Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma maakt zeven goals en ziet Dybala en Lukaku hun rekening openen

Laatste update:

AS Roma heeft zondagavond een kinderlijk eenvoudige zege geboekt op Empoli: 7-0. Paulo Dybala was een van de uitblinkers in het elftal van José Mourinho, dat in eigen huis de eerste driepunter van het seizoen wist te pakken. De Argentijnse sterspeler was verantwoordelijk voor twee doelpunten, waarmee hij zijn seizoensrekening opende en Roma wat lucht geeft. Ook Romelu Lukaku wist zijn eerste doelpunt namens i Giallorossi te noteren.

Bijzonderheden:
Al na twee minuten kreeg Roma een strafschop, toen Sebastian Walukiewicz de bal toucheerde met zijn hand. Dybala schoot het buitenkansje hard langs doelman Etrit Berisha: 1-0. De tweede Romeinse treffer kwam op naam van Renato Sanches, die een goede voorzet van voormalig Ajacied Rasmus Kristensen in het vijandelijke doel knikte: 2-0. Nog voor rust werd Roma middels een eigen doelpunt verder in het zadel geholpen door Empoli. Alberto Grassi schoot de bal op ongelukkige wijze achter Berisha: 3-0. Na rust werd het nog erger voor de Italiaanse laagvlieger.

In de 55ste minuut was Dybala namelijk verantwoordelijk voor de vierde treffer van de avond. De linkspoot ontving de bal van Bryan Cristante, kapte Sebastiano Luperto eruit alsof hij een pilon was en schoof de bal beheerst in de verre hoek. Het mooiste doelpunt van de avond werd gemaakt door Cristante, die Berisha verschalkte met een heerlijke knal in de kruising op zo’n 25 meter van het doel: 5-0. Ook Lukaku mocht een feestje vieren, toen hij een goede steekbal van Belotti wist te verwerken tot een doelpunt: 6-0. Het slotakkoord was voor Gianluca Mancini, die vanuit een hoekschop van dichtbij trefzeker was: 7-0.

AS Roma - Empoli 7-0
2’ 1-0 Paulo Dybala (penalty)
8’ 2-0 Renato Sanches (assist: Rasmus Kristensen)
35’ 3-0 Alberto Grassi (eigen doelpunt)
55’ 4-0 Paulo Dybala (assist: Bryan Cristante)
80’ 5-0 Bryan Cristante (assist: Andrea Belotti)
82’ 6-0 Romelu Lukaku (assist: Andrea Belotti)
86’ 7-0 Gianluca Mancini (assist: Bryan Cristante)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd en vooral de tweede helft was heerlijk ondanks dat Empoli verschrikkelijk slecht en rijp was voor de slachtbank. Heerlijk om eens een doelpuntenfestijn en een cleansheet te zien. Grande Roma!

Waar ik voor de wedstrijd het meest naar uitkeek was het zien van onze CB in het midden met de mogelijkheid te passen. Llorente was vandaag het beginstation van de meeste van onze beste aanvalsmomenten, hij kiest passes waar Smalling zich niet zeker bij voelt. Hij pakt ook ruimtes op als hij ziet dat ze hoog drukzetten en de drie achterin zijn voor mij een enorme verbetering.

Renato Sanches was ook bezig met het oppikken van een aantal geweldige ruimtes (hoop dat Bove veel naar hem kijkt, kan zoveel van hem leren) en Paredes kreeg veel te veel ruimte van Empoli, wat ze probeerden op te lossen, maar niet lukte omdat Llorente vaak opkwam. Hij speelde als een soort CB/DM-hybride waar Pep ook van houdt. Destro zette hem een paar keer onder druk in de eerste helft en drie keer chipte hij de bal over twee Empoli spelers heen naar een wijd open Kristensen. Ik hou van Smalling maar hij is al jaren veel te snel met terugspelen naar Patricio zodra hij enige druk voelt.

De 1e serie a degradant is ook bekend. Empoli in 4 wedstrijden 0 gescoord en 12 tegen. Dan heb je niks te zoeken in de Serie A.

17 september 2023 om 23:10

Terwijl ze met Destro,Cancellieri,Baldanzi etc leuke spelers en talenten hebben. Naar mijn gevoel ligt dit meer aan de trainer

18 september 2023 om 00:31

Je noemt maar 3 spelers die een beetje niveau kunnen halen. De rest van het team is slecht. Denk niet dat je hier een trainer voor kan zetten die zich zal handhaven. Gewoon geen kwaliteit ingekocht.

18 september 2023 om 10:11

Er zijn er nog wel meer hoor.cambiaghi is een leuk talent, Pezzella is voor Empoli goede speler. Met 6/7 prima/talentvolle spelers kan je echt wel voor plaatsen boven degradatie spelen. Natuurlijk hadden ze beter kunnen inkopen maar trainer kan ook veel beter, zeker op aanvallend gebied

18 september 2023 om 10:27

Wilde dat prc zeggen want wat een ontzettend slecht elftal is dat. Denk dat Udinese, Salerno en Cagliari het ook zullen uitvechten wie er blijft.

Op papier heeft Roma echt een goeie ploeg. Dybala heerlijke voetballer 😳

Geen overdreven goede wedstrijd van Roma, ondanks de score, maar wel eentje waar je kunt zien dat het zomaar een vrij leuk seizoen kan worden als iedereen fit blijft *kuch kuch* Dybala.. Wel een hele fijne afsluiter van een weekend wat bol stond van de goede wedstrijden en lollige uitslagen, als ik Chelsea even achterwege laat.

Het scheelt natuurlijk als je Renato Sanches, Lukaku en Dybala nu wel vanaf het begin kan brengen, die 3 zullen heel belangrijk zijn voor hoe Roma zijn seizoen zal draaien. Blijven ze fit en blessure vrij, zit er nog wellicht iets moois in het vat. Je zag zelfs Cristante opbloeien door Renato, goede wedstrijd ook van hem. Hoop dat ze nu achter in en op de flanken wat vertrouwen hebben getankt, want daar ligt momenteel wel het zwakke punt bij dit Roma! Daje Roma Daje!

Rare ploeg dat AS Roma. Ene week spelen ze de sterren van de hemel en de andere week denken ze op een trapveldje 5 tegen 5 te spelen. Vooral de uitwedstrijden is vrij erbarmelijk.

Roma heeft een hele mooie shirt zeg! Helemaal dat er SPQR staat maakt het mooier.

18 september 2023 om 10:18

Voor de club zelf is het wel minder, zonder shirtsponsor spelen loop je tientallen miljoenen mis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren