Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gemengd gevoel bij Cocu: ‘Spelers tonen aan dit niveau aan te kunnen’

Laatste update:

PSV verloor donderdagavond met 0-1 van Zenit Sint-Petersburg, maar er had volgens Phillip Cocu absoluut meer in gezeten. “Het verzilveren van de kansen is het enige verwijt dat ik de ploeg kan maken”, zei de trainer na afloop in gesprek met FOX Sports.

/

PSV kreeg in de eerste helft via Nicolas Isimat-Mirin, Jetro Willems en Memphis Depay goede mogelijkheden en had de wedstrijd grotendeels onder controle. In de tweede helft ging het echter mis. “Zenit straft het ene foutje dat we maken af. Daardoor verlies je uiteindelijk de wedstrijd. Dat is zonde, want ik denk dat we een hele goede wedstrijd spelen tegen deze ploeg.”

“Kijk alleen al naar de duels tussen Willems en Hulk. Dat zijn pittige duels in de kleine ruimte. De spelers hebben aangetoond dat ze dat aankunnen. Bovendien kunnen ze nog groeien”, aldus Cocu, die ondanks de slechte uitgangspositie nog veel vertrouwen heeft in het bereiken van de volgende ronde. “Er verandert niet zo veel, want we moeten sowieso scoren. Alleen mogen zij nu niet meer scoren, anders wordt het wel erg moeilijk.”

André Villas-Boas, de coach van de koploper van Rusland, spreekt op de website van PSV van ‘een goed begin’: “We hebben laten zien dat we ons kunnen meten met een ploeg die al weken aan het spelen is, terwijl dit onze eerste echte wedstrijd is. Ondanks dat hebben we vooral verdedigend uitstekend gespeeld. PSV heeft gevaarlijke spelers voorin, maar die hebben we onschadelijk gemaakt. De overwinning is terecht in mijn ogen.”

Denk jij dat PSV de volgende ronde bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gewoon geluk. ! uit word het 1-2

19 februari 2015 om 22:57

das te makkelijk. Die domme fout van Hiljemark heeft niks met pech te maken maar met domme eigen schuld. Hele voorhoede was dramatisch vandaag. Depay, Narsingh en De Jong hebben vrijwel alles verkeerd gedaan. Hiljemark was matig. Verder speelde het team prima met als uitblinkers Willems, Guardado en Isimat.

Er zijn zeker nog kansen maar zie het toch niet gebeuren. De buitenspelers zijn al maanden totaal uit vorm. Denk dat veel clubs een streep door depay hebben gezet na de winterstop. Zijn goals camoufleren veel, verder is het compleet om te huilen.

19 februari 2015 om 23:51

Tsja een scout weet ook dat spelers van zijn leeftijd ups en downs hebben. Depay is al zo goed dat hij ook in zijn downs nog goals maakt en belangrijk is. Wat wil je nog meer?

Maar hiljemark, narsingh en Brenet zeker niet!

19 februari 2015 om 22:16

Narsingh viel vandaag juist wel mee, ten opzichte van vorige wedstrijden.
Verder vond ik Gini tegenvallen, speelt normaal veel sterker.
Arias en Willems waren in mijn ogen de beste aan PSV-zijde.

19 februari 2015 om 22:45

Mee eens, wat speelden vooral hiljemark en brenet slecht zeg. Als je toch mag invallen zoals brenet tegen zon tegenstander zou je toch denken dat je 200% gecentreerd bent maar volgens mij zijn eerste voorzet belande al in de 2e ring.

19 februari 2015 om 23:03

En Depay? Ik begin steeds meer mij af te vragen of hij wel kan voetballen buiten een goal en heel soms een prima actie. Verder doet hij werkelijk de simpelste dingen verkeerd. Ballen over 5 meter bij de tegenstander in de voeten, acties maken in de totale drukte, je vastlopen tussen 4 man, geforceerd schieten, slechte aannames, vaak man voor je laten komen, slecht uitspelen bij gevaarlijke situaties, verkeerd kaatsen, schieten uit belachelijke posities en laat zijn man vaak lopen. Dit zijn gewoon patronen die je elke x terug ziet komen. Sommigen roepen dat dit af en toe is. Nee, dit is elke x zo.

Ik ben eruit, deze man zal de echte top nooit halen want zit overal na 2 van zulke wedstrijden op de bank

Klinkt gek, maar ik zou hem vandaag nog ruilen voor Mertens, veel slimmere voetballer met veel meer rendement (elk jaar +/- 17 goals en evenveel assists). Depay komt niet eens in de buurt.

20 februari 2015 om 00:46

Goed dat jij eruit bent. Nog beter dat je niks in te brengen hebt in het professionele voetbal.

Depay speelt niet naar zijn kunnen en zit in een vormdip. Maar ook nu is hij nog belangrijk voor Psv.

Zo slecht vond ik het niet vandaag , wat PSV liet zien. Als Zenit niet beter voor de dag komt in de return, dan zie ik PSV gewoon doorgaan.

En het is geen schande dat PSV mogelijk het onderspit delft, tegen Zenit. Maar ik zie wel mogelijkheden.

Wie Depay afschrijft, heeft echt geen verstand van voetbal. Dat is mijn mening en ik geloof , dat heel veel mensen , die behoorlijk wat in te brengen hebben bij de grote clubs, ook deze mening hebben. Mertens is een hele goede voetballer, maar Depay is een speler die daarboven komt te staan.

20 februari 2015 om 07:50

Dus iedereen die kritisch is over Depay heeft niks in de voetballerij? Dan heeft v Marwijk, Hiddink, Perez etc niks in de voetballerij te zoeken.

Verder moet je gewoon lezen, ik zeg niet dat hij is afgeschreven maar dat hij de absolute top niet haalt (wat iedereen wel zegt). Daar mist hij teveel basisdingen voor. Hij wordt vergeleken met Robben maar die was verder en heeft veel minder balverlies. verder passeerde robben veel makkelijker.

Ok hij zal de transfer naar een grote club waars krijgen (al is zelf pochettino alles behalve overtuigd) maar ben er van overtuigd dat hij het daar niet gaat halen. Blinde voetballers redden het niet in de absolute top. Jongens met zulke statistieken (goals) als hij in de eredivisie halen het al niet bij de subtop. Op dit moment zijn het alleen zijn goals. Veldspel is dramatisch, alleen in november en december was hij heel goed.

Hij barst van het talent maar zijn functionele techniek is te mager (aannames, kaatsen, gedrukt schieten, openingen etc.)

20 februari 2015 om 20:05

Ga jij jezelf nu echt vergelijken met van Marwijk, Hiddink???

Die zijn misschien dan kritisch, maar hebben hem niet afgeschreven voor de absolute top.

In je eerste reactie vraag jij je af of hij wel kan voetballen? Wat denk je zelf?.. verder hoef ik niks te zeggen, want dat alleen al slaat nergens op..

Nou op een enkeling na. Hiljemark en bruma falen wel hard bij die tegengoal.

19 februari 2015 om 23:06

de aanvallers falen vandaag. die hebben alles verkeerd gedaan en hadden er een paar kunnen maken. Bruma valt niks te verwijten, dat gelul van Been dat hij hem niet aan mag spelen, hiljemark had alle tijd en op dit niveau kan dat makkelijk.

Ik vind het geen graadmeter. Zenit speelt al 2 maanden geen wedstrijden en dat zag je duidelijk. Denk dat het heel anders zou zijn als de competitie daar weer begonnen was. Nietemin een prima resultaat. Je moet wel realistisch blijven. Thuis erop counteren en proberen vroeg te scoren.

Ik neem het Cocu wel kwalijk dat hij Hiljemark zo lang heeft laten staan. Die speelde zo zwak en leed zo vaak gevaarlijk balverlies dat er uiteindelijk wel een tegengoal door moest gaan vallen. Dat zei ik na een half uur al en uiteindelijk gebeurde het ook.

Die Hiljemark mag van mij sowieso wel weg na dit seizoen. Hij heeft een grandioze inzet en daarmee kan hij als het meezit nog wel een beetje verdoezelen dat hij eigenlijk totaal niet kan voetballen, maar hij valt nu toch te vaak door de mand. Dat is echt een speler voor de middenmoot van de eredivisie, meer niet.

19 februari 2015 om 22:28

Zullen we daar depay aan toevoegen? Wat heeft die kerel werkelijk waar niks goed gedaan deze wedstrijd. Moet een tegenstander hebben op die positie om op aarde te blijven !

19 februari 2015 om 23:52

Exact, dat zeg ik nu al tijden en wordt daar telkens maar hard op aangesproken door zogenaamde psv-ers hier. Als Psv wil doortrekken waar ze mee bezig zijn moeten spelers als Hiljemark, maar ook Bruma, gewoon eruit. Dat kan gewoon niet op Europees niveau.

Gewoon met B elftal afreizen en volledig concentreren op Ajax. Kampioen worden is een must. Psv heeft niets te zoeken in Europa met dit elftal. Alleen Willems en Guardado scoren een voldoende. Zelfs Depay is niet klaar voor een volgende stap.

19 februari 2015 om 22:54

Als ze er niks te zoeken hebben hoe komen ze dan de groepsfase door en hoezo speelde ze dan een puike pot tegen zenit? En psv staat bovenaan in de eredivisie dus dan zou volgens jou redenering de rest al helemaal niks te zoeken hebben in europa..

19 februari 2015 om 22:55

Ik vond dat de verdedigers vqn zenit hem goed uit de wedstrijd hebben weten te spelen

19 februari 2015 om 23:09

Depay is al weken niet in vorm. Vond hiljemark erg slecht en willems het best

Jammer dat je met twee fouten vlak achter elkaar de wedstrijd weg geeft. Heel simpel en dom balverlies van Hiljemark en daarna moet Bruma ten eerste eerder uitstappen en ten tweede zorgen dat hij zo uit stapt dat de passlijn naar zijn man blokkeert, maar dat is ongeveer les 1 bij het uitstappen als verdediger. Hij stapt te laat uit en maakt het ook nog eens makkelijk om die bal langs hem af te spelen naar de man waarvan hij is weggestapt. Ook vond ik de aanval van PSV erg tegenvallen. Echt grote kansen zijn er niet gecreeerd.

Ik vond ons niet slecht spelen, eerste helft speelde we beter maar hadden we moeten scoren. Hun doen het wel de 2e helft en waren ook wat sterker. Als je nu kijkt naar het nivo zat er weinig verschil, ook bij roma Feyenoord zo zwak is onze competitie dan helemaal niet. Ik had echt gedacht dat we ingemaakt zouden worden.

Bruma wordt nooit wat, die heeft het tot nu toe nergens echt kunnen maken en gaat ook geen held worden bij Psv. Telkens als Psv tegen een betere ploeg speelt, laat Bruma steken vallen. Het zijn geen incidenten meer, het is structureel, al jaren.

Die Hiljemark schrijf ik hier al tijden af en gaat vandaag ook nog eens enorm knullig in de fout waardoor psv die wedstrijd uiteindelijk verliest. In de Eredivisie mond dat uit in een lullige voorzet richting de cornervlag, tegen ploegen als Zenit hangt hij in het netje. Dit soort fouten kunnen niet op dit niveau en dat is juist hetgeen spelers onderscheid. Kortom, Hiljemark en Bruma komen simpelweg te kort.

Voor de rest vind ik het toch zonde om te zien dat een Zenit zonder enig wedstrijdritme even de overwinning pakt bij een psv dat vlekkeloos bovenaan staat in de Eredivisie. Dat zegt veel.

20 februari 2015 om 00:51

Ten eerste PSV staat niet vlekkeloos bovenaan. Ten tweede Zenit heeft niet eventjes gewonnen van Psv.

PSV was gewoon lekker bezig en als Zenit zich niet verbeterd, dan heeft PSV gewoon grote kans om door te bekeren.

Als je de wedstrijd bekijkt, dan zie je gewoon dat het nog alle kanten op kan gaan.

20 februari 2015 om 00:55

Psv staat niet vlekkeloos bovenaan in de Eredivisie? Verklaar je nader...

Verder is Psv kansloos in dat barre Rusland, of denk je echt dat Zenit zich thuis de kaas van het brood laat eten? Al helemaal niet als ze daar komen aanzetten met Bruma en Hiljemark.

20 februari 2015 om 01:04

Vlekkeloos? PSV staat weliswaar op een forse voorsprong, maar dat is allesbehalve vlekkeloos. Veel van die punten zijn niet op superieure wijze verdiend. Vlekkeloos zou het zijn, als ze alle wedstrijden gedomineerd zouden hebben. Maar dat is niet het geval. Als je alleen naar de stand kijkt en verder niet naar hoe dat is gekomen, ja, dan is er geen discussie mogelijk. Dan ben je bezig, zoals Co Adriaanse uitdrukt, met scorebord journalistiek. Hetzelfde is van toepassing op deze uitslag, als je denkt dat Zenit zoveel sterker zal zijn thuis, dan zal het nog moeilijk worden, maar ik geloof niet dat Zenit PSV eventjes zal wegspelen. Eerst zien, dan geloven. Zenit heeft natuurlijk een selectie, waarvan we in Nederland alleen van kunnen dromen, maar ik heb niet gezien dat er een team staat die eventjes de komende wedstrijd makkelijk gaat winnen.

20 februari 2015 om 08:23

Haha Stua, niet vlekkeloos bovenaan en dan kom jij met ze hebben niet gedomineerd !! Zoals jou Ajax kampioen word met domineren zeker!? PSV heeft de punten eerlijk verdient of wik je zeggen dat er een ander team op 1 had moeten en verdienden te staan? Scheer je weg hater afgunstige ajaciedje!!!

20 februari 2015 om 10:37

Zo'n grote voorsprong noem ik vlekkeloos bovenaan staan. Wil jij het anders verwoorden dan gun ik je jouw pleziertje, mij een zorg, de voorsprong is enorm in ieder geval.

Als jij verder denkt dat Psv ook nog maar een schijn van kans heeft in dat barre Rusland met de plaatselijke omstandigheden daar, be my guest, hopen mag altijd. Maar realistisch is dat absoluut niet.

20 februari 2015 om 20:13

Voetbalicoon
Het moet zijn Jouw Ajax.
Maar hou maar op. Ik ben geen Ajax aanhanger.
Je reageert behoorlijk achterlijk. Met je ajaciedje. Ga eerst opzoeken wat vlekkeloos betekend.

Nergens beweer ik dat PSV niet verdiend bovenaan staat. Dus scheer jezelf weg met je agressieve reactie.

20 februari 2015 om 20:17

Kalou2005
Je hoeft mij niks te gunnen. En zo een reactie om je gelijk te halen hoeft ook niet. Jij noemt het vlekkeloos. Ga vooral je gang. Discussies hoeven ook niet, want je draait het zodat je gelijk hebt. Vlekkeloos is vanaf nu niet meer geheel vlekkeloos. Ik zal het proberen te onthouden..

20 februari 2015 om 08:18

Jij zegt veel maar dan alleen onzin en je zogenaamde gelijk halen meneer betweter.. bah en maar bashen op de 2 genoemde spelers! Zijn we ook gewent van je in PSV topic altijd negatief

Brenet echt meteen contract ontbinden, die jongen kan er echt helemaal niks van. Ik snap niet dat ze die niet al lang weg hebben gegooid uit het eerste elftal. Hiljemark is gewoon een 13 in een dozijn voetballer, niks speciaals. Narsingh speelt ook al maanden slecht, maarja, dan moet je op zijn plaats locadia neerzetten terwijl dat een echte spits is. Volgend jaar dus twee nieuwe vleugelspelers aangezien Memphis weg gaat en Narsingh gewoon niet goed genoeg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren