Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord vol vertrouwen: ‘In De Kuip is echt niets onmogelijk’

Laatste update:

Voor Feyenoord wacht woensdagavond de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. De Rotterdammers ontvangen in eigen huis Manchester City, dat afgelopen weekeinde Liverpool nog van de mat veegde. Desondanks heeft Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis vertrouwen in een goed resultaat.

“We zullen zien, ik ben er niet om Manchester City te analyseren. Maar in De Kuip is echt niets onmogelijk”, zegt Berghuis tegenover het Algemeen Dagblad. De aanvaller kijkt uit naar het avontuur in het miljardenbal, dat volgens hem ‘schitterend’ is. “Ik wilde het liefst tegen Paris Saint-Germain spelen omdat ik een fan ben van Neymar. Maar Manchester City, Napoli en Shakhtar Donetsk, het zijn schitterende affiches.”

“Het kriebelt hoor, daar hoef je niet over te liegen. We willen er een geweldige avond van maken”, sluit Jean-Paul Boëtius zich bij zijn ploeggenoot aan. Hij speelde eerder Europese wedstrijden, maar dat is volgens de aanvaller niets met het affiche dat hem nu te wachten staat.

“Ik heb met Feyenoord in de voorronde van de Champions League gespeeld toen Besiktas ons uitschakelde”, vertelt Boëtius. “Ik heb ook met FC Basel in de voorronde gespeeld, toen Maccabi Tel Aviv te sterk was. En ik heb met Racing Genk vorig seizoen in de Europa League in de kwartfinale gespeeld tegen Celta de Vigo. Maar het stelt allemaal niets voor bij wat we nu gaan meemaken.”

De wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester City eindigt in een..

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen ruimtes weggeven morgenavond, 0-0 of 1-1 in eigen huis is al een prestatie.

Dit gaat gewoon wel erg lastig worden hoor. Ik ga even wat cliché´s er in gooien. Feyenoord moet er vol op klappen. Ruimtes klein houden. De verdediging moet de ruimtes tussen hen en de keeper echt bizar klein houden. Want anders heb je met de Aguero en Sane´s van deze wereld echt een probleem. Die zijn razendsnel. En elke kans die Feyenoord krijgt moet er gewoon invliegen.

Het kan allemaal. Maar dan moet alles goed vallen.

12 september 2017 om 08:44

Alles wat het NL-elftal ook tegen Frankrijk had moeten doen dus.

Je moet hopen dat het lang 0-0 blijft en god op zijn blote knieã£â«n danken dat Kramer per ongeluk de bal goed op z'n kruin krijgt gewaaid.

Ik vond het altijd overtrokken dat Botteghin en van der Heijden niet konden, maar juist in de spelinstelling die Feyenoord 6 wedstrijden moet hanteren kunnen ze wel. Ik zou thuis gewoon 4-3-3 spelen met een middenvelder op de flank en een Amrabat op de bank. Die wordt niet zo snel nerveus heb ik het gevoel.

12 september 2017 om 10:38

Het is vooral voetballen naar je mogelijkheden. En Feyenoord heeft alleen kans in de omschakeling op snelheid. Maar goed bij City lopen ook een paar backs rond die wel snel zijn. Alleen die houden ook van aanvallen. Dus als je snel en direct omschakelt zie ik daar nog wel kansen liggen. Maar vooral eerst de boel dichthouden en die Engelsen gaan frustreren zodat ze meer risico gaan nemen.

12 september 2017 om 08:44

Haha, alles is weer voorbij gekomen qua cliches. De bal is rond. Het is 11 tegen 11. Het zijn ook maar mensen. Maar ben het wel met je eens Filip. Een ding is zeker. Feyenoord gaat er in de eigen Kuip op klappen.

Houvast is wellicht dat NL clubs het over het algemeen goed doen tegen Engelse clubs.

12 september 2017 om 10:36

Het is ook een beetje hopen op onderschatting en dat het publiek er gelijk een intense sfeer van maakt. Over het algemeen kunnen Nederlandse clubs goed tegen Engelse tegenstanders. Aangezien het positiespel om te janken is. Maar ik vind City daarin wel een uitzondering. Maar goed. Vertrouwen en blijven hopen.

Ik krijg een beetje het schoolreisje gevoel. Iedereen vindt het maar prachtig.
Het is meer dan dat, wel gewoon in volle concentratie er bovenop en liefst geen desillusie van 0-4 ofzo onder het mom van de Olympische gedachte.

We gaan het gewoon zien. Je kan ervan uit gaan dat Gio en de groep er natuurlijk alles aan gaan doen om een zo goed mogelijk resultaat te halen (lees: mogelijk gelijkspel) en als het erin zit misschien zelfs te stunten en te winnen. In eerste instantie is City natuurlijk de torenhoge favoriet en logisch ook met zo'n miljoenen (of zelfs miljarden) selectie, maar zoals al zo vaak gezegd is nu; alles kan. Hoe dan ook een schitterende pot.

Het is een geweldige uitdaging, maar wel een erg lastige. We gaan er volop van genieten, al hoop ik stiekem dat het niet zijn weerslag gaat hebben op de wedstrijd tegen Psv. Want die vind ik nu toch nog wat belangrijker. Het worden gewoon 6 mooie potjes, krijgen we eindelijk de kans ons Europees te meten. En we hebben niets te verliezen natuurlijk, samen met Vitesse de enige twee die überhaupt Europees spelen.

‘In De Kuip is echt niets onmogelijk’, behalve dan regelmatig eens een potje winnen van Ajax.

12 september 2017 om 10:08

Haha, dat gebeurt helaas zelden tot nooit. Laten we dan maar hopen dat het morgenavond lukt tegen man city. Al is die kans natuurlijk heel klein.

12 september 2017 om 10:11

Je hebt helaas gelijk.

12 september 2017 om 10:16

Frappant hé! Feyenoord speelt ajax de laatste jaren volledig van de mat en toch weten ze niet te winnen.

Morgen windkracht 10. Hoorde dat Gio het advies aan Karim heeft gegeven om eerst wind mee en Manchester wind tegen te laten kiezen.
Hoop dat de wind 's avonds is gaan liggen. En inderdaad zal het meedoen aan CL en ervaring opdoen in een sfeervolle Kuip op de eerste plaats staan.

Bericht van de toekomst ,

Lief dagboek ,
Vandaag de 13e op een woensdagavond.

De Kuip trilt , het staal kraakt
Regen en wind door de haren , overal waar je kijkt is iedereen zijknat geregent van de regen.

Ik sta met mijn zoontje op de 1e ring , de wind vol door het stadion. de adrenaline giert door het lichaam.
Regendruppels over mijn gezicht terwijl duizenden sjaals de lucht ingaan. Het mooiste lied van Feyenoord word door de kele van de trouwe aanhang schoor gezongen.
Het gaat door merg en been.

Zojuist gaat de tunnel open , de spanning is enorm. even is het doodstil.
maar dan , de scheids fluit voor het begin.

eindelijk eindelijk is het na lang wachten dagen maanden jaren voorbij gegaan, ons Feyenoord is weer op het hoogste niveau actief.

Het Legioen tegen het City's Miljoen

Nou winnen van City lijkt me (on)mogelijk.

Ik vind het altijd een teken van zwakte dat het zoveel uitmaakt of je uit of thuis speelt. Ik denk dat iets als de kuip niet per se een voordeel is op de lange termijn, want het geeft ook altijd een makkelijk excuus in uitwedstrijden.

Erop klappen vanaf het eerste moment moet wel kunnen natuurlijk, daar ben je ook afhankelijk van de man met de fluit. Als je bij een eerste overtreding meteen een gele te pakken krijgt , dan is het meteen klaar.
Feyenoord moet hopen op een een instelling van, dat doen wij wel eventjes op halve kracht.
Ik denk dat we blij mogen zijn met 0-3 , dan zijn we echt gematst

Man C gaat feyenoord onderschatten, feyenoord geeft 120% en Gio speelt linksback ipv Nelom eindstand 1-1.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren