Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gündogan onthult: ‘We stonden dronken op het trainingsveld’

Laatste update:

lkay Gündogan bewaart warme herinneringen aan zijn tijd bij Borussia Dortmund én zijn samenwerking met Jürgen Klopp. In de nieuwe biografie van de Duitse oefenmeester onthult de middenvelder van Manchester City dat hij en zijn voormalig ploeggenoten regelmatig dronken op de training verschenen.

In het seizoen 2010/11 begeleidde Klopp zijn team naar de eerste Bundesliga-titel in negen jaar tijd. Met nog vier wedstrijden te gaan en een voorsprong van zes punten gingen de spelers van BVB alvast een feestje vieren. "Na de wedstrijden gingen we 's avonds met acht à tien spelers uit", vertelt Gündogan in het boek Klopp: Bring the Noise, een passage die door verschillende Engelse media wordt geciteerd.

"Velen van ons waren single. Meestal werd iedereen de volgende ochtend dronken wakker en stonden we ook zo op het trainingsveld. Maar daardoor kwamen we dichter bij elkaar", vervolgt Gündogan. "We hebben het volgens mij wel in de juiste mate gedaan. Dat heeft ons allemaal samengebracht." Dat seizoen werd Dortmund landskampioen, met zeven punten voorsprong op naaste belager Bayer Leverkusen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Klopp niet zo blij is met deze uitspraken van Gündogan Haha.

14 november 2017 om 13:57

Nee idd, ook niet al te slim om dit in media te verkondigen.

14 november 2017 om 14:01

Lezen jullie het artikel wel?

Het is een passage uit de biografie van Klopp. Ik denk dat hij er wel van op de hoogte is als het in z'n eigen boek staat?

14 november 2017 om 14:15

Het is geen autobiografie... dus het kan wel degelijk zo zijn dat hij het niet heeft kunnen inzien voordat het verscheen.

14 november 2017 om 13:58

Ach, het is overal zo. De spelers die helemaal leven als een prof in een topcompetitie kan je altijd op 1 hand tellen. Tot 7 uur in een discotheek rondhangen en om 9 uur trainen is nog altijd de norm in 2017. Je kan ze het ook niet kwalijk nemen, ik zou hetzelfde doen.

14 november 2017 om 14:04

Dit zei hij in het boek van Klopp : Bring the noise. Klopp weet dit waarschijnlijk al.

Het is niks nieuws hoor, voetballers en stappen. Vandaag de dag wordt alleen alles nog groter gemaakt door de sociale media en omdat voetballers zowat publiekelijk bezit zijn. Je moet er alleen voor zorgen dat je er op een juiste manier mee omgaat als voetballer. Zelf heb ik meerdere malen voor en na wedstrijden met Otman Bakkel en Jonathan Reis in Eindhoven gestaan.. duidelijk twee voorbeelden die er niet zo goed mee om konden gaan.

14 november 2017 om 14:35

Klopt!😂 in Amsterdam had Bakkal de bijnaam “Bakkaldi”.. een kniooog naar zijn drankje die hij altijd dronk. Nam hij de taxi met In de ochtend regelrecht terug naar Eindhoven om te trainen.

14 november 2017 om 15:44

Ergste wat ik ooit zag was een Douglas die tot een uur of 5 in een braziliaans cafe zat (ergens in Gronau dacht ik) en de volgende dag zag ik hem op TV een potje belabberd verdedigen.

14 november 2017 om 17:40

Dan ken je Martin Drent nog niet... En Bjorn Vleminckx

Afgelopen zomer luuk en siem de jong nog elk weekend straal bezopen in doetinchem gezien haha

Ik geloof ook nooit als voetballers zeggen dat ze nog nooit gedronken hebben. Het is ook helemaal niet erg zolang ze dit met mate doen en hun prestaties er niet onder te lijden.

14 november 2017 om 17:01

Zijn er genoeg die het niet doen hoor. Er zijn simpelweg mensen die niet drinken. Ik hou ook niet van overmatig alcohol gebruik en ik drink ook bijna niet. Meestal op zaterdag na de voetbal een aantal biertjes en dan heb ik m'n wekelijkse hoeveelheid weer binnen.

Dit waren heerlijke tijden. Men kon tot op de tribunes aanvoelen dat deze jongens samen met hun trainer een hechte team vormden. "hand in Hand kameraden", en "you never walk alone' waren niet alleen liedjes. Met simpele voetbal een veel extra inzet door iedereen was het zoals bij "fourfourtwo" te lezen was de "hottest team in Europe".

Ik hoop ten zere, dat Bosz en het team binnenkort de ommekeer lukt, en weer succesvol voetbal gespeeld wordt bij Borussia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren