SamCooke
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 26 juli 2012
  • SamCooke
  • 88 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 443
  • 38 jaar (21-6-1984)
Persoonlijke berichten
25 september 2012 om 12:54
#1

Ik was het helemaal met je eens in je reactie waarin je zei dat het voetbal er technisch gezien niet op vooruit is gegaan. Ik zeg het zo vaak; spelers zijn fysiek steeds sterker geworden maar puur qua techniek waren de spelers een jaar of twintig geleden over het algemeen beter.

27 februari 2013 om 00:34
#2

Je verdiende em ook, omdat jij als één van de weinige nuchter kunt kijken naar de wedstrijd. Real was niet geweldig, Barça was gewoon extreem matig en maakte het zichzelf moeilijk. Vilanova en roura moeten beslissingen leren maken in de toppers ipv zowel Cesc als Iniesta op linksmidden te zetten. Het is al moeilijk genoeg om ruimte te vinden omdat de tegenstander met zoveel verdedigt, maar je maakt het alleen maar lastiger voor jezelf als diepte en breedte opoffert voor nog een speler in het midden van het veld.

16 januari 2015 om 12:55
#3

Heerlijke profile pic!

1 juli 2015 om 10:08
#4

@ samcook

Over Laporta, financieel heeft hij het niet helemaal geweldig gedaan. Maar groeien met een club brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Tenslotte moet je investeren en waarschijnlijk daarvoor een lening sluiten etc. De grote vraag is simpelweg of de risico's verantwoord zijn en waren. Rosell heeft in zijn periode de boeken aangepast en daarmee zijn kracht als president proberen te onderstrepen en de immens populaire Laporta geprobeerd zwart te maken. De financiële wanorde die Rosell in zijn eerste jaar creeerde werd afgeschoven op Laporta. Inkomende transfers werden op vorig boekjaar geplaatst, uitgaande transfers in het nieuwe boekjaar. Onder andere natuurlijk.

Laporta heeft laatst een rechtzaak aangespannen tegen Rosell omtrent smaad en laster. Laporta heeft voor onafhankelijke rechters kunnen bewijzen dat Rosell hem geprobeerd heeft zwart te maken en dat het knoeien met de boeken door Rosell is gedaan. De rechters kwamen dan ook tot de uitspraak dat Laporta geen financieel wanbeleid heeft gevoerd.

Laporta heeft de omzet van Barcelona met 5x vermenigvuldigt, een wereld team neergezet, de club uitgebreid, La Masia uitgebreid etc. Dat hij heeft geinvesteerd zal niemand ontkennen, en dat er lichte risico's aan verbonden zijn geweest zal ook niemand ontkennen. Maar dat Barcelona in staat is om bedragen van 90 miljoen neer te leggen voor een speler komt omdat Laporta de club heeft grootgebracht naar internationale status. Op zowel sportief als financieel vlak.

19 december 2019 om 09:06
#5

Ik zie je reactie van in mei nu pas, maar alsnog thanks! Ik dacht behalve aan de voetbalkennis van mensen op dit forum te schaven ze ook even bij te breneg wat fatsoenlijke muziek is!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 1 juni
Vangelis Pavlidis op het lijstje van Roger Schmidt Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren