Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hands Wijnaldum en schrikbarende penalty Neymar bij nederlaag van PSG

Laatste update:

Paris Saint-Germain is zaterdagavond aangelopen tegen de tweede competitienederlaag van het seizoen tot dusver. Het sterrenensemble van Mauricio Pochettino verloor met 3-1 van Nantes, dat door de zege de vijfde plek inneemt. Neymar liet een strafschop onbenut, vier dagen nadat Lionel Messi hetzelfde deed in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid (1-0 zege). PSG staat nog wel ruim bovenaan in de Ligue 1 met 59 punten uit 25 wedstrijden. Nummer twee Olympique Marseille is ver uit zicht met 46 punten uit 24 duels.

Na een tumultueuze eerste helft leidde Nantes met 3-0. Het openingsdoelpunt viel al in de vierde minuut. Kylian Mbappé verloor de bal aan de rand van het strafschopgebied van Nantes, waarna de thuisploeg snel uitbrak. Moses Simon verstuurde een steekpass vanaf de linkerflank en stelde aanvalspartner Randal Kolo Muani in staat om van dichtbij af te ronden door de benen van Keylor Navas. Het werd 2-0 door een weergaloos schot van Quentin Merlin: net binnen het strafschopgebied vuurde hij met succes een diagonaal schot af richting de linkerbovenhoek.

Na een klein halfuur voorkwam doelman Navas de 3-0 met een redding op een schot van Moses in de korte hoek. De wedstrijd leek een opmerkelijke wending te nemen toen Dennis Appiah een rode kaart kreeg na een overtreding op Mbappé. Scheidsrechter Mikael Lesage leek ervan uit te gaan dat Mbappé was doorgebroken, maar werd er door zijn videoscheidsrechter op gewezen dat de werkelijkheid anders was. Na het bekijken van de beelden trok Lesage zijn rode kaart in en kreeg Appiah tot zijn eigen opluchting een gele kaart.

De arbitrage was Nantes diep in de blessuretijd opnieuw gunstig gezind: na een kopbal van Jean-Charles Castelletto kwam de bal op de arm van Georginio Wijnaldum, waarna een strafschop volgde. Navas bleef in het midden staan bij de inzet van Ludovic Blas en maakte daarmee de juiste keuze, maar kon de inzet desondanks niet keren. Aan het begin van de tweede helft kwam PSG terug tot 3-1 toen Neymar een splijtende pass ontving van Lionel Messi, zijn bewaker uitkapte en afrondde. Een overtreding van Appiah op Mbappé resulteerde na een uur in een penalty en een gouden kans op de 3-2, maar keeper Alban Lafont kende weinig moeite met de zwakke poging van Neymar. In het restant van de wedstrijd zette PSG druk, maar kwamen de bezoekers niet verder terug.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We kunnen concluderen dat het beste er vanaf is bij meneer Messi , dat is helemaal niet erg maar werk je dan kappot voor je team en houd het simpel maar nee de beste man wil toch onmogelijke dingen blijven proberen en constant gevaarlijk balverlies lijden! Accepteer gewoon dat je op leeftijd begint te raken en het moet compenseren met andere dingen ipv als een soort zondagwandelaar rond te wandelen en je team te benadelen !

19 februari 2022 om 23:07

Hahahaha ff snel 1 woordje ‘Messi’ reageren om bovenaan te komen? Best zielig dat je dat doet. Los daarvan ziet iedereen dat het beste ervan af is. Hij krijgt nu ook nog eens 10 overtredingen tegen waarbij er 0 keer een vrije trap gegeven wordt. Tja dan is er weinig meer aan. Soms blijf je wel de genie Messi zien.

19 februari 2022 om 23:08

Hahah hij speelde een hele goede eerste helft, strooide met passes en combinaties, had moeten scoren, daarnaast gaf die de assist op Neymar en als die de vrije trap mocht nemen en die penalty was het 3-3, nee zonder gekheid, hij speelde gewoon prima, maar zodra Messi niet scoort speelt die slecht volgens vele, je zult wel maar met een half oog gekeken hebben.

19 februari 2022 om 23:31

Als jij dit goed vind van messi dan heb je echt hele lage standaarden voor hem. De man die jaarlijks 50+ goals scoorde en het nu niet lukt in een veel makkelijkere competitie, vind jij gwn goed en oke. Jammer standaarden van messi moeten hoger liggen.

19 februari 2022 om 23:55

Nou ik denk dat Messi zelf ook wel wat meer goals had willen maken dan hij tot nu toe heeft gedaan in de competitie, maar heb het over zijn veldspel dat vandaag gewoon goed was, ik kijk eerst naar het spel en natuurlijk hoop ik dat hij scoort en als die dat niet doet dan komen types zoals jij ( die puur en alleen haten en naar stats kijken) lopen zeuren dat de standaarden te laag liggen, Messi wilt de CL winnen en vlammen op het Wk en natuurlijk helpen veel goals daaraan bij, maar het belangrijkste is dat hij een goede wedstrijd speelt, kwa spel en creativiteit, en dat hij zijn teamgenoten betrekt in het algehele spel.

Ik weet dat jij anders naar het spelletje kijkt en hem nog steeds beoordeeld op wat die vroeger allemaal deed kwa statistieken, maar zijn grote rivaal en jou idool, voegt echt niks toe aan United maar zodra die scoort wordt er beweert dat hij een hele goede wedstrijd heeft gespeeld, terwijl die 90 van de 100x niet zo is.

20 februari 2022 om 01:53

Nogal logisch dat er wordt gezegd dat een aanvaller goed heeft gespeeld als hij scoort. Daar staat een aanvaller namelijk voor in het veld

20 februari 2022 om 07:46

Huh, hoezo is dat logisch? Dus een aanvaller kan niet slechte pot spelen en toch scoren, of juist heel goed spelen maar niet scoren, Japie? Wat een vreemde logica hou jij er toch op na soms

20 februari 2022 om 10:46

Wel raar dat je opeens weer over ronaldo begint... het zit erg diep blijkbaar.

20 februari 2022 om 22:26

@Sanderk91 Als een aanvaller incidenteel een keer geen goal maakt, dan maakt dat niet zoveel uit maar hij staat er uiteindelijk in om goals te maken. Scoort hij dan doet hij zijn werk en heeft hij het dus goed gedaan

21 februari 2022 om 10:51

Messi moet gewoon in een team spelen dat continu hoog staat rond de 16 van de tegenstander. Netzoals tadic dat bij ajax kan, dan is messi echt nog wel fenomenaal. Kan hij gewoon rechtsbuiten blijven hangen en de gasten brengen hem de bal wel weer door op de helft van de tegenstander voornamelijk de bal terug te winnen. Nu moet hij opeens aanleveren aan mbappe en ney vanaf de middenstip, dan moet hij te grote afstanden overbruggen, en die dribbel heeft hij ook niet meer. Maar met zijn schot id buurt van de 16 is niemand zo gevaarlijk. Eigenlijk als ik het zo zeg kan hij het beste naar Ajax komen hehe!

19 februari 2022 om 23:08

Messi speelde een goede pot. Een goede assist, en al zijn dribbels waren succesvol. Maar hij heeft niet gescoord, dus typen mensen hier blind dat hij een slechte wedstrijd gespeeld heeft.

19 februari 2022 om 23:09

Maar had er ook 2 moeten maken fijne avond !

19 februari 2022 om 23:13

Hetzelfde geldt voor Mbappé, maar daar horen we natuurlijk niets over! Maar goed, je hebt de wedstrijd natuurlijk niet gezien, maar wel kritiek leveren, zoals velen hier. Fijne avond.

19 februari 2022 om 23:16

Het mooie is bij Mbappe is het vergeven die jongen speelt het hele jaar al top en red PSG keer op keer laatst nog tegen Real aantal dagen terug , Messi werd als de grote man gehaald en heel Parijs moest aan de kant want de grote Messi moest een rode loper hebben en met veel vuurwerk worden binnengehaald maar hij heeft de supporters in Parijs vrij weinig teruggegeven voor alle waardering en centen die die al heeft gehad.

19 februari 2022 om 23:21

Mbappé speelt niet het 'hele jaar al top'. Hij maakt zijn doelpunten wel, en schoot dinsdag de winnende binnen tegen Real, maar zijn spel is vrij inconsistent. Maar dat kan jij natuurlijk niet weten, want jij kijkt geen enkele wedstrijd, zoals velen hier. Mensen kijken hier geen wedstrijden van PSG, maar leveren wel bakken kritiek op Messi. Messi was vandaag de beste man aan de kant van PSG, maar gezien hij niet heeft gescoord, denken jullie gelijk dat jij een slechte wedstrijd heeft gespeeld. Als je niet kijkt, comment dan gewoon niet.

19 februari 2022 om 23:30

Heb de hele wedstrijd gezien en tot de conclusie gekomen dat Messi er helaas vrij weinig van bakt en dat wandelen maar niet uit zen spel haalt want dat irriteert al als neutrale kijker en ik wil niet weten hoe het zou voelen als teamgenoot van Messi dat je constant dubbele meters moet lopen omdat een keizer voorin speelt alsof die ergens in de tuin met wat vrienden loopt te ballen..

19 februari 2022 om 23:44

Messi heeft 2x gescoord in bijna 1200 minuten Ligue 1. Dat is gewoon schandalig slecht.

19 februari 2022 om 23:57

Waarom benoem je ook niet even de assists als je toch bezig bent, om de een of andere rare reden vergeet iedereen dat altijd en wordt er puur en alleen gekeken naar goals, misschien dat Benzema gewoon even wou toegeven dat Messi meer is dan goals, meer is dan assists hij is een spelverdeler, iemand die aanvallen opzet maar op dit moment helaas niet afmaakt.

20 februari 2022 om 00:10

Je kunt er van alles bij halen idd. Neemt niet weg dat 2 goals in 1200 minuten gewoon enorm slecht is.

20 februari 2022 om 03:15

Ik heb niet gekeken, maar weinig staat niet gelijk aan slecht. Als je dat wel denkt, laat je zien hoe beperkt je bent.

Als hij genoeg assists levert en veel kansen creëert, is dat belangrijker dan iemand die z'n doelpuntjes pikt. In de CL scoort ie wel, toch? Vijf doelpunten in zes wedstrijden. Of telt dat niet mee?

20 februari 2022 om 14:07

# BerghuisGoals
Die waardering heeft ie verdiend door al meer dan 10 jaar de beste te zijn. Maar het is duidelijk dat het minder is bij Messi is ook niet erg hij is al 34 en speelt bij een rot ploeg dus motivatie zal ook ver te zoeken zijn.

19 februari 2022 om 23:09

Mwah vandaag was Messi gwn de beste aanvaller van Paris hoor. Dat het minder is geworden ziet iedereen. Hij had 4 assists moeten hebben vanavond.

19 februari 2022 om 23:11

Je hebt niet gekeken he berghuisgoals. Wat een naam btw.

Messi was erg goed vandaag. Dit soort suffe comments zijn makkelijk te maken na een verliespartij. Wat een gezwets.

19 februari 2022 om 23:12

Mbappe verloor de bal door iets onmogelijks te proberen waardoor de 1-0 vroeg viel

19 februari 2022 om 23:15

BerghuisGoals komt over als een Messi hater. Hij heeft deze wedstrijd ook niet bekeken samen met 90% in deze chat. Daarnaast houdt hij meer van de stats in het voetbal dan de schoonheid van het voetbal gok ik zo.

19 februari 2022 om 23:20

Dat is juist de gekheid van zijn reactie, als we stats moeten geloven is Messi zover boven de rest (over gehele carrière) het is niet eens grappig

19 februari 2022 om 23:31

Idd dezelfde stats die zeggen dat Hazard de beste speler is van Engeland en dat Ronaldinho misschien wel de beste speler ooit kon worden dat is allemaal verleden en telt niet meer.

19 februari 2022 om 23:45

Jij moet denk naar bed man. Weet niet watvoor onzin je allemaal verkondigt. Hou het gewoon bij Berghuis dat is beter. Messi is (samen met Maradonna) de beste voetballer ooit. Sven Kramer zei vanochtend iets wat voor Messi ook geldt: Alles wat hij nu doet zal zijn carriere niet maken of breken. Hij heeft zich al bewezen en hoeft zich niet te bewijzen tegenover de almachtige BerghuisGoals van Voetbalzone. Zijn afname van niveau is logisch. Ik heb nooit een voetballer beter zien worden in de laatste periode van zn carriere. Nee ook niet Ronaldo voor je daarmee aan komt zetten. Het is dus best logisch dat zij minder beginnen te presteren. Wij moeten gewoon hopen dat ze het nog zo lang mogelijk volhouden.

20 februari 2022 om 00:03

Ik raad je toch eens aan om wat betere statistieken op te zoeken, stats is iets waar Ronaldo fans op geilen, het feit dat er steeds meer mensen bij komen die Messi helemaal niet Live hebben gezien, of hebben aanschouwt in zijn topjaren roepen dat Messi niks kan, het feit dat Messi zoveel beter is dam de rest op elk vlak over zijn gehele carrière en jij dan Hazard als voorbeeld noemt. Hazard in zijn topjaren was een uitzonderlijke dribbelaar en creatieve speler, misschien wel een van de beste, maar we hebben het over Messi die dit al 15 jaar doet. Maar je haalt spelers aan die een hele korte prime hebben gehad met iemand die al 15 jaar aan de top staat.

19 februari 2022 om 23:50

Het is niet dat hij steeds ouder wordt. Het is meer dat hij bij Barca past en nergens anders. Met alle respect buiten Barça is hij niet echt zo super. Dan bedoel ik met Argentinië. Tis wel zo de want ik mis wel de oude messi waar hij 4/5 man bezig hield en scoorde.

20 februari 2022 om 00:27

Heb je de Copa überhaupt gezien vorig jaar? Topscorer aller tijden van Argentinië, maar hij past er blijkbaar niet.

20 februari 2022 om 02:04

Dankzij Dia Maria waren ze zover gekomen

20 februari 2022 om 03:17

Vier of vijf finales gehaald, non-stop de belangrijkste man zijn, maar een inconsistente creatieveling zou degene zijn aan wie ze alles te danken hebben. Heeft overigens ook maar één doelpunt gescoord in dat toernooi.

20 februari 2022 om 07:33

Topscorer Argentinië zegt niks, dat heeft te maken met cijfers. Ronaldo fanboy!!!

20 februari 2022 om 08:35

@dutchkurd Di Maria heeft alleen de goal in de finale gemaakt verder niks gepresteerd heel de copa waar heb je het over 😂😂

20 februari 2022 om 10:53

DutchKurd, je hebt de Copa dus niet gezien. Zeg dat dan gewoon.

20 februari 2022 om 11:31

Ik heb de Copa zeker wel gezien. En vond dat Dia Maria the man was voor Argentinië.

20 februari 2022 om 14:16

@ DutchKurd
Gast jij lult echt maar wat eh?! Messi was beste speler van het toernooi en jij komt met Di Maria? Hahaha grapjas Di Maria

20 februari 2022 om 15:40

Je hebt werkelijk helemaal niks gezien Messi 5 goals 6 assists in de copa en dan di maria de man noemen met 1 goal en 1 assist tuurlijk jongen

20 februari 2022 om 00:44

Het is nu in om over Messi te beginnen stelletje clowns hier. De slechtste messi is nog beter dan 10 topvoetballers bij elkaar!!!

20 februari 2022 om 04:36

Wijnaldum is een goeie gozer maar komt zwaar te kort. Is 1 van de zwakste schakel. Nu begrijp ik waarom die geen basisspeler is. En messi heel zwak dit seizoen, 2 goals maar. En die 2e rb van psg is zo slecht! Wat een zwakke vertoning van hem ook vergeleken met hakimi.

20 februari 2022 om 06:27

haha je hebt de wedstrijd helemaal niet gezien. En dan z’n stuk schrijven alleen maar voor de likes en om bovenaan te komen. Zielig noemen ze dat maar zegt wel genoeg ook over de mensen die het liken.

20 februari 2022 om 07:27

Messi gaf gewoon een mooie bal op neymar die niet veel voetballers zouden geven,alleen omdat het messi is verwachten we gewoon meer..

Tja PSG speelde belabberd. Maar ja dat doen ze wel vaker in de Ligue 1. Ze staan alsnog 13 punten voor op Marseille, de nummer 2. In de CL is het een heel ander PSG.

19 februari 2022 om 23:05

Ja zeg dat wel. In de competitie kunnen ze zo nonchalant zijn. Groot verschil met hoe ze in de CL voor de dag komen.

19 februari 2022 om 23:11



Valt wel mee. In de CL zijn ze ook niet zo bijzonder (vooral uit). Gelijk gespeeld tegen Brugge en Leipzig.. Het is dat wij zo slecht waren. Ik verwacht ook een ander PSG 2nd leg.

19 februari 2022 om 23:22

Tja daar zeg je het al Brugge en Leipzig. Misschien had ik het beter moeten verwoorden maar tegen de grote ploegen en ook in de knock-out fase geven ze wel thuis.

19 februari 2022 om 23:22

Dus je verwacht ook dat Real veel beter is en Psg helemaal van de mat speelt en ze eruit knikkert? Want ik zie dat niet.

19 februari 2022 om 23:28

Eric, dat zeg ik niet. maar kansloos zijn we niet. Tegen Bayern of City wellicht wel.

20 februari 2022 om 00:06

Maar wat verwacht je dan in de 2e wedstrijd behalve dst ze niet kansloos zijn, kom eens met een goed antwoord. Gaam ze druk zetten, gaan ze in een andere formatie spelen?

20 februari 2022 om 01:09

Voelen zich te goed inderdaad 'voor de kleine wedstrijden' en willen die wedstrijden winnen puur op kwaliteit zonder ervoor te werken.

20 februari 2022 om 09:13

Ericvanloo, domme reactie. Een ander PSG verwachten staat niet gelijk aan van de mat spelen. Zelfs als je niet helemaal beter bent kun je nog met 2-0 winnen.

19 februari 2022 om 23:06

In de CL waren die ook vaak belabberd hoor. Het is gewoon geen goed team.

19 februari 2022 om 23:07

Ik vond ze tegen Real al 100x meer inzet tonen dan ik dit seizoen in de Ligue 1 heb gezien. Tegen Real was letterlijk iedereen scherp daar. Mbappé was bijvoorbeeld gretiger dan ooit. In de Ligue 1 doen ze het altijd op 50% ofzo.

19 februari 2022 om 23:09

Qua motivatie is er inderdaad wel een verschil, wat ook vrij logisch is. Maar ik vind nu niet dat je kan zeggen dat het in de CL allemaal veel beter is.

19 februari 2022 om 23:11

Misschien zijn die teams in Ligue1 niet zo slecht als vele hier altijd beweren, ik kan namelijk wel toegeven dat het toch fysiek sterke en vaak hele vervelende potjes zijn, maar als ze de kansen die ze hebben gekregen hadden benut zouden ze minimaal gelijk hebben gespeeld, om nog maar niet te beginnen over de scheids die weigerde rood te geven voor die centrale verdediger van Nantes, daarin tegen had Kimpembe ook rood moeten hebben in de laatste minuut

19 februari 2022 om 23:12

Dan heb je gewoon niet gekeken toen ze tegen city speelden. Ze worden daar echt weggespeeld door city, maar winnen door klasseflitsen.

19 februari 2022 om 23:27

Dat is gezeik. Gewoon een extreem gelukkige overwinning. Die kan je gewoon onmogelijk aanhalen om te stellen dat ze het beter doen in de CL. Of je moet puur naar het resultaat kijken en niet naar de wedstrijd zelf.

19 februari 2022 om 23:34

Ben het met Lierse eens hoor. Psg was tegen Real gewoon matig, zeker de eerste helft. Real was gewoon schrikbarend slecht. Had niet veel gescheeld of het was nog gelijk geworden ook.

19 februari 2022 om 23:38

De laatste 2 jaar doen ze het anders prima hoor met een finale CL en vorig jaar de halve finale. Dat is al een enorme verbetering dan de jaren ervoor. Spel van PSG ziet er nooit goed uit maar de motivatie en wil is er meer in de CL dan de Ligue 1. Dat zie je wel duidelijk. En City is wel de ploeg die op dit moment het mooiste voetbal van Europa speelt. Dus dat zegt me niet zoveel dat ze het qua spel onderdoen.

20 februari 2022 om 00:08

Kan ook zomaar zijn dat City Psg niet zo ligt. En dat Real Psg wel ligt. Soms heb je nu eenmaal een bepaalde speelstijl waar je gewoon meer moeite mee hebt dan andere.

Deze wedstrijd had ook 5-5 kunnen eindigen. Niet normaal wat een kansen er gemist werden. Verder echt de allerslechtste scheids die ik ooit gezien heb denk ik. Stuurt eerst Appiah van Nantes er volledig onterecht af om hem er vervolgens 2x niet af te sturen als dat wel moet.

19 februari 2022 om 23:05

Om die rechtsback Castelleto maar niet te vergeten. Die man heeft 5+ overtredingen gemaakt waarvan er wel 3/4 geel waard waren.

Kan gebeuren volgende x beter 😂

Nantes laat even zien hoe het moet. Dit maakt de nederlaag van dinsdag alleen maar erger. Nantes scoort drie keer en Real kan niet eens een schot lossen tussen de palen.

19 februari 2022 om 23:15

Real zet ook 0x druk op PsG terwijl dat hun zwakke punt is. Maar misschien heeft Real ook de benen niet om zo te spelen zoals Nantes, vooral eerste helft dan, durf en snelheid voorin.

Die scheids was ook wel een aanfluiting. Nantes had minimaal 2 keer rood moeten hebben. Enige goeie wat hij vandaag heeft gedaan is een zelf gegeven rode kaart intrekken en geel geven met behulp van de var.

Waardeloze wedstrijd van PSG. Terechte nederlaag. Maar komt gewoon omdat ze te weinig tegenstand hebben in de competitie als nummer 2 Marseille wint staan ze nog 10 punten achter

Dit PSG is zo wisselvallig. De ene keer spelen ze Real Madrid kapot (door Ancelotti’s laffe tactiek) en in de competitie hebben ze vaak moeite met teams waar ze eigenlijk met twee vingers in de neus van moeten winnen.

Real Madrid maakt zeker nog kans. We moeten echter PSG niet het spel laten maken en weer lach achterover leunen.

19 februari 2022 om 23:17

Hoe moet Real gaan spelen thuis dan? Open huis met Messi, Ney en Mbappe van voren? Een Veratti en Paredes die toch wel heel erg belangrijk is voor de bal vastigheid op het middenveld. Vol druk op die zwakke verdediging dat is eis nummer 1, maar vind Real ook niet geweldig spelen de afgelopen maanden, dus wie de beste dag heeft over een paar weken gaat door en ik hoop dat het Psg is.

19 februari 2022 om 23:42

Uiteraard zal de vorm van de dag bepalend zijn. Real Madrid speelt de afgelopen maanden inderdaad alles behalve overtuigend. Daarvoor lieten we toch wel af en toe bij vlagen mooi voetbal zien. Ik hoop dat we weer in vorm geraken voor de return. Real Madrid hoeft overigens ook geen constante druk uit te oefenen, dat zou ook niet slim zijn. Maar hoe wij speelde was, met name de eerste helft, buitengewoon schandalig. Juist tegen een team met de namen die je noemt moet je niet alleen maar gaan lopen verdedigen want dan heeft je ze de kans en ruimte om te gaan voetballen. Ik denk dat het een heuse karwei gaat worden voor Ancelotti om met een goed strijdplan te komen.

20 februari 2022 om 00:12

Kimpembe ipv Alaba of Militao? In geen 100 jaar. Ook Marquinhos vs Militao vind ik een nipte.

20 februari 2022 om 00:13

Ik denk ook dat Psg sowieso gaat scoren met die 3 voorin, maar Real moet wel echt meer eisen van die 3 voorin die echt geen pepernoot raakte, geen Caseimiro erbij scheelt ook heel veel, Modric en Kroos hebben ook niet de benen om 90 minuten achter de bal aan te rennen, het gaat in mijn optiek erom wie controle krijgt over de wedstrijd die gaat ook door denk ik. Verwacht Psg aan het langste eind gaat trekken al kan Vinicius en Benzema niet weer allebei verdwijnen zoals afgelopen wedstrijd.

20 februari 2022 om 09:15

Haha Hangover je beweert toch niet dat Kimpembe erin komt in plaats van Alaba of Militao? Of is het sarcastisch? Marquinhos zou er wat mij betreft zeker in komen en Hakimi ook.

20 februari 2022 om 01:11

PSG heeft al zo vaak via een last-minute flits de punten binnen geharkt. Met wat tegenval hadden ze echt niet zo een riante voorsprong in de ligue1.

Psg benadert zo nu en dan wedstijden alsof het oefenpotjes zijn. Ik geef ze wel een beetje gelijk met een mijlenverre voorsprong. Gewoon focussen op de CL en eventueel de landsbeker. Kampioen zijn ze officieus toch al.

19 februari 2022 om 23:08

Ze zijn al uitgeschakeld in de beker op penalty’s tegen Nice.

Waar zijn diegenen die zeiden dat mbape een stap terug gaat als die naar real gaat psg is niveau veel lager dan real al jaren ze hebben alleen individuen als mpabe neymar en hakimi vorige match tussen psg en real was real gewoon heel zwak en dat komt door hun dat ze verloren hebben niet door psg zelf

19 februari 2022 om 23:18

Dus Real gaat Psg is de tweede wedstrijd helemaal van de mat spelen?

19 februari 2022 om 23:54

Dat zegt ik niet dit is wel cl he ik denk dat madrid kans maakt dat ze tenminste beter zullen spele dan de 1 ste match maar als je psg ziet de laatste jaren echt dramatisch in de cl nog meer dan real daarom kunnen ze geen cl winnen ik schat bayern city en liverpool veel hoger

20 februari 2022 om 00:18

Galid1

Veel hoger in? Bayern is ook niet geweldig en Liverpool is heel erg solide maar die liggen Psg wel denk ik. Al heb je met Van Dijk wel de beste verdediger van de wereld, en met City het beste team.

Psg moet eerst maar eens zien door te komen tegen Real wordt al zwaar genoeg.

Denk vooral dat City Psg totaal niet ligt, kort combinatie voetbal, veel druk. En voor Psg weinig de bal, veel verdedigen.

20 februari 2022 om 06:23

Haha ik denk dat je liverpool en bayern hun matchen niet bekijkt

Real Madrid wedstrijd is voor die van psg geeindigd maar zie nog niets over hun op de site

Geen vuiltje aan de lucht voor PSG😎
Zij kunnen het zich permitteren, zie het als leer les 🤠

Ik vind het zo grappig dat iedereen over Messi heeft maar heel dag PSG is toch echt een K U T ploeg/club?! Mbappe moet volgens vele beste speler ter wereld zijn maar die is toch een betere versie van dembele die kan heel snel rennen maar overzicht? En neymar? Doe maar een feestje..... Ronaldinho 2.0 .

De stand in de Franse competitie is zo verrassend wie er 3e, 4e en 5e staan.

Dat zou maar de eindstand zijn en die ploegen vertegenwoordigen dan je land in Europa.

Ook de Franse beker staan best verrassende ploegen bij in halve finale.

Apart om te zien hoe slecht jaar Monaco, Lyon, Lille en Stade Rennes hebben in de competitie. In Europees verband presteren ze allemaal juist goed.

Ik snap zulke penalties waar je zo een rare aanloop hebt,neem hem gewoon normaal als je zo een traptechniek als neymar hebt

Heel simpel... ze betalen die jongens te weinig... wat meer geld geven dan doen ze ook meer hun best.. PSG is echt showclub en meer niet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren