Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraser erkent: ‘Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben’

Laatste update:

ADO Den Haag ging zaterdagavond met 3-1 onderuit bij AZ. Nemanja Gudelj nam twee goals voor zijn rekening en kreeg na afloop complimenten van Henk Fraser. De oefenmeester van de Haagse club genoot met volle teugen van de capaciteiten van de middenvelder.

/

Gudelj heeft met zes treffers bovendien de meeste goals gemaakt van alle Eredivisiespelers dit seizoen van buiten het strafschopgebied, zo rekende databureau Opta uit. “Wat een schitterende speler”, vertelde Fraser in gesprek met FOX Sports. “Ik kan echt van hem genieten. Ik wil AZ niet beledigen, maar Gudelj is toe aan een volgende stap. Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben.”

Gudelj ziet in dat hij zich goed ontwikkelt: “Ik ben op de goede weg. Of dat lekker binnenkomen is bij Ajax? Dus jij gaat ervan uit dat ik bij Ajax ga tekenen?”, glimlachte Gudelj. “Ik heb nog met niemand gesproken, maar heb wel gezegd dat ik graag een stap wil maken. Iedere speler wil dat, maar er worden nog geen gesprekken gevoerd. Ik wil wachten op het juiste moment. Ik wil een stap omhoog maken en ja, Ajax is een stap omhoog.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft ajax niet nodig. Op die positie gwn bazoer de kans geven ipv miljoenen uitgeven aan gudelj.

19 april 2015 om 09:03

Dit is een speler met gif! En bauzer krijgt ze dip ook nog! Spelers van ajax op middeveld zijn te slap! Singraven is een mis koop ondatje veel spelers heb die op 10 kunnen

19 april 2015 om 09:12

Ajax maakt weinig doelpunten en teams bouwen een muur tegen ajax dan is zon speler wel fijn die ze buiten de 16 kan maken en hij heeft ook nog een goede trap

19 april 2015 om 13:34

wat een onzin om sinkgraven als miskoop te bestempelen lol.
hoe treurig is het tegenwoordig dat er na een paar maanden na aankoop al zoiets wordt gezegd?
laat hem lekker wennen, je ziet aan alles aan hem dat hij technisch is en overzicht heeft.

maar dat is offtopic.
wat betreft gudelj: heerlijke speler met power!
zie hem graag naar ajax komen.
er is genoeg te rouleren met veel wedstrijden tussen klaassen-bazoer-sinkgraven-gudelj en misschien serero alsie niet weg gaat.

dan hopelijk nog een goede linksback en wellicht een goede vleugelspeler zodat we niet alleen op jonkies hoeven terug te vallen.

19 april 2015 om 09:48

@meeziez, sorry maar ik ben het volkomen met jou oneens.
Ik ben een grote NAC-fan en daarnaast is Ajax mijn tweede club in Nederland. Neno heb ik aardig wat jaartjes bij NAC Breda zien voetballen en ik moet zeggen dat ik in principe niet eenmaal een zwakke wedstrijd van hem heb gezien. De gehele (zeer sympathieke) familie Gudelj is een fanatieke sportfamilie.pa Gudelj is vele, vele jaren een zeer gewaardeerde linksachter van NAC geweest en Nemanja Gudelj speelde altijd op het middenveld. Iedere wedstrijd blonk hij uit en toen duidelijk werd dat hij voor NAC niet meer te houden was, hoopte ik al dat hij naar Ajax zou gaan. Helaas zag men het bij Ajax schijnbaar niet in hem zitten en nu zal men miljoenen Euro's meer moeten betalen om hem binnen te halen.

Of Ajax hem nu wel nodig heeft? N.m.m. wel. Omdat het bij Ajax ontbreekt aan een speler met zo'n enorme inzet, enorm incasseringen vermogen, goede kopkracht en prima schot. Daarnaast heeft hij een goede techniek en is hij een voorbeeld als teamspeler.
“wat een schitterende speler”, stelde Fraser van ADO na afloop van de wedstrijd van gisteren tegen AZ. En terecht. Ajax zou een blunder maken door Neno niet aan te trekken.

Ik ben de mening toegedaan dat hij een ware versterking voor Ajax zal zijn en de ontwikkeling van Bazoer niet zal verstoren. Overigens is het Ajax van dit seizoen nou niet bepaald een goed voorbeeld van goed spel en deugdelijkheid. Of ben jij dit niet met mij eens?

19 april 2015 om 09:51

Het liefst zou ik volgend seizoen Gudelj-Klaassen-Bazoer zien op het middenveld. Klaassen dan spelend als een echte 10.

19 april 2015 om 10:46

Dat middenveld mist creativiteit. Altijd met Sinkgraven of Andersen spelen.. Daarom is Gudelj ook overbodig. Misschien als Serero vertrekt, maar dan vind ik 6 milj voor een backup voor Bazoer wel erg veel geld.

19 april 2015 om 10:53

Er zullen blessures zijn en er zullen spelers rust moeten pakken. Bazoer kan geen 40 wedstrijden spelen en spelers kunnen in een dip raken.
Wil je eindelijk eens de volgende stap maken moet de bank top zijn

19 april 2015 om 11:30

Klopt, maar met Bazoer, Serero Cvm, Klaassen, vd Beek op RAM en Sinkgraven, Andersen op LAM is alles dubbel bezet.

19 april 2015 om 11:39

Je kan toch ook niet verwachten dat A-junior vd Beek een echte concurrent gaat worden voor de jongens in het eerste. Die gaat gewoon nog zijn minuten maken bij Jong.

19 april 2015 om 11:54

Jawel, dat verwacht ik wel. Daarnaast kun je met Bazoer schuiven, Klaassen wordt imo, samen met Cillessen, als eerste op het wedstrijdformulier gezet, dus puur als backup kan dat prima.

19 april 2015 om 11:09

En als de 18-jarige Bazoer niet in vorm is of geblesseerd zetten we er nog een jongere in? Ajax heeft Gudelj juist nodig. En wat mij betreft wordt er meteen doorgeselecteerd. Serero, Schone, Kishna, Boilesen en Sigtorson verkopen en Gudelj, S Poulsen en Tapia halen.

19 april 2015 om 13:15

Ik snap niet wat mensen in die Tapia zien. Wat is er zo geweldig aan die jongen dat ervoor zorgt dat mensen vinden dat Ajax of PSV hem moet kopen?

ik zou niet rouwig zijn als hij naar Ajax gaat en niet naar Psv. Psv heeft niet 2 gifkikkers op het middenveld nodig en Ajax heeft niet nog een middenvelder nodig.

19 april 2015 om 09:23

Welke gifkikker heeft PSV nu op het middenveld lopen dan? Guardado is gewoon een pure voetballer met veel techniek die het vuile werk niet schuwt. En als je de CL iets wil kunnen doen heb je toch echt spelers nodig die ook hun persoonlijke duels kunnen winnen

19 april 2015 om 10:06

Guardado verliest haast geen persoonlijke duels, Gudelj verstopt zich tijdens topwedstrijden. Het is zaak om Maher volgend jaar de kans te geven, maar hij zal echt met meer body de duels ingaan.

19 april 2015 om 10:12

Dit jaar wel ja, maar dat jaar daarvoor stond hij Europees telkens zijn mannetje. Vergeet niet dat Az dit jaar erg wissel vallend speelt. Veel jeugd en telkens wisseling op posities.

Ik durf met zekerheid te zeggen dat Gudelj voor elke club in de top3 een dikke aanwinst zal zijn.
Al hoop ik persoonlijk dat hij lekker naar het buitenland gaat

19 april 2015 om 09:25

gudelj zou voor elke topclub een hele goede toevoeging zijn voor het middenveld, maar op dit moment is ajax de enige club die het geld heeft om een gudelj direct over te nemen zonder eerst te moeten verkopen

bij ajax zou je 4 goede middenvelders hebben waardoor je bij vermoeidheid, belssures schorsingen etc naast je basis nog 1 extra middenvelder hebt

ook kan bazoer of sinkgraven best een jaartje genoegen nemen met wat minder minuten als zij het slachtoffer worden, want klaasen zal na komend zowieso wss ook weer vertrekken

bij psv zou je je juist ook perfect met guardado gudelj en maher kunnen spelen

maher kan dan op 10 en guardado en gudelj hebben beide genoeg loopvermogen om iig in de eredivsie de meeste tegenstanders kapot te lopen

bij feyenoord zou gudelj een perfecte opvolger van clasie zijn en feyenoord zou daar wss alleen maar beter van worden omdat gudelj veel meer scorend vermogen heeft

clasie is veel verdedigender, waar het maken van goals voor feyenord het grote probleem is

19 april 2015 om 09:39

Maar Clasie is een veel betere balafpakker. Clasie is iets ouder maar als ik mocht kiezen hield ik Clasie. In de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord kon je goed het verschil zien. Clasie is de eredivisie ontgroeit en Gudelj kan misschien een stap hogerop, maar veel hoger dan top eredivisie op dit moment nog niet. Bovendien denk ik dat Feyenoord, Ajax en PSV niet hoeven te verkopen om hem te kopen maar dat vooral Feyenoord en PSV wel pas in actie komen als er iemand verkocht is. Je wilt toch niet dat zo'n type speler moet banken omdat Gini of Clasie niet wordt verkocht. Bij Ajax zou ik het helemaal niet begrijpen, want het lijkt me dan dat of Gudelj of sinkgraven op de bank komt. Sterkste middenveld lijkt mij Klaassen, bazoer met op 10 sinkgraven. Als je Gudelj wilt opstellen kan dat ook op bazoers plaats maar dat zou pas zonde zijn voor de ontwikkeling van deze jongen

19 april 2015 om 10:09

Guardado is niet echt een cvm hoor, hij speelt er omdat Hendrix met een blessure voetbalt, anders zou Maher banken. ik heb wel vertrouwen in een middenveld met Hendrix, guardado & maher. hoogstens dat je maher of hendrix vervangt door iemand die meekan op CL niveau, maar ik betwijfel of daar geld voor komt (salaris o.a.).

19 april 2015 om 11:04

markerazzi,

ben het helemaal met je eens dat clasie een veel betere balafpakker is en verdedigend veel sterker is dan gudelj, dat geef ik ook in mn post aan

maar puur naar de selectie en het voetbal van feyenoord kijkend zou feyenoord in de eredivisie veel meer wedstrijden gewonnen hebben met gudelj dan met clasie denk ik

feyenoord zou dan wss een aantal tegengoals meer gehad hebben, maar een stuk meer gescoorde goals,omdat gudelj buiten zijn goals om ook regelmatig rond de 16 voor gevaar zorgt waar clasie nu eindelijk de laatste paar wedstrijden eens mee komt naar voren, maar eigenlijk nooit een goal zal maken

europees gezien is het een ander verhaal omdat verdedigen daar veel belangrijker is dan in de eredivsie, maar alsnog zou ik gudelj wel een perfecte vervanger voor clasie vinden, dan kan je met el ahmadie en gudelj controlerend en toornstra op 10 spelen

19 april 2015 om 11:07

why me,

ik zie guardado ook niet als een verdedigende middenvelder, maar als een linkshalf

ook kunnen guardado en/of gudelj natuurlijk wat meer naar voren of naar achter spelen waardoor je ineens niet meer met de punt naar voren maar naar achter speelt

hendrix is mi veel te zwak voor het niveau dat psv na moet streven

psv en ajax lijken mij de grootste kandidaten voor gudelj, maar als wijnaldum vertrekt en psv in de cl wilt overwinteren zal er een sterke middenvelder bij moeten komen en kan je niet met hendrix aankomen

Ik zou als ik Ajax was, afstappen van het spelen van 4-3-3. Ajax heeft vleugels die te weinig bedienen en spitsen die het te weinig afmaken. Als ze nog een ervaren cv kopen, dan zou dit mijn ideale elf zijn: keeper: Cillesen lv: riedewald, cv: veltman en kashia, rv: van Rhijn, lm: Gudelj, rm: Klaassen, vmc: Bazoer, Amc: Sinkgraven, sp: Milik en Zivkovic. Ze spelen dan met een ruit op het middenveld. Ik zou Kashia kopen vanwege zijn ervaring en postuur en verdedigende kwaliteiten. Daarnaast zou ik nog een spits kopen die kan strijden met Zivkovic om de tweede spitspositie. Hierbij denk ik aan de Leeuw. Maar ik ben bang dat hij het niveau van Ajax niet aankan. Heeft wel extreem goede koptechniek en werkt keihard.

19 april 2015 om 10:13

Klaassen en Gudelj op de vleugels zetten is echt het laatste wat ik zal doen. Ze moeten allebei in de as van het veld spelen. Klaassen als cam en Gudelj als controleur. Kashia lijkt mij opzich ook niet goed genoeg voor ajax.

19 april 2015 om 10:37

Ik ga niet eens in op het systeem, dat gaat gewoon niet veranderen, we hebben ook genoeg buitenspelers en daar wordt dus niet vanaf gestapt. Daarnaast is Riedewald geen back, maar een CV, dus een CV hoef je niet te halen, je hebt juist een back nodig, haal dáár dan ervaring..

Is er iemand die Fenerbahçe volgt? Zou Kadlec een goede back voor Ajax zijn? Speelt hij veel bij fener? Hoeveel zou hij verdienen? Is er al interesse voor hem met z'n 1 jarige contract?

Het lijkt me een goede speler voor Feyenoord, als Clasie weg zou gaan.

Hou op Fraser, tegen die lamme en blinden in jou team kan deze Gudelje exeleren. Ken je niveau kerel en kijk tegen wie hij gespeeld heeft.......ado de nummer 13 van de Mickey Mouse competitie.

Die jongen gaat naar een buitenlandse europese middenmoter. Het barst van de buitenlandse scouts op de AZ tribune. Dan ga je natuurlijk niet naar Ajax. Half treetje hoger. Die scouts zien in het lieve jongen team van AZ Gudelj opvallen door zijn kracht. Een geweldige voetballer is hij natuurlijk niet, maar hij valt wel positief op in belangrijke wedstrijden. Bijv. tegen Psv. Voetballend is Van Overeem beter, dus AZ moet een ervaren vechter op het middenveld erbij halen.

ajax moet cherry halen als gudelj niet kan komen

Hij is heel goed met zijn ellebogen, dat past iid wel weer bij Ajax.

19 april 2015 om 12:13

Als we iemand nodig hebben die goed is met zijn ellebogen, kunnen we eventueel bij jullie aankloppen. Er schijnt daar namelijk een spits rond te lopen die ook met enige regelmaat zijn ellebogen gebruikt.

19 april 2015 om 12:27

Bij ADO hebben een aantal mensen het ook achter de ellebogen. Zoals die knakker die de club moest en zou verkopen aan een vage Chinees.

Het grootste probleem in dit Ajaxsysteem is dat er op het middenveld een geen verbindingsspeler is tussen het middenveld en de aanval. Hierdoor kunnen de crntrale verdedigers de bal niet kwijt en wordt er niet of nauwelijks vooruit gespeeld.
Dit is heel makkelijk op te lossen door een nummer 10 op te stellen, hierdoor staat je spits ook niet meer op een eiland en ook je buitenspelers hebben een 3de optie naast actie/voorzet of terug op de back.

In het systeem met de punt naar voren zou Gudelj goed kunnen renderen omdat hij genoeg loopvermogen heeft op de 6 of de 8 positie en voetballend ook meekan.

Als Ajax echter met de punt naar achter blijft voetballen lost het halen van Gudelj helemaal niets op en zal hij ook verzuipen op het middenveld.

Fraser wat doe je nou? Aad de Mos had al bepaald dat Gudelj een miskoop voor Ajax zou zijn....Nee serieus, met elke speler die naar een Nederlandse topclub gaat heb je het risico dat het niks gaat worden. Ajax is geen AZ en andersom. Persoonlijk vind ik dat Ajax ook nieuwe spelers nodig heeft op het middenveld. Buiten Klaassen, Sinkgraven, en Bazoer heeft de ploeg wat routine en kwaliteit nodig. Andersen en Serero zijn leuk voor de breedte. Het seizoen zal lang zijn en blessures zijn altijd een onderwerp. Vraag maar aan onze grote maestro, Verheijen....

Ik denk dat Gudelj een goede optie is. Misschien ook zelfs Propper. Spelers die echt talent hebben uit de Ajax jeugd breken heus wel door, maar Bazoer gaat ook nog eens zijn terugval krijgen. En dan? Precies, dan heb je een brede selectie nodig...

Ik zie liever tapia komen. Met tapia en bazoer heb je twee powerhouses op het middenveld en dan klaassen als linker aanvallende middenvelder of afwisselen met sinkgraven. Afhankelijk van wat je nodig hebt in een wedstrijd.
Gudelj is typisch zo'n az speler waarvan je eigenlijk al weet dat hij zal floppen bij ajax.

Goeie speler..technisch sterk harde schot en goeie loopvermogen veel en veel betere speler dan overhypte clasie... Hij kan toch nog voor Oranje spelen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren