Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gündogan zet streep door laatste duels en WK 2014

Laatste update:

Het seizoen 2013/14 gaat als een nachtkaars uit voor Ilkay Gündogan. De 23-jarige middenvelder van Borussia Dortmund staat al sinds half augustus aan de kant met een rugblessure; een verschoven rugwervel speelt hem al lange tijd parten. Jürgen Klopp bevestigt dat hij in de laatste weken van de competitie niet terugkeert bij Dortmund en dat er ook een streep moet door het WK.

/

Gündogan werd in 2011 aangetrokken door Borussia, als opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Nuri Sahin. Hij ontwikkelde zich uitstekend onder de hoede van Klopp en werd al snel basisspeler bij die Schwarz-Gelben. Aan het begin van zijn derde seizoen deed hij mee in de eerste competitiewedstrijd, de eerste bekerwedstrijd en de interland Duitsland-Paraguay. In dat laatste duel ging hij echter al na een kwartier naar de kant.

Rugklachten weerhielden hem ervan verder te spelen en sindsdien staat de middenvelder uit Gelsenkirchen al naast het veld. “We moeten afwachten wanneer hij zich weer bij ons voegt”, gaf Klopp donderdag aan, in aanloop naar de topper van zaterdag tegen Bayern München. De coach benadrukte dat een comeback van Gündogan voor het einde van de competitie (10 mei) er niet in zit en dat hij ook niet met Duitsland mee kan gaan naar het WK. Gündogan speelde acht interlands voor de nationale ploeg.

Duitsland zal Ilkay Gündogan missen op het WK

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai.. hele langdurige blessure inmiddels. Hoop dat hij sterk terugkomt, was afgelopen jaar fenomenaal.

Deze speler gaat zeker gemist worden bij Duitsland zou hem ook graag bij Chelsea zien spelen naast Matic.

10 april 2014 om 17:26

Gaat helemaal niet gemist worden. Het was namelijk de vraag of het ooit een speler voor in de basis zou zijn. Kijk eens naar de toppers die ze allemaal hebben voor zijn positie.......

10 april 2014 om 17:35

Welke toppers heb je allemaal voor zijn postie dan? Khedira is toch ook geblesseerd? dan kan ik alleen Schweinsteiger bedenken voor de rest zijn de echte toppers meer aanvallend ingesteld

10 april 2014 om 17:41

Kroos, de broertjes Bender en sinds dit jaar ook Lahm. Neemt echter niet weg dat ik Gundogan een fenomenale middenvelder vind en in ik hoop dat hij volgend seizoen weer de oude wordt.

10 april 2014 om 17:47

Kroos is ook meer aanvallend Lahm zie ik toch liever achterin en de broertjes Bender vind ik toch een stuk minder als Gundogan ze hebben wel vervanging maar ik denk dat een Gundogan je team toch een stuk sterker maakt wat zeker nodig is op een WK

10 april 2014 om 17:57

Lahm heeft dit jaar laten zien misschien wel beter te zijn als verdedigende middenvelder dan als rechtsback.

10 april 2014 om 18:30

Precies. Ik vind Lahm persoonlijk op die positie echt heel veel beter. Al zullen er heus wel mensen zijn die het niet met me eens zijn. Op die positie is Duitsland beduidend beter dan de meeste landen, waaronder Oranje. We hebben nu alleen maar Nigel de jong. En die evenaart naar mijn idee Lahm nog niet eens. Eeuwig zonde nog dat Strootman ontbreekt. Anders stonden we op die posities echt wel heel sterk.

11 april 2014 om 09:44

@oranjewint

"en die evenaart naar mijn idee Lahm nog niet eens. Eeuwig zonde nog dat Strootman ontbreekt. Anders stonden we op die posities echt wel heel sterk."

Evenaart Lahm NOG Niet Eens....... uhmmm daar doe je Lahm dus echt even heeeel veel tekort, is onopvallend één van de allerbeste spelers ter wereld. Waar Nigel een soort van vergane glorie is.....

Daarnaast, sta je ook met een De Jong en Strootman bij verre na niet zo sterk als de A opties van Duitsland! (schweini, Lahm, Gundogan, Khedira, Benders, evt. Kroos)

11 april 2014 om 16:36

Misschien inderdaad een beetje fout uitgedrukt van mij. Nigel is een topspeler, dat hij Lahm niet kan evenaren zegt iets over de kwaliteiten van Lahm. Dat bedoelde ik eigenlijk...

10 april 2014 om 17:28

Denk het niet. Gundogan speelt een heel jaar niet en zou dan even een WK moeten gaan spelen zonder ritme. Duitsland heeft genoeg opties om Gundogan op te vangen hoe goed hij ook was vorig jaar

En alweer een topspeler die door blessures niet deelneemt. Niet dat Duitsland hem erg gaat missen, maar toch.

10 april 2014 om 17:33

Duitsland mist ook khedira al op die positie . Bizar dat deze dan toch nog meerdere wereldspelers over houden op die positie

10 april 2014 om 17:39

Schweinsteiger en Kroos is ook een wereldduo, genoeg opties voor de Duitsers.

10 april 2014 om 17:48

Anders kun je nog altijd een van de gebroeders Bender er naast zetten, die zijn ook goed!

10 april 2014 om 17:52

Het is nog niet zeker of Khedeira het WK moet missen, zijn revalidatie verloopt wel goed als ik de Duitse kranten mag geloven.

Verder zijn er inderdaad genoeg opties. Gundogan was bij lange na niet zeker van een basisplek bij het Duitse elftal. Schweinsteiger op het middenveld is een gegeven, verder kun je daar naast kiezen uit: Kroos, Lahm, en Bender.

10 april 2014 om 17:56

Toni Kroos, Sven Bender, Lars Bender, Philip Lahm. Jammer, maar zeker op te vangen.

10 april 2014 om 18:19

Löw is blijkbaar een grote fan van Gündogan. De redenen hiervoor is dat die het spel naar voren ontzettend snel ontwikkelt. Beter dan elke andere middenvelder.

Löw heeft vanmiddag op Wdr2 al aangegeven dat het gemis van Gündogan een grote aderlating voor de Duitse spelontwikkeling is.

10 april 2014 om 19:17

De revalidatie van Khedira loopt meer dan voorspoedig. Ik weet niet meer zeker, maar volgens mij zei Ancelotti dat hij al over 15 dagen zou kunnen meetrainen. En dat was niet zo lang geleden.

Ik denk dat de kans groter is dat hij het WK haalt dan niet haalt.

ik weet nu niet of ik nog wil dat United 'm haalt, straks krijg je een gevalletje Hargreaves..

Wat jammer voor hem, was erg goed vorig seizoen. Hoop voor hem dat deze blessure niet veel invloed op hem heeft, want dat kan ook zomaar gebeuren. Meestal heeft het met de rug weinig te maken, maar je weet maar nooit en misschien komt hij nog wel sterker terug.

Liever nu op tijd een streep door dit doel zetten en zodoende in wat meer rust naar het nieuwe seizoen werken, dan nu geforceerd fit worden met als risico dat je of nog steeds niet fit genoeg bent voor het WK, of dat je na 3 minuten weer geblesseerd bent.

Hij is pas 23 jaar, hij kan dus met een beetje mazzel nog 5-6 eindtoernooien meedoen.

Geweldige speler, echter voor Duitsland niet direct een gemis daar ze een overvloed aan goede spelers op het middenveld hebben:

Schweinsteiger, Khedira, Ozil, Gotze, Kroos, Muller, Schurle, Reus, Bender, Draxler, (lahm)

10 april 2014 om 20:12

Khedira is ook geblesseerd

He... Turkije was toch niet gekwalificeerd? Oh wacht...
(flauw grapje, moet kunnen)

On: Zonde, maar ik denk niet dat Duitsland hem heel erg zal missen. Ze hebben daar toch wel erg goede middenvelders lopen. Ook is het jammer voor zijn ontwikkeling over het algemeen.

10 april 2014 om 19:09

Wat een grap zeg . Laat me niet praten over Nederlands Elftal ga je helemaal lachen en nu niet reageren zoals : Robben is surinaams Sneijder Surinaams !!

10 april 2014 om 21:33

Ben je op je pik getrapt ofzo?. Hij zegt toch dat het gewoon een flauw grapje is.

Ben benieuwd hoe hij gaat terugkeren.. het duurt nu wel heel lang ondertussen.

Wel te hopen dat het geen chronische zwakke plek word, kan hem zijn fantastische carriere kosten.

Veel spelers met rugblessures raken nooit helemaal fit meer of in iedergeval op hun oude niveau, vaak zie je dat ze ook niet meer voluit durven te gaan.

Hoop dat het voor Gundogan niet zo is want hij heeft alles om een absolute topper te worden.

Heel jammer voor Gundogan maar voor Duitsland hoeft het geen probleem te zijn hun hebben een overvloed aan middenvelders

Heel jammer voor gundogan maar ik denk niet dat Duitsland hem gaat missen hebben betere middenvelders wie nog net een niveau beter zijn dan gundogan

Pfff jammer, had hem graag nog zien schitteren op het WK. Super speler!

Erg balen dit voor die jongen. Ligt er nu echt al een tijd uit zeg, hoop dat hij volgend seizoen weer volledig fit zal worden verklaard. Verder denk ik dat Duitsland dit zeker een gemis zal vinden, want Gundogan is toch wel een erg goede speler op zijn positie. Nu zaak om dit op te vangen met , of Lahm, Kroos en een van de twee Bender broertjes.

Triest. Hopelijk volgend seizoen fit, maar het blijft toch een raadsel zijn blessure. De medische staf zegt elke keer dat het goed komt, maar het duurt langer en langer.

FF off:
Zou iemand mij de grootste Borussia-talenten kunnen noemen?
Alvast bedankt.

Ik vind het allemaal maar een vreemde zaak rondom zijn blessure..

De enige echte info daarover waren de berichten dat het toch allemaal langer duur dan dat er werd verwacht. Heel apart want een terugkeer stond al een paar keer op de planning.

Hopelijk volgend seizoen gewoon fit.

Joachim Low kan wel zeggen dat ze Gundogan gaan missen maar dat is toch niet zo. Ook zou Gundogan er gewoon bij zij dan zou hij hem toch niet opstellen. Low kiest altijd dezelfde opstelling.
Het is wel rot voor Gundogan maar hij zou toch niet gaan spellen. Net als Gotze ,reus , klose ,kroos, sven en lars bender hij gebruikt hen toch alleen maar voor de oefeninterlands of als er een andere speler gebleseerd is. Het is wel jammer voor Gundogan.

10 april 2014 om 20:42

Fascinerend!

Löw legt vanmiddag op Wdr2 uit waarom Gündogan een groot gemis is (de speler die het snelst van alle Duitse middenvelders een omschakeling kan inleiden), en dat die gehoopt had die het nog red voor de WK, en jij weet het allemaal beter. Goed hoor.

Jammer man dat Gundogan niet aanwezig is op het WK. Blijft toch wel knap van Dortmund om zonder hem toch ver te geraken dit seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren