Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord zet ‘streep’ onder slechte reeks: ‘Een mentaal sterke groep’

Laatste update:

Feyenoord lijkt zondag te moeten winnen bij PEC Zwolle om de derde plaats en daarmee plaatsing voor de derde voorronde van de Europa League veilig te stellen. “We moeten er vol voor gaan”, zegt middenvelder Jens Toornstra op de website van de Rotterdammers.

/

Het team van Fred Rutten ging maandag in de eigen Kuip met 1-4 onderuit tegen Vitesse en heeft nu al vier wedstrijden niet meer gewonnen in de Eredivisie. “We hebben als groep gesproken over de mindere resultaten in de afgelopen weken en daar uiteindelijk een streep onder gezet”, zegt Toornstra.

"Fred Rutten was daar niet bij. Tijdens dat gesprek hebben we elkaar geen verwijten gemaakt, want we moeten vertrouwen hebben. We hebben er ook vertrouwen in dat het goed komt, hebben een mentaal sterke groep. Aan het begin van het seizoen ging het ook even minder, maar daarna hebben we laten zien dat we een ploeg hebben die heel goed kan voetballen.”

Feyenoord hield overigens zevenmaal de nul in de eerste negen uitduels van dit seizoen, maar slechts één keer in de zeven daaropvolgende wedstrijden buitenshuis. Dat rekende dataleverancier Opta uit.

Wat verwacht jij van PEC Zwolle - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen woorden maar daden. Ik zie al weken een stel pussies op het veld dus hoezo mentaal sterk?

16 mei 2015 om 17:51

Probeer je nou Labyad te quoten?
Maar zonder gekheid, er moet wel iets veranderen, anders word je gewoon vijfde.

Ik zal ze weer 100% steunen, maar eerst zien dan geloven!!
Geef de supporters maar wat terug dit keer!

Wordt nog een lastige wedstrijd tegen Zwolle gun het ze wel die 3de plek, altijd wel mooi als Feyenoord europa ingaat.

16 mei 2015 om 18:22

Hahah. Vooral die wedstrijd thuis tegen roma dat was wel heel leuk ja haha.

16 mei 2015 om 18:58

Haha ofnie dan..

16 mei 2015 om 19:24

Tegen sevilla, dat was adembenemend!!!

16 mei 2015 om 20:26

Mee eens. Mooie pot was dat.

Ik ben nog steeds niet overtuigd van de kwaliteiten van Feyenoord.
Het is me te wisselvallig.
Rutten lult maar wat en ondertussen wint Vitesse met 4-1.
Die derde laats hebben ze nog niet.
PE overwin je nog niet zo gemakkelijk.
PEC is meer een tam dan het losse zand van de Rotterdammers.

16 mei 2015 om 18:37

Toetsebrd stk?

16 mei 2015 om 19:18

Verliezen van Vitesse is geen schande .
Maar die wedstrijden ervoor.
Rutten kan het niet stabiel houden maar dat is niet alleen bij Feyenoord zo geweest.

Helaas ben ik bang dat Feyenoord nog even door mag voetballen.
Je kan mentaal wel sterk zijn maar het verval is te groot.

Zal je net zien dat Feyenoord 1-5 wint in Zwolle.

Zwolle is al geplaatst voor de play-offs dus zal wel lekker rustig aan gaan doen om geen blessures en schorsingen op te lopen.

Overigens zie ik AZ niet winnen

16 mei 2015 om 18:12

AZ zie ik juist heel makkelijk winnen. Afgelopen weekend knappe comeback gemaakt, terwijl Excelsior blij is dat ze het gered hebben in de Eredivisie. Die willen bovendien ook geen kaarten pakken ivm het Fair Play klassement voor Europees voetbal.

16 mei 2015 om 18:17

Ik kan me ook niet voorstellen dat PEC op 100% zal gaan. Maar afgezien daarvan moet Feyenoord het daar natuurlijk gewoon afmaken.

17 mei 2015 om 00:19

Dat dacht iedereen ook de week voor de bekerfinale toen Ajax op bezoek kwam, maar toen was PEC ondertussen ook veruit de betere partij

17 mei 2015 om 08:22

Ver uit de betere ploeg viel wel mee trouwens, maar dat lag meer aan het slechte spel van Ajax dan aan het goede spel van PEC natuurlijk.

De woorden zijn altijd goed, de daden zijn niet om over naar huis te schrijven, verloren seizoen word dit, met geen europees let maar op !

16 mei 2015 om 18:09

Idd, meestal als Feyenoord een belangrijke wedstrijd moet spelen, verliezen ze. Daarom haken ze ook altijd af voor het kampioenschap. Het zijn allemaal leuke praatjes, maar daar koop je niets voor.

16 mei 2015 om 18:50

Wij haken altijd af omdat Feyenoord 'sterker door strijd' te serieus neemt. Spelers zoals Immers en Kazim worden gewaardeerd omdat ze hard werken maar mensen vergeten dat ze kwaliteit te kort komen. Hard werken hou je een tijdje vol maar uiteindelijk wordt het op kwaliteit beslist en dat zag je ook tegen Vitesse. Zij hadden kwaliteit op het middenveld, wij werkers. Dat moet eens afgelopen zijn. Ik zag zelfs op Twitter reacties dat spelers zoals Ziyech niet bij Feyenoord zou passen. Wij hebben juist dat soort types nodig.

16 mei 2015 om 21:20

Helemaal mee eens. Ik word echt gek van hoe Feyenoord speelt en wat voor spelers zij steeds aantrekken. Het zijn altijd werkers die voorrang krijgen op technische spelers bij Feyenoord. In de jeugd wordt het ene team na het andere team kampioen met allemaal parels, maar bij het eerste worden die spelers verpest! Een speler als Immers die een basisplaats heeft en Vilhena niet? Of Zyech die de garantie niet boven Immers had gekregen. Waar gaat dit heen?'

16 mei 2015 om 21:34

Logisch bij geen enkele topclub krijg je de garantie op een basisplaats, bij PSV niet, bij Ajax niet en ook bij Feyenoord niet.

Als Ziyech gewoon de strijd had durven aangaan dan had die gewoon bij Feyenoord gespeeld maar hij koos voor de weg met de minste weerstand.

16 mei 2015 om 22:18

@ V-Watcher

Ik zie vaker dat soort berichten voorbij komen maar dat is echt onzin. Als Ziyech naar Feyenoord was gegaan dan had niet Toornstra rechtsbuiten gespeeld maar Ziyech. Hij had daar geen trek in en koos uiteindelijk voor FC Twente.

En daar gaat Feyenoord ook nog eens de mist in. Goede en zeer getalenteerde spelers op andere posities zetten omdat werkpaarden op hun eigen posities moeten spelen. Het is echt ongelooflijk.

Nou, als ze er een streep onder hebben gezet, dan moet het wel goed komen... Hadden ze dat dan niet vier weken geleden kunnen doen, dan waren we nu al klaar geweest en hadden we nu een relaxt weekend kunnen hebben.

16 mei 2015 om 18:38

Precies. Al pratend hebben ze er een streep onder gezet. Maar je zet pas een zinvolle streep als je weer goed gaat presteren. Als je morgen verliest is die streep van vandaag 0,0 waard.

Als je dit soort dingen leest, dan weet je al dat het niks wordt.
Vorig jaar hoorde je het ook bij Psv, vanaf die ene wedstrijd tegen ons zou het allemaal anders zijn, wonnen we met 6-2.

Het wordt volgens mij winst voor PEC of een gelijkspel. Feyenoord zie ik gezien hun zware fysieke en mentale vermoeidheid niet winnen in Zwolle. De schorsing van El Amahdi is nog een extra verzwakking.

Het is te hopen dat het wat word 4 wedstrijden op rij verloren.
We moeten er vol voor gaan zegt Toornstra.
Zwolle uit is lastig dat win je niet zomaar en als je keeper Hann,
mag geloven die gaat er vol voor. Wat @jan1980 zegt dat hopen we dan maar.

Wat een onzin mentaal zit het al jaren verkeerd in de groep anders had je wel minimaal 1 keer in de laatste 5 jaar kampioen geworden gezien de selecties.

Ook Schaken laten vertrekken is een domme fout geweest spelen nu eigenlijk alleen nog maar met verkeerd gepositioneerde spelers.

Zag ze het liefst zo spelen vandaag met Wilkshire in plaats van Karsdorp omdat Wilkshire ondanks veel gezeik toch wel constant was ook de ongeslagen periode was hij belangrijk in. Karsdorp kan in de plaats van Vilhena mocht het niet lopen in de eerste helft.

Vermeer
Wilkshire
van Beek
Kongolo
Woudenberg
Toornstra
Clasie
Vilhena
Boetuis
Achabar
Basacikoglu
16 mei 2015 om 20:24

Basacikoglu?in misschien wel een van de belangrijkste wedstrijden? Wel realistisch blijven he jongen. Die jongen heeft geen pepernoot geraakt dit seizoen. Hij komt er ongetwijfeld nog wel maar laat hem zondag aub op de bank.

17 mei 2015 om 14:17

Basacikoglu was in elke wedstrijd gretig en fel alleen moet een keer een hele wedstrijd staan tegen Psv was die gewoon goed.

Nou Jens,had maar wat weken geleden met deze uitspraak gekomen. Ik heb er 0,000 vertrouwen in,het lijkt wel of het met de week slechter word. PEC gaat denk echt niet een stappie terug doen,en dat ze gewoon voor de volle 100% winst gaan.

16 mei 2015 om 19:30

Hoop dat werner hahn zn sportieve plicht vervuld..

16 mei 2015 om 19:49

Door Feyenoord de play-offs in te sturen inderdaad.

16 mei 2015 om 20:01

Daar zit ik ook mee,ik twijfel ten zeerste.
Maar oké,je kan dan ook zeggen AZ envitesse hadden dan een wedstrijd meer moeten winnen.
Ik ben benieuwd stel AZ en Feyenoord laten punten liggen.
En Achente (had eigenlijk geschorst moeten worden voor de 5 de gele kaart)
Maar de Arbiter zette perongeluk Mc Eachren op de wedstrijd formulier.
Waardoor Achente toch mee kan doen.
En Zondag prompt de winnende goal maakt.
Dan barst de bom,geloof me.
Dat wordt een gespreks onderwerp van hoog gehalte.

ik denk dat Pec Zwolle het rustig aan gaat doen die hebben nergens meer voor te spelen dus ik denk dat we winnen. Ik denk een heel moeilijke 1-2 zal zwaar zijn maar ik heb er het volste vertrouwen in wij gaan winnen.

17 mei 2015 om 00:21

We spelen nog om de 6e plaats en geloof me, die wil PEC heel erg graag halen

vahtheo@ je denkt toch niet dat Achente twee wedstrijden achter elkaar scoort? met de rest van je scenario heb ik geen enkele moeite.

16 mei 2015 om 20:11

Verwachte jij dan ook dat Achente scoorde tegen Feyenoord,ik ook niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren