Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foto op Instagram verraadt toekomst van begeerde Mkhitaryan

Laatste update:

Christian Eriksen lijkt een transfer naar Borussia Dortmund definitief te kunnen vergeten. De aanvallende middenvelder van Ajax was in beeld bij de verliezend Champions League-finalist, maar het ziet ernaar uit dat Borussia Henrikh Mkhitaryan zal halen als opvolger van de naar Bayern München vertrokken Mario Götze. Een transfer zou wel eens snel afgerond kunnen worden.

/

Mkhitaryan wordt al wekenlang met Borussia, maar ook met Liverpool en Tottenham Hotspur, in verband gebracht. Zondagavond plaatste een vriend van de Armeense spelmaker een foto van zichzelf en Mkhitaryan op Instagram, met de tekst 'Good luck in Germany!!!'. Borussia en Shakhtar lijken elkaar dus gevonden te hebben in een transfersom voor de technicus.

Het is niet bekend wat Mkhitaryan kost, maar hij is in ieder geval een stuk duurder dan Eriksen. Borussia bracht onlangs nog een bod van 23 miljoen euro uit, maar dat voorstel werd afgewezen door Shakhtar, dat vasthield aan een vraagprijs van 30 miljoen. Vermoedelijk hebben de clubs elkaar gevonden in een transfersom die ergens in het midden ligt. Deze transfer betekent mogelijk wel dat Eriksen weer in beeld komt bij Liverpool.

De 24-jarige Mkhitaryan heeft er vier seizoenen bij Shakhtar opzitten en was in het afgelopen voetbaljaar erg opvallend, met 25 goals in 29 competitiewedstrijden. In totaal staat de teller op 38 doelpunten uit 72 competitieduels. Het contract van Mkhitaryan in Oekraïne loopt nog tot de zomer van 2015 door; Shakhtar verkocht eerder al Fernandinho aan Manchester City.

Bekijk hier de foto die op Instagram werd gezet.

Henrikh Mkhitaryan zou een goede opvolger zijn voor Mario Götze

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club voor die jongen. Heb hem liever ook bij Dortmund dan bij Liverpool! Daarnaast acht ik hem beter dan Eriksen op dit moment.

8 juli 2013 om 12:35

Want jij hebt deze jongen net zo vaak zien spelen als dat je Eriksen gezien hebt?

Dit heb ik al vaker gezegd en ik doe het weer. Op dit forum word alles en iedereen die de NL nationaliteit heeft of in de NL competitie speelt (of gespeeld heeft zelfs soms) als (veel) minder beschouwd. Zeker wanneer het een speler betreft die bij de concurrent speelt.

Alsof men hier deze jongen echt Jan beoordelen. Alsof veel mensen hier de competitie in de Oekraine volgen, terwijl Eriksen in de eigen competitie speelt.

Wat een onzin. Misschien moet ik de reacties gewoon niet meer lezen maar die anderen moeten eens van het minderwaardigheidscomplex af.

8 juli 2013 om 12:54

Zelf denk ik ook dat Henrikh wat beter is, hij heeft ook nog eens geweldige statistieken.
Eriksen vind heus wel een leuke club die wilt betalen, zo niet dan blijft hij gezellig nog een jaartje... ik vind beide opties prima.

8 juli 2013 om 13:15

Tja. Jij vindt dat mensen alles en iedereen in NL als minder beschouwen. Aan de andere kant kan je ook stellen dat veel supporters hun eigen spelers overhypen.

Ik ben zelf ook zeer benieuwd wat er met Eriksen gaat gebeuren en zal me niets verbazen als hij na een transfer een vrij anonieme carrière zal hebben in een sterke competitie. Dat is in tegenstelling tot velen die denken dat hij een absoluut toptalent is die het in de top gaat maken.

8 juli 2013 om 17:47

Volgens de kenners zijn beide spelers toptalenten. Waar ik me dan aan stoor is dat een onbekende (iedereen in NL kent Eriksen) speler uit de Oekrainse competitie standaard als beter geacht word. Wie uiteindelijk de grootste carriere zal hebben is koffiedik kijken want dat hangt van allerlei factoren af.

8 juli 2013 om 13:45

Als je naar leeftijd kijkt vind ik dat Eriksen zowieso een betere toekomst heeft.

8 juli 2013 om 10:56

Nee, dit betekent niet dat Aubameyang voor de spits gehaald is. Aubameyang is gehaald zodat BVB meer ruimte heeft in aanvallend opzicht. Zoals bij Bayern vorig jaar spelers als Robben en Shaqiri op de bank kwamen te zitten, heeft BVB nu ook wereldtoppers op de bank zitten. Een wereldelftal bestaat uit meer dan 11 spelers, en daar is BVB nu dus druk mee bezig. Aubameyang zal gewoon afwisselen met Reus, Mkhitaryan en Lewy.

OT: Het transferbedrag schijnt rond de 24 miljoen te liggen, wat betekent dat de Götze miljoenen uitstekend geïnvesteerd zijn. BVB is op volle oorlogsterkte om het Bayern dit seizoen stukken lastiger te maken.

8 juli 2013 om 11:42

Aubemyang kan ook prima op rechts, en BVB speelt een hoop wedstrijden dus heb je meer spelers nodig.

8 juli 2013 om 12:01

@123jaap123

Geldt dit ook voor Papastathopoulos die voor € 9,5 milj is aangetrokken? Dit omdat ze Hummels (vertrek?) en Subo tot hun beschikken hebben centraal. Pure breedte versterking?

8 juli 2013 om 12:19

Auba heeft vorig jaar ook nog aardig wat op rechts gespeeld, amper in de spits omdat daar Brandao stond.

8 juli 2013 om 13:10

Sokratis is gehaald voor de breedte en ook door vertrek van Santana. Vooral het afgelopen seizoen zijn er veel onnodige defensieve fouten gemaakt in de verdediging. Ik denk dat een wat agressieve speler als Sokratis een positieve invloed kan hebben. Nu Piszczek maanden uit spel is, zal Sokratis zeker wel speeltijd krijgen. Ookal verwacht ik dat Grosskreutz ook als rechtsback neergezet kan worden.

Het begin van de titel staat er ''congrats Kyanq, dat betekent dus gefeliciteerd (duidelijk) en Kyanq zeg je als iemand heel dierbaars is... Dit is vrij offtopic maar dat maakt niet uit.

Geweldige aankoop voor Borussia en een geweldige club voor Henrikh. Ik hoop dat hij zich goed gaat ontwikkelen daar en Armenië misschien ook nog naar een hoger niveau kan brengen.

Gefeliciteerd in iedergeval!

"zondagavond plaatste een vriend van de Armeense spelmaker een foto van zichzelf en Mkhitaryan op Instagram, met de tekst 'good luck in Germany!!!"

Zagen mijn vrienden er ook maar zo uit... Raar verhaal dit.

Fijne vriend die dit alvast wereldkundig maakt..

8 juli 2013 om 11:45

Vriendin

Ik dacht dat Liverpool eindelijk weer is een echte aankoop ging doen in de vorm van Mkhitaryan en ik zou het echt jammer vinden als hij niet naar Liverpool komt.

8 juli 2013 om 11:14

precies maar ik denk dat dit niet aan Liverpool ligt heb het idee dat Liverpool 25mil pond wilde betalen alleen dat Mkhitaryan zelf liever naar Dortmund ging ivm CL voetbal.

8 juli 2013 om 11:15

Goed nieuws voor Ajax deze transfer. Borussia wilde niet voldoen aan de transferbedragen en het is toch algemeen bekend dat Liverpool makkelijker met de miljoenen spreidt dan de Duitsers. Dus wellicht kan Ajax een goede deal trekken uit deze situatie door Eriksen te verkopen aan Liverpool. Hij is nu de enige echte kandidaat voor de positie achter de spitsen.

Goed nieuws voor Dortmund! Slecht nieuws voor Liverpool.

Mkhitaryan is natuurlijk een paar klasses beter dan Eriksen. Hij past perfect bij Dortmund. Hij is zeer snel, combineert geweldig, sterke passes, houdt goed overzicht, en heeft scorend vermogen.

Dortmund haalt hier de perfecte vervanger voor Gotze!

Hij lijkt trouwens wel heel erg op Reus qua spel.

8 juli 2013 om 13:46

'' een paar klasses beter dan Eriksen''

Whaha een paar? hier ga je wel heel erg overdrijven.
Overigens is Eriksen 3 jaar jonger.

8 juli 2013 om 13:54

''een paar'' betekent meer dan 1.

Je gaat me niet vertellen dat Mkhitaryan maar 1 klasse beter is dan Eriksen.

En je moet niet naar leeftijd kijken.

8 juli 2013 om 13:57

Ten eerste, ja maximaal 1 klasse.

En natuurlijk moet je naar leeftijd kijken, als je naar een grote club gaat moet je ook in de toekomst kijken voor lange termijn of voor als je hem weer verkoopt.
Wat een onzin hahaha

Ik wil pas juichen als het officieel is

8 juli 2013 om 12:56

Dan juich ik met je mee

Goed nieuws voor Ajax deze transfer. Borussia wilde niet voldoen aan de transferbedragen en het is toch algemeen bekend dat Liverpool makkelijker met de miljoenen spreidt dan de Duitsers. Dus wellicht kan Ajax een goede deal trekken uit deze situatie door Eriksen te verkopen aan Liverpool. Hij is nu de enige echte kandidaat voor de positie achter de spitsen.

8 juli 2013 om 12:10

Coutinho kan daar ook spelen hoor!

het waren maar 3 seizoenen bij shakhtar zover ik weet..1 seizoen daarvoor speelde bij metalurg donetsk.

jammer dat hij weggaat maar was te verwachten. shakhtar maakt er veel winst op en kan nu weer de markt op

Ik ga pas juichen wanneer de 3 partijen dit bevestigen.. want ik heb de laatste tijden van alles gehoord en gelezen.

Op dit moment is het wel zo dat Dortmund het meest concreet club is van allemaal.. dus ik hoop dat het ook Dortmund word.

Waar Dortmund nu ontzettend blij kan zijn met deze aankoop zal Liverpool betreuren dat het een speler als Mkhitaryan niet heeft kunnen halen. Ik ben benieuwd of Liverpool nu haar vizier weer gaat richten op Christian Eriksen die nog steeds geen nieuwe club heeft. Ik vind persoonlijk dat Liverpool met Coutinho al een hele goeie 10 heeft die uitstekend Suarez of Sturridge kan bedienen met een paar geweldige passen, alleen lijkt Rodgers nog een 10 te willen halen.

Voor Dortmund uiteraard een fantastische aankoop waar ze niet veel op achteruit gaan misschien gaan ze er wel op vooruit. Ook is de voorhoede wat ruimer bezet en geeft het Klopp meer opties. Aubameyang, Reus, Kuba, Lewandowski en nu ook nog eens Mkhitaryan is de voorhoede goed opgevuld.

8 juli 2013 om 13:00

Precies! Daarnaast is het er verdedigend ook op vooruit gegaan, omdat Sokrates centraal kan spelen en als rechtsback. Daarnaast schuift Großkreutz naar achteren en dient als back-up voor de backs en tegen sterke tegenstanders alsnog als Aml.

Denk dat hij perfect pas bij Dortmund op nummer 10. Ik denk ook dat Eriksen het daar niet zou redden aangezien hij daar als een echt 10 moet spelen met veel diepgang en scorend vermogen. Zo'n type speler is Eriksen niet. Hij past daarom ook beter bij Liverpool, een club die ik hem echt aanbeveel. Die club zit in de lift en speelt in een 4-3-3 opstelling waardoor ze niet alleen van hem afhankelijk zijn als het gaat om het scorend vermogen.

Prima investering van Dortmund.

Heel leuk om te zien dat Dortmund géén stapje terug zet, maar in haar hoofd heeft gezet om die Rekordmeister knap lastig te maken. Zowel in de competitie als bekers.

Over twee jaar kan je hem doorverkopen voor 40plus.

Dan gaat Liverpool voor Eriksen...zo hoog mogelijk inzetten dan maar. Liverpool betaald toch wel..

Sorry maar vindt niemand dit beetje betekenisloos 'bewijs'? Het zou zomaar eens waar kunnen zijn, maar het kan toch net zo goed niks zeggen? Stel ik maak een foto met sneijder die ik ergens tegenkom, ben fan van Chelsea en zet de foto op mijn Instagram en zeg 'good luck in Londen my friend!', is dan een transfer bevestigd als de roddelpers denkt dat ik zijn vriend ben?

8 juli 2013 om 13:11

@jm87
Het was zijn vriendin die de foto plaatste, dus dan lijkt het me wel een stuk geloofwaardiger.

8 juli 2013 om 14:19

Dat zie ik nergens staan? Staat een 'vriend'.. hoe weet je dat het zijn vriendin is dan?

8 juli 2013 om 14:32

Dat staat volgens een collega op diverse andere sites.

Zowel Dortmund als Liverpool zouden de perfecte ploeg voor Mkhitaryan zijn. Dortmund heeft het voordeel dat ze CL spelen, dus ik kan begrijpen dat hij voor de Bundesliga kiest.

Super nieuws!!! was in mijn ogen de beste mogelijke haalbare optie. Götze was een sterkhouder maar hij heeft het zeker in zich om uit te groeien tot een geweldige vervanger.

Je kan niet toch niet zomaar besluiten om een heel seizoen fit te blijven? Robben is nu eenmaal een blessuregevoelige speler, het zal me dan ook niet verbazen als hij opnieuw geblesseerd raakt... zonde!

Je kan niet toch niet zomaar besluiten om een heel seizoen fit te blijven? Robben is nu eenmaal een blessuregevoelige speler, het zal me dan ook niet verbazen als hij opnieuw geblesseerd raakt... zonde!

Liverpool heeft toch al coutinho die het daar al goed doet? waar gaat eriksen spelen?

Mooie transfer voor Dortmund en ik ben zeer benieuwd hoe hij het daar gaat doen. Is toch een speler die tot een halfjaar terug vrij onbekend was. Persoonlijk had ik 'm wel liever bij Liverpool gezien. Misschien dat die nu voor Eriksen gaan? Die zou daar zeker ook van toegevoegde waarde zijn.

Haha hier zal frank_lfc toch behoorlijk van balen? Hij zag deze speler al helemaal voetballen in Liverpool en ze daar de top 4 in loodsen.

Had liever Isco gezien bij Borussia Dortmund en hij bij Liverpool. Eriksen moet nog 1 jaar bij Ajax blijven, komt in mij ogen te kort voor de Europese top... Zn scorend vermorgen is echt laag voor een goede '10'.

Leuk om dat eigen jeugd gezeur aan te horen.

Om even duidelijk te zijn:
Ajax koopt jeugdspelers rond de 16 jaar, leert ze het ajax systeem zodat ze zich makkelijk in het 1e kunnen aanpassen.

De enige die praten over eigen jeugd zijn de niet-ajacieden

Eerste bod van Roma is 17 miljoen. Dus dan zal het rond de 20 worden lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren