Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Galatasaray vermaakt publiek en overnacht dankzij Burak op koppositie

Laatste update:

Cesare Prandelli kreeg Galatasaray maar niet aan de praat, maar in de eerste twee wedstrijden onder Hamza Hamzaoglu lijkt het al veel beter te draaien met de ploeg uit Europees Istanbul. Na de bekerzege op Eskisehirspor (4-2) werd zaterdagavond namelijk ook Akhisarspor verslagen. Door een dubbelslag van Burak Yilmaz won Galatasaray met 2-1.

Cim Bom speelde in de eerste helft alleraardigst en het spel deed de supporters misschien wel terugdenken aan het Galatasaray dat onder Fatih Terim betere tijden beleefde. De thuisploeg hanteerde een hoog tempo, zocht voortdurend de aanval en kreeg in het eerste kwartier al een paar prima mogelijkheden. Burak verspeelde echter een kans, basisspeler Sneijder kon net niet goed bij een voorzet van Bruma komen en de Nederlander schoot even later net naast. Na veertien minuten was het wel raak, want Burak schoot van dichtbij hard binnen, nadat Akhisar de bal niet weg kon werken.

Galatasaray hoopte de voorsprong snel uit te breiden, maar onder anderen Sneijder en Umut Bulut hadden het vizier niet op scherp staan. Akhisar bleef daardoor in leven en was zes minuten na de verplichte onderbreking zelfs dicht bij de 1-1, maar een van richting veranderd schot van Mehmet Akyüz raakte de paal. Via Sneijder, Emre Çolak, Umut en Bruma kreeg Galatasaray opnieuw uitstekende scoringskansen, maar pas een kwartier voor tijd viel 2-0: Burak benutte een rebound na een vrije trap van Selçuk Inan. Theofanis Gekas verzorgde de eretreffer voor Akhisar. Galatasaray staat door de driepunter weer bovenaan in de Süper Lig.

Maakt Hamza Hamzaoglu Galatasaray kampioen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk spelen we goed....

Eindelijk weer eens goed voetbal. Tik tak, 1-2tjes, hakjes, druk voorin etc. Selcuk en Burak die weer eens prima speelden. Ik vond Sneijder wel zwak.

6 december 2014 om 23:05

Leuk dat ze winnen, en dat ze een goede pot hebben gespeeld. Maar het gemak waarmee Gala de doelpunten tegen krijgt is toch wel zorgelijk.
Maar dit team heeft de meeste kwaliteiten rondlopen. Ze moeten eigenlijk kampioen worde .

Maar gefeliciteerd

7 december 2014 om 02:19

Sneijder krijgt wss een hele andere rol door deze nieuwe trainer.. selcuk en burak zijn samen een goed koppel die er vroeger uitkwamen en nu weer dus

Ik zit bijna iedere week Burak af te zeiken maar deze week heeft hij uitstekend gespeeld. Die doelpunten maken mij niet uit. Die maakte hij voorgaande jaren ook al.

Ik ben zo blij met zijn instelling. Nuttig afjagen. Goede kaatsen. Goed het overzicht behouden bij het counteren. Slimme en simpele oplossingen bij het opbouwen en een goed aanspeel punt voorin. BTW 0 keer buitenspe Wtfl!!! Als hij iedere week zo zou spelen en niet zou scoren zou ik alsnog zeer tevreden over hem zijn.

Verder waren de driekhoekjes eindelijk weer eens aanwezig bij het opbouwen.
Emre Bruma en Telles stijgen boven zichzelf uit. Vooral Bruma en Telles lieten zien dat ze zowel aanvallend als verdedigend hun mannetje staan.

Heel Galatasaray speelde gemotiveerd slim en volwassen. Veel high fives en schouderklopjes. De team spirit is eindelijk na een jaar weer aanwezig en deze spelers gaan voor elkaar en het team door het vuur

Hulde aan Hamza Hamzaoglu!!

6 december 2014 om 22:45

Eindelijk weer eens goed voetbal

7 december 2014 om 01:13

Heeelll mooi verwoord. Mij betreft mogen ze zelfs verliezen, maar dan wel strijdend!!

Wat een verademing. Met 2e goede transfers in de winterstop worden we met minimaal 10 punten verschil kampioen.

6 december 2014 om 23:04

Eigenlijk hoef je alleen 1 goede verdediger te kopen aangezien volgende week Melo al terug is en je voorin en op middenveld niemand nodig hebt.

Gewoon in winterstop alle overbodige spelers wegsturen en geld besparen, Dzemali, Pandev, Eboue, Engin Baytar (als ze hem niet vergeven) en al die jonkies die niet goed genoeg zijn.

We hebben echt veel te veel spelers dankzij Mancini.

Desnoods gebruik een paar om andere Turkse spelers die Hamzahamzaoglu wilt te kopen. Bijvoorbeeld Engin en Gundogan geven voor die verdediger.

Emre Colak is echt een heerlijke speler om naar te kijken. Ik hoop dat hij veel meer speelminuten krijgt.

6 december 2014 om 23:03

Als Emre harder gewerkt zou hebben in zijn cariere, dan zou hij nu allang bij een Spaanse (sub)topclub spelen. Helaas heeft hij nog steeds het fysiek van een 17 jarige, hij mag echt wel wat meer uren in de sportschool doorbrengen. Helaas is hij al 24, ik weet zeker dat hij nu bij een topclub zat als hij in bijvoorbeeld Nederland was opgeleid. Hij beschikt over een magische linkerbeen.

6 december 2014 om 23:19

Wat een onzin man. Moet iedereen bodybuilder zijn ? Alsof Silva, Iniesta, Pirlo fysiek sterk zijn. Zijn kwaliteit is juist zijn lichte fysiek, waardoor hij zeer snel kan draaien.

6 december 2014 om 23:34

Emre heeft nooit echt de kans gehad om zichzelf te laten zien. Onder Rijkaard 1 bekerwedstrijd en onder Terim een paar keer goed ingevallen. Onder Prandelli en Mancini geen echte kansen gehad.
Je kon vandaag zien dat hij na de 60ste minuut geen energie meer had. Geen wedstrijd ritme, geen conditie, helemaal opgebrand. Geloof me Emre kan een van de beste spelers van Galatasaray worden. Hij is behendig, snel en goed in de kleine ruimtes. Mist alleen nog een beetje inzicht, maar met goede trainingen en coachen komt hij er wel

7 december 2014 om 00:29

Alsjeblieft man, kijk even naar Emre's fysiek en naar die van Silva. Daar zit gewoon een enorm verschil tussen qua spieren. Daarnaast is het ook niet slim om Emre en Ineista te vergelijken, omdat Ineista zijn fysiek compenseert met zijn geweldige inzicht en dribbels. De dribbel heeft Emre wel, de inzicht helaas niet. Emre is al 24 maar heeft nog steeds het fysiek van een 17 jarige. Ja, dit kan je compenseren als je bijvoorbeeld enorm snel bent etc, maar dat is ook Emre niet. Als Emre op de flank wilt blijven spelen dan hoeft hij niet perse fysiek te kweken omdat hij dan in minder fysieke duels komt, maar als Emre uiteindelijk een positie centraal wilt bemachtigen dan mag hij echt nog wel wat uren in de sportschool doorbrengen.

Burak Yilmaz is toch een goede spits wat is er gebeurd met Pandev en Džemaili voldoen die niet lijken me wel goede spelers.

2 potjes heerlik voetbal onder Hamza Hamzaoglu.
Galatasaray lijkt de wil om te winnen weer opgepakt te hebben, ineens vecht iedereen weer voor elke meter.
Niet alleen de mentaliteit maar ook tactisch staat het team beter dan de jaren hiervoor onder de Italiaanse trainers. Als voorbeeld neem ik Burak die deze wedstrijd geen enkele keer buitenspel heeft gelopen, heerlijk als aanspeelpunt gespeeld.

We hebben na een lange tijd eindelijk van Galatasaray genoten zeg. Sneijder werd niet gewisseld, Bruma mocht in de basis starten, geen 4 verdedigende middenvelders in de basis, eindelijk pressie en lekker aanvallend spel.

Op een gegeven moment dacht ik, duurt deze wedstrijd 120 minuten ofzo. Er waren zoveel uitgespeelde kansen dat Akisahar blij mag zijn dat ze maar 2 tegen hebben gekregen. Normaal hebben 2 kansen per wedstrijd met Prandelli, waarvan er 1 een corner is.

En wat is het toch genieten als Bruma de bal heeft, onvoorstelbaar dat Prandelli heb nooit liet spelen wat een shit trainer was dat zeg.

eerste helft vond ik galatasaray mooi spelen, veel pressie en veel de aanval gezocht.
jammer dat sneijder en umut niet zo scherp waren, wat ik wel jammer vond is dat yasin er in gebracht werd.
ik snap niet vanwaar yasin opeens?, en in de 2de helft kon je duidelijk zien dat de galatasaray spelers goed moe waren(conditie trainingen hamzaoglu?).

bruma was echt beest, maar 60/70 minuten is echt de max, daarna verliest die zijn snelheid.
selcuk overigens hele sterke pot gespeeld vind ik persoonlijk, het lijkt wel als of die weer wilt voetballen.

ik ben blij met de nieuwe coach, maar na 2 wedstrijden wil ik nog niet te veel van stapel gaan.
galatasaray speelt weer aanvallend!!!

Nooit gedacht dat een middenveld van Sneijder, Bruma, Selcuk en Emre zoveel ballen zouden stelen! wow

Moet je eens voorstellen dat Melo volgende week terugkomt, damn!

Bruma en Emre motm
Emre is een pareltje man, die man verdient gewoon een basisplaats! Van Bruma wisten we zowiezo al dat hij een klasse speler is...

En die arbiter mogen ze naar Kazakhstan sturen ofz hehe! Wat een schande man...

6 december 2014 om 23:16

Emre was echt goed. Dan hoor je zo een Tümer dat Emre eruit moet, Melo moet banken en Yekta naast Selcuk moet spelen. Sommige mensen moeten hun Besiktas bril, Fener shirt en Griekse onderbroek uit trekken als ze over Galatasaray oordelen.

Bruma speelde heerlijk. Waar zaten die Prandelli's en Mancini's met hun Bolognese hoofd ?

Burak en Selcuk echt goed. Iedereen was goed. Yeahh.

6 december 2014 om 23:30

Je moet naar die Beyaz tv ook niet kijken he, expres zichzelf als apen gedragen om zo viewers te lokken, walgelijk!

Verder zal iedereen nu wel Hamza de credits geven en Prandelli affronteren, maar iedere normale, aanvallende ingestelde coach kan met dit Gs kampioen worden.

Onder Terim waren we een machine, een klasse apart! Ik had nooit gedacht dat Aysal ons zo zou verneuken (finacieel en sportief). Ik ben blij dat het Italiaanse tijdperk voorbij is...

Het enigste dat we nog missen is een derde spits. Wie heb jij in gedachten?

Edit; Spelfoutje

6 december 2014 om 23:43

Een buitenlander zou teveel van het goede zijn, omdat we geen Europees meer spelen. In Turkije zijn er haast geen goede Turkse spitsen. Lastig. Ik lees Gignac, maar dat lijkt mij niet waarschijnlijk. Marseille laat hem niet zomaar gaan.

Hakan Sükür ? :-)

Jammer dat Prandelli niet eerder uit de laan is gestuurd. Met Hamza zouden we tenminste nog in Europa spelen.

Helaas alleen tot de 50ste minuut kunnen kijken. Vooral na het mooie spel was het moeilijk om te vertrekken ghehe.

We speelden uitstekend. Ik zag strijd. Er werd voor iedere meter gevochten. Burak Yilmaz speelde lekker. We waren gevaarlijk met de 1-2tjes. Bruma had leuke acties. Als hij de juiste trainingen krijgt kan hij echt groeien.

Wat een heerlijk gevoel was dit zeg, mooi voetbal. Deed me denken aan de Terim tijden. Zou het komen door de 422 opstelling? Wie weet.

We komen terug, dit is pas het begin!

6 december 2014 om 23:07

Nou ben ik als Die Hard Galatasaray-fan toch benieuwd: Wat kan er belangrijker zijn dan Galatasaray om tijdens de wedstrijd weg te gaan ? : p

6 december 2014 om 23:17

Naar de wc gaan,omdat je anders niet kan genieten van een goed gemotiveerde Galatasaray

6 december 2014 om 23:26

Een echte fan draagt luiers, schijt alles onder tijdens de wedstrijd en belt Tante Louise om het te verschonen. Wat wc ?

7 december 2014 om 00:53

Haha niet belangrijker, dat absoluut niet broer.
Maar wel een hele goeie maat die die-hard Fener fan is, en zijn verjaardag feestje zo organiseert dat ik maar beperkt naar de wedstrijd van mijn liefde kan kijken ghehe

Ik hoop niet dat Hamzaoglu ook tegen Arsenal zo gaat spelen. Tegen een club als Akhisar kan je zo spelen, maar Arsenal straft het gelijk af.

Vandaag speelden de spelers echt met een ongelofelijke motivatie. Iedereen die denkt dat GS voortaan iedere wedstrijd zo gaat spelen, heeft het echt mis. Hamzaoglu zal zijn systeem moeten aanpassen, nu koos die voor deze tactiek omdat het een zwakke tegenstander is en het zijn eerste 'echte' wedstrijd als GS-trainer is.

Verder een wedstrijd met een hoge amusementswaarde, ik heb als voetballiefhebber genoten van de druk die GS voorin zette en de manier waarop iedere speler voor de bal ging. En ondanks dat hij niet kan voetballen, heeft Burak toch weer nummer 7 gemaakt.

6 december 2014 om 23:04

Goede reactie.

Ik denk echter dat we wel (bijna) altijd zo gedreven zullen spelen. Vergeet niet, we hebben geen Europees voetbal meer na dinsdag. Een week lang opladen voor één duel. Wat denk je van het publiek ? Die gaan nu toch echt weer naar het stadion.

De spanning, vreugde, liefde is terug. Dan is Galatasaray op z'n sterkst.

7 december 2014 om 02:22

Vind je ook niet dat er nu te hard van stapel wordt gelopen? Ik bedoel, het is maar 1 wedstrijd. Je kan niet na een wedstrijd al zeggen 'de spirit is terug, GS is back'. Dat is hetzelfde als toen sommige bjk-supporters na 5 wedstrijden riepen dat we kampioen waren. Ik lees nu al dat ze de 4e ster alvast klaar moeten zetten.

7 december 2014 om 02:41

Misschien lopen we ook te hard van stapel, maar mag het ? Na stuk of twintig officiele wedstrijden zien we eindelijk een fatsoenlijke Galatasaray. Lekker fris, aanvallend voetbal. Of we nu eerste of derde worden, dat is het voetbal dat ik wil zien.

Puike wedstrijd. Aanvallend en fris voetbal. Credits naar Selcuk en Burak die ik voor het eerst in 2 jaar nuttige dingen zag doen. We speelden trouwens nog zonder Tarik, Olcan en Melo!

Wat ookeen mogelijkheid is, is dat Tarik opschuift naar het middenveld en de backs uit Sabri-Telles bestaan. Europees zijn we uitgeschakeld, dus kunnen we ons volledig richten op de Super Lig.

Hoop dat we alleen maar progressie zullen boeken maar wat zeker is, is dat we veel beter zijndan onder Prandelli.

6 december 2014 om 23:00

Ik heb echt genoten. Aanvallend, gedreven, met press. De spanning is terug !

6 december 2014 om 23:29

Wat ook opvallend is, is dat Selcuk weer de vrije trappen neemt! En ook goed dit keer..

7 december 2014 om 10:43

Het gemoedstoestand van een voetballer is een zeer onderschat element. Selcuk is ineens 180* gedraaid.

Als Selcuk weer vrije trappen krult, als Burak weer scrimmage goals maakt, als de insteek van een trainer aanvallend voetbal is, als Bruma laat zien waarom we miljoenen hebben betaald, als Emre gewoon centraal speelt..

Dan...

Zien we Galatasaray, de grootste club van Turkije, waar het hoort te staan: 1e.

Dit zei ik vorige week: " Weer een 90ste minuut winner, weer geen Gangstarr die juicht. Ik moest lachen. Ik herinner mij nog die wedstrijden onder Terim. Toen speelden we soms gelijk, maar wat kon je toen trots zijn op je club. "

Al zouden we verliezen, al zouden we gelijk spelen, ik zou trots zijn. Dit is mijn Galatasaray. Dit is de Galatasaray van ons allemaal. Er waren nog mensen hier die zeiden:"op dit niveau maken trainers niet het verschil". Hebben jullie nog steeds dezelfde mening ? Wat kan tactiek toch bepalend zijn voor het spel, de spelers en spelvreugde.

Hamza Hamzaoğlu, fantastisch begonnen ! Bedankt. De spanning is terug, de fans zullen ook terug komen !

6 december 2014 om 23:16

hehehe eerlijk zeggen vorige week vond je hem niks nu ben je wel blij met Bruma he

vorige week liet hij zijn man lopen, woensdag ging het beter, en vandaag speelde hij goed alleen 90 minuten niet.

Ik denk dat als hij nog 2-3 wedstrijden speelt hij nog beter en beter gaat worden.

6 december 2014 om 23:24

Dit is wat ik wil zien van Bruma. Niet schuilen achter je leeftijd, transfersom en status van talent. Het team op sleeptouw nemen en acties (proberen te) maken. Daarvoor hebben we hem gekocht. Niet alleen hij, Burak, Selcuk, Emre, iedereen lijkt terug.

Geweldige 1ste helft, ik kon mijn ogen niet geloven van wat ik zag. voor het eerst dat ik weer met een glimlach zat te kijken..

Bruma,selcuk,burak,telles allemaal super geweldig. allemaal verdienen een 10. Jammer dat ze afronding minder was anders had bruma nu wel 3-4 assists.

Laten ze de 4de ster nu maar alvast brengen

De spelers die onder Prandelli niet de kans kregen en dan doel ik op Bruma en Emre laten zien dat ze onterecht wissel stonden en ze waren erg gemotiveerd, Selcuk Inan was weer de 'oude' balletjes onderscheppen, teamgenoten positioneren, bal breed, voorzet. Gewoon een Selcuk in een vrijere rol. Hij kreeg ook na een lange tijd applaus van de supporters, wat erg mooi was om te zien. En hebben jullie Burak gezien???? Hij speelde gewoon goed , De laatste wedstrijd dat ik hem goed vond spelen was vorig jaar in de CL tegen Kopenhagen. Hij maakte zelfs acties!! Ik weet niet wat er gebeurd is met hem maar ik hoop echt dat hij dit meer zal laten zien.

Wauw!! Wat een verandering binnen 1 week! Ik heb de hele wedstrijd met een glimlach gekeken, want zon wedstrijd van Galatasaray heb ik sinds tijden niet meer gezien. Aanvallend liep het goed, verdedigend bijna geweldig, er werd druk gezet, er werd als team gevoetbald, eigenlijk speelde Galatasaray eindelijk hoe het hoort te spelen. Ik kan eigenlijk geen motm opnoemen want er was gewoon niemand die slecht speelde. Verdedigend deed iedereen het goed, als we de goal even vergeten (grote fout van semih en chedjou staat verkeerd opgesteld). Telles en sabri met goede rushes langs de lijn. Middenveld was simpelweg geweldig met Selcuk die ongeveer elke bal voorin terugwon, emre die melo's gemis eigenlijk niet liet voelen Bruma die in elke aanval we betrokken was en Sneijder met zijn goede passjes weer belangrijk. En dan komen we bij de aanval. Pfffff ik wist niet dat Umut en Burak zo veel konden werken en rennen. Umut die bijna moest huilen omdat de bal er maar niet in wou bij hem en burak die zijn beste wedstrijd van hrt afgelopen jaar speelde. Al met al dankjewel Galatasaray!! Dankjewel Hamza Hamzaoglu!! Eindelijk kan ik weer na een avondje Gala heerlijk slapen

Bruma moet blijven spelen, minder nerveus zijn en gewoon af en toe zelf schieten.

Zie je? Sneijder blijft gewoon bij Galatasaray ,want onder deze trainer worden ze kampioen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren