Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola en Mourinho pertinent oneens: ‘Verschil in opvoeding’

Laatste update:

Josep Guardiola vond de wijze waarop Manchester City de overwinning tegen Manchester United (1-2) vierde acceptabel. Na afloop van de verliespartij kwam José Mourinho naar verluidt verhaal halen inzake het luide gejuich van the Citizens, waarna een kleine vechtpartij uitbrak tussen beide selecties. De Spaanse manager is zich van geen kwaad bewust.

"We probeerden feest te vieren, want als we verliezen, proberen we het verlies te accepteren. Maar als we winnen, juichen wij. Maar we juichen wel op het juiste moment. We hebben bijvoorbeeld in Napoli gejuicht. Dat móét je ook doen, maar wel in de kleedkamer. Ik was degene die hen (de spelers van City, red.) aanmoedigde dat te doen, maar wel in de kleedkamer."

"Wat er is gebeurd… Hopelijk gaat het niet weer gebeuren", aldus Guardiola op een persconferentie, geciteerd door onder meer Goal. Op de vraag of het feestvieren buiten proporties gebeurde, is Guardiola duidelijk: "Nee, absoluut niet. Geloof me. Zeker niet. Het was hetzelfde als toen bij Southampton toen wij in minuut 96 wonnen. Het is nou eenmaal een derby, een aartsrivaal."

Mourinho reageert dinsdagmiddag op een persconferentie geïrriteerd op de woorden van zijn vakgenoot. "Ik ben niet hier om te reageren op de woorden van Guardiola", aldus de manager van United, geciteerd door de Daily Mirror. "Het enige wat ik kan zeggen is dat het een kwestie van verschil in gedrag en opvoeding is. Niets meer, niets minder", besluit de oefenmeester.

Denk jij dat José Mourinho de aanstichter is van het incident?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Want Mourinho’s trekjes duiden wel op een goede opvoeding? Geen idee wat er precies is voorgevallen, maar als trainer tegenstander (rivaal) gaan bezoeken in de kleedkamers na een verliespotje....kansloos. Ben bang dat zolang Guardiola er zit en ook coaches als Conte meevechten Mourinho kansloos zal zijn in de PL.

12 december 2017 om 16:37

Inderdaad belachelijk dat Mourinho, die zelf meermaals heeft aangetoond over een stevig gebrek aan fatsoen te beschikken, hier begint over opvoeding. Deze man heeft zo vaak een pak boter op zijn hoofd. Zal wellicht eerder aan zijn lange tenen hebben gelegen dat het uit de hand is gelopen. Hij zal in ieder geval niet snel "the bigger man" zijn.

12 december 2017 om 16:39

Ik heb het altijd gezegd

Mourinho is gewoon irritant en weet dat hij echt niet over kwaliteiten beschikt.

Iets waar Guardiola goed in is.
Mourinho wil altijd het voetbal kapot maken om te hopen op die ene goal uit de counter en vervolgens te kunnen zeggen resultaten tellen.

Als ik aan deze man denk dan denk ik tegelijkertijd aan Messi vs Ronaldo.

Ronaldo doet zijn stinkend best om meer goals te scoren om zich vervolgens te meten met Messi terwijl Messi de beste is op veel fronten...


Mourinho heeft totaal geen recht om te spreken...want lijkt als of hij nooit ouders heeft gehad voor opvoeding.

Guardiola zegt het hier gewoon perfect. Het is een derby, het is sport, het is intens.. Dus als je wint, wil je het (zeker tegen de rivaal) toch gewoon vieren? Zeker in je eigen kleedkamer. Mourinho is gewoon een ongelooflijke hypocriet met dat ''verschil in opvoeding'', aangezien hij zelf ook diverse keren als een bezetene heeft staan juichen. En dat mag natuurlijk; het is winnen of verliezen, het is juichen of uithuilen. Maar dan niet nu gaan zeuren over Manchester City.

12 december 2017 om 18:50

Kan iemand zich nog dat provoceren van Mourinho met Inter jegens de Barca fans nog herinneren?

Mourinho zijn United is een ferrari die continu de handrem erop heeft. Door zijn opstellingen en tactiek is hij meer bezig met afbraak voetbal van tegenstanders dan met zelf goed voetbal verzorgen. Erg jammer voor een club zo groot als United en een selectie met zoveel voetballend vermogen. Dan begint hij tegen City een keer met 4 aanvallers, spelen ze alleen de lange bal in plaats van voetballend te creeeren. Hierdoor moesten de aanvallers meer meeverdedigen dan dat ze zelf hun spel konden spelen.

Mourinho kan boos en gefrustreerd zijn maar deze wedstrijd verdiende hij het niet te winnen. Hij is een grote coach maar ik heb zijn speelstijl nooit kunnen waarderen. Vond hem daarnaast (zeker bij Real) ook vaak erg vervelend. Overdreven juichen en zelfverzekerd zijn en totaal buitensporig gedrag vertonen in wedstrijden tegen Barcelona (verbaal maar ook fysiek, kan me het opstootje waarbij hij in het oog van iemand van Barcelona stak met zijn vinger nog goed herinneren).

12 december 2017 om 17:01

Ik vind dat het nog lang geduurd heeft voor Mourinho zijne ware aard liet zien in Engeland. Niet toevallig tegen de ploeg van Guardiola. Dat verhaal halen in de kleedkamer van je tegenstander en je eigen spelers ophitsen om hetzelfde te doen is classic Mourinho.

Hij heeft wel een punt wanneer hij 'opvoeding' in de discussie betrekt. De ene heeft het, de andere niet.

Echt walgelijk die Mourinho. Daarnaast, als ze last hadden van Man City dan hadden ze lijkt me normaal gesproken iemand van de security of wie dan ook erheen gestuurd. Dan gaat niet de hoofdtrainer van de grootste club in Engeland dat doen. Lijkt me ook sterk dat je in zo'n stadion last hebt van de tegenpartij in hun kleedkamer

Weer een artikel over het feest vieren en niet over het magere spel tegen City van Utd, op eigen veld. Lukt het die Mourinho toch weer de aandacht daar volledig van af te wenden.

12 december 2017 om 16:41

Precies, missie geslaagd.

Hoe erg ik de man ook “haat”, dat is een vd weinige dingen aan hem die ik kan waarderen, de manier waarop hij het doet is vaak niet netjes maar als speler zijnde moet dat toch wel een soort van rust geven, hoe slecht je ook speelt je coach doet wel minstens zo gek zodat alle peilen op jem zijn gericht i.p.v. op het elftal.

Mourinho mag wel door heel Camp Nou rennen of naar de spelers sprinten en op zijn knieën schuiven, maar andere mensen mogen van hem niet normaal juichen. Wat een vreselijke kwal is het toch ook, maar wat wil je als je slaapverwekkend voetbal laat zien bij United.

Ironisch dat juist Mourinho het verschil in opvoeding benadrukt

Verschil in opvoeding? Ben bang dat Mourinho of helemaal geen opvoeding of een hele slechte opvoeding heeft gehad. Wat een kwal van een vent..

Hoe noemde onze vertaler Vilanova ook alweer, nadat hij hem in zijn oog prikte?
Oh ja, Pito (lul) Vilanova.

Heel fatsoenlijk. Dat zal wel het door hem benoemde verschil in opvoeding zijn.

Ik vind het allebei niks. Guardiola is een vreselijke idioot en ook Mourinho is een mafkees.
Allebei onvolwassen mannetjes en zeer slechte winnaars! Provoceren na een overwinning is een van de laagste dingen en zowel Mourinho als Guardiola maken zich daar meermaals schuldig aan.

In mijn ogen hadden ze dezelfde vader kunnen hebben.

12 december 2017 om 21:14

Haha ja ze zijn precies even erg. Heb je voorbeelden waar Guardiola provoceert na een overwinning?

Als je na zo'n situatue nog 'both sides' roept dan is er van je objectiviteit niet veel over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren