Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerrard schrijft Balotelli af: 'Er moet een topspits gehaald worden'

Laatste update:

Liverpool moet het ook komend seizoen doen zonder Champions League-voetbal. The Reds, die dit seizoen sinds lange tijd weer eens hun opwachting mochten maken in Europa's meest prestigieuze competitie, staan met nog twee duels te gaan zes punten achter op Manchester United, dat de vierde plek bezet. Afzwaaiend clubicoon Steven Gerrard legt de vinger op de zere plek.

/

Het probleem ligt volgens hem met name voorin. Mario Balotelli en Rickie Lambert bleken niet te voldoen en scoorden gezamenlijk slechts drie competitiegoals. "Om in de top 4 te komen, heb je een spits nodig die er 25 à 30 per seizoen maakt", zegt Gerrard in de Daily Mirror. "Zo werkt het nu eenmaal. Op dat gebied kwamen we dit seizoen tekort."

Liverpool slaagde er dus niet in om het vertrek van Luis Suárez op te vangen, mede doordat Daniel Sturridge lange tijd langs de kant stond vanwege blessureleed. "Ik wil niet op tenen gaan staan van Brendan Rodgers of de eigenaren; ik spreek als fan. Ik zou topspelers halen die er meteen staan en succesvol kunnen zijn."

Met een goede spits had Liverpool nu hoger gestaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk zijn de huidige spitsen niet goed genoeg voor Liverpool. Het probleem ligt niet alleen voor in. Op alle linies moet een top speler komen wil je echt een keer voor een titel gaan. Vorig jaar waren ze dichtbij echter bleek de defensie niet altijd waterdicht te zijn. Het budget dat ze te besteden hebben moeten ze echt beter gebruiken. Zelfs mijn oma kan beter scouten.

15 mei 2015 om 13:15

Ja want elke speler die Liverpool koopt is drama. Alles over 1 kam scheren en lekker kortzichtige reactie zo.

Je oma mag bij Liverpool komen scouten als ze beter is dan de huidige, want dat is gewoon een logische redenatie

15 mei 2015 om 14:42

Ze hebben wel heel veel miskopen gedaan de laatste 10 jaar. Zeer weinig spelers bleken echt een voltreffer te zijn en het ook daarna heel goed gedaan hebben.

15 mei 2015 om 15:02

Suarez, Sturridge,henderson, Skirtl, Lucas

Ze hadden misschien Bony moeten kopen in plaats van Ballotelli en Lambert. Dan had je er wel een topspits bij.

15 mei 2015 om 08:58

Inderdaad, Bony had bij L'pool veel meer minuten gemaakt dan nu bij City denk ik. Maar Lacazette bv. zou ook een prima optie voor volgend seizoen zijn, denk dat hij een geweldig tandem kan vormen met Sturridge wanneer die weer blessurevrij is.

15 mei 2015 om 09:51

Ik zou Lacazette ook graag zien bij Liverpool, maar met hem heb je ook (nog) niet de zekerheid op die 25/30 goals. Alhoewel ik er vanuit ga dat hij dat wel gaat halen, hij is nog steeds jong.
Of anders Dybala (als ik dat goed schrijf). Idem. Ook jong, ook een spits die er op zeker komen gaat. Ik vermoed dat Liverpool het in zulke spitsen zoeken moet.

15 mei 2015 om 10:12

Dybala is ook een goeie maar die schijnt al rond te zijn met Juventus. Denk wel dat Lacazette 25-30 goals kan maken als hij zijn vorm van nu bij Lyon vasthoud. Maar wat ik in mijn eerdere post was vergeten te zeggen is dat Lyon CL gaat spelen en Liverpool niet (ga ik van uit), dus dat zou een transfer nog kunnen verhinderen mocht dat een probleem zijn voor Lacazette.

15 mei 2015 om 10:44

Jovetic en Dzeko zouden ook nog kunnen. Of zijn die al rond met andere clubs?

15 mei 2015 om 11:51

@xvbarbar:
Ik ging net even opzoeken nadat ik berichtje had getypt en las inderdaad dat hij naar alle waarschijnlijkheid al rond is met Juventus. Jammer, dan is Lacazette inderdaad een mooie optie.

15 mei 2015 om 12:51

Waarom niet Jackson Martinez van Porto. Dat vind ik echt een topspits. Lacazette ken ik zelf eigenlijk vooral qua naam en van fifa, dus daar kan ik weinig over zeggen.

15 mei 2015 om 10:10

Helemaal gelijk. Riep ik ook al jaren. Bony is een doelpuntenmachine en had er bij Liverpool zeker 20 gemaakt.

Een topspits halen en dan op de bank zetten als Sturridge weer fit is. Natuurlijk kan het geen kwaad om een topspits te halen, maar er is meer nodig.. En ik denk, dat Gerrard een jaar te lang is gebleven. Ja een icoon en die mag je niet zomaar afschrijven, maar denk dat het verstandiger was geweest om alvast een vervanger de afgelopen drie jaren te hebben gehad, dan hoefden ze niet te bouwen.

Maar wie weet, misschien valt het volgende seizoen alles op zijn plaats en gaan ze meedoen om het kampioenschap...

Je zult maar van je aanvoerder moeten horen dat je geen topspits bent. En gelijk heeft hij. Balotelli kan maar beter gewoon een stap terug doen. Niveau Newcastle of Aston Villa is op het moment meer zijn niveau. Maar met hem in de spits zouden ze juist degraderen want daar lopen al betere spitsen rond. Misschien is QPR wel iets voor hem

15 mei 2015 om 10:23

Laat Balotelli eerst maar eens 20 doelpunten maken in de Championship. Ik zie in hem geen PL voetballer, puur vanwege zijn inconsistentie.

15 mei 2015 om 10:28

Niemand weet wat Balotelli's niveau is, behalve dat het absoluut verder onder de top ligt. Hij heeft alleen nog maar bij grote clubs gespeeld en bij ieder van die clubs matig tot slecht gepresteerd (kom niet aan met AC Milan, de helft van zijn goals waren penalties en ze hebben hem niet voor niets verkocht). Dit is echt het meest overschatte talent ooit. Heeft nooit ook maar 10% van zijn belofte waar kunnen maken.

15 mei 2015 om 10:45

Bij AC was hij redelijk, verder inderdaad overal matig of slecht.

15 mei 2015 om 11:03

Schoot Italie met 2 wereld goals naar de EK finale 2012......

15 mei 2015 om 11:33

@albertino

Ja en Drenthe heeft ook een wereldgoal gemaakt voor Real Madrid, net als dat Elia ooit een geweldig EK speelde, dat Vleminx ooit topscoorder van de Eredivisie werd, dat Afonso Alves eens 7 keer in 1 wedstrijd scoorde en dat Charisteas Griekenland naar de winst op het EK van 2004 kopte.

Heb je nog meer goede argumenten?

15 mei 2015 om 12:49

Haha touche.

Nee Inderdaad. De enigste die Ballotelli een geweldenaar vindt is waarschijnlijk hijzelf. Het verbaast mij nog steeds dat er clubs zijn die z'n handen aan hem willen branden. Kost een fortuin en je haalt er alleen maar onrust en en chaos mee naar club. Ligt vaker in de clinch met eigen supporters en de media dan hij daadwerkelijk goede wedstrijden speelt. Laat staan dat hij nog een handjevol goals maakt want zelfs dat is teveel gevraagd.

Jackson Martinez, Lacazette of Benteke. Echter ik ben bang dat het Ings word met Origi als het aan die fantastische Ayre ligt.

Ik was vergeten dat ze Origi gekocht hadden. Met Origi ga je zeker niet voor cl strijden.

Balotelli is een lachertje die man kan er werkelijk niks van ! Meest overschatte speler ooit naar mijn mening . Ik snap werkelijk niet wat men in die gozer ooit gezien heeft ? Wie scout zo: n gozer eigenlijk ? dat Gerrard hem afschrijft is niet gek , volgens mij heeft de hele voetbalwereld die gast al afgeschreven ?

Ik denk dat iedereen het ermee eens is dat wanneer Sturridge het hele seizoen fit was we United uit de top-4 hadden gekegeld, het mocht niet zo zijn helaas.

Ik zou het hele zomer budget richting Lyon sturen, misschien kijken voor een rechtsback/cm.

15 mei 2015 om 10:58

Gelukkig hebben ze bij United geen last van blessures gehad Onzin om te beweren dat iedereen het daar wel mee eens zou zijn, want je weet nooit hoe een seizoen verloopt als bij elke club iedereen fit zou blijven.

15 mei 2015 om 11:27

Alleen had United van die blessures die je wel mist, maar eigenlijk niet mist. Sturridge bepaalt Liverpool's hele systeem.

15 mei 2015 om 12:40

united had veel blessures tegelijkertijd. als je carrick als cv moet opstellen en young en valencia als backs. dan mis je de geblesserde verdedigers net zo hard als liverpool sturridge mist

15 mei 2015 om 19:41

Constant een andere achterhoede, Carrick aldoor geblesseerd, van Persie geblesseerd en niet fit. Di Maria om de zoveel tijd geblesseerd en raakt maar niet in vorm....

Liverpool heeft pech met Sturridge maar Manchester United heeft minstens evenveel pech.

15 mei 2015 om 11:34

Lol, ik denk dat heel weinig mensen het daarmee eens zijn. Sturridge is goed maar echt niet fenomenaal. Suarez was een speler die echt het verschil maakte. Die tilde Liverpool naar een hoger niveau, Sturridge is daar niet goed genoeg voor.

15 mei 2015 om 14:53

Dan adviseer ik je om vaker voetbal te kijken.

Liverpool heeft zeker een topspits nodig en ook een nieuwe Gerard. Ze moeten gaan voor Huntelaar en Debruyne. Als ze Huntelaar te oud vinden, dan heb je nog Bony, Benteke, Burak Yilmaz, Lacazette en Jackson Martinez.

Liverpool zijnde, zou ik proberen Lacazette of Jackson Martinez binnen te halen. Beide uitstekende spitsen die makkelijk scoren.

15 mei 2015 om 11:52

Plus James Milner, Javier Pastore, Andre Ayew en Kasper Schmeichel. Maar aangezien de FSG alleen geld wil spenderen aan jonge spelers die ze later dan weer kunnen doorverkopen zal dit wel niet gaan gebeuren.

15 mei 2015 om 13:18

Dat laatste is onzin (kunnen doorverkopen). Fenway zoekt het gewoon in jong materiaal, want 25 miljoen betalen voor een oude speler vinden ze zonde van het geld en lijkt me niet gek ook.

Het feit dat er na Liverpool een stapje hogerop is kun je alleen maar doorbreken wanneer je weer elk jaar CL speelt en kans op prijzen maakt en tot die tijd zullen sterspeler toch wel blijven vertrekken in slechtere tijden. Wel voor veel geld tenminste.

Fenway vangt dus veel voor spelers die hoe dan ook willen vertrekken en ze geven een trainer een langdurige kans.

Niet zo slecht lijkt mij.

15 mei 2015 om 15:12

Jazeker wel slecht, of denken ze met Aspas Lloris, Manquillo de inhaal slag te kunnen maken, of met waterdragers als Carrol, Lovren, Downing, Lambert, Lallana? En dan die blindganger van een Henderson die de nieuwe captain moet worden. Nee als je zo weinig ambitie toont wordt je dus vijfde in de PL en wanneer je dan eens in de vier vijf jaar een keer CL mag spelen dan speel je een kleurloze poulefase en lig je er in de EL uit tegen Turkse middenmoters. Je zal de betere spelers kwijtraken en geen 1 topspeler ziet het meer zitten om te komen naar Anfield.
Als jij dit goed beleid vindt prima maar mij doet het pijn.

15 mei 2015 om 17:43

De eerste namen heb je wat overdreven gelijk in, maar Henderson blindganger noemen? Hoe kom je daar bij? Werd dit seizoen nog geloofd om zijn enorme vooruitgang "elke trainers droom" genoemd door meerdere critici.

Trainer heeft een grote vinger in de pap als het gaat om transfers, wat zo hoort in een goed beleid. Dat de trainer niet heel veel succes daarmee heeft behaald is punt 2. Jij praat maar wat over miskopen ik heb het over beleid.

- Jong kopen en er geld voor willen geven
- Trainer beslist grotendeels over transfers
- Trainer krijgt een echte kans

Ik reageer wel op je onsamenhangende statements, maar jij vliegt van een statement "doorverkopen", wat onjuist was, naar "slecht inkopen". Waar is de logica in dat vraag ik me af?

Met een hele grote zak geld en heel snel naar Olympique Lyon voor dat het te laat is. Alleen met snel handelen schat ik de komst van Lacazette mogelijk. De interesse begint als maar erger te worden.

We kunnen wel wat geld verdienen denk ik aan het verkopen van spelers:
- 15 mil Borini
- 15 mil Balotelli
- 8 mil Lambert

Austin of een andere goedkope spits en je hebt Sturridge, Lacazette en een backup. Lijkt me niet verkeerd.

15 mei 2015 om 11:54

Origi is backup.

15 mei 2015 om 12:36

Shit, helemaal vergeten inderdaad. Origi, Sturridge, Lacazette ....de snelheid alleen al is om bang van te worden

15 mei 2015 om 13:17

geen club wil balotelli voor 15 miljoen kopen hij brengt max 5 miljoen

15 mei 2015 om 13:25

Waarop baseer je dat dan? Ik baseer het op zijn contract, geruchten en het feit dat hij Raiola als zakenwaarnemer heeft.

15 mei 2015 om 17:11

ik baseer het op dat niemand hem wil kopen hij heeft niks goed laten zien

15 mei 2015 om 17:46

Jij zou er dus geen 15 mil voor willen geven, maar een Raiola kan hem daar echt wel voor slijten bij een club die een marketing stunt wil maken.

Daar denk je dan niet aan zeker? Je wil niet weten hoeveel jerseys alleen al over de toonbank vliegen bij zo'n aankoop.

Immobile van Dortmund misschien. Topspits die nu niet speelt bij Borussia Dortmund en kan wel goed mee met de BPL denk ik. De Serie A is een harde competitie dus ik denk dat hij ook zich in de BPL kan bewijzen.

Ik vind ballotelli een geweldige spits in FIFA. Sterk aan de bal, 4 skillsz, sterke kopbal, hard schot, redelijke vrije trap rond 75. Geen idee waarom iedereen hem afkraakt. Ballotelli is geweldig !

15 mei 2015 om 13:28

Dat is er dus mis met de gemiddelde reageerder

Spelers hebben skills van bijv 88, geen persoonlijkheid, geen wensen, allemaal dezelfde mentaliteit en clubs verkopen ook elke speler voor genoeg geld.

Hierdoor krijg je reacties dat Liverpool Messi moet kopen

Jovetic/benzema nieuwe aanvalsduo van Liverpool is dat haalbaar?

15 mei 2015 om 15:44

Ik verwacht niet dat als Benzema bij Real vertrekt hij naar Liverpool zal gaan. Denk dat een PSG (bij vertrek Cavani of Ibra) meer een optie voor hem is. Weer terug in Frankrijk. Of een City dat met geld zal smijten.

Hij heeft gelijk maar dat heeft iedereen wel gezien denk ik.
Ik denk dat een topspits niet het enige is wat nodig is. In de breedte zit het nu wel goed, dus nu moet de focus op kwaliteit liggen en niet op kwantiteit.
Topspits, topmiddenvelder (meer een type Gerrard dan Coutinho) zou Pastore daar niet zien, topverdediger en een goede goalie of in ieder geval iemand die de concurrentie met Mignolet aan kan gaan.
Jackson Martinez/ Lacazette
Afhankelijk van haalbaarheid: Gundogan, Khedira, Bender
Verdediger vind ik lastig omdat er weinig topverdedigers zijn naar mijn mening. De beste spelen allemaal bij grotere clubs buiten Engeland.
Keeper blijf ik ook lastig vinden. Snap nog steeds niet dat Valdes toen niet is gehaald.

Maar goed geld moet juist worden geinvesteerd op een aantal grote spelers die er meteen staan. Dan maak je een kans op de top 4. Kampioenschap moet aan de instelling liggen.
Er zijn genoeg wedstrijden geweest dat ik LFC heb zien spelen als een zak aardappelen, zonder strijd en beleving. Dat is waar LFC voor moet staan, daar hebben ze vorig seizoen (mede door Suarez) succes mee geboekt en dat is wat de fans willen zien. Mooi voetbal maar vooral de wil om te winnen en daar voor te vechten.

15 mei 2015 om 17:52

Als ik zou moeten kiezen in jou verhaal dan word het Lacazette, Bender (duitse mentaliteit samen met Can) en dan om antwoord te geven op je verdedigers. Flanagan zo snel mogelijk terug zien te krijgen en Papoudopoulos aantrekken. Die laatste is naar mijn mening qua mentaliteit en kwaliteit rijp voor een stap naar Liverpool.

Keeper zou ik dus Mathew Ryan aankopen van Club brugge en hem verhuren aan dezelfde club om nog een jaartje te rijpen en in nood terug te halen, wanneer Mignolet, die nu in een stijgende lijn bezig is, een dip zou krijgen. Niet te duur en een enorm talent, die nog niet op de radar zit bij de meeste clubs volgens mij. Dit scheelt ook weer een nieuw gezicht bij de club, want teveel aankopen en je gaat alleen maar moeilijker voetballen en passen de aankopen zich langzamer aan. Zie tottenham en Liverpool

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren