Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hakim Ziyech liep de trainerskamer van Ajax binnen en riep fuck-off’

Laatste update:

Ajax imponeerde de afgelopen maanden in de Champions League en Eredivisie, en is daarnaast ook nog in de KNVB Beker actief. Alhoewel de Amsterdammers zodoende nog op drie fronten actief zijn, was het tussen de selectie en de technische staf vooral in de eerste maanden niet allemaal hosanna, zo schrijft De Telegraaf vrijdag in een analyse van de eerste seizoenshelft. Ook aan het begin van deze voetbaljaargang bleef Erik ten Hag rechtlijnig in zijn koers.

“Ten Hag bleef voor zijn spelers, assistenten en andere trainers in zijn trainerskamer letterlijk en figuurlijk net zo ontoegankelijk als gedurende zijn mislukte eerste maanden”, valt in de analyse van het dagblad te lezen. “Het was maandenlang zeer de vraag of Erik ten Hag zou slagen bij Ajax of, waar het tot en met PSV-uit naar uit zag, de zoveelste niet-echte Ajax-trainer zou worden die met pek en veren de ArenA werd uitgejaagd. De daarvoor zo rechtlijnige coach wijzigde net op tijd zijn koers.”

‘De zelfmoordtactiek’ van Ten Hag tegen PSV, Frenkie de Jong en Daley Blind centraal achterin tegenover Luuk de Jong, was het sein voor de spelers én directie in te grijpen. Ten Hag moest naar verluidt intern beloven bij absentie van De Ligt de volgende keer Max Wöber of Perr Schuurs op te stellen en niet meer massaal te rouleren. De Telegraaf schrijft ook dat Dusan Tadic in een uren durend gesprek met Ten Hag, die na PSV-uit voor zijn baan vreesde, bedong dat de coach meer naar de spelers zou gaan luisteren.

Ten Hag heeft het bovendien niet in zijn vingers om spelers voor zich te winnen. Het meest schoot de oefenmeester zich in zijn voet door Dani de Wit op een lijstje in de kleedkamer achter nummer 34 te zetten voor de uitwedstrijd tegen Standard Luik, het nummer van Abdelhak Nouri. Dat leidde tot woede bij Nouri’s vrienden Hakim Ziyech en Donny van de Beek. Ziyech was ook woest dat hij tegen de amateurs van Te Werve wél moest plaatsnemen op de reservebank, terwijl Tadic een vrije avond genoot.

“De spelmaker liep de trainerskamer binnen, riep fuck-off en maakte dat vuistgebaar door zijn platte hand in de binnenkant van zijn elleboog te laten vallen”, zo verzekert het dagblad vrijdag. De voetballers van Ajax voelen zich naar verluidt veel prettiger bij assistenten als Alfred Schreuder, Aron Winter en Richard Witschge. Schreuder wordt door hen als de belangrijkste man achter de huidige speelwijze gezien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 december 2018 om 08:00

Als PSV fan snap ik dat nooit. De Telegraaf beoogt altijd een Ajax krant te zijn maar ze zijn letterlijk altijd bezig de club kapot te maken. Waarom verbreekt Ajax de banden niet met ze? Fans oproepen te boycotten, toegangsverbod geven aan hun journalisten etc. Ik zou als directeur ingrijpen en alles eraan doen om de rust te bewaren en deze continu plottende ratten te elimineren.

28 december 2018 om 08:05

Vooral Driessen is me toch een ouwe zeikerd. Ik heb niet zo veel met ajax maar als ik die gast bij VI hoor praten over ajax en Ten hage. Het is gewoon ongelooflijk. Lijkt wel alsof Valentijn een haat heeft voor alles wat ten hage doet. Zelfs nu het zo goed gaat. Weten ajax fans misschien waarom Driessen zo negatief is tegen ajax en ten hage?

28 december 2018 om 08:18

Het mooie is nog dat Driessen Ten Hag van alles verwijd, maar zelf net zo is. Ten Hag is volgens Driessen een starre man uit een klein plaatsje in het land die, zonder enige reflectie, in zijn eentje bij het grote Ajax Amsterdam wil vertellen hoe het moet en hoort. Driessen is net zo. Woont in een klein, plaatselijk dorpje.. Houd star vast aan zijn eigen opvattingen, terwijl er overal om hem heen mensen zijn die zeggen dat dit nergens op slaat. Het grote verschil is dat Ten Hag wel groot genoeg is gebleken om over zijn eigen ego heen te stappen, aan de slag te gaan met input van anderen om te groeien als mens en trainer. Driessen is daar te bekrompen voor. En het allermooiste is dat, als dit zo doorgaat, deze vete van Driessen nog eerder in het voordeel van Ten Hag gaat werken. Hoe langer Driessen zo doorgaat, hoe meer ik Ten Hag hierin ga steunen. De meeste hier vallen Driessen al af en nemen het op voor Ten Hag.

28 december 2018 om 08:46

Goed gezegd. Ik heb zoals ik zeg niks met ajax of ten hage of het Nederlandse voetbal. Heb iets lichtelijke voorkeur voor psv en vandaar dat ik wel eens VI kijk om te kijken hoe de stand van zaken zijn. Ik vind namelijk dat Johan (hoe stom sommige hem vinden) heel goed geïnformeerd is over alle zaken in de eredivisie. Maar als ik Valentijn dan hoor praten dan krijg ik toch bittere nasmaak. Laatst gaf hij aan dat ajax het goed doet maar dat Ten hage helemaal niet goed in de groep zit en dat hij niet goed praat met zijn collega's. Dit is lijkt mij een verhaal die zomaar uit de lucht gegrepen is. Het is gewoon onmogelijk om ajax zo goed te laten draaien terwijl je niet goed communiceerd en niet goed in de groep ligt. Valentijn lijkt wel het niet te kunnen hebben dat Ten hage het zo goed doet. Walgelijk om te horen

28 december 2018 om 08:50

Nou inderdaad, het begint echt bizarre vormen aan te nemen. Hert is overduidelijk dat er gewoon naar items gezocht worden om blijkbaar ajax, maar eerder ten hag in kwaad daglicht te zetten. Driessen begint een beetje te lijken op the boy who cried wolf. Elke keer maar roepen dat er een wolf is die er niet is, totdat die er echt is en dan geloofd niemand hem meer. Het is bijna lachwekkend aan het worden en zolang de resultaten goed zijn luistert er toch niemand naar.

28 december 2018 om 09:05

Mooie vergelijking Bender, precies wat ik bedoelde te zeggen.

28 december 2018 om 09:45

@warabe

De Telegraaf zo openlijk aanvallen zou voor Ajax heel even erg lekker voelen, maar verder niks opleveren. Je kan ze beter in hun sop gaar laten koken, zoals Ajax nu doet. Laat ze maar schrijven wat ze willen. De Telegraaf komt zo alleen maar over als zure en gefrustreerde krant. Ajax presteert geweldig en deze verhalen, als ze uberhaupt al waar zijn, zijn niks meer dan schrale mosterd na de maaltijd. De hele club loopt als een trein en iedereen is bezig met de race voor de titel en met Real Madrid. Die hebben echt geen last van sneue verhalen van een paar maanden geleden.

28 december 2018 om 12:00

@de toekomst
Ik neem Driessen niet serieus. Ik zou ook niet weten waarom je een persoon als Driessen serieus moet nemen.
Iedereen ziet hem bij Veronica inside als een mak schaapje het overal met Derksen eens te zijn. Dat is al een indicatie dat zijn 'mening' van geld afhankelijk is.
Hij geeft bij veronica inside alleen Derksen wenselijke meningen.
Voor mij is het heel simpel.
Ten Hag heeft volgens mij nooit ergens problemen met spelersgroepen gehad. Driessen daarentegen is vaak betrapt op leugens. Dan is de rekensom gauw gemaakt.
Al zou het wel waar zijn. Elke trainer heeft weleens ruzie met spelers. Een echtgenoot heeft immers ook weleens ruzie met een echtgenote.
Het is allemaal lariekoek wat Driessen hier schrijft. Het zijn 'ruzies' proberen uit te melken die bij bevriende trainers niet worden uitgemolken.
Ik ben ervan overtuigd dat Driessen dezelfde mentaliteit heeft als Derksen. Die zijn rancuneus als je ze geen tijd geeft en interviews weigert. Dan misbruiken hun platform om mensen kapot te schrijven. Deze lui gaan over lijken.
Dit is allemaal mogelijk omdat clubs te schijterig zijn voor de media en zich laten controleren door de media via machtswellustelingen als Driessen en Derksen.

28 december 2018 om 09:07

De Telegraaf = De Story/ Privé gedrukt in krantenvorm. Ze zijn vooral opzoek naar roddels en sensatie. Zou deze krant niet eens gratis lezen uit angst voor afstervende hersencellen.

28 december 2018 om 12:34

tubes

Okay, even ervan uitgaan dat wat in De Telegraaf dus wordt geschreven dus uit roddels en sensatie bestaat, want dat is het enige dat ik in dit topic hier lees vandaag, kunnen we dus ook gewoon met zijn allen afspreken dat er ook nooit door Ajax een bod is ontvangen van Psg, of welke andere club ook, voor Frenkie de Jong??

Of doen we gewoon aan cherrypicking? Dat als De Telegraaf stelt dat Ajax een bod op een speler ontvangt we dát allemaal moeten geloven maar als De Telegraaf meldt dat spelers Ten Hag een rare snoeshaan vinden dan is dat allemaal niet waar, gelogen en puur verzonnen om Ajax én Ten Hag een hak te zetten??

28 december 2018 om 13:00

De telegraaf beweerde onlangs dat frenkie al rond was met psg, hetgeen later ook ontkracht werd door betrokkenen. Ook deze berichten werden dus niet zonder meer geloofd omdat keer op keer blijkt dat de telegraaf, met Driesen aan kop, continu ongefundeerde nonsens de wereld in stuurt. De twijfel aan de legitimiteit van de telegraaf is geenszins nieuw en ook zeker niet selectief zoals jij hier suggereert. Als de telegraaf wel met gedegen journalistiek of betrouwbare bronnen komt, kan het inderdaad zo zijn dat ze dan geloofd worden.

28 december 2018 om 13:02

Cherrypicking? Wat heb je er als Ajax supporter nou voor baat bij als PSG de jong wil hebben? Ik hoop dat hij nog 10 jaar blijft.

28 december 2018 om 13:31

@ Constant, waar is er cherrypicking? De Telegraaf is sinds Cruijff er niet meer is en er ruzie is geweest met Jaap de groot hun grootste bronnen binnen Ajax kwijt. Dit heeft tot gevolg dat ze er steeds weer naast zitten en halve bronnen gebruiken om iets te publiceren. Zo ook PSG en hun bod en dat ze er al uit waren. Klopt allemaal niets van. Maar er us ook nog steeds een verschil tussen transfer nieuws en roddel en achterklep mbt personen en gebeurtenissen. 2 verschillende invalshoeken vanuit journalistiek. Heeft niets met cherry picking te maken.

28 december 2018 om 13:57

Mike Verweij heeft qua transfers nog wel veel goed maar qua clubpolitiek zit de telegraaf er echt vaak naast de afgelopen jaren.

De Telegraaf lijkt niet te willen rusten tot dat Ten Hag wordt ontslagen

28 december 2018 om 08:20

Wie zegt er dat men daarna rust? De Telegraaf is een sensatiekrant die het op sportief gebied erg van Ajax moet of wil hebben. Die zijn gebaat bij onrust in Amsterdam, want dat verkoopt. Het liefst hebben ze bij de Telegraaf elk jaar een revolutie waarbij bekende Ajacieden gezichtsverlies lijden.

Daar gaan we weer! Wanneer gaat de Telegraaf eens vooruit kijken? Lachwekkend, om elke week 3 tot 4 negatieve berichten te lezen over Ajax terwijl bijna iedere wedstrijd (met goed voetbal) in winst wordt omgezet.

Zoals Mundo Depirtivo dagelijks een artikel over de Jong moet plaatsen, zo moet de Telegraaf dagelijks aan de stoelpoten van Ten Hag zagen. Journalistieke waarde is inmiddels nul, dit is echt een zielig persoonlijk oorlogje geworden.

28 december 2018 om 10:33

Het leuke is ook dat niemand het meer serieus neemt. De meeste Ajacieden hebben Ten Hag inmiddels geaccepteerd en hij doet het formidabel vind ik. Goed voetbal, partijen met winst afsluiten en op drie fronten actief zijn, wat wil je nog meer? Valentijn heeft de oorlog verloren met zijn heksenjacht, en dat wil hij niet accepteren.

Telegraaf doet net als of ze bij dat "incident" LIVE bij zijn geweest. Ik neem ook de Telegraaf niet meer serieus na de tientallen pogingen om de kop van Ten Hag te laten rollen.

Er zal heus wel een gesprek geweest zijn tussen de directie en een paar spelers. En de Telegraaf doet net zoals altijd voordoen het de grootste oorlog was binnen ajax.

28 december 2018 om 08:24

En al was het wel de grootste oorlog? Ook dat hoort er soms bij als iedereen het maximale wil presteren, niks mis mee. Bij Ajax zijn ze er gezamenlijk en sterker uitgekomen en daar gaat het om. Dat de Telegraaf het moet hebben van een al lang uitgemolken incident van maanden terug zegt genoeg; geen nieuwswaardige krant. Als lezer van die krant wordt je warm gehouden met brokjes oud nieuws en daarvoor neem je geen krant toch?

28 december 2018 om 09:49

Precies, ze doen net alsof het heel erg is als een speler een keer een scheldwoord gebruikt en een gebaar maakt. Soms moet het even knetteren. Zolang diezelfde spelers alles geven op het veld en voor het team, is dat hartstikke goed.

En de anti Erik campagne van de telegraaf gaat door, hierna krijg je weer een paar spelers die in een interview verkondigen dat het wél goed gaat. Zolang Ten Hag presteert hoor je mij niet klagen.

Meest lachwekkende krant van Nederland. Wie neemt hen nou serieus. Dach altijdvdat de telegraafvpro Ajax was/is maar de sensatie vinden ze blijkbaar belangrijker.,

Toch wel opmerkelijk dat de telegraaf dit soort berichten vrij consistent naar buiten blijft brengen. Hebben ze daar echt zo'n hekel aan Ten Hag? Welk belang hebben ze er bij om een club die op het moment gewoon goed presteert in de eredivisie en uitzonderlijk in de champions league zo te blijven achtervolgen met dit soort berichten over ten Hag. Ondanks dat dit een analyse is van de eerste seizoenshelft, blijf ik het bijzonder vinden dat juist dit steeds benadrukt wordt

28 december 2018 om 08:27

Het is een sensatiekrant met Ajax als grootste eyecatcher op sportief vlak. Goed nieuws verkoopt niet. Het moet smeuïg zijn. Nu Ajax goed presteert en alles op rolletjes loopt is er voor hun te weinig drama, dus creëren ze het zelf en blijkbaar zien zij in Ten Hag de zwakste schakel. Maar als Ten Hag ooit echt ontslagen wordt, gaan ze weer achter de volgende aan..

28 december 2018 om 09:02

Omdat ze niks anders zijn dan een sensatiekrant/roddelblad verpakt als een krant. Altijd halve waarheden en leugens voor meer verkopen en sensatie. Ik ken uit eigen omgeving wiens onderneming door leugens van Telegraaf is kapot gemaakt en zijn eigen verhaal is toen totaal verdraaid en gepubliceerd. Net als Bild, alleen Bild heeft zo nu en dan goede bronnen. Maar ja iedereen is bang voor hun

Ik zou toch de analyse van VI willen aanraden. Veel wordt daarin ontkracht van wat de Telegraaf hier stelt of in ieder geval veel genuanceerder gebracht aan de hand van uitspraken van spelers/directie.

Ach ten Hag wordt door de telegraaf nu eenmaal niet gepruimd en zal door blijven gaan tot ten Hag er uit is , ik mag hopen dat ten Hag nog een paar jaar blijft zitten want ik vind dit zo walgelijk met aan het hoofd natuurlijk die andere minkukel van Driessen die ook nogal vaak afgeeft op de trainer , dit moment heeft Ajax een leuke ploeg met goede spelers en spelen goed voetbal en daarom mogen de credits best eens naar ten Hag gaan maar nee hoor de telegraaf kliek blijft lekker zagen aan de stoelpoten van de trainer .

Ten hag heeft het juist wel in zich om spelers voor hem te winnen.
Althans dat was bij utreg na een stug begin zeker wel het geval..
Lijkt me lastig werken als je hoofd continu op het hakblok ligt..

Dit is niks anders dan misselijkmakende stemmingmakerij. Bij de TG zijn ze constant bezig aan de stoelpoten van Ten Hag te zagen. (oud)spelers en anderen die met hem werken/gewerkt hebben zijn louter positief. Vreemd dat de krant zo persisteert in dergelijke berichtgeving. Maakt zichzelf volkomen belachelijk.

Ik heb echt het idee dat Ten Hag vroeger het lunchpakketje van Valentijn Driessen heeft gestolen ofzo. Momenteel het best presterende club van Nederland (nog wel achter PSV in de competitie, maar wel op drie fronten actief nog), en de Telegraaf begint nu te lijken op een oppositie die een dictator omver wilt werpen. Waarom?

Het hoeven ook geen vrienden van elkaar te zijn. Waarom is de telegraaf zo vaak bezig met randzaken?

De Telegraaf. Was dat niet diezelfde krant die vrijwel zeker wist dat Frenkie de J. naar PSG zou gaan? Ongeloofwaardig en vooral stoken weer richting ten Hag. Telegraaf laat zich gebruiken door bepaalde stromingen binnen Ajax die kennelijk van Ten Hag af willen.

28 december 2018 om 08:34

De Telegraaf... Schitterende krant om met nieuwjaar een vuurtje aan te steken. Hun krant is net zo droog als hun (nieuws)bron binnen Ajax. Ze teren nog steeds op een incident dat maanden geleden heeft plaatsgevonden. Als ik abonnee was, zou ik die krant direct opzeggen. Je betaalt een krant om op de hoogte te blijven van het nieuws, maar de Telegraaf vertikt het of is niet in staat om met nieuws te komen. Dat is echt een zwaktebod voor een krant... Als mensen hun eigen vete tegen Ten Hag zo nodig moeten ventileren via een platform, moeten ze maar lekker een blog of vlog maken. In de krant hoort nieuws te staan en het zou geen platform mogen zijn voor een (persoonlijke?) vete. En als de Telegraaf dit ook zegt tegen onder anderen Driessen kunnen ze vanzelf zien hoe veel of weinig animo er is voor zijn geleuter.

28 december 2018 om 08:47

Tja, blijkbaar zijn ze erbij gebaat. Geholpen door bepaalde personen die Ten Hag niet moeten en dus melden als Ziyech bijvoorbeeld een scheet in Ten Hag zijn gezicht laat.

Het zal de Televaag eens niet zijn die weer onrust probeert te zaaien. Behoorlijk vermoeiend....

Goedkope stemmingmakerij van het bekende Cruijff kamp. Het zit hun dagelijks dwars dat Ten Hag goedemorgen resultaten met Ajax haalt. Je kan de rancune ruiken. Een goedkoop politiek spelletje onder de leiding van Jaap de Groot met z'n marrionett Valentijn Driessen. Wat zou hun voornemens zijn voor 2019? Dat PSV kampioen wordt en dat Ajax compleet afgaat tegen Real? Man, man, man, wat een zielig gedrag.

28 december 2018 om 08:44

Waarom zou het Cruijff kamp in godsnaam tegen Ajax zijn? De filosofie van Cruijff is juist nu terug te zien; geweldige eigen jeugd, aankopen zijn steeds meer alleen directe versterkingen, stadion is vernoemd naar Johan Cruijff, zijn jongens Overmars en Van der Sar zitten er nog, de club is financieel kerngezond, we zijn door in de Champions League en voetbal is erg goed (Cruijff zou van dit voetbal genieten). Natuurlijk zijn er mannen vertrokken en is onze hoofdtrainer geen Ajax-man, maar ik zie in dit Ajax gewoon nog de hand van Cruijff.

28 december 2018 om 08:51

Het is het kamp wat zich het kamp Cruijff noemt, maar zijn visie net iets anders interpreteert dan hij volgens mij bedoeld had. Dit kamp hangt het volledig teren op eigen jeugd aan, iets waarvan volgens mij juist aangetoond is dat dit niet tot successen leidt. Sommige figuren lijken hier echter heel rigide in te zijn.

28 december 2018 om 09:02

@De Toekomst,
Het is wat Drilda schrijft. Mensen als Jaap de Groot en Valentijn Driessen hekelen nog het feit dat Jonk en Bergkamp eruit zijn gewerkt. Overmars en v.d Sar hebben niet trouw het Cruijff plan gevolgd. Marco van Basten werd destijds ook niet geliefd omdat hij aan bepaalde dingen twijfelde. Zo ver ik het begrijp past een Dolberg niet in Cruijffs visie. Ajax moet successen halen met elf zelf opgeleide spelers. Dat is wat ik destijds heb begrepen. Ten Hag is ook een "vreemde vogel". Die komt van buiten. Ik vind het gedrag van de Telegraaf zeer kwalijk, maar realiseer me ook dat het eigenlijk nooit rustig binnen de club zal zijn. Dat was het nooit en zal ook nooit worden. Zo lang de spelers en de trainer succes behalen zal er een enige rust zijn, maar je ziet aan het schandalige gedrag van o.a Driessen dat men wacht op tegenslagen.

28 december 2018 om 09:15

Volgens mij heeft Cruijff echt nooit gezegd dat we met 11 zelf opgeleide spelers moeten spelen. En als ik mij niet vergis kwamen Overmars, Van der Sar, Van Basten en anderen ook op relatief late leeftijd naar Ajax.. Waarom zou Dolberg dan niet mogen? Het plan van Cruijff was zeer duidelijk volgens mij; altijd voorkeur voor eigen jeugd, anders tijdelijk huren zodat talent kan rijpen en als er echt niks is ook de portemonnee trekken voor een directe versterking. Cruijff zou alleen maar blij worden om jongens als Onana, Tagliafico, Blind, Ziyech en Tadic bij Ajax aan het werk te zien. Hetzelfde over het spel en de prestaties. Zeker in zijn laatste jaren was Cruijff daar ook vrijer in geworden en is de boodschap die hij overbracht aan het toenmalige Technisch Hart; hier heb je mijn filosofie en dat is in eerste instantie het uitgangspunt, maar als jullie eruit komen dat dingen aangepast moeten worden dan moeten jullie dat ook kunnen doen. Het was nooit een in steen gebeiteld plan, maar meer iets dat de jonge bestuurders houvast moest geven in het begin. Daarna mochten ze het plan van Cruijff volgens mij ook meer naar hun eigen hand zetten, zolang er maar één zeer duidelijke visie/koers was.

28 december 2018 om 09:39

Zou Cruijff het goedkeuren dat oid spelers worden teruggehaald voor meer dan dat ze vertrokken zijn? Gevalletje blind

28 december 2018 om 09:57

@ gloryunited, ik dacht dat ze voor Blind meer gevangen hebben dan betaald hebben, maar kan me vergissen.
Niemand kan die vraag overigens beantwoorden. Het zou slechts een inschatting zijn. Eenzelfde soort inschatting die bepaalde personen binnen Ajax nog steeds als het plan Cruijff interpreteren (lees: alleen eigen jeugd).

28 december 2018 om 10:23

Ik zie Cruijff eerder komen met teksten als "Het kapitaal moet op het veld staan" en daarvan uitgaande is spelers voor meer terugkopen natuurlijk wel een lekkere optie om dat te realiseren.

Driessen, de man die al zeker wist dat de mensen van de facilitaire dienst in Parijs een mooi plekje aan het inrichten waren in de kleedkamer voor Frenkie de Jong..
Waarom stopt deze vrouwelijke Wilma Nanninga niet?

Zelfs ik word moe van deze campagne richting Ajax en ten Hag..

De Telegraaf is oprecht needt walgelijke krant van NL. Feiten verzinnen of verdraaien, stoken en mensen tegen elkaar opzetten en boel fake news opschrijven op de voorpagina en vervolgens na een tijdje ergens achterin reftificeren.
Hoe ze achter ten Hag zitten is rondom schandalig. Al gaat ten Hag de triple winnen met Ajax dan zullen ze wat te zeiken hebben over hem.

Ik denk dat Ten Hag zijn cv ook niet bepaald mee heeft. Dat lijkt me toch lastig bij een club als Ajax.

Als Van Bommel en Van Bronckhorst een grote bek krijgen van hun spelers, dan kunnen ze in elk geval allebei nog zeggen "ik heb in een WK-finale gestaan, de Champions League gewonnen en voor Barcelona gespeeld. En wat heb jij eigenlijk al bereikt?".

Als je zelf als speler en als trainer nooit hoger bent gekomen dan de subtop van de eredivisie, dan denk ik dat je bij voorbaat al met 0-1 achter staat als je een keer bijdehand wil doen tegen jongens als Tadic, Blind, Ziyech en Huntelaar.

28 december 2018 om 09:20

Laat ik voorop stellen dat ik denk dat Gio eerder zou beginnen over respect naar elkaar toe dan een grote mond teruggeven en zichzelf op de borst kloppen. Dat is meer iets voor Van Bommel. Daarnaast klopt het wat je zegt, maar als ik de prestaties, de duidelijke spelopvatting, de spelvreugde en de interviews zie is er geen enkele aanleiding om aan te nemen dat het niet vlot tussen Ajax en de spelers. En aangezien dat nu niet het geval is, zie ik dat ook niet snel meer een issue worden. Zoiets lijkt mij eerder in het begin een dingetje als de verhoudingen tussen trainer en spelers(groep) bepaald worden, maar nu hij al een jaartje trainer is van Ajax zijn die verhoudingen duidelijk en zie ik zijn gebrek aan sportieve prestaties als speler niet meer als dingetje.

28 december 2018 om 10:09

"daarnaast klopt het wat je zegt, maar als ik de prestaties, de duidelijke spelopvatting, de spelvreugde en de interviews zie is er geen enkele aanleiding om aan te nemen dat het niet vlot tussen Ajax en de spelers."

Zolang de prestaties goed zijn, zul je inderdaad niet snel wrijving hebben tussen coach en spelers. Maar ik wil nog wel eens zien of Ten Hag genoeg overwicht heeft zodra het eens wat minder gaat.

28 december 2018 om 10:31

Tsja, het mooie is dat ik dat bij Van Bommel ook wel eens wil zien. In de media komt hij over alsof hij heel vol van zichzelf is, over alles een weloverwogen keuze heeft gemaakt en hij echt een wondertrainer is. Het zou een trainer zijn waar ik een hekel aan zou hebben. Gio straalt weer uit dat hij te lief en niet hongerig genoeg is. Elke trainer heeft zijn uitstraling (wil niet zeggen dat wat ik/wij in de media zien waar is) en karaktertrekjes die voor onbegrip of irritatie kunnen zorgen wanneer de prestaties tegenvallen. Punt is dat wanneer de prestaties tegenvallen er voor elke trainer wel argumenten gevonden worden om te kunnen onderbouwen waarom het aan een bepaalde trainer ligt. Ook is het allemaal maar relatief. Als PSV en Ajax zometeen een tweede seizoenshelft draaien als de eerste seizoenshelft van Feyenoord, maar ze blijven beiden strijden om de titel, maakt het weinig uit. Gaat een van de 2 clubs zo door als de eerste seizoenshelft en gaat de ander presteren als Feyenoord, wordt er aan het eind van het seizoen om een ontslag gevraagd door media en supporters..

Dit begint bijna ziekelijk te worden. Ajax zou wat mij betreft nu toch echt een boycot moeten overwegen, dit is geen objectieve journalistiek meer maar een heksenjacht met maar 1 doel: een trainer bij Ajax die wel zo nu en dan informatie wil doorspelen aan Verweij of Driessen. Een ziekelijke klopjacht door de grootste bloedzuigers van de randstad, de krant van wakker Nederland. Ik zou zeggen, Nederland word wakker. Ferguson heeft jaren niet met de BBC gepraat, Ajax moet die weg ook maar eens bewandelen.

Te belachelijk voor woorden. Valentijn en in zijn kielzog Mike Verweij zitten er vrijwel altijd naast en zijn continue bezig de sfeer rond Ajax te verzieken. Laat Ajax met rust en ga lekker bij een andere club stoken. Toegang ontzeggen bij de Arena en de Toekomst. Ten Hhag moest er even inkomen, maar hij is zeker op de goede weg. Het goede spel en de frivoolheid en het spelplezier is weer terug. Het plichtmatige is eraf. En dat doet het hele team, incl. spelers en alle begeleiding.

tja schieten op ten hag is n eenmaal makkelijk. Hij doet best wat onhandige dingen, zoals met Nouri zijn nummer. Hij is niet de meest sociaal voelende trainer. Blijkbaar heeft hij assistenten, die dat wel hebben. Heel slim zou ik zeggen.

Maar ik geloof totaal niet dat Ten hag zijn baan ooit in gevaar was. Ook niet na PSV-uit want daar speelde Ajax de 1e helft helemaal niet slecht. Ik geloof ook dat alles net verkeerd viel met De Jong. Verder had hij gewoon de CL gehaald en ook al 1 wedstrijd gewonnen.

Tja de Telegraaf, niet de meest objectieve krant zullen we maar zeggen

Waar slaat dit dan weer op ze proberen echt erik zwart te maken ik vind dat hij het goed doet en verdiend zeker credits voor de afgelopen maanden ben nu onderhand wel klaar met die berichten van de telegraaf

Het hele verdienmodel van de Telegraaf is om verdeeldheid te creeeren, je ziet ze dat hier doen door een bericht over Ajax te plaatsen maar je ziet dit ook maatschappij breed terug als je hun berichten leest over het algemene nieuws. Snap niet dat mensen die troep nog kopen...

Over Peter Bosz werden dezelfde soort berichten verspreid. Net zoals eerder over Louis van Gaal. Er is dus niets nieuws onder de zon en de berichten kunnen dan ook moeilijk als een verassing komen. Als Ten Hag weg gaat en er komt een nieuwe coach met net zoveel persoonlijkheid, staat hem hetzelfde lot te wachten. Om dat te kunnen voorspellen, heb je niet eens een glazen bol nodig.

Kan de Telegraaf niet gewoon opgedoekt worden?

28 december 2018 om 11:17

Hoe erg we het er ook mee oneens kunnen zijn, we leven gelukkig niet in Rusland, China, Noord-Korea of Turkije. We moeten in dit land niet alles willen opdoeken wat mensen niet bevalt, want dan kunnen we net zo goed alles opdoeken in Nederland.

Ik kan echt niet begrijpen dat er bij een club als Ajax(wat het dit jaar uitstekend doet) altijd gezeur is en er altijd mensen zijn die het of omlaag halen of gewoon altijd negatief zijn.
Wees is trots! Jullie doen het fantastisch. Ga dan niet voor onrust zorgen.

28 december 2018 om 11:18

Vanuit Ajax komt dit niet, niet meer of hoogstens van een ontevreden basisspeler. Het is niet dat Ajax zichzelf aan het ontmantelen is.

Er zal best wel een kern van waarheid zitten in dit verhaal, maar als je weet dat het uit de telegraaf komt en dat Valentijn deze informatie heeft verzameld dan weet je dat het aangedikt, aangevuld en verdraaid is om het artikel nog sensationeler te maken. Hij heeft de klok horen luiden, maar hij weet niet waar de klepel hangt. Het beeld dat ik van Ten Hag heb is dat hij juist een best wel goede people manager is en trainer op de velden. Tijdens de wedstrijden vind ik hem Soms wel minder goede keuzes maken en kan zijn coaching ook beter, maar het is niet zo erg als dat de Telegraaf je wil doen geloven.

Hoe is de relatie tussen Ajax en de Telegraaf? Als je dit stuk zo leest dan zou je als Ajax zijnde toch afscheid moeten nemen van de Telegraaf voor primeurtjes? Valentijn Driessen is altijd aan het zeiken op Ajax. Dit is allemaal verzonnen, wie zou er immers baat bij hebben dit soort info te lekken?

Haha kijk hoeveel mensen in de verdediging schieten als de Telegraaf over interne zaken nieuws brengt over Ajax. En ook nog eens zeggen dat Ajax alle banden moet verbreken met De Telegraaf.
Ik vind dat echt schandalig!
De Telegraaf is juist zeer goed geinformeerd over zaken bij Ajax.
Ik vind dat de Telegraaf gewoon nieuws mag blijven brengen ook als dit negatief is. De mensen hebben het recht om goed geinformeerd te worden over wat er allemaal bij Ajax gebeurd. Persvrijheid is zeer belangrijk om objectief nieuws te blijven brengen.
Ik geloof best wel dat dit waar is. Tadic heeft zelf ook aangegeven dat er uitvoerig tussen Ten Hag en de spelers is gesproken en dat Ten Hag van koers is veranderd nadat hij ook door Marc en Edwin werd aangesproken. Ook zie je duidelijk dat spelers niet happy zijn als ze worden gepasseerd.

28 december 2018 om 13:21

Maar schrijf dan ook in dat stuk dat het netjes opgelost is. Dit is gewoon herrie schoppen om het herrie schoppen. Als je de ballen heb om te zeggen dat ten Hag dit niet goed heeft gedaan zet er dan ook ff duidelijk bij dat er over is gesproken ....

Stel dat dit waar zou zijn, dan zal het wel netjes opgelost zijn door Ajax. Dit is gewoon olie op het vuur gooien. Mischien dat ten Hag niet de ideaale coach is in de ogen van de telegraaf, hij laat de jongens wel presteren. Fouten maken is menselijk en ik denk wel dat het een prettige man is om mee te werken.

de Telegraaf is al heel lang een 'foute krant'

Aan de lichaamstaal en interviews van Ten Hag en Ziyech heb ik wel gemerkt dat die twee elkaar niet mogen. Dus ik geloof wel wat de telegraaf zegt.

Het valt me wel op dat Alfred Schreuder weer genoemd wordt als de grote man achter successen. Zou best kunnen dat hij naar het idee van de spelers de belangrijkste man is achter de speelstijl en de successen.

Verder wordt van de Telegraaf natuurlijk al jaren gezegd dat ze niet alleen 'fout' waren in de tweede wereldoorlog, maar dat ze daarna ook nooit afstand genomen hebben van dat verleden en dus nooit 'goed' geworden zijn.
Daarnaast blijken mensen die Telegraaf lezen gemiddeld altijd ongeruster en ongelukkiger dan de gemiddelde Nederlander. Lezers van het Nederlands Dagblad schijnen het gelukkigst te zijn. En die schrijven zelden over voetbal :-).

Heb het bericht van de Telegraaf gelezen en ik moet zeggen veel lijkt ook daadwerkelijk waar te zijn. Zoals bijvoorbeeld in de thuiswedstrijd tegen Benfica dat Ten Hag het niet aandurfde om Neres te brengen voor meer diepgang. Maar op aangeven van zijn assistenten Schreuder en Winter ging hij toch schorvoetend overstag in de 88e minuut! en bleek dat uiteindelijk een gouden wissel. Maar als het aan Ten Hag zelf had gelegen had hij Neres dus niet gebracht in die wedstrijd. Ook lijkt het sterk op dat spelers Ten Hag gedogen zolang het goed gaat. En gaan de spelers liever naar Schreuder voor tactische besprekingen. Het ziet er dus niet goed uit voor Ten Hag als het minder zal gaan bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren