Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola brak Jesus: ‘Ik ging in tranen naar mijn kamer en belde mijn moeder’

Laatste update:

Gabriel Jesus heeft een verklaring gegeven voor zijn vertrek bij Manchester City. De 26-jarige Braziliaan, tegenwoordig spits van Arsenal, stelt dat een beslissing van manager Josep Guardiola heeft gezorgd voor zijn uittocht bij the Citizens. Te gast in de Podcast Denilson Show blikt Jesus terug op het bewuste moment in november 2021. “Ik ging in tranen naar mijn kamer en belde mijn moeder”, aldus de 59-voudig international van Brazilië.

Jesus speelt sinds vorige zomer voor Arsenal, maar had in eerste instantie nooit willen vertrekken uit Manchester. Een teambespreking in het seizoen 2021/22 veranderde alles. Jesus had er al moeite mee dat hij niet de onbetwiste spits was bij City, maar Guardiola maakte het voor de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain (2-1 winst) wel heel bont volgens de rechtspoot. “Hij zette Zinchenko in als ‘valse nummer 9’, wat bizar is. Een dag voor de wedstrijd stond ik tijdens de training nog in de spits. Zinchenko zei later nog tegen me dat hij het toen met me te doen had.” Zinchenko en Jesus zijn goed bevriend en spelen nu beiden in Londen.

Guardiola’s beslissing spookt nog altijd door het hoofd van Jesus, zo blijkt uit de manier waarop hij de anekdote vertelt. “Tijdens de teambespreking hoorden we de opstelling. We zouden daarna gaan eten, maar ik heb geen hap genomen. Ik ging in tranen naar mijn kamer en belde mijn moeder. Ik zei: "Ik wil hier weg." Hij zette een linksback in de spits...” Als invaller had Jesus uiteindelijk een groot aandeel in de zege op PSG. Bij de gelijkmaker van Raheem Sterling was hij verantwoordelijk voor de assist, waarna hij zelf de 2-1 voor zijn rekening nam.

Dat Jesus tijdens die wedstrijd toch nog wist te presteren, noemt hij zelf een wonder. “Ik deed vooraf niet eens een warming-up en voelde me slecht. Dit soort dingen heb ik vaker meegemaakt met Guardiola en dat is niet makkelijk. Die dag maakte ik voor mezelf de keuze dat ik dit niet meer wilde. Ik wilde vertrekken.” Jesus speelde uiteindelijk 236 wedstrijden voor City, waarin hij goed was voor 95 doelpunten en 46 assists. Arsenal betaalde aan het begin van de vorige transferzomer ruim 52 miljoen euro om hem naar het Emirates Stadium te halen.

Begrijp jij de beslissing van Jesus om te vertrekken bij City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hij is niet goed genoeg voor de absolute top, maar hij zit bij Arsenal nu op zijn plek en speelt daar iedere wedstrijd.

6 juli 2023 om 21:11

141 G/A in 236 wedstrijden, ook veel als bankzitter, klinkt dat als niet goed genoeg?

6 juli 2023 om 21:14

Als basisspeler kunnen we toch wel zeggen dat het niet genoeg is voor de absolute top.

6 juli 2023 om 21:16

Hangt er vanaf wat je daar onder verstaat. Als hij bij City, de absolute top, al dit soort cijfers haalt zonder vertrouwen, zonder vaste basisplek etc, wat kan hij dan behalen als hij dat allemaal wel heeft?

6 juli 2023 om 21:16

Voor de absolute top? Nee. Absolute top lees ik als, Mbappe, Haaland, Ronaldo, Messi. Dat soort spelers.

6 juli 2023 om 21:18

Sterling had ook zo een cijfers. Die komt toch ook gewoon tekort voor de absolute top?

Dat zijn spelers die hun ding doen maar die je toch wil vervangen als je er iets beters kan neerzetten.

6 juli 2023 om 21:20

Na Haaland en Mbappe had hij de meeste goals onder de 25. Ik denk dat hij wel degelijk absolute top kan zijn/halen.

6 juli 2023 om 21:28

Of, wat kan hij nog als hij niet de aanvoer heeft zoals hij die kreeg bij de absolute top? Minder goede aanvoer maar meer vertrouwen, ik denk dat het uiteindelijk weinig scheelt zoals we zagen bij Arsenal waar hij volgens mij soortgelijke statistieken haalde vorig seizoen.

6 juli 2023 om 21:30

Dat zegt me nooit zoveel. Leuk die momentopname, maar dat zegt alleen iets over de spelers die op dat moment 23+ zijn.

En als supersub of als nummer 10 of 11 van de selectie zou hij het ook wel aankunnen denk ik. Een echt dragende speler zie ik niet gebeuren.

6 juli 2023 om 21:50

Had Jesus vorig seizoen willen zien zonder blessure. Vier maanden eruit geweest en sukkelde daarna met vorm. Maar hoe hij speelde begin van het seizoen en de connectie had met Martinelli was erg goed. Creëerde iedere keer een man meer situatie door zijn dribbels. Kan de bal goed vasthouden en passen.
Het hoeft geen speler te zijn dat veel moet scoren. Naar mijn mening 1 van de betere valse negens op dit moment.

6 juli 2023 om 21:58

Het is een prima speler, maar geen absolute top in mijn ogen. Zat op het WK op de bank ten opzichte van Richarlison die welgeteld eenmaal wist te scoren dit seizoen.

6 juli 2023 om 22:00

De ligt zat ook op de bank tov Timber afgelopen wk. Dat wil niet zeggen dat Timber beter is dan de ligt.

6 juli 2023 om 22:01

Ach, zijn ook zat bondscoaches die starten met blind of giroud. Dus of de keuze van 1 persoon nou een goede graadmeter is...

6 juli 2023 om 22:02

Jesus raakte in de groepsfase geblesseerd. Had meer kansen gekregen als ie fit was geweest.

7 juli 2023 om 11:57

Heeft 5 a 6 jaar bij Man City gespeeld en heeft bijna 60 interlands bij Brazilië.
Nu 1 jaar bij Arsenal waarbij hij aandeel heeft in een bijzondere prestatie en waarschijnlijk nog veel aandeel gaat hebben.

Cijfers zijn niet slecht. Geen doelpuntenmachine, maar gewoon een prima aanvaller.

Nee het is geen Mbappe of Haaland, dit is Jesus en die speelt, al jaren, in de absolute top.

7 juli 2023 om 12:48

Dus die cijfers zeggen dat hij absolute top is. Ik deel El Fenomeno s mening. Maar daar is toch niets mis mee. Hij zit net onder de absolute top.

Beetje objectief naar Arsenal spelers kijken mag wel lijkt me, of zijn het altijd 11 absolute topspelers die op het veld staan

7 juli 2023 om 14:28

Ja of minder kritisch kijken naar de wereld. Premier League is een top competitie, Brazilie is een top land in het landenvoetbal. Jesus loopt daar al 7 jaar in mee. Omdat hij geen statistieken als Messi of Mbappe heeft hoort hij niet bij de top? Omdat de Braziliaanse bondscoach kiest voor een ander type spits hoort hij niet bij de top? Omdat hij niet altijd basisspeler is hoort hij niet bij de top? Heeft niets te maken met dat het een Arsenal speler is. Elneny is geen topspeler, Holding ook niet. Maar dat huidige klimaat waarbij 99,8 van alles meestal gewoon rot is en maar een beperkt buitenaards beetje zich top mag noemen wordt ik wel een beetje moe van. Een speler met zijn kwaliteiten en statistieken is gewoon een topspeler. Niet zo denigrerend doen

6 juli 2023 om 21:37

Niet genoeg goed genoeg voor de top. Maar slaagt er met Arsenal in om City’s grootste concurrent te zijn & heeft aangetoond van toegevoegde waarde te zijn. Maar voor volgens sommigen hierro is Arsenal geen top club. Zeker niet volgens El Fenomeno..

6 juli 2023 om 22:18

De absolute top zijn ze toch ook niet?

6 juli 2023 om 22:44

Nog niet.

6 juli 2023 om 23:07

Laten we even afwachten of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Op basis van de afgelopen 15 jaar horen ze er absoluut niet bij in ieder geval.

6 juli 2023 om 23:50

City is absolute top, Arsenal niet. Je moet wel goed proberen te lezen, anders kom je weer met zulke aannames.

6 juli 2023 om 23:55

Dus de BPL is de nummer 1 competitie in de wereld. Maar de nummer 2 uit die competitie is geen absolute top. Goed verhaal, doen we niks mee

7 juli 2023 om 00:08

N5-Highbury

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, hé. Leicester was ook niet opeens een absolute topclub, net zoals Chelsea niet opeens een grauwe middenmoter is.

7 juli 2023 om 00:12

Het gaat nu toch over jesus? Dit is na city, wat dus absolute top is toch pas zijn eerste jaar bij Arsenal

7 juli 2023 om 08:00

Dus Leicester was ook absulte top toen ze kampioen werden? Hoe kan je absolute top zijn als je al jarenlang geen CL speelt. Man man, kom eens uit die natte droom pik.

7 juli 2023 om 08:56

Maar toen Arsenal 20 jaar achter elkaar CL speelde toen waren ze ook geen absolute top dus wat is het nou?

7 juli 2023 om 09:09

Als wij collectief afspreken om niet meer op die twee te reageren zal het vanzelf minder worden. Ze zijn er alleen op uit om Arsenal naar beneden te praten en zo reacties uit te lokken. Gewoon negeren dan blijven ze vanzelf in de topics over de BuLi en Utd hangen.

7 juli 2023 om 11:07

Aldus de man die zelf louter negatief over Man United praat. Arsenal fans zijn echt snel op hun pikkie getrapt. En als je denkt dat je bij de absolute top hoort dan leef je echt in een illusie.

7 juli 2023 om 11:09

Absolute top is jaarlijks overwinteren in de CL en grote prijzen binnenharken. Arsenal is absolute top geweest tussen 2002 en 2006. Voor de rest nooit. Waarheid doet pijn.

7 juli 2023 om 12:57

Als team was Leicester dat jaar top ja. Vergeet niet dat voetbal een teamsport is. Dus je beoordeeld de voetballers en het team.

Als voetballers niet natuurlijk, op N Kante na, maar als team waren ze dat jaar top. Anders word je geen Premier League winner. Misschien wel de zwaarste voetbalcompetitie ter wereld.

7 juli 2023 om 15:25

Kaiser, stop jij eens net als die andere dropsleutel met leugens verspreiden. Ik ben niet louter negatief over Utd. Wijs me er de volgende keer (of nu) specifiek op. Ik gaf aan dat Mount en Bruno niet veel meeverdedigen en ik dus denk dat Case een hoop zelf op moet lossen. Daarnaast vind ik dat je met Case, Mount en Bruno niet genoeg controle op het middenveld hebt om een hoge lijn daarachter te hanteren. Poeh poeh wat negatief zeg... Zeg je tegen mij dat ik snel op mijn pikkie getrapt ben, Utd is niet eens jouw favo ploeg!

En daarnaast, lees nou eens al jouw reacties terug en zeg me dat je inhoudelijk iets meldt op het artikel? Je bent alleen bezig mensen tegen te spreken...dus reacties uitlokken en Arsenal of haar spelers naar beneden praten. Eigenlijk zeg ik niks raars en hoef je daar niet eens tegenin te gaan.

8 juli 2023 om 19:43

Das idd t beste Sam

6 juli 2023 om 22:35

Ze hebben met Haaland en Alvarez gewoon betere spelers gehaald naar mijn mening. Dus City heeft niks gemerkt van het vertrek van Jesus. Het was altijd net niet met die kerel omdat hij wel erg vaak veel kansen om zeep heeft geholpen.

6 juli 2023 om 23:23

En Arsenal is geen absolute top. Kom op man effe zitten te janken sorry hoor maar als er iets van mannelijkheid nog bestaat dan was dit het moment om je mannelijkheid te tonen. Als Pep een valse 9 wilt en Jesus voelt zich daar onder genaaid ja met alle respect moet je niet gaan zitten piepen want uiteindelijk was ie de man of the match

7 juli 2023 om 13:01

Het gaat er niet om dat Pep een valse 9 wil, maar dat hij de links back als valse 9 opstelt. Dat is hetgene waar hij het over heeft.

En als Arsenal zo doorgaat krijgen ze wel een topteam, met spelers als Ødegaard, Saka, Martinelli, Saliba en Havertz gaat het team sterker en sterker worden. Ze zijn goed bezig qua scouting in mijn optiek.

Dat is inderdaad een belediging, maar we kennen pep, hij staat nou eenmaal bekend om gek te doen met zijn opstellingen.

Geloof a.u.b. niet deze leugens van Jesus!! Guardiola koos er noooit voor om Zinchenko als valse 9 te gebruiken. Hij koos er altijd voor om De Bruyne, B. Silva of Foden als valse 9 te gebruiken. Jesus verspreid nu gewoon leugens om het verhaal erger te laten lijken dan het is. Gewoon een zielige gast die zichzelf, in deze interview vol leugens, in een (grotere) slachtoffer rol probeert te manuvreren en daarmee troost probeert te winnen bij andere. Kwalletje van bovenste plank

6 juli 2023 om 21:34

Het gaat om een specifieke wedstrijd. Dat lijkt me gewoon uit te zoeken.

6 juli 2023 om 21:42

Ik heb inderdaad uitgezocht en volgens google zou B. Silva als 9 hebben gespeeld. Zinchenko op het middenveld.

6 juli 2023 om 21:47

Inderdaad Leidsehood. Binnen een paar seconden gevonden. B. Silva stond als valse spits en Zinchenko stond als linker centrale middenvelder die wedstrijd. Wellicht dat Jesus wil zeggen dat anders B. Silva linksmid zou staan en hijzelf in de spits, gezien Zinchenko normaal altijd als back stond. Net iets anders.

7 juli 2023 om 08:08

Ja maar wie er op het formulier staat klopt niet altijd met de werkelijkheid

7 juli 2023 om 09:11

Maar dit klopt wel, kan de wedstrijd herinneren. Zinchenko speelde gewoon middenveld.

6 juli 2023 om 21:43

Een zealot van Guardiola die zegt dat er een 'negatief' verhaal over Guardiola niet serieus genomen moet worden.. Klinkt bijna alsof je een religigekkie bent

6 juli 2023 om 22:55

Ah gelukkig was jij in de kleedkamer besprekingen erbij anders had ik Jesus gewoon gelooft!

7 juli 2023 om 13:05

Verhaal heeft vaak twee kanten inderdaad.

Sowieso is G Jesus profvoetballer, dus je luistert naar je coach. Je krijgt daar goed voor betaald. Al zou je coach Zinchenko op valse 9 willen zetten doet hij dat in belang van het team, niet in belang van Zinchenko of tegen G. Jesus.

Het feit is gewoon dat de spelers om hem heen beter en beter werden. Toen hij werd gekocht was hij het grote talent. De toekomstige spits van Man City. Maar hij was gewoon niet goed genoeg voor City en dat zag iedereen wel. Behalve hij zelf schijnbaar.

7 juli 2023 om 13:45

Misschien klopt het qua positie niet precies. Maar Guardiola is natuurlijk een vervelende man. Goede trainer en een vakman, absoluut. Maar ook een kwal. Dus ik begrijp de wrok van Jesus wel.

Dat ie erna niet professioneel genoeg is om een warming up te doen en zich goed/gemotiveerd te voelen om in te vallen en zich te laten zien, zegt veel imo. Dat ie nog 1x scoort en een assist geeft is dan best wel knap. Maar kom op, wees een pro, bel niet je moeder maar grijp jezelf bijeen en laat je nog meer zien.

6 juli 2023 om 21:34

Voetballers zijn soms net mensen met gevoelens, gek he.

Het zijn ook door dit soort fratsen dat Manchester City er alles aan gelegen is om een keer in de zoveel tijd afscheid te nemen van alles en iedereen die niet centraal staan in Pep’s plannen, want op de langere termijn kan dit een spelersgroep compleet opbreken.. De Bruyne is de centrale figuur bij Manchester City, maar verder is iedereen een “target” om mee te experimenteren voor Guardiola. Er werd gek opgekeken toen spelers als Sterling, Jesus, Sane en Cancelo redelijk makkelijk mochten vertrekken en er werd verbaasd gereageerd toen Pep in de openbaarheid zei dat ook bijvoorbeeld Bernardo Silva of Kyle Walker mogen vertrekken als ze dat willen maar voor die gasten is het bijna niet op te brengen om maar zo in die mallemolen mee te gaan ieder jaar.. Het is natuurlijk ook een heel natuurlijk en normaal proces binnen een selectie, maar het gemak waarmee sommige spelers worden uitgezwaaid heb ik toch altijd wel wat vreemd gevonden.

6 juli 2023 om 21:43

Jij snapt het. In tegenstelling tot de andere die het hebben over Jesus mentaliteit en of kwaliteit.
Guardiola is soms emotieloos en kan spelers heel makkelijk negeren of slecht behandelen. Zelfs De Bruyne schold hem tijdens een wedstrijd uit. Dat zie je nooit.

6 juli 2023 om 21:51

Zou kunnen, maar dat zijn alleszins niet de voorbeelden die door Jesus gegeven worden in deze.

6 juli 2023 om 21:58

Beetje tussen de zinnen wel een beetje. Misschien omdat ik de volledige quotes op twitter heb gelezen over zijn stukje met Guardiola en de CL wedstrijd.
Het komt koud over. Jesus trainde hele week voorafgaand in de spits. Kreeg twee uur van tevoren te horen dat Zinchenko de spits werd. Ze kwamen achter. Bracht Jesus binnen de lijnen. Hij assisteerde en scoorde en ze wonnen daarna.
Dat was voor hem het moment dat ie huilen naar zijn moeder belde en weg wilde. Dat is geen respect hebben. Geen waarschuwing en dan zo gebruikt worden.

7 juli 2023 om 07:10

Ach maar wie hebben het er ook over.. De anti-Arsenal man en de Liverpool supporter die verliefd is op Pep en daardoor opeens voor Manchester City is…

Guardiola is een fantastische manager, maar ook eentje met een randje. De lijst met spelers die het niet helemaal direct met hem konden vinden is best flink. Hij is compleet geobsedeerd door de sport, wat vaak een voordeel is, maar als iemand dat minder heeft of het anders ziet dan zie je toch snel conflicten ontstaan.

6 juli 2023 om 22:12

Ik vind het niet zo gek. Al deze namen zijn na hun vertrek bij City in niveau gedaald. Ik had ook mijn bedenkingen bij Cancelo en Sané, maar het heeft nooit voor een probleem gezorgd. Ik vind het juist mooi. Het is geen gouden kooi zoals Tottenham. Wil je gaan? Geen probleem. Het komt de teamgeest alleen maar ten goede. Te lang vasthouden aan spelers werkt ook niet. Liverpool is/was ook compleet uitgeblust.

7 juli 2023 om 07:06

Uiteindelijk is dit een heel normaal proces wat we vroeger veel vaker zagen omdat managers toen ook langer bij hun clubs bleven. Zodra de managers meer passanten worden kun je spelersgroepen langer bij elkaar houden omdat men iedere 2/3 jaar weer opnieuw voor hun plekje kan vechten en er van alles kan veranderen.

Je haalt wat mij betreft terecht Liverpool aan als voorbeeld. Te lang dezelfde manager voor dezelfde groep. Dat breekt na enkele seizoenen gewoon op!

Geweldige speler. Had een mindere periode vanwege nasleep van een knieblessure. Maar daarvoor was het een goede aanvalsleider. Genoeg spelers die mindere periodes kennen en bij een nieuwe omgeving weer vlammen. Qua leiderschap een prima speler om erbij te hebben.

Jesus had ook over dat de trainingen niet zo intensief is bij City. Arsenal traint harder. Zijn band met Edu is erg goed en Arteta wilde Jesus sinds 2021 al hebben maar kreeg vier maanden later pas te horen van Guardiola over de interesse. Daar begon het al een beetje naar mijn idee.

6 juli 2023 om 21:49

Ook gewoon 17 G/A in 26 wedstrijden afgelopen seizoen.

6 juli 2023 om 21:51

Prima cijfers.

6 juli 2023 om 22:21

Prima cijfers, maar geen cijfers zoals de Haalands en Lewandowskis van deze wereld.

6 juli 2023 om 22:46

Dat is hij ook niet. Het is geen pure spits. Hij draagt zoveel bij aan het spel. Daarom ook zoveel assists. Niet te vergeten dat hij er 4 maanden uit heeft gelegen met een zware knieblessure. Had hem wel een heel seizoen willen zien. Lewa en Haaland zijn ook gelijk de allerbesten.

6 juli 2023 om 23:13

Klopt, maar dan vind ik een speler als Nkunku (zelfde soort profiel) ook nog wel een categorie hoger. Het is een goede speler, maar ik vind hem geen absolute top.

7 juli 2023 om 08:57

Dat valt nog te bezien. Jesus heeft natuurlijk tot nu toe wel meer laten zien. Belangrijk geweest voor City in PL en CL. Goals gemaakt tegen de beste teams. Als hij dit bij Arsenal doortrekt qua prijzen dan kan je wel stellen dat hij daarbij hoort. Ben benieuwd wat Nkunku gaat laten zien bij Chelsea

7 juli 2023 om 10:53

@derkaiser123

Dat kan zeker, maar dat moeten we nog gaan zien nietwaar? Nkunku zal zich moeten bewijzen bij Chelsea en in de Premier League. Jij voorspelt dat het gaat lukken, wat zeker kan. Alleen daar kun je nu nog niks over zeggen. Dat zullen we aankomende seizoenen moeten gaan zien.

Mijn persoonlijke inschatting is dat Nkunku geen Haaland is die als een robot door zal gaan met minimaal dezelfde cijfers. Dus ik verwacht een lagere productie voor Nkunku dan dat hij bij Leipzig had. Ik verwacht niet dat hij a la Sancho compleet niet presteert. En als ik dan persoonlijk een inschatting zou maken, dan kom je in dat verhaal een beetje rondom de cijfers van Gabriel Jesus uit.. Oftewel: aardig gelijkwaardig.

7 juli 2023 om 11:12

Nkunku geen goals gemaakt tegen de absolute top? Notabene nog een hattrick tegen Man City man. Waar hebben we het over.

Het welbekende 'overthinking' van Pep heeft ze ook vaak genoeg opgebroken. Speel je voor de Champions league speel je ineens zonder spits.
Wellicht probeerde hij wat te forceren bij Jesus door hem niet op te stellen maar bij sommige spelers kan dat ook juist averechts werken.

7 juli 2023 om 00:25

Aguero was weg Jesus draaide al ruim een jaar niet goed als spits. Het systeem werkte ook goed in de meeste wedstrijden en Jesus bleef als winger nog aardig wat minuten maken. Ik had vereacht dat Jesus meer op zou staan met het vertrek van Aguero. Jesus bleek niet de reactiesnelheid, positionering en afmaakskills te hebben om een killer te worden. Desondanks is hij voetballend subliem en mis ik hem wel bij City

7 juli 2023 om 10:50

De waarheid zal denk ik ook een beetje in het midden liggen, denk je niet Silvacity? Dit verhaal van Jesus is deels een typisch ''voetballer-verhaal'', waarbij de voetballer zichzelf erg belangrijk acht. Anderzijds snap ik wel dat het niet prettig moet zijn dat je als speler bij Guardiola uit het niets opeens ''concurrentie'' krijgt van een speler uit een compleet andere linie. En dan niet bij een blessure. Dus het is een beetje dubbelop vind ik zelf.

Ik merk overigens dit seizoen ook wel degelijk een verschil bij Guardiola. Afgelopen seizoen heeft hij eigenlijk het hele seizoen met Haaland in de spits gespeeld. Dat is voor hem toch wel anders dan de seizoenen daarvoor. Zelfs met Aguero, die ik echt ook een topspits vond, koos Guardiola vaak zat voor anderen ondanks een fitte Aguero. Nu met Haaland doet hij dat niet. Haaland speelt. En als Haaland niet speelt, dan was Alvarez de spits.

Vanuit dat perspectief kan ik de woorden van Jesus wel iets meer plaatsen. Dat vertrouwen heeft hij nooit gehad (even buiten beschouwing gelaten dat Haaland natuurlijk veel beter is). Jesus wist dat hij moest concurreren met Aguero, net zoals Haaland nu weet dat Alvarez zijn concurrent is (wint hij makkelijk, dus niet echt concurrent maar oké). Overigens wil ik daarmee niet zeggen dat Guardiola daarmee niet in zijn recht staat hoor. Hij heeft er overduidelijk super veel succes mee en het werkt (grotendeels). Ik snap alleen wel het sentiment van Jesus wel.

Niemand is groter dan de Club, er telt maar 1 belang en dat is City for Guardiola.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren