Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord slaat dubbelslag met Haps en St. Juste

Laatste update:

Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps gaan aan de slag bij Feyenoord. De club uit Rotterdam heeft de komst van de twintigjarige centrale verdediger van sc Heerenveen en de 24-jarige linksachter van AZ via de officiële kanalen bekendgemaakt.

St. Juste heeft voor vier jaar getekend en gaat met rugnummer vier spelen, zo valt er op de website van de kampioen te lezen. “We halen met Jeremiah een zeer talentvolle jongen binnen die al de nodige ervaring heeft, maar de komende jaren ook nog enorm kan doorgroeien. Naast centraal in de verdediging kan Jeremiah eventueel ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. Voor een trainer is het altijd prettig als spelers op meerdere posities kunnen spelen”, aldus technisch directeur Martin van Geel.


“Op zijn positie is Ridgeciano een van de beste spelers van Nederland, zowel aanvallend als verdedigend”, vertelt de sportbestuurder over Haps, die voor vijf jaar heeft getekend en het tenue met nummer vijf gaat dragen. “Dat heeft hij niet alleen in de Eredivisie maar ook in de Europa League laten zien. We zijn dan ook blij dat we hem nog ruim voor de start van het seizoen hebben kunnen vastleggen.” Beide spelers stappen dinsdag op het vliegtuig naar Oostenrijk waar Feyenoord bezig is aan een trainingskamp.

St. Juste had nog een contract tot medio 2018 in het Abe Lenstra Stadion, maar de Friezen hadden de eenzijdige optie om de verbintenis met twee seizoenen te verlengen. Derhalve moest Feyenoord aardig wat geld overmaken om St. Juste te contracteren. Yoshua St. Juste, broer en zaakwaarnemer van de verdediger, zei maandag tegenover De Telegraaf dat zijn cliënt en de Rotterdammers al snel tot een akkoord waren gekomen: “Het is nu echt aan de clubs. Hij heeft een goed gevoel bij Feyenoord.”

St. Juste, die 75 keer in actie kwam voor Heerenveen, had altijd al de ambitie om een transfer naar een Nederlandse topclub te maken. Vorig jaar kon hij naar Duitsland, aangezien Hamburger SV belangstelling toonde, maar Heerenveen wilde niet meewerken aan een transfer. HSV kwam in de winterstop terug bij de verdediger, maar op dat moment had hij zelf geen interesse meer. Nadat Feyenoord mis greep in de strijd om Derrick Luckassen, die AZ verliet voor PSV, besloot de club de focus te verleggen naar Friesland.

Feyenoord heeft naar verluidt vierenhalf miljoen euro betaald voor St. Juste, terwijl Haps volgens De Telegraaf ongeveer zes miljoen euro heeft gekost. De bedragen worden niet in één keer, maar in termijnen betaald. Haps lag in het AFAS Stadion nog tot medio 2019 vast, maar dient dat contract dus niet uit. Hij kwam in dienst van de Alkmaarders tot 5 doelpunten en 10 assists in 111 officiële wedstrijden en speelde eerder ook nog 10 duels op huurbasis voor Go Ahead Eagles. Hij werd de afgelopen maanden ook gelinkt aan onder meer Ajax en PSV, maar heeft dus gekozen voor een vervolg in De Kuip. Hij moet er de concurrentie aangaan met onder anderen Miquel Nelom.

Gaan Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps slagen bij Feyenoord, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noem me gek maar ik vind echt dat nelom een kans verdiend in de basis

18 juli 2017 om 12:46

De grootste slag die Feyenoord op de transfermarkt kan maken is het lozen van Nelom. Ga echt juichen wanneer die bezem niet meer in een Feyenoord shirt rondloopt.

18 juli 2017 om 13:22

Dat dus! Elke keer als Nelom op het wedstrijdformulier verscheen of uit de duggout kwam, werd ik alweer verdrietig

Nelom is een eigenlijk een hele slechte soa!
Elk keer hoop en denk je dat ze eindelijk een medicijn gevonden hadden, EN toch kom je er maar niet vanaf😓

18 juli 2017 om 12:36

Liever niet. Dat wordt 4x niks.

18 juli 2017 om 12:37

WHhahaha Je bent knettergek!
Nelom is misschien basisklant voor de jupilerleague, maar meer ook niet😂

18 juli 2017 om 12:37

Dan snap je er volgens mij vrij weinig van. Gun die knul het beste maar vind hem en bilal met afstand de zwakste schakels!

18 juli 2017 om 12:43

Bilal gaat vlammen dit jaar. Mark my words

18 juli 2017 om 13:23

Hoop het, wil minimaal tien assists en 5 goals zien van hem.

18 juli 2017 om 12:38

Die kans zal hij krijgen, ook Nelom doet mee aan de voorbereiding van Feijenoord.

18 juli 2017 om 13:03

Hij speelt al 7 jaar bij Feyenoord en heeft ruim meer dan 100 wedstrijden gespeeld. Dat is kans genoeg lijkt me. Helaas was hij iedere wedstrijd superslecht.

18 juli 2017 om 13:25

Dat is gewoon niet waar. Hij was meestal slecht, soms superslecht, soms degelijk en een enkele keer prima. Al met al komt hij dus tekort, maar iedere wedstrijd superslecht is gewoon onzin. Clubs onder de subtop zouden direct moeten toehappen voor Nelom.

18 juli 2017 om 12:38

Hij heeft best wel veel kansen gehad. Soms aardig gedaan, maar over het algemeen net niet.

Wel vind ik dat Feyenoord supporters meer waardering voor deze jongen moeten hebben. Er wordt zoveel gezeikt op hem, misselijkmakend soms. En hij is altijd positief en gedraagt zich ook altijd zo. Dat hij dan tekort komt is jammer, maar behoud het respect voor de heer Nelom.

18 juli 2017 om 12:46

Daar heb je absoluut gelijk in. Ook ik vind Nelom zwaar tekort komen voor de basis en eigenlijk ook wel voor 2e keus. Maar het is een hele aardige en positieve jongen die ook niet meer dan zijn best doet. Zijn houding is wat je van een bankzitter wenst en is zeker positief voor het groepsgevoel.

18 juli 2017 om 12:48

Ik heb zeker respect voor Nelom en hij heeft prima wedstrijden gespeeld maar iedereen snapt dat hij bij Feyenoord nooit eerste linksback zal worden. Het is wel fijn dat hij dat zelf ook inziet; dat waardeer ik zeer. Hij zou best bij AZ passen nu Haps weg is, hij is naar mijn mening een prima linksback. Al zie ik m niet graag vertrekken: is wel altijd een zekerheid als back-up.

18 juli 2017 om 14:25

Simpatico ??
Jij begrijpt er niet veel van. Nelom is inderdaad rustig en zeurt nooit omdat die weet als Feyenoord er niet was dat hij bij Fortuna zou spelen. Van haren was ook zo een type alleen die ging wel zeuren en werd zn contract ontbonden en eindigde uiteindelijk bij Dordrecht. Nelom moet snel geloosd worden want hij kost het team veel te veel punten en is slecht voor de supporters hen hart met hem in de gelederen. Een hele zwakke schakel en ook nog eens een slapjanus 1e klas. Geen uitstraling geen niks. Ik zal het groots vieren als deze traumatische speler weg is. Al jaren maakt die mij en heeeeel veel andere mensen het leven zuur. Onbegrijpelijk dat die er nog steeds is. Bizarr. Alleen Achenteh van go ahead vind ik slechter als hem de rest iedere back in de eredivisie is beter als Nelokm !!!

18 juli 2017 om 14:35

Maar dat is toch niet zijn schuld, maar eerder van Feyenoord en de trainer die hem opstelt? Vind je dat Nelom maar moet zeggen: trainer, ik vind mezelf niet goed genoeg voor Feyenoord, dus stel me maar niet op.

Wees toch niet zo kortzichtig man.

18 juli 2017 om 14:58

Nelom is een voorbeeld prof, maar gewoon net niet goed genoeg voor Feyenoord. Hij is in mijn ogen wel een ideale opvulling voor de bank, daarom moeten ze hem eigenlijk ook niet wegdoen tenzij hij dat zelf echt wil. Ik denk dat Nelom echt wel een aanvulling zal zijn voor een club als Groningen. Helemaal mee eens dat er wat meer respect voor hem getoond mag worden.

18 juli 2017 om 12:43

Dan maar met 3 verdedigers spelen. Alles beter dan Nelom in de basis.

18 juli 2017 om 13:06

Die blinde haat op Nelom is ook gewoon een trieste hype. Tuurlijk is Nelom geen basismateriaal voor Feyenoord, maar het is wel gewoon een prima stand-in. Zeurt nooit en doet z'n best al ziet het er allemaal soms wat laks uit. Nelom zou bij een Groningen oid gewoon basis staan. Zie de top van Nederland ook niet zo snel betere 2e linksbacks hebben dan Nelom.

18 juli 2017 om 14:28

Groningen veel te hoog gegrepen voor Bekom. Geloof me Jupiler league is zijn plafond. Bij Feyenoord heeft die geluk dat we nooit fatsoenlijke back hebben gehad dat zelfs kongolo o.a daar moest spelen. En vanwege wanbeleid natuurlijk

18 juli 2017 om 13:06

Met alle respect maar Nelom voegt weinig tot niks toe. Ben blij dat er ook concurrentie nu is en dat hebben anderen ook gezien.

18 juli 2017 om 13:06

Mee eens, is de afgelopen jaren altijd een stabiele Eredivisie kracht voor Feyenoord gebleken

18 juli 2017 om 13:26

Haps zal eerst moeten wennen. Nelom is dus in het voordeel. Daarnaast loopt Nelom al heel lang mee bij Feyenoord en is hij een soort cultuurbewaker geworden

18 juli 2017 om 13:53

Daarentegen heeft Haps miljoenen gekost en ik denk dat hij daardoor een streepje voor heeft. Ben wel opgelucht dat wij Veijnovic niet krijgen.

18 juli 2017 om 13:12

In topsport dwingt een speler zijn eigen basisplaats af door beter te zijn dan de concurrent. Of Nelom basis staat hangt gewoon af van zijn eigen inzet en bezetenheid. Een basisplaats hoor je in ieder geval niet te krijgen.

18 juli 2017 om 13:29

Op basis waarvan? Ik geloof meteen dat Nelom een prettige jongen is in de groep, dat hij nooit klaagt en voorop gaat in de strijd. Maar het begint allemaal met kwaliteit en volgens mij is nu wel vaak genoeg aangetoond dat hij dat tekort komt.

18 juli 2017 om 19:09

Bizarre reactie. Nelom geeft mij de hoop om als linksback nog profvoetballer te worden en dat terwijl ik keeper ben. Slechtste linksback van de eredivisie. Veel Feyenoorders onderschatten Haps, jullie gaan veel plezier aan hem beleven. Iedereen doet alsof hij het maar een halfjaar leuk heeft gedaan, maar het hele seizoen ervoor speelde hij al erg sterk

Top! Ik hoop dat ze voor 4 jaar of langer tekenen, zou top zijn!

18 juli 2017 om 12:39

Gelukt! Haps 5 jaar, St Juste 4 jaar

18 juli 2017 om 12:40

Haps heeft getekend voor 5 jaar, St Juste voor 4 jaar.

18 juli 2017 om 13:17

Yes!!!!!

YEESSSS, van geel is goed bezig!!! Ga zo door en we kunnen weer om de titel spelen. Nog het liefst 2 aanvallers en we zijn klaar.

18 juli 2017 om 12:51

Het zijn juist hele mooie aankopen voor de toekomst. Jonge talentvolle jongens die ook nog eens veel goed kunnen opleveren wanneer alles volgens plan loopt. Echter is het huidige niveau nog niet kampioenswaardig. En dat geeft niks. Ik vind het juist goed om te zien dat Feyenoord een stabiele topclub wil worden en niet als een malloot hun geld er doorheen jaagt. Zover zijn ze namelijk nog niet, dat kost tijd.

19 juli 2017 om 12:08

Dat heet breedte aankopen jongeman. En jij bent er zeker zo een die heel vorig jaar zei dat Feyenoord het niet zou redden. Ze kopen geen spelers om ze pas over 2 jaar op te stellen.

19 juli 2017 om 17:26

Naja Feyenoord is op dit moment beter dan Ajax. PSV is ook goed bezig dus ben benieuwd waar de schaal volgend jaar naartoe gaat. Ik denk Feyenoord. We zijn nu ook de beste van Nederland.

Geweldig blij hiermee! Goed gehandeld van v Geel. Nu nog 1 of 2 versterkingen voorin en de titelstrijd kan weer beginnen!

18 juli 2017 om 12:58

Hoop op van Persie pfff. v Persie, Jorgensen, Boëtius, Bilal, (Berghuis) mits die gehaald wordt. Daarnaast nog wat leuke jeugdspelers zoals Hansson, Mo etc. Ziet er niet slecht uit!

18 juli 2017 om 14:32

Zou het niet v.persie of berghuis zijn, niet allebei?

18 juli 2017 om 13:09

Bij bijna alle aankopen is het nog maar afwachten ze de stap van subtop naar top aankunnen toch? Wie ontwikkelen ze zich goed, maar ik vind Amrabat, Haps, Boetius en St Juste allemaal echt geen spelers waarvan je direct weet dat is een versterking en die gaat Feyenoord naar een hoger niveau tillen.

18 juli 2017 om 14:02

@jdw17.. Ik betwijfel ook of Haps en St Juste ervoor zorgen dat er een betere verdediging staat dan vorig jaar, maar na het vertrek van Karsdorp en (vooral) Kongolo hadden ze echt snelheid nodig achterin. Botteghin en Vd Heijden hebben wel een goed seizoen gedraaid, maar dat kwam ook doordat met name Kongolo hun zwakheden (snelheid) wist te maskeren. Denk bv aan die keer dat Kongolo Dolberg nog terug wist te halen bij een 1-op-1 situatie.

Wat dat betreft kan je meer met Haps dan met Nelom. Zelf snap ik niet waarom Woudenberg geen kansen krijgt, maar dat lijkt een gepasseerd station. Daarnaast heb je met St. Juste een sneller alternatief achter de hand, wat handig is bij wedstrijden waarop je ver naar voren moet doorschuiven.

18 juli 2017 om 13:20

Voorin vind ik het nog wel wat magertjes bij jullie. En met de bedragen die jullie betaald hebben, weet ik niet of v Persie wel haalbaar is. Ik ben wel erg jaloers op Amrabat en St. Juste! Vind ik spelers met erg veel potentie. Had ze graag bij Ajax gezien, maar helaas. Goed gehandeld van Feyenoord!

Gelukkig komt Haps niet naar PSV en gaat hij bij Feyenoord aan de slag. Toch wel 2 mooie breedte aankopen voor Feyenoord.

18 juli 2017 om 12:40

Haps wordt gewoon voor de basis gehaald he, Nelom en Woudenberg komen zwaar tekort. Ik denk dat St.Juste tegen bepaalde tegenstanders ook op een basisplek naar Botteghin kan rekenen omdat hij een stuk sneller is en opbouwend beter (dan Jan Arie).

18 juli 2017 om 12:43

Jan Arie is opbouwend wel goed hoor

18 juli 2017 om 12:55

Opbouwen is het #1 talent van Jan-Scharie. Persoonlijk vind ik hem de beste 'ball-playing centre back' uit de Eredivisie: blijft onwijs kalm en heeft ook zijn doelpunten en assists meegepikt! (Ik zeg niet dat hij de beste verdediger uit de eredivisie is, qua techniek vind ik hem de beste centre back)

18 juli 2017 om 12:58

Arie is juist goed opbouwend

18 juli 2017 om 13:12

Zit diep dat PSV Luckassen gehaald heeft?

18 juli 2017 om 13:27

Luckassen was ook de eerste keus ban Feyenoord hoor . Boden zelfs meer, maar hij wilde naar PSV dus komt Feyenoord nu bij St Juste uit.

18 juli 2017 om 13:30

Feyenoord wou Luckassen ook halen en heeft ook gewoon meer geboden dan PSV. St Juste was dus duidelijk de 2de keus, ik heb ook mijn twijfels over Luckassen maar ik heb hem liever dan St Juste en schijnbaar Feyenoord ook.

18 juli 2017 om 13:32

Wat overigens een groter talent is dan Luckassen. In mijn optiek dan.

18 juli 2017 om 16:25

In de optiek van Feyenoord blijkbaar niet. Anders was hij wel eerste keus geweest.

st juste voordeel van de twijfel, haps zie ik het echt niet in zitten.

18 juli 2017 om 14:03

Haps is twijfelachtig en dat is zijn aankoopprijs zeker ook, maar als Nelom het alternatief is..

Vanaf je 6e bij de club en op je 20e door de voordeur weer weg. 4,5 miljoen voor Hveen, beide partijen tevreden.
Bedankt Jerry st Juste.

18 juli 2017 om 12:44

Als je ziet wat er uit de jeugd is gekomen de laatste jaren en wat er nu weer aankomt. Petje af

18 juli 2017 om 12:59

Zeker. Hoop wel dat er nog doorverkoop bonusje in zit want talent moet mi >5mln opbrengen. Anders beter houden. Maar goed, no hard feelings

Het zijn allebei geen slechte aankopen, maar ik ben ook niet overtuigd van de heren.

De tijd zal het uitwijzen!

Hoe dan ook netjes van Feyenoord hoe snel ze gehandeld hebben. Alleen vraag ik me echt af of ze niet een keer buiten de Eredivisie moeten kijken. Tja...

18 juli 2017 om 12:39

Wees blij. Veel betere Backs zijn er niet. Ze zijn schaars. Ik zou van Geel bedanken voor z'n onderhandelingskunsten want ik denk dat hij de prijs bij beiden ontzettend omlaag heeft gehaald.

18 juli 2017 om 12:48

In de eredivisie misschien niet buiten de top 3, al betrekken de backs daar nu. Maar er zijn meer backs dan alleen die in de eredivisie he . En 6 miljoen voor een back is niet laag hoor, is naar vaak meer betaald door een eredivisie club voor ene verdediger denk ik.

18 juli 2017 om 12:53

Laag voor het bedrag wat eerst genoemd werd. Zes miljoen is nog steeds te veel. Maar ja ik ga dr van uit dat Fey een goede scout heeft daarom niet ene betere LB kon vinden. Meerdere clubs in de Ed ebben moeite met het vinden van een LB lijkt.

18 juli 2017 om 13:11

Nou ja als ik de aankopen van Feyenoord zie betwijfel ik of ze een scout hebben. Alle aankopen tot nu komen uit de eredivisie of hebben een eredivisie verleden.

18 juli 2017 om 13:14

Om eerlijk te zijn, ga ik ervan uit dat Feyenoord juist niet kan scouten. Dus dan blijft het lijstje aan potentiële spelers beperkt tot de Eredivisie.

18 juli 2017 om 13:21

@jdw17:
En is dat mis dan?

Bijv Bayern is daar groot mee geworden om de bestebij de subtop in eigen competite weg te halen.

Is dat de nieuwe hype dathet maar uit het buiteland moet komen? Eerder mooid at er 2 Nderlandse spelers met potentie zo binnen Nederland de stap maken.

Toen Janssennaar Spurs ging was het ookw eer niet goed.

PS. Pelle en Jorgensen komen uit het buiteland

18 juli 2017 om 13:30

Totaal niet te vergelijken. Bayern staat op eenzame hoogte in Duitsland en blijft dat omdat ze tekens sterspelers van de clubs er net onder weghalen. AZ en Heerenveen zijn geen concurrenten van Feyenoord.

Spelers hoeven niet uit het buitenland te komen, maar het kan geen kwaad om naar buitenlandse alternatieven te kijken lijkt me. Ik had het over de aankopen van dit seizoen, feit dat je Pelle moet aanhalen die al jaren weg is zegt genoeg denk ik.

18 juli 2017 om 13:56

Capis. Nou alweer beginnen met hype? Bayern haalt de beste spelers bij de nummers 2 en 3. Dat zou in dit geval zijn dat Feyenoord de beste spelers van Ajax en Psv zou weg halen. Dat is heel wat anders dan de beste (zijn st. Juste en Haps dat eigenlijk wel?) van de nummers 4, 5, 6, 7 halen, maar dat weet jij ook. Ps: jij beweerde gisteren geloof ik dat Haps helemaal niet zou komen?

18 juli 2017 om 14:41

Ehh misschien roepen we om buitenlanders omdat de Nederlanders niet goed genoeg zijn 🤔.

18 juli 2017 om 20:29

Die gasten hebben amper een wedstrijd in ons shirt gespeeld en ze zijn al niet goed genoeg..

18 juli 2017 om 12:40

Haps is voor de basis gekomen en St Juste zal zich moeten gaan bewijzen achter Jan Arie en Botteghin.
Wat ik fijn vind is dat ze in de voorbereiding er vrij vroeg bij zijn. Overtuigd is een groot woord maar wil je echt overtuigd zijn moet je bij spelers aan gaan kloppen die vele malen duurder zijn en dat geld is er eenmaal niet.
Er moeten ook nog 2 aanvallers komen dus ja geld moet verdeeld worden .

18 juli 2017 om 12:47

Geld is er niet? Wat denk je dat Haps en Juste samen hebben gekost? Ik gok zeker meer dan 10 miljoen samen (gezien de vraagprijs van AZ). Voor dat geld kan je beter in het buitenland kijken vind ik dan.

18 juli 2017 om 12:58

Als je in het buitenland ga kijken ga je voor dit geld samen geen betere spelers krijgen die gaan ook omhoog met bedragen.
Er is een bepaald budget en daar moeten 4 tot 5 spelers voor gehaald worden.
En ja dan kun je je afvragen of dit de juiste keuzes zijn maar je gaat niet veel beter
worden dan dat je nu gehaald heb.

.

18 juli 2017 om 13:03

Voor 10 miljoen twee buitenlandse verdedigers met meer kwaliteit/talent/ervaring/restwaarde? Zoals wie?

18 juli 2017 om 13:11

Nou Sánchez koste bijvoorbeeld 5 mil. Die had al een Copa gewonnen.

18 juli 2017 om 13:13

Sanchez was 5 miljoen. Zullen er vast meer zoals hij rondlopen.

18 juli 2017 om 13:13

Moreno kostte 3 miljoen geloof ik, Bruma ook zoiets. Zeker 6 miljoen is echt absoluut niet goedkoop voor een verdediger hoor, ik kan zo snel geen verdediger bedenken waar PSV of Ajax meer dan 6 miljoen voor heeft betaald.

18 juli 2017 om 13:18

Ik snap dit niet. Feyenoord heeft vorig jaar nog goedkopere spelers uit buitenlandse competities gehaald en nu beweren alle Feyenoord supporters ineens dat er nergens goedkopere spelers meer zijn. Kan behoorlijk snel gaan haha. Sanchez won inderdaad de copa en was voor 5 miljoen te halen. Kan me niet vertellen dat er nergens meer zulke spelers te halen zijn.

18 juli 2017 om 13:24

@inkemontana:
Tja dat is ook gewoon super gegaan voor Ajax en geweldiguitgepakt!

Maar ook Ajax en PSV hebben niet ieder jaar iemand uit hetbuiteland voor 5 miljoen die een topper is toch?

Sanchez is precies een uitzondering. Casseira bijv is al een stuk miner succes.
Feyenoord kan zich alleen minder risico's veroorloven dan Ajax en PSV en kiezen dan eerder voor safe.

18 juli 2017 om 13:32

Waar komt toch het idee vandaan dat spelers van de suptop halen minder risicovol is dan spelers uit het buitenland halen? Er is echt een waslijst met spelers die de laatste jaren de stap van subtop naar top van eredivisie niet aan kon.

18 juli 2017 om 13:40

Waar komt toch het idee vandaan dat spelers van uit het buiteland halen minder risicovol is dan spelers uit de subtop? Er is echt een waslijst met spelers die de laatste jaren de stap uit het buiteland naar top van eredivisie niet aan kon.

18 juli 2017 om 14:12

Capsis,
De lijst van Tapia, Vejinovic, Kramer etc begint nu wel heel erg lang te worden.
Je hoeft er niet mee eens te zijn maar Einstein zei ooit: Altijd hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten is pure vorm van waanzin.

18 juli 2017 om 14:26

Dat blijf je zeggen, maar zeg ik nergens dat buitenlanders per definitie beter zijn. Maar Nederland + buitenland is toch gewoon een grotere kweekvijver dan alleen Nederland. Voor sommige posities lopen gewoon betere alternatieven rond in het buitenland, dus waarom zou je daar niet op zijn minst naar kijken.

18 juli 2017 om 14:41

Op een bepaalde manier heeft Ajax meer betaald voor Daley Sinkgraven, maar het was natuurlijk een middenvelder t.z.t.

Maar blijft lastig inschatten wie wel en wie niet halen!

18 juli 2017 om 14:42

@goodold:
Toornstra, Jan arie, Bothegin, Jones, Berghuis, El ahmadi zijn er bijv weer zat di het wel top doen.......

En daar bij er is een tijd geweest dat Feyenoord overal en nergens tropische verassingen vandaan haalde. En juist daarmee zijn ze in de probelemen gekomen.

Dus daar zijn ze juist vanaf gestapt want dat was waanzin inderdaad.

18 juli 2017 om 14:48

Op dit moment denk ik persoonlijk dat het prima aankopen zijn.
Spreken nederlands hebben allebei ervaring en hebben veel wedstrijden weg.
De prijs die je betaald is wel inherent aan de markt denk ik.kijk wat er voor spelers betaald worden die naar buitenland gaan. Ik vind dit voor deze spelers geen gekke bedragen beide hadden ze nog contracten die door konden lopen.

Wat ik persoonlijk wel vind is het scoutingsapparaat van Feyenoord bagger is. Er zitten weinig verrassingen bij . Spelers waarvan je denk he die naam hoor je niet vaak en dat zou weleens wat kunnen worden. Het zijn allemaal open deuren die gekocht worden. In principe niks mee maar haal dan je scouts maar terug uit buitenland.

Moet zeggen dat Jorgenson wel prima gescout is maar vind dat het te weinig is..

18 juli 2017 om 15:06

Als je vind dat Jan Arie het top doet leg je lat ook niet heel hoog.
Draait prima mee, maar dat deed bijv Maher ook bij PSV. Dat vind ik iets anders dan echt een toegevoegde waarde zijn. En Toornstra, El Ahmadi, Jones en Botteghin zijn andere aankopen dan deze zomer worden gedaan. Die waren al wat ouder en meer ervaren en daar van wordt niet van verwacht dat ze met winst worden doorverkocht. Dat is bij Haps, Amrabat en St Juste toch wel het geval.

18 juli 2017 om 20:32

Altijd leuk als mensen hier het lijstje erbij gaan halen waar Sanchez op staat, maar waar is het lijstje met Zimling, Westermann en Casseira dan? Laatste vind ik geen miskoop, maar voor dat geld mag je wel meer verwachten...

18 juli 2017 om 12:45

Heel AZ draaide matig, dan gaan zelfs de beste mee met de slechte flow lijkt me? Ik hoop dat ze zich optrekken aan het niveau, ik ben er in ieder geval blij mee. Veel mensen zien het somber in met Boetius etc. maar ik zie het wel draaien dit seizoen.

18 juli 2017 om 12:51

Het transferbeleid van Feyenoord is gericht op het aantrekken Nederlandse spelers en indien niet aanwezig dan buiten de grenzen te kijken. Vorig jaar is Feyenoord kampioen geworden mede dankzij dit beleid. Ik snap niet goed waarom er dan verweten wordt dat men niet over de grens kijkt. Feyenoord houdt vast aan haar beleid en is daar de laatste jaren aardig succesvol in. Ik zou niet weten waarom er van het beleid afgeweken zou moeten worden. Ik zeg ga zo door Feyenoord!

18 juli 2017 om 14:44

Ik vind dat je dit mooi en helder verwoord en enerzijds valt er geen speld tussen te krijgen, want ze zijn inderdaad kampioen geworden. Maar of dat ook garanties biedt voor de toekomst? Ik vraag het mij af. Je kan ook gewoon en in NL scouten en in het buitenland. We hebben het wel over een miljoenenbedrijf hè.

18 juli 2017 om 20:33

Garanties bied voor de toekomst... hmm, vanwaar dan steeds de vraag naar buitenlandse spelers. Er lopen geen tientallen Sanchezsjes rond.

18 juli 2017 om 12:43

We zullen het zien volgend seizoen. Naar mijn mening word Haps op dit forum nu juist weer onderschat omdat iedereen elkaar napraat over hoe slecht hij wel niet is. Gewoon prima vleugelverdediger met aanvallende kwaliteiten.

18 juli 2017 om 12:49

AZ fans zeggen dat die veel langer prima speelde... Maar niemand snapt hier dat misschien een nieuwe uitdaging goed voor Haps is, iets hoger niveau etc.

18 juli 2017 om 13:15

Nou het is volgens mij meer dat hij voor dit winterstop prima speelde, maar daardoor ook echt enorm gehyped werd. En vervolgens speelde hij de tweede seizoenshelft zeer matig.

18 juli 2017 om 20:35

Waan van de dag toch. Rond januari riep iedereen en overal om Haps, half jaartje later wordt hij afgezeken. Het speelt ook mee dat wij zo iemand binnenhalen he, want als Ajax en PSV iets binnenhalen moet het wel kwaliteit zijn, maar Feyenoord neeee die haalt altijd middelmaat met een stuk scoutingsapparaat. Ergens in eindhoven halen ze ook gewoon spelers van Heerenveen, Utrecht en oud spelers die zijn geflopt in het buitenland.

Ik denk dat Feyenoord hier goede zaken doet. Twee Nederlandse spelers die de eredivisie goed kennen en waar veel rek in zit. Het is alleen nog afwachten hoeveel er nou precies voor betaald is om deze deal 100% te beoordelen. Nu nog een linksbuiten halen en hopelijk een speler uit het buitenland, daar is nog was spannends aan 😅.

Ik had eigenlijk Troupee gehaald in plaats van Diks. En ook had ik niet Boëtius. De rest vind ik echt prima aankopen. Ook goed dat de Nederlandse spelers in Nederland blijven en de goede ervolgstap maken in plaats van in het buitenland hun carrière als een nachtkaars uit laten gaan.

18 juli 2017 om 13:28

Ja Troupee is een goede, maarja dat s ook zonde van of hem of Nieuwkoop.
Dus vandaar dat Diks zo voor nu wel een nuttige aankoop is.

Want ga er nog steeds vanuit datnieuwkoop de eerste back word, en dat zou zonde zijn van Troupee.

Zeer tevreden hiermee, nog een leuke vleugelspeler dan ben je wel klaar voorlopig.

Wel grappig. Dan koop je 2 verdedigers, kunnen ze niet eens verdedigen. Aanvallend zijn ze goed, maar verdedigend zijn ze erg kwetsbaar. Ook tegen de kleine clubs. Lachwekkende transfers.

18 juli 2017 om 12:39

St Juste is gehaald om rustig te brengen. En veel betere Backs dan Haps zijn dr jammer genoeg niet.

18 juli 2017 om 12:43

*in Nederland voor betere backs moet je in het buitenland kijken. Daarom ben ik ook zo blij dat PSV dat schijnt te doen gezien Rik elfrink heeft aangegeven dat Eredivisie linksbacks geen optie zijn voor PSV.

18 juli 2017 om 12:57

Niet alleen in Nederland hoor. Backs zijn gewoon erg schaars. Ik denk eerlijk gezegd dat om PSV hem jiet koopt dat je zo over deze twee praat. Erg logisch dat ze eind seizoen minder presteren als het hele team slecht presteert. Gewoon prima aankopen toch? Vind Boëtius en Diks niks maar dit is gewoon prima denk ik.

18 juli 2017 om 13:01

Je hebt gelijk kolbeinn. Kijk bijvoorbeeld naar Walker waar je nu alleen maar over leest dat het een blind paard is. 2jaar geleden was het de beste back van Engeland. Nieuwe omgeving nieuwe kansen.

18 juli 2017 om 13:06

@rombomcu:
Ja daar stikt hetv an goede backs?
Hoor graag 3 opties die ook echt betaalbaar zijn en naar NL willen komen?

LB is gewoon een lastige positie en zeker om kwaliteit er te vinden ook nog eens.

18 juli 2017 om 13:23

Mensen op VZ zijn toch geen scouts of wel? Je mag van een club als Feyenoord toch best verwachten dat ze verder komen dan de back van een van de clubs uit de subtop.

18 juli 2017 om 13:32

@jdw17:
Meeste gedragen zich wel zoja, wetenhet allemaal beter dan de scouts van de clubs.

En waarom zouden ze dat doen?
Waarom zou iets speciaal uit het buiteland moeten komen?
Misschien hebben ze er wel gekeken, maar was er geenbetere optie in hun optiek in het buiteland?

Want dat is altijd garantie voor succes.....?

18 juli 2017 om 13:41

Ik zeg nergens dat dat een garantie op succes is, of dat het uit het buitenland moet komen. Maar je krijgt zo onderhand het idee dat Feyenoord niet eens in het buitenland kijkt. Buitenlanders zijn geen garantie voor succes, maar spelers van de Nederlands subtop halen is ook absoluut geen garantie voor succes. Daar kunnen Bilal, Tapia en Veijnovic over mee praten .

18 juli 2017 om 12:42

blablabla, paar weken terug zag ik veel mensen St Juste nog aanraden voor Psv, en nu is het ineens niks meer? Prima aankopen dit. Of wil je Nelom daar op LB zien!?

Mooie dubbelslag voor Feyenoord. Heb m'n twijfels of ze ook echt naar verwachting zullen presteren, vind ze beide niet heel sterk ogen maar het zijn wel twee mannen die er gelijk staan en het verlies van Kongolo en Karsdorp wat betreft invulling direct op kunnen vangen. Beste opties die Feyenoord had dus goed gedaan, nu is het aan de spelers zelf om het waar te maken.

18 juli 2017 om 13:10

Je vindt ze niet heel sterk ogen en twijfelt over hun prestaties maar ze staan er wel gelijk om kongolo en karsdorp op te vangen...?

18 juli 2017 om 13:42

Precies, niet qua kwaliteit maar ze staan er wel gelijk, in tegenstelling tot verdedigers uit het buitenland die moeten wennen aan Nederland. Deze twee konden binnen een uur mee naar Oostenrijk. Dit waren de beste opties voor Feyenoord om verdedigers aan te trekken die er gelijk staan dus wat dat betreft een goede slag.

18 juli 2017 om 15:05

Ok je bedoelt het in letterlijke zin, dat ze er nu staan.

Top!! Ik ben hier blij mee. Goed voor het NL voetbal en voor Feyenoord. Over de kwaliteiten kan je twijfelen maar ik geef ze beide het vertrouwen en hopelijk ontwikkelen ze zich beide in deze volgende stap in hun loopbaan. Succes!!

Weet iemand voor hoeveel St. Juste is verkocht (met bron)?

18 juli 2017 om 12:49

4,5 miljoen volgens mij

De aankoop van St.Juste begrijp ik niet zo goed. De kans op een basisplaats is niet groot voor St.Juste aangezien Botteghin en Vd. Heijden gewoon een ijzersterk duo zijn. En ook Sven Van Beek zal een keer terugkeren.

18 juli 2017 om 12:55

Van Beek wordt pas in 2018 terugverwacht, dus op dit moment zijn er maar 2 spelers beschikbaar als CV (wellicht Tapia als vergezochte 3e optie). Daarbij is het maar afwachten hoe Sven terugkomt van zijn blessure. Het is dus nodig om concurrentie te geven aan de CVs en dat kan nu met een jonge, complementaire (ivm zijn snelheid) speler in de vorm van St. Juste.

Lijkt me een meer dan logische en vooral goede zet van Mvg!

18 juli 2017 om 13:02

Dan is Jerry wel een dure breedtespeler dan.

18 juli 2017 om 13:06

Als Botteghin of vd Heijden geblesseerd raakt wil je kunnen rekenen op een vervanger die daar dicht tegenaan zit. Dat werkt zo bij elke grote club.

Daarnaast zal hij genoeg minuten maken met het oog op de CL.

18 juli 2017 om 13:14

Het is een vergelijkbaar bedrag als betaald is voor Amrabat geloof ik. Voor beide spelers geldt denk ik dat Feyenoord de insteek heeft; maak het maar waar. Iedereen snapt dat spelers als Scharie, Botteghin en in mindere mate zelfs KEA geen CL niveau zijn. Echte toptalenten kunnen dus prima aanspraak maken op een basisplek. Lukt deze talenten dat niet, dan kunnen ze rustig gebracht worden en op de langere termijn van waarde zijn voor de basiself. Het zal in elk geval de concurrentie en daarmee kwaliteit van iedereen omhoog halen.

De term 'breedtespeler' vind ik daarom wat kort door de bocht. Het zijn spelers met perspectief, die (in)direct de kwaliteit van het team omhoog halen.
Feyenoord heeft weer geld, maar spendeert het nu wel wijs; potentieel, ervaring, redelijk betaalbaar en dus een redelijk beperkt risico. Zolang we in opbouw zijn naar het structurele niveau van PSV en Ajax, kunnen we niet +10 miljoen uitgeven aan 1 speler. Daarom vind ik dit prima investeringen om langzaamaan naar hun niveau te klimmen.

18 juli 2017 om 13:23

Wel is het een risico. Stel dat St Juste niet veel aan spelen toekomt binnen twee jaar dan kan het zijn dat hij op gegeven moment wilt vertrekken en zal Feyenoord er geen 4,5 miljoen meer voor krijgen.

18 juli 2017 om 13:33

In de eredivisie heeft helaas niemand een selectie van CL niveau. de harde realiteit is dat we steeds verder achter raken. Je moet de selectie dus ook niet versterken naar de CL maar om de competitie nog een keer te winnen.

Iedereen vond St. Juste zo een super talent en wilde hem bij zijn club en nu is hij opeens matig.

18 juli 2017 om 13:01

St. Juste een super talent? Dan ben ik benieuwd waar je dat gelezen hebt. Ik heb het namelijk nog nooit voorbij horen komen.

Goede transfer voor beide spelers. Ik ben ervan overtuigd dat de stap van subtopper naar topper in NL nodig is, voordat zulke spelers naar het buitenland gaan. Talentvolle spelers.

De iets minder getalenteerde moeten juist wel naar het buitenland om de zakken te vullen.

Erg tevreden mee, twee talentvolle spelers die al veel Eredivisie ervaring hebben bij ploegen die aanvallend voetbal spelen en een behoorlijk niveau spelen, lang vast weten te leggen!

De kern blijft Nederlands, de groep blijft hongerig (elia had bv niet meer gemotiveerd geweest) en er komt iets meer voetbal in de ploeg. Uiteraard is het vooral verdedigend minder dan afgelopen seizoen, want Karsdorp en Kongolo zijn gewoon geweldig, maar dit zijn toch zeer behoorlijke vervangers! De lichting van Feyenoord was helaas niet al te goed, maar dat weten ze nu met enkele toptalenten op te vangen. Ik ben benieuwd en hoopvol dat Amrabat, St Juste en in mindere mate ook Boetius en Haps hun potentieel weten waar te maken.

Nu nog vol voor Berghuis en RvP gaan en ik zou daadwerkelijk willen stellen dat Feyenoord kans maakt om zijn titel te verdedigen! Duidelijk is dat we qua breedte veel beter zitten, waardoor de spelers elkaar naar een beter niveau kunnen tillen. Ik ben dan ook erg benieuwd wie een basisplaats weet te bemachtigen, want spelers als Amrabat, St Juste, Diks, Vermeer, Bilal zullen toch aan de deur gaan kloppen

Jones/Vermee
Nieuwkoop
Botteghin
Baco/St. Jus
Haps
KEA/Amrabat
Jens/RvP
Vilhena
Berghuis
Jorgensen
Boetius/RvP
18 juli 2017 om 12:50

Zou wat zijn toch als Berghuis nog komt en dan nog eens Rvp... Dan heb je echt een dikke selectie die niets onderdoet voor Ajax en PSV in mijn ogen.

18 juli 2017 om 12:58

RVP moet je niet meer terugwillen. Kost teveel salaris en sjokt als een oude man over het veld. Vergane glorie.

18 juli 2017 om 12:59

Het zou zeker een gruwelijke selectie zijn! Of we wel/niet onderdoen voor Ajax/psv vind ik afhankelijk van wat PSV en Ajax nog halen, maar Feyenoord zou in ieder geval moeten kunnen strijden om de titel.

Ik ben wel erg benieuwd naar de sterkte van onze verdediging komend jaar. Vorig jaar was het ongelooflijk sterk, dit jaar leveren we met Karsdorp voornamelijk ervaring in en vooral Kongolo zijn kracht lag in de defensieve skills. Haps is hierin erg anders, zijn nadruk ligt aanvallend. Het zal dus een boost zijn in thuiswedstrijden, maar daar waren we al zo sterk. Denk dat Gio dus cruciale beslissingen moet nemen in de vorm van wel/niet St Juste en wel/niet Vermeer

18 juli 2017 om 13:04

@rodadegrote:
Van Persie zou met zijn basis techniek direct de beste speler in de Eredivisie zijn!

hij hoeft ook niet te sprintene n af te jagen. Zo weinig respecthier in NL naar oud spelers die alles al hebben bewezen!

ik snap de blijdschap niet helemaal..
je betaald 6 miljoen voor Haps wat een redelijke voetballer is... mag je geen talent meer noemen met zijn 24 jaar.. leuke voetballer hoor maar wil je hiermee weer meedoen om het kampioenschap en in de CL redelijk voor de dag komen..

St. Juste leuk talent begon heel goed vond hem naar de winterstop echt minder is 20 jaar kan nog groeien zeker een talent!

maar beide aankopen komen bij lange na niet in de buurt van Karsdorp op Kongolo

zijn hele goede aankopen voor de breedte in mijn ogen terwijl Feyenoord juist in de basis zwaar is verzwakt en daar nieuwe spelers voor moet halen...

18 juli 2017 om 13:00

Maar zoals je hebt gezien zijn St. Juste en Haps 10.5 miljoen waard, en Kongolo en Karsdorp meer dan 30. Hoe moet Feyenoord vervangers halen die minstens even goed zijn?

18 juli 2017 om 13:00

@arends:

Nee dat ishet lot wat ieder teamin NL heeft! Je best gaanw eg end aar haal je iemand voor terug die mogelijk die potentie heeft en of er kan komen. Als je het zelfde terugwil betaal je ookdie prijs.

vd beek is ook geen Klaassen, Luckassen is ook geen Moreno.

Al met al allemaal niet zo heel gek....

18 juli 2017 om 13:12

Je zag vorig jaar al dat van Beek het basis niveau prima aan kon! Niemand begreep dat Schone speelde ipv van Beek vooral in de EL! Dus die vergelijking gaat helemaal niet op!
Luckassen heb ik ook mijn twijfels over.
St. Juste heeft wel wat potentie dat is een groot talent maar Haps kun je geen talent meer noemen. Als ik feyenoord was had ik over de grenzen gekeken maar goed..

leuke aankopen alleen staan er niet gelijk.. ik acht de selectie van feyenoord momenteel stukken minder als die van PSV en Ajax.

18 juli 2017 om 13:35

waarschijnlijk heeft feyenoord ook over de grenzen gekeken. maar niks betaalbaars kunnen vinden. Dus gingen ze over op Haps. Jullie op vz doen allemaal alsof het buitenland een supermarkt is waar de posities gewoon in de schappen liggen.

18 juli 2017 om 13:35

@arends:
Hoezo gaat die vergelijkingniet op? Schone zit er nog steeds Klaassen niet dus jou vergelijking gaat niet op.

vd Beek zal gaan spelen inplaats van Klaassen en dan ga je er in eerste instantie ook op achteruit!

En wta loopt er over de grens dan?

Ja want Ajax en PSV hebben zich zo geweldig versterkt al? Waar toch ook belangrijke spelers weg zijn gegaan. Zeker bij Psv, Moreno,guardado, Willems, gaat Arias nog en misschien Zoet.

18 juli 2017 om 13:52

vervanger voor Traore heb je al dat is Neres die is daar ook voor verkocht.
Klaassen is idd weg daar zal vermoedelijk van Beek gaan spelen.
ik bedoel met mijn vergelijking aan te geven dat ajax weet dat van Beek het niveau aan kan van wat ajax nastreeft want dat heeft hij al bewezen!

Ajax hoeft alleen breedte aankopen te doen dat is het verschil! voor elke linie 1.
Ajax kan een linksback halen voor de basis maar hoeft dat niet te doen, want als ze sinkgraven er niet heen willen zetten kun je viergever er heen zetten en heb je centraal sanchez en de ligt er staan.

PSV zal ook echt nog wel komen aankopen het is nog geen eens Augustus.
de transfermarkt is nog lang open nu als een gek direct kopen is ook niet nodig zeker niet voor Psv.

Op papier haalt Feyenoord aardige namen binnen als vervangers voor vertrekkende spelers maar ik denk niet dat ze beter zullen zijn dan de vertrekkende spelers. Diks heeft minder kwaliteiten dan Karsdorp, Haps is verdedigend veel minder dan Kongolo, S.Amrabat heeft niet de ervaring en het scorend vermogen van Kuyt en Boetius is minder effectief en dreigend dan Elia. Qua kwaliteit gaat Feyenoord er op achteruit denk ik. En dan is het nog maar de vraag of spelers als Toornstra, Vilhena, El Ahmadi en Jorgensen niet verkocht gaan worden.

18 juli 2017 om 13:09

Geen enkele club uit Nederland kan zijn beste spelers die weggekocht worden direct vervangen. Ook Ajax en PSV niet. Een nieuwe Kongolo of Karsdorp uit het buitenland halen is net zo duur als die spelers zelf, dan kan je ze net zo goed behouden.

18 juli 2017 om 20:44

Ja duhhh, logisch dat ze niet direct beter zijn he anders speelden ze niet bij AZ en PSV. Mensen doen alsof spelers geen hoger niveau kunnen halen als individu en met een beter team. Pfff

Vind dit toch wel goede aankopen.. beide heren hebben mijn inziens enorme potentie. En met de bedragen die tegenwoordig betaald worden is hun prijs zeker niet te hoog.

18 juli 2017 om 13:02

Potentie is het goede woord.
Van heel veel factoren afhankelijk of ze groeien.
Soms vertrekken de betere spelers ook waardoor niveau daalt en ze boven komen drijven als de relatief betere.
Komt wel goed maar kost tijd. Niet meteen afbranden zoals vdHeijden en Botteghin in eerste jaar en maar hopen dat t geen gevalletjes Verhoek worden

18 juli 2017 om 13:09

Enorme potentie lijkt me wat overdreven. Haps is geen toptalent, wel een degelijke aanvallend ingestelde linksback en St.Juste viel vorig seizoen eigenlijk behoorlijk tegen met zijn ruwe spel en slordige verdedigingsfouten.

Goed voor elkaar feyenoord!
op doel: Vermeer, Jones, Bijlow
Rechts achter: Diks/nieuwkoop Centraal: V.d.heijden, Botteghin, st.juste, Van beek
linksachter: Haps/woudenberg (nelom gaat weg denk ik).
Middenveld: Vilhena, El Ahmadi, Toornstra, Amrabat, Tapia en schuurman
Buitenspelers: Boetius, Basacikoglu, El Hankouri, Toure (hier komt nog een broodnodige buitenspeler bij)
Spitsen: Jorgensen, Kramer, Vente

Dus alleen nog een creatieve buitenspeler en we zijn klaar! ik hoop nog steeds op berghuis eigenlijk

18 juli 2017 om 13:45

Er begint zo een hele mooie selectie te staan inderdaad. Ik hoop met je mee dat Berghuis 'gewoon' komt, want dat is echt de droomkandidaat voor nu. Alleen denk ik eerder dat Woudenberg weggaat i.p.v. Nelom, omdat Nelom simpelweg hoger in de pikorde staat en er volgens VI wel voldoende belangstelling is voor Woudenberg. Maar de defensie staat in elk geval en kunnen gelukkig ook direct mee op trainingskamp!

21 juli 2017 om 12:32

ben ook bang dat woudenberg weg gaat hoor maar nelom wil zelf ook een stap maken en is met zijn 26 jaar ook niet meer de jongste. zal het beste zijn voor feyenoord woudenberg en nelom dat nelom gaat. maar goed ben bang dat woudenberg voor een prikkie naar heerenveen ofzo gaat wat ik gwn niet terecht vind. wij dokken bijna 5 mil voor st juste dan moet woudenberg minstens 2.5/3 mil kosten. ban al tevreden met 1.5 mil maar zal wel voor een paar ton gaan :/ verder dik voor elkaar toch! alleen alles op berghuis zetten nu! laat van persie maar mooi weg blijven, jorgensen moet gwn basis staan en vpersie op 10 werkt ook niet. dan moeten el ahmadi en vilhena alleen maar verdedigen omdat vpersie dat niet gaat doen. zet je vpersie op de bank neer is de hele sfeer naar de kloten. voor zn dure speler zou ik het risoko gwn niet wagen

18 juli 2017 om 16:39

Middenveld is wel erg dun met Tapia en Schuurman die (nog) niet goed genoeg zijn.
Maar ik weet bijna zeker dat van Persie daar bij gaat komen als nr 10 (in de rol van Kuyt van vorig seizoen). Ook is alleen Berghuis niet voldoende op de flanken, er zal nog een versterking bij moeten komen. Verder een topteam dat meedoet voor het kampioenschap!

21 juli 2017 om 12:34

laat vpersie maar mooi thuis man. berghuis halen en razend snel kadioglu oppikken nu dat nog kan! prima stand in en enorm talentvol. ajax doet het ook altijd goed met weg gekaapte talentjes, tijd voor fey om dat ook te gaan doen!

Nu is de vraag of ze het ook bij Feyenoord kunnen laten zien. Feyenoord heeft talentvolle aankopen, maar ook erg veel risico genomen. Ik ben benieuwd.

18 juli 2017 om 13:13

Klopt maar elke jongeling is een risico ik vind dat beide zich hebben laten gelden bij een subtopper en dan is dit een logische stap.
Kijk als dit soort spelers al niet gehaald worden dan houdt het ook wel een beetje op binnen Nederland dus ik vind het ook logische aankopen.

Goeie aankopen van Feyenoord. Beste linksback van de eredivisie en beste speler van az aangetrokken. Als haps niet gaat slagen bij Feyenoord weet ik het ook niet meer. Ook st. Juste een goede aankoop, mits hij stopt met die domme kaarten pakken.

Mooie aankopen!
Gewoon Nederlandse spelers die nog kunnen ontwikkelen.
Sommige zeggen te licht of niet goed genoeg maar dan vraag ik hen om eerlijk te zijn.
Momenteel zijn dit in de Nederlandse competitie de beste 2 spelers op die positie die niet bij de top 3 spelen.
Ik ben vooral positief over st. Juste.
Ik denk dat Feyenoord daarmee een toptalent hebben binnen gehaald. Ook Haps zal zich bewijzen maar heeft langer nodig de hele linker kant is bijna nieuw en het tandem Elia en Kongolo waren erg goed op elkaar ingespeeld.
Positief dat Feyenoord Nederlandse talenten kiest ipv een buitenlander.

Het blijft natuurlijk afwachten hoe deze spelers aarden. Qua aankopen denk ik wel het maximaal haalbare voor Feyenoord op dit moment, maar tenzij er vreemde dingen gebeuren dit seizoen, zie ik ze niet nog eens kampioen worden. De club heeft financieel nog niet genoeg stootkracht in vergelijking met Ajax en PSV en zullen dus creatief aan moeten kopen.

18 juli 2017 om 13:49

Dit zijn mooie, realistische, logische transfers voor ons inderdaad. Een aantal jaren geleden was de situatie compleet anders en zouden dit soort spelers niet eens nadenken over een vertrek naar Feyenoord en naar Ajax of PSV trekken (zoals Amrabat bijv). En inderdaad, we zijn ook realistisch genoeg om niet te denken dat we (zomaar) weer kampioen worden, want het was afgelopen seizoen al een hele lange, maar prachtige strijd en hebben nog steeds maar de 3e begroting van Nederland. Stap voor stap blijven groeien en het komt wel goed om structureel écht mee te kunnen doen.

Dit zijn twee prima aankopen. de beste centrale verdediger en de beste linksback van de eredivisie die nog niet bij een van de 3 topclubs speelden. Ajax en PSV hebben wat mij betreft zitten slapen ze zoeken alle twee een linksback. en haps was prima geweest. Ik zou nou zeggen Feyenoord probeer Ajax dwars te zitten en ga voor Munir el Haddadi. We kunnen hem niet kopen. Maar Gio is ongelofelijk populair in Barcelona gebruik dat alsjeblieft in je voordeel en probeer hem te huren. Ik denk dat Van Bronckhorst iets meer krediet heeft in Barcelona dan Overmars.

18 juli 2017 om 13:24

El haddadi komt niet naar ajax en al helemaal niet naar feyenoord. Jij denkt echt dat el haddadi het wat boeit dat van bronckhorst trainer is lol.
Zijn beide redelijke spelers maar niet meer dan dat in mijn ogen.

Vind vooral St. Juste een verdediger van niks. Maar goed, hij is gekomen, kan je net zo goed met een positieve blik ernaar kijken.

passen prima bij feyenoord, qua voetbal/opvatting/uitstraling

Feijenoord heeft de selectie verbreed. Zo kun je deze 2 aankopen bezien.
Volgens mij werden er door Heerenveen en AZ behoorlijk hogere
bedragen gevraagd voor respectievelijk St. Juste en Haps, maar dat
heeft van Geel goed uitonderhandeld. Misschien van Persie en/of b.v.
Larsson er nog bij, en Feijenoord doet sowieso weer mee om de titel.
Voor CL zal alles een beetje afhangen van een gunstige loting, d.w.z.
niet in poules als waar Ajax regelmatig in terecht kwam. Dan kan er -
vooral thuis - best een stunt(je) worden verwacht. Al met al een
evenwichtige selectie waar je mee uit de voeten kan. Ajax en ook PSV
moeten hun selecties echt nog versterken, anders zie ik Feijenoord
weer als een belangrijke titelkandidaat. Maar het is nog niet eind
augustus, al heeft Feijenoord haar selectie, op 1 of 2 plaatsen na, nu al rond.

Goede transfers!! Als Feyenoord supporter ben ik zeer blij met deze twee aankopen!! 😄👍

Prima voor de Eredivisie, maar ben bang dat we Europees weer een mager jaartje gaan beleven als Nederland...

Haps is verdedigend zeer sterk.. zijn aanvallende kwaliteiten zijn een dikke bonus. Wordt genieten voor Feyenoord.

Ajax en PSV suppoters blij ...haps komt niet . nee zonder gekkigheid het is beter als nelom maar om nou te zeggen wat een slag slaat Feyenoord..

18 juli 2017 om 14:39

Haps is gewoon een hele goede voetballer maar goed...

18 juli 2017 om 14:57

Ik vind hem niet slecht maar vind het ook niks bijzonders.maar dat is mijn persoonlijke mening.en als ik het laatste jaar over hem lees dan is het een geweldenaar.

Vind het toch jammer dat de opendag zo vroeg gehouden word. Zou leuk zijn als het vlak voor de begin van de competitie is. En alle aanwinsten uit de helicopter stappen.

Prima spelers die hun transfersom zullen moeten waar maken.

We gaan voor het kampioenschap. Champions League? Een leuk en vooral leerzaam avontuur. Wellicht verder in Europa League, zwaar afhankelijk van de loting. Door de Champions League worden spelers meer waard.

Dit seizoen weer zo lang mogelijk meedoen om het kampioenschap en de beker. Kwaliteit en ervaring ingeleverd, maar talent en honger teruggehaald. Deze spelers waren allemaal echt niet gekomen als we geen CL speelden.

Plekje in de top twee stemt mij al tevreden, maak mij echt geen illusies dat we twee keer achter elkaar kampioen worden. Kan mijn hart ook niet aan. Wel fijn om een keer op dinsdag/woensdagavond Feyenoord in de CL te zien.

Volgend sommigen hebben we daar niks te zoeken. Pech gehad. Hadden Ajax en PSV maar beter moeten presteren afgelopen jaar en Ajax heeft toch zo'n wereldelftal? Dan is die voorronde een peuleschil.

Nee, Van Geel haalt de juiste spelers. Focus ligt op de competitie. De beker en CL zijn podia om talenten en de beste spelers te etaleren.

De reactiess van de ajacieden doen me echt pijn aan de ogen. Een keer een goede deal gemaakt met een zuid amerikaanse speler en dat is gelijk de standaard. Ga maar lekker 15 mil aan een buitenspeler uitgeven die het niet gaat redden

18 juli 2017 om 20:46

Ze vergeten allemaal Westermann, Zimling en dat soort gasten. Weliswaar transfervrij, maar je betaalt er toch geld voor...

Ik moet helaas stellen dat we in de basis flink hebben ingeleverd in kwaliteit, ervaring en fysiek. We hebben spelers met potentie, maar die zullen er komend seizoen niet al meteen staan. Daarom houd ik rekening met het zoveelste tussenjaar.

Verdediging is nu dus prima in orde! Middenveld staat! Nu nog 2 goede aanvallers erbij en je bent compleet! Ik zou Bilal proberen te verhuren, kijken of hij ergens weer zijn oude niveau kan halen en dan met vertrouwen weer bij Feyenoord binnen kan komen...

Nu nog van Persie, Berghuis en een extra aanvaller!
Nelom nog laten vertrekken en eventueel ook Woudenberg, Tapia, Bilal en Kramer vervangen door betere back-ups.
Met deze selectie gaan we komend seizoen gewoon weer meedoen.

Jones
Nieuwkoop Botteghin St.juste Haps
EL Ahmadi Persie Vilhena
Berghuis Jorgenson Boetius

Vermeer
Diks Beek VD Heijden Woudenberg
Amrabat Toornstra Tapia
Bilal Kramer Aankoop

Bijlow, Ten Hove, Knoester, Hamer, Hansson, Schuurman, Wehrman, Hankouri, Vente, Toure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren