Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giakoumakis onderhandelt in het geheim; VVV laat vraagprijs zakken

Laatste update:

Giorgos Giakoumakis heeft in het diepste geheim een bezoek gebracht aan Werder Bremen om te onderhandelen over een transfer naar de 2.Bundesliga, zo meldt De Telegraaf. De spits van VVV-Venlo heeft een voorkeur voor de Duitse club, die tegen de hoogte van de vraagprijs aanhikt. Waar de club uit de Keuken Kampioen Divisie eerst inzette op vijf miljoen euro, is VVV al gezakt naar 3,5 miljoen.

Volgens Schotse bronnen wil Celtic drie miljoen euro betalen voor Giakoumakis. Werder Bremen hoopt dat de wens van de Griekse aanvaller een doorslaggevende rol kan spelen. De Duitse interesse is serieus, zo bevestigde algemeen directeur Marco Bogers eerder deze week al aan de Limburger. Er werd zondagavond door verschillende Duitse media al melding gemaakt van de belangstelling van Werder Bremen voor Giakoumakis.

TAG24 sprak van een mogelijke monstertransfer voor Werder Bremen, terwijl Sky Deutschland meldde dat er reeds met VVV gesproken werd over een vergoeding voor het nog tot medio 2022 lopende contract van Giakoumakis. “Werder Bremen is serieus geïnteresseerd in Giakoumakis. We verwachten dat Werder Bremen snel met een bod komt. Dan moeten we kijken of we eruit kunnen komen”, zo gaf Bogers te kennen.

Eerder werden Venezia, Boavista en PFK Sotsji genoemd als gegadigden, terwijl ook FC Basel geïnteresseerd zou zijn geweest. De Zwitserse topclub heeft vooralsnog echter niet doorgepakt. Voor Giakoumakis lijkt een langer verblijf in Venlo haast uitgesloten. De aanvaller hoopt zijn spectaculaire seizoen, waarin hij 26 keer scoorde, te verzilveren met een transfer. Begin vorige maand zei technisch manager Stan Valckx tegen ESPN dat hij geen prijskaartje aan de Griek wilde hangen. "Nee, daar doe ik niet aan mee. Boven de twee miljoen? Ja, dat zeker." Verder wilde hij niet gaan. "Het is geen koehandel."

Giakoumakis - die een jaar geleden voor 200.000 euro werd overgenomen van AEK Athene en eerder voor onder meer OFI Kreta en het Poolse Górnik Zabrze speelde - verscheen maandag wel weer op het trainingsveld bij VVV. “Hij zal een gedeelte van de groepstraining hervatten”, stelde Bogers. Giakoumakis ontbrak in de wedstrijdselectie voor de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen tegen NAC Breda (2-2) en TOP Oss (2-1 nederlaag). Werder Bremen is met vier punten uit drie wedstrijden teleurstellend aan het seizoen in de 2.Bundesliga begonnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na de 1-4 nederlaag tegen Paderborn ligt manager Frank Baumann onder vuur. Hij moet nu gaan handelen, anders gaat Werder Bremen nog verder wegzakken.
Giakomakis is een prima keus, maar gaat Baumann niet redden.

16 augustus 2021 om 13:26

Ik denk dat Giakomakis niks veranderd. Het is echt geen geweldige spits en de 2de Bundesliga is erg taai. Bij Bremen gaat hij er hooguit 8 maken denk ik.

16 augustus 2021 om 13:33

Als je 26 goals maakt bij een laagvlieger, ben je geen slechte spits.

16 augustus 2021 om 14:18

Ik heb bij hem echt het maximale gevoel voor een “one season wonder”. Heeft het nergens goed gedaan en vorig seizoen super wisselvallig. Scoorde soms 4 goals per wedstrijd en soms 6 wedstrijden niet. We zullen zien.

16 augustus 2021 om 14:26

Werder Bremen is een mooie club, een Traditionsverein met hondstrouwe supporters. Dat kan of gaat een speler een boost geven.

16 augustus 2021 om 14:29

Klopt. Mooie club, maar die gaan het dit jaar niet redden om te promoveren verwacht ik. Ben benieuwd wie wel. De 4 kandidaten (Werder, HSV, S04 en Kiel) doen het voorlopig dramatisch.

16 augustus 2021 om 14:37

Ik denk dat het sterke KSC gaat meespelen om de prijzen. Ook St. Pauli is sterk begonnen. Ik zie HSV, S04, Düsseldorf en mss FCN wel een rol gaan spelen Bij Kiel gaat de eerste trainer (Ole Werner) er dit seizoen af.

16 augustus 2021 om 22:41

Of gaat Werder Bremen toch voor Philipp Hoffmann van Karlsruher SC?

Vijf miljoen is voor VVV natuurlijk wel een prachtig bedrag. Ik begrijp alleen nog steeds niet dat een Nederlandse subtopper dit niet aandurft?

16 augustus 2021 om 12:23

Vijf miljoen is voor een Vitesse of Twente of weetikveelwat nog best een gokje. Vijf miljoen is meer een bedrag voor PSV of Ajax, maar dat niveau kan hij niet aan lijkt mij. Dus ik snap wel dat er in Nederland dit niet is uitgegeven voor hem. Voor de helft zou ik hem graag in Heerenveen zien bijvoorbeeld. Hij is vele malen beter dan Henkie Veerman

16 augustus 2021 om 13:13

Ik zou hem voor 1 miljoen wel bij Heerenveen willen zien. 2,5 is al verschrikkelijk hoog en de kans op een one season wonder is ook groot. Voor 2,5 miljoen zijn elders wel betere pareltjes te vinden. Verder zou 4 a 5 miljoen voor VVV natuurlijk gigantisch zijn.

16 augustus 2021 om 13:19

Ja, ik vond'm inderdaad uiterst geschikt voor een Heerenveen. Je hebt gelijk dat 5 miljoen voor zulke clubs veel geld is, maar Heerenveen heeft het wel gekund in het verleden. Al voor de op hol geslagen markt kon Heerenveen Alves voor 4,5 miljoen kopen. 15 jaar geleden. Het is wel verdrietig om te constateren dat Heerenveen in dat opzicht meer dan 10 jaar lang stilstaat. Dit is trouwens niet provocerend bedoeld, Heerenveen zit me dicht bij het hart gezien ik niet al te ver daar vandaan ben opgegroeid.

16 augustus 2021 om 13:35

Zo kwam het ook niet over. En eens. Bestuurlijke bende heeft mijn cluppie geen goed gedaan. Er is nu sinds een jaar weer rust, maar uit dit diepe dal klim je niet meer zomaar. Op Veerman en Halilovic ook niet echt kapitaal meer op het veld (tenzij Hajal en vd Heide zich mooi ontwikkelen), dus ook dat ziet er niet al te rooskleurig uit. Dus spelers als Giakomakis, die we eerder wel konden halen, kunnen wij nu gewoonweg niet meer halen. Ik hoop van harte dat deze tijden ooit terug gaan komen en ik Heerenveen ooit eens in een Europees potje mag aanmoedigen

16 augustus 2021 om 14:07

Nee zonde inderdaad! Heerenveen heeft prachtige tijden gekend met kopstukken Foppe de Haan en Riemer van der Velde. Die club hoort in de subtop thuis. Gelukkig is voetbal vrij veranderlijk, het kan zo weer eens omslaan bij een goede lichting of enkele gouden aankopen.

16 augustus 2021 om 14:56

Halilovic gaat je ook niet het kapitaal meer opleveren die is ook al 26 en gezien de waarde die hij nu vertegenwoordigd zal je daar ook niet de polonaise van gaan lopen als die verkocht gaat worden. Een van Ewijk, van Bergen, Dresevic en Hajal zullen je kapitaal moeten gaan vormen buiten Veerman maar het is wel inderdaad mager.

Je zou als Heerenveen zeker met een lege portemonnee is moeten gaan kijken in de KKD want daar lopen toch ook ieder seizoen wel leuke spelers rond en het is een mooie stap waar je je rust kan ontwikkelen.

16 augustus 2021 om 12:23

Omdat 5 miljoen veel geld is voor de Nederlandse subtoppers, al helemaal voor spelers waarbij de kans groot is dat het een one season wonder is. Dat is ook een groot probleem in de Eredivisie, voor spelers die een seizoen goed spelen bij een laagvlieger of middenmoter wordt een achterlijk hoog bedrag gevraagd, waardoor de Eredivisie subtop de speler niet kan betalen terwijl het eigenlijk de perfecte stap is.

16 augustus 2021 om 13:23

Maar wat nu als Ajax hem zou kopen - voor, laten we zeggen, zo'n 4 miljoen - en hem vervolgens verhuurt aan een subtopper als Utrecht of Vitesse. Presteert hij goed dan kun je hem na 1 seizoen voor het dubbele verkopen, terwijl je ook huurinkomsten hebt gehad. Ik denk overigens dat de degradatie van VVV er wel voor zorgt dat zijn marktwaarde lager ligt dan wanneer ze in de Eredivisie waren gebleven. In die zin leidt (goed) spelen voor een Eredivisieclub sowieso tot waardestijging.

16 augustus 2021 om 14:05

Moeten die clubs het ook willen. Heerenveen moet bijvoorbeeld nog een spits hebben, maar hiermee zouden de meeste supporters (waaronder ik) niet akkoord gaan lijkt mij. Kapitaalvernietiging. Ik heb weinig trek in een verhuurdeal met een Ajax of PSV of wiedanook eigenlijk. Tenzij wij weer een Botman-regeling treffen en wij 15% van de winst mogen opstrijden, dan kan het een win-win voor veel partijen zijn

16 augustus 2021 om 15:07

Maar als Heerenveen nog een spits nodig heeft, geen 4 of 5 miljoen kan/wil aftikken en ook geen verhuurdeal wil, dan blijft er weinig over toch? Vind je het betalen van huur kapitaalvernietiging? Ik weet niet welke huurprijs je in gedachten hebt, maar als hij goed presteert verdient hij zichzelf voor Heerenveen terug toch. Ik vind Botman geen vergelijking, die kwam uit de eigen jeugd en had dus geen miljoenen aan transfersom gekost, dus dan kun je zo'n riante regeling wel afspreken.

16 augustus 2021 om 12:24

5 miljoen vind ik wel vrij veel geld voor een subtopper om even neer te leggen voor een spits.

16 augustus 2021 om 12:25

Want een Nederlandse subtopper gaat 5 miljoen betalen? AZ zou het eventueel kunnen, maar die hebben al een spits gekocht. En de situatie bij Feyenoord moge duidelijk zijn.

16 augustus 2021 om 13:53

Laat maar zitten, Björn Johnsen zit nog gevers in het geheugen.
Trapte er bij ADO alles in, maar eenmaal in ons mooie shirt bleek hij een houten trekpop te zijn die niet meer wist wat scoren inhield.

16 augustus 2021 om 14:05

Giakoumakis maakte er volgens mij wel een stukje meer dan Johnsen!?

Misschien moet je het doen met een 2,5M en een flink doorverkooppercentage (Zeg 25%)

16 augustus 2021 om 12:41

5 miljoen is gewoon heel veel geld, dat betalen alleen de 4 top teams, helemaal nu met corona. Nou voor ajax en psv is hij niet goed genoeg. Az heeft het een spits gehaald voor minder en feyenoord heeft het geld niet en ze hebben net 3 basisspeler gekocht voor de helft dus dan is dit wel heel geld.

16 augustus 2021 om 12:50

Ik denk dat hij uitstekend tot zijn recht zou komen bij AZ, Feyenoord of Utrecht. Misschien is 5 miljoen net teveel voor die clubs, maar 3,5 miljoen + 20% van een volgende transfer moet wel kunnen. Het was niet dat hij een speler is die niet kan voetballen en alleen één seizoen per ongeluk steeds op de goede plek stond. Was een hele goede opvolger van Boadu geweest en zou voor Feyenoord een absolute upgrade zijn tov de huidige spitsen.

16 augustus 2021 om 12:45

Veelsteveel voor een one season wonder die nu KKD speelt met een contract voor nog maar 1 seizoen.

16 augustus 2021 om 13:11

5 miljoen voor een mogelijke one season fly vind ik nog best wel wat geld. NEC is nu nog blij dat Björn Vleminckx na 1 seizoen voor 3,3 miljoen hebben verkocht aan Club Brugge, terwijl hij daar de historie is gegaan als een van de grootste miskopen uit de clubgeschiedenis.

16 augustus 2021 om 13:30

Nederland heeft financieel gezien geen ‘subtop’ meer. Echt een dramatisch beleid de laatste jaren bij clubs als Heerenveen, Vitesse, Twente, etc. Daar is iets compleet fout gegaan dat dit soort clubs geen mooie uitgaande transfers meer hebben en financieel sterk en gezond zijn en zich kunnen roeren op de transfermarkt.Er is geen beleid bij deze clubs, slechts altijd 1 sterke man aan het roer, zelfde als bij FC Utrecht, als van Seumeren vertrekt stort het als een kaartenhuis in elkaar.

16 augustus 2021 om 13:38

Het is inderdaad tekenend dat de ED subtop deze Giakomakis niet kan betalen.

16 augustus 2021 om 14:06

Werder Bremen is echter nagenoeg ook "pleite". Nadat een kredietlimit bij de Bremer Landesbank is bereikt, ging Werder nu de beurs op omkapitaal te genereren (doel €30 mln ophalen). Ook zullen er nog een paar spelers moeten vertrekken (Bittencourt,Maxi Eggestein?). De verkopen van Augustinssonn, Rashica enz. waren nodig om het tekort te dekken. Het ziet er niet zo gezond uit aan de Weser, ben benieuwd of deze transfer tot stand komt.

16 augustus 2021 om 14:42

Ik denk dat veel clubs ook bang zijn dat hij een eenmalige bevlieging heeft gehad. Vorig seizoen scoorde hij er van september tot februari op los, maar afgezien daarvan is hij in zijn tien jaar als profvoetballer nooit een goalgetter geweest.

En hij zou ook niet de eerste zijn die verrassend topscorer van de eredivisie wordt, om daarna nooit veel meer te presteren. Denk o.a. maar aan Bjorn Vleminckx en Afonso Alves.

16 augustus 2021 om 15:39

Vijf miljoen kan een club als Groningen nooit betalen.

16 augustus 2021 om 15:41

Die hebben er simpelweg het geld niet voor. En zelfs dan hebben ze er geen zekerheidje mee te pakken

Heeft nu al 2 duels op rij niet gescoord in de KKD, dus met een goed bod verkopen..😉

16 augustus 2021 om 12:31

Scoren gaat vrij lastig als je niet bij de selectie zit

16 augustus 2021 om 12:44

Haha, als ik nu zeg dat jij hapt, hap ik dan terug?😳

Tja op zich is Werder een mooie club, maar wel tweede bundeslig, maar bij goed presteren kan die zich dan wel weer in de kijker spelen, en de tweede bundesliga is dit jaar echt een hele mooie competitie.

16 augustus 2021 om 12:30

De tweede bundesliga is al jaren een mooie competitie met dit jaar wel mss de mooiste en zwaarste ooit met clubs als HSV, Schalke, Werder Bremen en die het nog niet goed doen.

16 augustus 2021 om 12:40

2e Bundesliga is inderdaad niks mis mee, veel grote clubs en een club die een behoorlijke stap hoger op is.

5 miljoen zou wel echt een monsterbedrag zijn voor VVV, hij is toch wel echt een schot in de roos gebleken voor de club.

16 augustus 2021 om 13:34

Nou ja door de komst van Schalke en Werder, en eerder HSV heeft de 2e bundesliga toch wel veel extra exposure denk ik. Natuurlijk was het daarvoor ook gewoon een mooie competitie, maar vooral voor de kenners/liefhebbers van het Duitse voetbal.

16 augustus 2021 om 12:49

Hij gaat toch veel meer verdienen, boeiend dat hij dan in de tweede bundesliga speelt.

Als je de titel leest monstertransfer dan zou je denken die gaat naar Dortmund of Leverkussen lees ik dat hij naar Werder Bremen in de 2.Bundesliga..

16 augustus 2021 om 12:40

Monstertransfer lijkt mij in deze meer in het bedrag te zitten dan de club.

16 augustus 2021 om 14:07

Werder Bremen is echter wel echt een heel grote club. Een beetje vergane glorie, maar toch.

16 augustus 2021 om 14:43

Werder Bremen is sinds de invoering van De Bundesliga in 1963 , Werder is "Gründungsmitglied", nog steeds de club met de meeste wedstrijden in de 1e BL (1900). Op plek 2 en 3, Bayern en HSV.

Gelijk verkopen. De kans dat hij nog zo'n seizoen draait is nagenoeg uitgesloten, plus 5 miljoen is voor VVV een heerlijk bedrag op een begroting van onder de 10 miljoen euro.

16 augustus 2021 om 14:24

Volgens mij zelfs begroting onder de 2 miljoen

Monstertransfer zou zijn als Werder Bremen bovenin de Bundesliga speelde.
Nu moeten we beseffen dat Bremen, Schalke, HSV gewoon 2e bundesliga clubs zijn.

Als VVV meer dan 3 mil kan krijgen, direct verkopen.

Welke subtopper heeft wel is 5 miljoen uitgegeven voor 1 speler alleen az volgens mij met 7 miljoen en dat was in de tijd met dsb we weten allemaal hoe dat afgelopen is na 1,5 jaar corona jaar gaat dit niemand doen natuurlijk uit de subtop

16 augustus 2021 om 16:15

Feyenoord betaald best wel hoge transfersommen

Vijf miljoen zou voor VVV natuurlijk geweldig zijn. Ik zou maar snel verkopen, want deze jongen heeft gewoon een keer een goed seizoen gehad en dat gaat hij niet nog eens doen.

Ik denk dat hij bij een Feyenoord niet zou misstaan,met een Jahanbaksh naast hem op de flank.

3.5 miljoen en wat bonussen. zie celtic dan ook wel toehappen nu die met 1 been in de EL staan en wie weet komt Basel er ook nog bij.

Voor 3.5 miljoen zou Feyenoord het zelfs wel mogen proberen denk ik zo?

En waarom koopt Ajax hem niet voor 3 a 3,5miljoen?
Of zeg ik nu iets heel raars?
Giakomakis is nog jong en kan zich nog prima verder ontwikkelen en heeft laten zien dat hij overal kan scoren afgelopen seizoen.
Dat afgelopen seizoen misschien een uitschieter was voor hem daar gelaten natuurlijk.

Alles boven de 3 miljoen is al geweldig voor VVV.
Dat kan de club een enorme booste geven.
Zou leuk zijn als ze van die centen weer een verassing weten te strikken.

Voor 3 miljoen zou ik als Club in Nederland ook wel een gokje wagen.

Waarom wil die jongen zo graag naar Werder Bremen in de 2. Bundesliga met een hoop gedoe rondom de club? Geef mij maar Celtic, prachtig toch. En ik denk dat hij ook een grotere kans maakt om daar lekker door te gaan met scoren.

3,5 miljoen is best een aardig bedrag. Uitstekend seizoen gehad natuurlijk, maar het hoeft maar een Vleminckxje te zijn. Dan heb je wel mooi dei 3,5 binnen.

Verder: Werder Bremen is een schitterende club. Jammer dat ze zijn gedegradeerd, maar ik hoop dat zij met Schalke toch wel snel terug zullen zijn in de Buli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren