Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galtier heeft ‘goedkoop’ oogappeltje officieel aan boord bij Paris Saint-Germain

Laatste update:

Renato Sanches is officieel speler van Paris Saint-Germain. Dat heeft de Franse landskampioen donderdag wereldkundig gemaakt. Sanches zelf had volgens RMC Sport al maanden een persoonlijk akkoord over een langdurig contract bij de Parijzenaren, maar Lille werkte niet mee. Nu gaat Lille alsnog akkoord met een transfersom van slechts vijftien miljoen euro voor de Portugees, meldde Fabrizio Romano eerder al.

Sanches heeft woensdag de medische keuring doorstaan bij PSG en tekent voor vijf seizoenen in het Parc des Princes. Sanches had in Lille nog een contract tot medio 2023, waardoor Les Dogues toch maar zijn overgegaan tot verkoop van de 24-jarige middenvelder. Met het genoemde bedrag voor Sanches haalt PSG een waar koopje in huis, aangezien Transfermarkt.com zijn waarde taxeert op 28 miljoen euro.

Tijdens het knap behaalde kampioenschap van Lille in 2021 had Sanches een belangrijke rol. De Portugees was een onmisbare spil in het elftal van toenmalig trainer Christophe Galtier. De oefenmeester werd begin juli aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van PSG. Daardoor werd de link tussen Sanches en de Europese grootmacht de afgelopen maanden steeds vaker gelegd. Met de komst van Sanches sorteert PSG alvast voor op het vertrek van Georginio Wijnaldum naar AS Roma.

Sanches stond sinds 2019 onder contract bij Lille en kwam over van Bayern München. De Franse subtopper betaalde twintig miljoen voor de Portugees. Sanches speelde de afgelopen jaren 90 officiële wedstrijden voor Lille, waarin hij 6 doelpunten maakte en 10 assists gaf. De felle middenvelder bloeide in de Ligue 1 weer volledig op na een aantal lastige jaren in Duitsland. PSG begint zaterdag aan het nieuwe Ligue 1-seizoen met een uitwedstrijd bij laagvlieger Clermont Foot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inderdaad echt een koopje. Prima speler, erg dynamisch en kan zich nog verder ontwikkelen. Daarnaast is het spelen onder een bekende coach altijd prettig.

Denk dat deze aankoop voor meer balans op het middenveld kan zorgen.

3 augustus 2022 om 16:27

Heel opvallend inderdaad. Want Onana schijnt voor 40 miljoen naar West Ham te gaan. En dan is Onana toch wel echt duidelijk de mindere speler.

3 augustus 2022 om 17:07

Ik weet niet wat ze drinken daar bij West Ham maar Onana voor 40 miljoen en Scamacca voor zo'n 38 miljoen is toch wel bizar gestoord veel geld voor twee redelijke (heel ver van top) spelers.

3 augustus 2022 om 17:11

Onana is echt een leuke speler met veel potentie, maar zoals je zegt lijkt het er op dat ze geld teveel hebben.




15M? Zo dan had zelfs Ajax hem kunnen halen. Alvarez en Renato Sanches zou wl een gruwelijk sterk duo zijn! Zonder gekheid: Een goede breedte versterking voor PSG, die misschien zelfs zichzelf wel in de basis kan spelen. Met Renato, Vitinha en Verratti heb je toch veel meer voetbal op je middenveld t.o.v. een Danilo, Paredes en Gueye.

Donnarumma; Hakimi, Sergio Ramos, Marquinhos, Nuno Mendes; Paredes (punt naar achter), Verratti, Vitinha, Neymar, Messi en Mbappã£â©.



3 augustus 2022 om 16:15

Zou toch zonde zijn als Sanches op de bank beland terwijl hij bij Milan basis kon staan naast Tonali. Maarja geld maakt veel gelukkig.

3 augustus 2022 om 16:25

Ik zou ook liever bij PSG spelen dan AC Milan momenteel met alle respect. En als ik spelers als Danilo, Gueye etc veel minuten heb zien maken de afgelopen seizoenen, dan zie ik Renato Sanches dat zeker ook wel doen. Is beter dan die 2 imo.

3 augustus 2022 om 16:34

Sanches beland niet op de bank denk ik. Galtier wilt niet voor niks weer met hem werken. Sanches-Verratti-Vitinha zou het ideale middenveld zijn denk ik. De overige middenvelders bij PSG stellen niet gek veel voor dus zeker mogelijkheden voor Sanches.

3 augustus 2022 om 16:34

Denk niet dat hij voor de bank is gekomen, trainer is namelijk heel erg dol op hem, zou zomaar in de basis kunnen beginnen of zelfs de vaste 1e invaller. En Milan had zover ik weet geen officieel bod neergelegd.

3 augustus 2022 om 17:35

Allez-Paris, Paredes is toch wel redelijk? Of speelt die alleen bij Argentinie goed haha

4 augustus 2022 om 06:59

Tsja ieder zijn eigen smaak, Maar ik kan niet begrijpen hoe je bij een club kan spelen waar je nooit hebt van wauw dit gaat echt een lastige/spannende wedstrijd worden of een spannende titelstrijd. Elke pot is makkelijk geen uitdaging. Maar goed ieder zijn smaak

3 augustus 2022 om 17:56

Sanches brengt imo helemaal niet meer voetbal tov de door jou genoemde namen. Pure box-to-box die het van zijn fysieke kwaliteiten moet hebben. Desalniettemin een versterking.

3 augustus 2022 om 18:25

Als je denkt dat je er met die 15 miljoen bent, dan wel ja. Maar wat denk je dat deze jongen per jaar gaat verdienen? Bij PSG betalen ze geen krantenwijk salarissen he.

3 augustus 2022 om 18:43

Het lijkt erop dat Galtier niet voor zijn vertrouwde 442 gaat, maar voor een 343, waarbij Vitinha en Renato Sanches afwisselend naast Verratti zullen staan (Vitinha-Sanches kan eventueel ook natuurlijk). Ramos zal voor nu basisspeler zijn, maar met Mukiele hebben ze nu ook een multifunctionele speler die op zijn best is als de rechter verdediger in een drie mans verdediging. PSG zit echter ook nog achter Skriniar aan, ik denk dat het een kwestie is van een aantal spelers verkopen en dan kunnen ze rustig neerleggen wat Inter vraagt. Sanches is nu binnengehaald omdat het erop lijkt dat Wijnaldum naar Roma eindelijk rond is. Dus wanneer PSG Draxler (newcastle), Paredes (juventus of United) Gueye (everton), Kehrer (sevilla) ook weet te lozen zal er zeker ruimte zijn voor Skriniar. Dan kom ik op deze opstelling, op papier een erg goed elftal en meer in balans dan voorgaande seizoenen.

Donnarumma
Skriniar
Marquinhos
Kimpembe
Hakimi
Vitinha
Verratti
Nuno Mendes
Messi
Mbappé
Neymar
4 augustus 2022 om 19:59

Ik denk juist dat be met Paredes veel meer rust heb. Paredes is zo goed en wat mij betreft ondergewaardeerd. Hij bepaald tempo en verdedigend is hij ook sterk. Ik zou liever met Para Veratti en Vitinha spelen. Alhoewel Renato Sanches ook een goeie spelee is hoor.

Speelde ooit als jongeling een geweldig EK waarna hij door Bayern München werd gekocht. Leuk dat na enkele moeizame jaren zijn potentie er alsnog uit komt.

3 augustus 2022 om 16:16

Hij was toen toch al door Bayern gekocht door zijn prestaties in de CL met Benfica voordat dat EK begon?

3 augustus 2022 om 16:20

Weet ik eigenlijk niet. Weet alleen dat hij toen 45 miljoen heeft gekost en dat het voor Bayern toen de duurste aankoop ooit was.

3 augustus 2022 om 16:41

Klopt idd. Het was toen echt een enorm groot talent. Jammer dat het bij Bayern er niet uit is gekomen

4 augustus 2022 om 20:46

haha ok je zegt eerst iets wat je eigenlijk niet weet?

daarnaast was die 35 miljoen niet 45

3 augustus 2022 om 17:45

Speelde een geweldig half jaar bij Benfica. toen naar het ek waar hij cruciaal was bij het winnen van die titel. Werd en passant ook nog golden boy. Bayern sloeg al toe voor het Ek. Legde 60 mio op tafel voor een 18 jarige jongen. En voor zuid Europeanen is Duitsland nou niet echt een lekkere binnenkomer ofzo. Kreeg te weinig vertrouwen en toen kwam Gaultier op zijn pad en je ziet het verschil. Hij is nog steeds maar 24. Werkt hard cijfert zichzelf weg voor zijn team en kan zelf ook heel heel goed voetballen. Hij doet mij altijd denken aan Davids. Zo iemand die je in je ploeg wilt hebben.

Wat enorm jammer op bij zo'n club te gaan spelen. Had hem erg graag zien komen naar Liverpool,denk dat dat echt een goede match zou zijn geweest!

4 augustus 2022 om 20:01

Ja precies echt zo een speler die onder Klopp een bizar niveau kan halen. En hij zou ook heel goed passen in de gegenpress spel van Klopp. Renato Fabinho en Thiago op t midden en dan rouleren met Hendo.

Prima versterking voor Paris Saint Germain. Heeft zich de afgelopen seizoenen heel goed herpakt bij Lille nadat hij toch tegenviel bij Bayern München. En hij zal ook best wel een goede kans maken op een basisplek. Ook Verrati en Vitinha kunnen op zijn plek spelen, maar Verratti heeft weleens last van pijntjes en ook Vitinha zal niet alles kunnen spelen waardoor Sanches ook genoeg wedstrijden zal spelen.

Wel echt een wereld van verschil hoe PSG nu investeert, de hand van Galtier en Campos is duidelijk zichtbaar. Etikité, Vitinha, Mukiele en dus Sanches, zijn niet de namen die je zo gauw zou verwachten maar denk dat dit voor PSG niet eens slecht zal uitpakken. Hebben nu met Galtier ook een trainer die er denk ik ook wel voor kan zorgen dat de verdediging beter staat, maar ook dat Hakimi en Mendes goed tot hun recht komen en dat ook Mbappé, Messi en Neymar beter zullen renderen en dat dus heel het elftal beter in balans is.

Vooral dat laatste heeft PSG de afgelopen jaren telkens opgebroken, zeker in de Champions League. Nu alleen nog wat spelers laten vertrekken die geen toekomst hebben. Wijnaldum is al vertrokken of zal binnenkort vertrekken, maar ook namen als Icardi, Draxler, Kurzawa, Herrera, Rafinha, Danilo of Gueye, Kehrer of Diallo, etc. kunnen ze beter proberen te verkopen en hoop dat spelers als Baldé (rechtsback-rechtermiddenvelder) en Kalimuendo (centrumspits) ook kansen zullen krijgen, want hebben het het afgelopen seizoen goed gedaan bij hun clubs op huurbasis, zijn spelers met potentie en kunnen zeker van waarde zijn voor PSG.

Donnarumma
Ramos
Marquinhos
Kimpembe
Hakimi
Verratti
Vitinha
Mendes
Neymar
Messi
Mbappé

Vind dit echt een geweldige speler. Tegen ons was hij de beste van het veld en was telkens gevaarlijk als hij aan de bal was. Voor 15 miljoen echt een koopje.
Als die Galtier er een team van weet te maken is het een ongekend sterke ploeg. Achterin heb je natuurlijk Hakimi, Marquinhos, Kimpembe en Nuno Mendes met Ramos nog achter de hand mocht hij niet geblesseerd zijn. Dat is al absolute wereldtop. Voorin uiteraard ook.
Het middenveld ben ik benieuwd naar, Verrati lijkt me onbetwist, Sanches zal ook wel voor de basis komen denk ik zo en wie wordt dan de 3de? Paredes? Ik weet niet goed wat voor type middenvelder dat nou is, een echte balafpakker of ook een soort spelmaker.

3 augustus 2022 om 16:29

Paredes is een balafpakker maar heeft ook een uitstekende crosspass in de benen waarmee hij het spel snel kan verleggen. Sanches zal zich de basis in moeten spelen. Ik denk dat Vitinha wel de voorkeur zal krijgen in het begin. Dat is echt een wendbare controleur die uitstekend kan voetballen tussen de linies. Vitinha is best compleet kan als controleur spelen, maar ook als creatieve/aanvallende middenvelder dicht tegen de aanval aan.

3 augustus 2022 om 17:47

Het wordt Vitinha veratti en sanches let maar op.

3 augustus 2022 om 17:09

Paredes staat toch op de nominatie om te vertrekken?

3 augustus 2022 om 18:32

Paredes kan beiden, echter wil Juve hem hebben voor 20 mil en PSG staat er ook voor open. Hijzelf wat minder. Ik vind Paredes na Verratti gewoon de beste, maar als Galtier 343 blijft spelen heb je er maar 2 nodig op het middenveld. Dus Sanches zal nog geen basis staan denk ik. Gaat tussen Paredes en Vitinha.

Wat enorm jammer om Renato Sanches naar PSG te zien gaan. Heeft zich bij Lille echt werkelijk fantastisch herpakt na wat mindere jaren. Had zich bij AC Milan naast Sandro Tonali jarenlang in de basis mee kunnen spelen of had ik hem graag bij Liverpool gezien. Een hoop clubs lopen voor zo'n bedrag aardig te slapen natuurlijk.

@wessel Antes, Clermont Foot is reeds vorig jaar gepromoveerd, speelt voor het tweede seizoen nu in de Ligue 1.

Ongelofelijk hoe goed hij was tijdens de Euro in 2016. Vaak verkeerde keuzes, en dit kan er maar weer eentje zijn, ookal is het middenveld van PSG best een verbeterpunt voor ze. Hopelijk gaat hij het redden.

Ik vond het al echt raar dat na het afgelopen wk en de kampioenschap met lille alle topclubs hebben lopen slapen, maar dat hij zelfs maar 15miljoen kost is echt ongelofelijk. Een echte aanwinst en hij gaat zichzelf zeker de basis in voetballen. Psg gaat enorm vooruit met hem.

Had ‘m graag bij AC Milan gezien als vervanger van Kessie. Denk dat hij wel een grote bijdrage had kunnen leveren aan de wederopbouw van AC Milan. Weet eigenlijk ook niet waarom die transfer niet is doorgegaan.

Aan de andere kant is het geen straf om bij PSG te gaan spelen met Neymar, Messi en Mbappé.

Wat een aankoop.
Top speler.

Gaan ze denk ik veel plezier aan hebben, als hij überhaupt voldoende speeltijd krijgt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren