Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Giakoumakis kopt Griekenland op voorsprong en Oranje naar plek drie

Laatste update:

Griekenland is vrijdagavond op voorsprong gekomen in Ierland dankzij een doelpunt van Giorgos Giakoumakis. De voormalig spits van VVV-Venlo knikte een voorzet van Liverpool-verdediger Konstantinos Tsimikas op fraaie wijze achter doelman Gavin Bazunu: 0-1. Daardoor staat Nederland virtueel op de derde plek in Groep B van de EK-kwalificatiepoule.

Na een perfect aangemeten voorzet van Tsimikas, die in het seizoen 2017/18 op huurbasis voor Willem II speelde, was het uitgerekend Giakoumakis die prachtig kon binnen knikken. De topscorer van de Eredivisie, die in het seizoen 2020/21 goed was voor 26 doelpunten, kopt Oranje virtueel naar plek 3. Het elftal van bondscoach Ronald Koeman staat momenteel met 0-1 achter tegen Frankrijk.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Griekenland scoort altijd met de kop.
Zullen ze ons toch naar huis sturen pff

Nederland heeft dan 2x Frankrijk gehad en dat zijn alleen maar bonuspunten
Maandag tegen Griekenland is belangrijker en thuis tegen Ierland

13 oktober 2023 om 22:41

Zo goed is Frankrijk niet dus er is best wat mogelijk voor Griekenland. Ze hebben thuis maar 1-0 gewonnen van Griekenland met een rode kaart.

Wat een stemming makerij we spelen zelf nog tegen de Grieken die we eerder met 3-0 versloegen en hebben nog een wedstrijd tegoed tegen Gibraltar!

13 oktober 2023 om 22:10

Zie maar is in Griekenland te winnen in die heksenketel. Griekenland hoeft niet, Die kunnen de pot dicht gooien

13 oktober 2023 om 22:16

Kijkend naar die eerste wedstrijd ga je sowieso een aantal kansen krijgen. Als je Griekenland niet eens onder je kunt houden, heb je sowieso niets op een eindronde te zoeken. Dan moet je de boel gewoon volledig doorselecteren.

13 oktober 2023 om 22:19

Griekenland hoeft wel, gelijkspel is gunstig voor nl

Zolang Nederland maandag niet flink verliest in Athene is er helemaal niets aan de hand. Het resterende programma spreekt namelijk flink in het nadeel van de Grieken. Nederland heeft een wedstrijd minder gespeeld en mag nog tegen Ierland en Gibraltar terwijl Griekenland nog tegen Frankrijk moet. Dit kan Nederland bijna niet meer weggeven

13 oktober 2023 om 21:43

Jij beseft wel dat de fransen nog apathischer in Griekenland zullen spelen dan nu in Amsterdam. Zijn dan al op vakantie en de grieken tot op bot gemotiveerd.

Zal ons nou niet echt rijk rekenen.

13 oktober 2023 om 21:53

Als Nederland niet verliest tegen Griekenland zijn we al bijna met het betere onderling resultaat. Er even vanuit gaande dat Ierland en Gibraltar worden verslagen

13 oktober 2023 om 22:00

Dacht dat het op doelsaldo ging. Idd niet verliezen en dan moet het wel lukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren