegeven dat Sanchez niet verkocht zal worden, daarnaast traint Sanchez ook al weer een paar dagen en zijn er geen signalen van vertrek.

De CM die je noemt blijkt Seri te zijn, CV lijkt mij niet echt nodig eerlijk gezegd. Koscielny, Mustafi, Holding, Monreal, Chambers en ook nog Paulista. Ik vind dat we daar mee wel het seizoen door kunnen. Er zijn al zoiezo geen directe versterkingen op de markt op Van Dijk na, die gaat Wenger zeker niet halen.

8 augustus 2017 om 10:48

Sanchez zie ik vertrekken. Hij wacht op een buitenkansje en daarom verlengt hij niet.

Van Dijk voor de neus van Liverpool en Chelsea kapen? Zou een geweldige move zijn, waarbij ik mijn woorden terug zal nemen.

8 augustus 2017 om 11:15

Sánchez mag van Wenger niet weg. Die dient zijn contract uit en als we ons deze window verder versterken zie ik hem zomaar verlengen, met clausules in zijn contract.

Ik mag het hopen dat hij het goed gaat doen, want dit is dan het alles beslissende seizoen voor spelers als Ozil en Sanchez. Beiden moeten gaan bijtekenen en doen dat alleen bij goede prestaties lijkt mij. Als Arsenal nou een Carvalho aantrekt en die gelijk goed staat te voetballen en Xhaka in zijn 2e seizoen ook beter gaat spelen, dan kan het echt nog alleen aan de beslissingen van Wenger liggen als ze niet mee doen voor de titel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren