Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frenkie de Jong en Memphis laten zich gelden bij benefietduel met Man City

Laatste update:

Barcelona heeft woensdagavond het benefietduel met Manchester City met 3-3 gelijkgespeeld. De vriendschappelijke wedstrijd werd gespeeld om geld op te halen voor de ziekte ALS. Frenkie de Jong en Memphis Depay waren beiden trefzeker in Camp Nou.

Barcelona begon in de thuiswedstrijd met De Jong in de basis. Ook de zomerse aanwinst Jules Koundé, die door de financiële situatie bij de Catalanen nog steeds niet is ingeschreven voor LaLiga, startte vanaf de aftrap. Memphis Depay zat op de bank, net als onder meer Kevin de Bruyne en Erling Haaland aan de kant van Manchester City. Robert Lewandowski, Ousmane Dembele en Pedri werden niet gebruikt door Xavi en vielen niet in.

Xavi koos voor de jonge keeper Inaki Pena onder de lat, maar de Spanjaard zal met geen fijn gevoel terugkijken op de wedstrijd. De doelman liet de bal na een voorzet namelijk uit zijn handen vallen, waardoor Julián Álvarez de 0-1 kon maken. Ruim tien minuten later stelde Pierre-Emerick Aubameyang orde op zaken voor zijn ploeg. De aanvaller knalde de bal vanuit een moeilijke hoek hard onder Manchester City-doelman Stefan Ortega door: 1-1.

Even na rust brachten de trainers verse krachten binnen het veld en werd het grootste gedeelte van beide basisteams vervangen. De Jong bleef staan en dat betaalde zich in de 66ste minuut uit met een doelpunt. Barcelona zette hoog druk en veroverde de bal in het strafschopgebied van Manchester City. Depay kreeg de bal van dichtbij niet langs Ortega, waarna de rebound een simpele intikker bleek voor De Jong: 2-1.

Cole Palmer deed twintig minuten voor tijd iets terug voor de Engelsen na een aanval over meerdere schijven, waarna Depay in de tachtigste minuut een voorzet van Sergi Roberto binnenschoot: 3-2. Luke Mbete raakte vervolgens geblesseerd en werd lang medisch behandeld op het veld. Hij werd vervangen door Oscar Bobb. Manchester City kreeg in de slotfase nog een penalty van de scheidsrechter waardoor Riyad Mahrez de eindstand op het bord kon zetten: 3-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Kan PSV niet iets geks doen en vragen aan Memphis of ie wil terugkomen. Naja, zal wel niet meer nu ze geen CL spelen, maar dat is nou zo'n team waar die lekker de absolute ster kan zijn. Wat verdient ie eigenlijk?

25 augustus 2022 om 00:03

5.5 miljoen euro netto, past sowieso niet in het salarishuis van PSV al helemaal ze nu geen CL spelen. Zou me niets verbazen als Manchester United hem haalt zouden hem goed kunnen gebruiken.

Allereerst VZ: het was niet oscar Bobb die geblesseerd raakte maar Mbete.Laat ik op voetballend gebied niet uitweiden, dat heeft geen zin met zoveel wissels. Hoogtepuntjes voor mij waren: Eric García, Gavi, Ferran, Busquets en balde bij barca.Bij city vond ik cancelo heel goed en Bernardo Silva ook opvallend sterk.Mooi initiatief, hoop dat er een hoop geld opgehaald is voor het goede doel, er zaten wel 91 duizend mensen in het stadion dus de kaartverkoop zal al het een en ander hebben bewerkstelligt.

25 augustus 2022 om 00:04

Weinig aan toe te voegen. Heb tijdens de wedstrijd nog wel geprobeerd om via de QR code te doneren, maar dat werkte niet helemaal bij mij. Heeft iemand nog een link of website voor me? Moet overigens zeggen dat het meest indrukwekkende aan de hele wedstrijd juist die speech van Unzué was. Kippenvel!

25 augustus 2022 om 00:14

Inderdaad, prachtige speech. Moet eerlijk toegeven dat ik de qr code niet geprobeerd heb, misschien even op de sociale media van de club kijken.

25 augustus 2022 om 01:41

Vond je ferran Torres goed ? Hmm Die vond ik juist heel matig, met de rest van de namen ben ik het eens en ik vond Memphis ook weer heel sterk invallen

25 augustus 2022 om 09:16



Sergi Roberto was met vlagen ook weer de oude. Moet voor hem ook emotionele avond zijn geweest nadat hij zijn moeder aan deze vreselijke ziekte heeft verloren.
Een aantal jaren geleden heb ik Unzue nog een paar keer de keepers zien intrappen en om hem nu zo in een rolstoel te zien...dat doet wel wat met je.
Al met al ...erg mooi dat beide clubs op deze manier aandacht vragen voor deze afgrijselijke ziekte. En laten we nooit vergeten dat onze gezondheid het meest waardevolle bezit is.

Mooi initiatief, jammer genoeg horen wij hier niemand over. Zodra er negatief nieuws over Barcelona naar buiten komt, vind iedereen het een rotclub en verafschuwen ze acties. Echter zijn precies deze mensen nu afwezig om objectief te kunnen denken. Weinig clubs zouden dit doen. Visca Barca!

25 augustus 2022 om 00:24

Ajax speelde onlangs nog tegen Shaktar Donesk een benefiet wedstrijd voor Oekraïne. Bij Rangers kwamen bij de benefiet wedstrijd voor Ricksen, die inmiddels overleden is aan ALS, heel veel bekende voetballers opdraven.

Het is heel mooi dat Barcelona en City dit deden, maar heel veel clubs doen aan goede doelen.

25 augustus 2022 om 07:12

Hoezo hoor je hier niemand over? Er word een artikel aan gewijd, en mensen zijn er positief over. Barca blijft een verschrikkelijke takke club, maar dit is een mooi initiatief.

25 augustus 2022 om 08:13

Denkt dat HZ7-22 doelt op het gegeven dat het uur niet veel uitmaakt als het om negatief nieuws gaat, omdat je dan hoe dan ook tientallen berichten ziet van mensen die het een walgelijke club noemen, maar nu er iets positiefs te zeggen valt, het stil is.

Ach, moet weinig boeien.

25 augustus 2022 om 11:26

Er staat toch een artikel hierover? Zoveel clubs die dit doen maar daar hoor je niks over

Goed initiatief. Duidelijk dat er geen winnaar mocht zijn bij deze benefiet wedstrijd, want die penalty was een heel vroeg kerstkado. Ach, hoort er misschien ook bij, het goede doel is belangrijker dan de wedstrijd.

Ik heb het kwartiertje rust naar deze wedstrijd zitten kijken, maar in dat kwartier waren ze achterin enorm aan het schutteren. De manier waarop de 0-1 tot stand kwam was heel bijzonder, zulke blunders zie je zelfs in de Eredivisie zelden. Daarna stond Koundé ook nog een keer opzichtig te schutteren.

In dat ene kwartiertje speelde die nieuwe linksback van City wel aardig, kan iemand me vertellen hoe hij de rest van de wedstrijd speelde?

All on board the xavineta!

Uitslag maakt uiteraard geen reet uit en City kwam met een halve B/C elftal spelen. Wij hebben de belangrijke spelers wat kunnen laten rusten en jongens die nog niet veel hebben gespeeld weer matchritme gegeven.

Positieve noten : Sergi Roberto speelde echt een uitstekende match. Ik heb hem al meerdere malen aangepakt over de voorbije seizoenen, maar dit was echt wel een leuke wedstrijd van hem. Hopelijk trekt hij deze lijn door. Frenkie was ook fantastisch in de Pedri-rol, helaas speelt Pedri daar.... Daarnaast een hardwerkende Raphinha en Kessié gezien en ook Eric liet zich positief zien.

Bij City vond ik Cole Palmer een aardige voetballer samen met Bernardo Silva de beste man op het veld.

Op naar dit weekend!

Eerste keer dat er normaal word gepraat bij een barca topic. Jammer een keer positief bij barca en zie je ze niet. Zeg toch iets over sommige real fans. Ze zullen zondag er weer zijn. Ze hebben niks anders te doen.

25 augustus 2022 om 10:21

Niet alleen onze fans, maar wel meerdere. Barcelona is afgezakt, geen respect meer voor, walgelijk. Bla bla bla, uiteindelijk blijven wij en jullie ook de parade paardjes van het voetbal. Wij hadden dit ook joh, toen wij de Nederlanders wegpesten met alleen laten trainen enso. Toen was er niet zoveel social media hype als nu.

25 augustus 2022 om 10:23

Kerel ... focus op Barca en degene die Barca lief hebben in voor en tegenspoed. Het leven is echt te kort om je bezig te houden met andere die er niet toe doen. Visca El Barca!

Wat een vieze club is dit barca geworden…. Hoe durven ze benefiet wedstrijd te spelen echt trieste club geworden.. maffia bestuur…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren