Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bereikt akkoord: verdediger al op weg naar De Kuip

Laatste update:

In de zoektocht naar defensieve versterking is Feyenoord uitgekomen bij Gernot Trauner, wisten SPOX en het Algemeen Dagblad zaterdag te melden. De 29-jarige centrale verdediger van het Oostenrijkse LASK moet de leegte opvullen die Sven van Beek en Eric Botteghin hebben achtergelaten. Trainer Arne Slot zit dun in de rechtsbenige centrumverdedigers, daar ook Lutsharel Geertruida geblesseerd is. LASK veegde het eerste bod nog van tafel zo bleek een dag later. SPOX en het Algemeen Dagblad melden dinsdag echter dat beide clubs toch nog tot een akkoord zijn gekomen.

Volgens bovengenoemd medium ligt de transfersom voor Trauner tussen de een en twee miljoen euro, afhankelijk van bonussen. Momenteel wordt er door alle betrokken partijen gesproken over de laatste details rondom het contract van de verdediger. De verwachting is dat Trauner nog deze week zijn medische keuring zal hebben bij Feyenoord. Slot kreeg de Oostenrijker voor het eerst in de gaten in februari 2020, toen AZ in de Europa League aantrad tegen LASK.

Trainer Dominik Thalhammer gaf zaterdag nog een duidelijk signaal af na de 6-0 overwinning van LASK op FC Marchfeld in de eerste ronde van de Oostenrijkse beker. "Het bod van Feyenoord komt niets eens in de buurt van wat wij voor ogen hebben. We kunnen het echt niet serieus nemen", zo klonk het na afloop van de ruime bekerzege op de persconferentie. "Ik denk dat er in de komende dagen meer duidelijkheid zal komen", aldus de keuzeheer van LASK.

Feyenoord is al enige tijd op zoek naar defensieve versterkingen. Geertruida raakte in de laatste competitiewedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk (3-0 overwinning) op 16 mei geblesseerd aan zijn knie. Vijf dagen later al werd de multifunctionele verdediger geopereerd, waarna hij is begonnen aan de revalidatie. Verwacht wordt dat Geertruida niet eerder terugkeert dan oktober. Slot geeft rechts in het hart van de defensie tot dusver het vertrouwen aan Leroy Fer, die doorgaans op het middenveld acteert. Ook Wouter Burger speelde deze voorbereiding al als centrale verdediger bij Feyenoord.

Om de lege plek in het centrum van de verdediging definitief op te lossen hoopt Feyenoord zich te versterken met Trauner. De verdediger is in zijn carrière nog niet buiten de landsgrenzen van Oostenrijk geweest en speelde de meeste wedstrijden voor SV Ried, waar hij tussen 2012 en 2017 onder contract stond. In de zomer van 2017 keerde hij terug bij LASK, de club waar hij zijn profcarrière begon.

De centrumverdediger droeg tot op heden vijf keer het shirt van de nationale ploeg van Oostenrijk, waaronder in de WK-kwalificatiewedstrijden in maart tegen Denemarken (0-4 verlies) en de Färöer Eilanden (3-1 winst). Tijdens het Europees kampioenschap maakte hij geen deel uit van de selectie van bondscoach Franco Foda. De EK-opponent van het Nederlands elftal opereerde in de meeste gevallen met Martin Hinteregger en Aleksandar Dragovic in het hart van de verdediging in een viermansdefensie. Trauner komt volgens het Algemeen Dagblad uit de koker van de nieuwe scout Bernard Schuiteman, die bekend is met de markt in Oostenrijk.

Naast Trauner is Feyenoord ook in de markt voor Mario Vuskovic, meldde De Telegraaf woensdagochtend. De negentienjarige centrumverdediger van Hajduk Split staat eveneens in de belangstelling van Celtic, maar zou zelf een voorkeur hebben voor een overstap naar Rotterdam. Feyenoord wil Vuskovic direct overnemen van de Kroatische club, om zo kapitaal te creëren. Hajduk Split zou volgens die berichten een bedrag van circa vijf miljoen euro tegemoet willen zien voor de jeugdinternational van Kroatië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een bod van minimaal een miljoen, spannend!

17 juli 2021 om 10:52

Wie zegt dat alle 7 cijfers voor de komma staan?

17 juli 2021 om 11:48

Of dat het niet in zlotys is?

17 juli 2021 om 10:55

Haha, knap dat ze zo’n relatief klein bedrag nog spannend kunnen laten klinken toch?

Er moeten eigenlijk wel 2 CVs bij. Trauner lijkt me best een stabiele optie en dan nog Vuskovic die natuurlijk erg jong is en kan groeien.

20 juli 2021 om 17:24

Zeker als Geertruida niet wil verlengen zoals het er nu naar uitziet

Tegen PSV in de Europa League vond ik hem enorm traag ogen. Werd er meerderemalen uitgelopen door Bergwijn en Ihattaren.

17 juli 2021 om 10:56

Ik denk niet dat we raar op moeten kijken dat een centrale verdediger eruit wordt gelopen door Bergwijn

18 juli 2021 om 11:35

@Bobiku29 in Engeland worden ze er oog niet uitgelopen door Bergwijn

18 juli 2021 om 11:54

Inderdaad Japie. David Luiz, Michael Keane en Craig Dawson zijn sneller dan Bergwijn..

18 juli 2021 om 17:40

Die zullen niet sneller zijn maar toch komt hij daar geen skippybal voorbij dus of hij zo moeilijk is af te stoppen daar heb ik mijn twijfels bij

18 juli 2021 om 18:39

Klok en de klepel. Je raakt geen skippybal en je komt geen bushalte voorbij.

18 juli 2021 om 20:30

Haha wat wil je nou eigenlijk zeggen Japie? SomaQan heeft het over snelheid, ik reageer daarop. Gaat dus over snelheid hè, snelheid. Waar heb jij het nu over? Niet over snelheid

18 juli 2021 om 21:21

Jij zegt dat Berghuis op snelheid niet te kloppen is terwijl hij niemand voorbij weet te komen in Engeland. Ook niet op snelheid voorlopig

18 juli 2021 om 21:25

Bergwijn bedoel je? Ik zeg ten eerste nergens dat hij 'niet te kloppen is', ik zeg dat Bergwijn sneller is dan de modale centrale verdediger, ook in de Premier League. Dat hij 'niemand voorbij komt' heeft toch niet alleen met snelheid te maken? En dat is waar het over ging, snelheid. Als je je ergens in mengt om te scoren, is dat prima. Maar doe het dan met iets leuks, dan heeft de rest er wat aan 😉

20 juli 2021 om 17:55

Wat ik probeer aan te geven is dat een aanvaller die door iedereen wordt afgestopt momenteel en door deze verdediger niet toch wel een teken aan de wand kan zijn over de kwaliteit van deze verdediger

20 juli 2021 om 18:08

En wat ik aangeef is dat het hier om snelheid gaat. Of is Bergwijn ineens niet snel als hij niet in vorm is?

17 juli 2021 om 10:57

Botteghin werd er zelfs uitgelopen tegen Kramer etc. Ik ben niet zo fan van die slome verdedigers maar deze Trauner is net als Botteghin verdedigend goed. Heb hem niet zoveel zien spelen dus als iemand nog kan zeggen of hij opbouwend ook wat toevoegd? Dat was namelijk ook een zwakke punt van Botteghin en als Trauner dat ook heeft houd ik me hart vast.

17 juli 2021 om 11:04

Een slome verdediger was geen probleem is het systeem van Advocaat want we speelden toch altijd met nul ruimte in onze rug. Als Arne echt de tegenstanders wil gaan pressen dan zou het wel fijn zijn als je een verdediger koopt met ook een beetje snelheid. Zijn opbouwende kwaliteiten lijken mij om diezelfde reden ook niet heel belangrijk. Wanneer je al op of over de middenlijn staat dan hoef je hem alleen opzij te schuiven naar Senesi of de nummer 6.

17 juli 2021 om 11:10

Maar toch is het handig als CV dat je kan opbouwen, eventueel goede strakke inspeelpass. Niet van die zachte pisballen of ballen op de knieschijf.

17 juli 2021 om 11:45

Uiteraard is het fijn als hij deze kwaliteit bezit. Alleen denk ik dat als hij al de hierboven genoemde kwaliteiten bezit, hij totaal onbetaalbaar voor ons zou zijn. Ik ben al blij als hij een beetje kan verdedigen en wat snelheid bezit.

17 juli 2021 om 13:59

Ik denk ook dat dit een 1 op 1 vervanger voor Botteghin wordt waar je op kunt terugvallen als die kroaat een mindere periode heeft.

17 juli 2021 om 15:06

Slot gaf zelf aan dat een tragere cv niet heel erg is als de rest zijn taken dan wel uit voer. Als verdediger ben je ook afhankelijk van je
Middenvelders

20 juli 2021 om 18:10

Kroaat?

20 juli 2021 om 19:06

Dat is weer typisch Nederlands. Vragen of de CV een inspeelpass heeft of dat hij opbouwend goed is. Laten we ons eerst maar eens zorgen maken of hij kopduels wint, mandekking kan spelen en nog een beetje tackelen kan. Het is een CV en het lijkt wel of hier de basisvaardigheden van onnodig zijn. Geen wonder dat mislukte spitsen alleen hier excelleren.

20 juli 2021 om 18:13

Kan die tackelen? Koppen? Mandekken? Zijn veel belangrijker attributen voor een CV dan een sprintduel winnen.

7 cijferig is gewoon een mooie manier om 1 miljoen te zeggen. Verder zou ik als Feyenoord juist meer opzoek gaan naar wat jongere spelers, met Haps, Fer, Toornstra en Jahanbaksch heb je genoeg ervaring.

17 juli 2021 om 11:18

Vind de ervaring juist tegenvallen. Fer is niet goed genoeg meer, Haps vaak geblesseerd. Met Pedersen, Geertruida, Malacia, Antonucci, Kokcu, AEB, Balde en de relatief jonge Senesi en Sinisterra hebben we juist veel jonge spelers. Ook haken Hartjes Hall Hendriks en Milambo nu aan

17 juli 2021 om 11:42

Haps wil weg en Fer komt voor het middenveld te kort. Dus ervaring hebben we niet zoveel. Maar wie zegt dat je dat nodig hebt? Ik vind dat vaak modieus gezwets.

18 juli 2021 om 20:13

Nou ja je ziet toch vaak dat ervaren spelers jonge spelers kunnen coachen, minder vaak slechte beslissingen nemen, en op moeilijke momenten het elftal kunnen dragen. Dat kunnen niet alle ervaren spelers, en soms kunnen jonge spelers het, maar het is toch wel een risico om alleen jonge krachten te hebben.

Toevallig vorig jaar een aantal keer zien spelen. Viel me positief op. Ik heb eindelijk het idee dat ze bij onze club gericht inkopen. Kan een prima versterking zijn.

17 juli 2021 om 13:55

Zou er maar niet al te blij mee zijn... Leuke speler voor LASK, maar daar wordt volgensmij echt heel ander voetbal gespeeld. Nederlandse competitie is sneller en technischer

20 juli 2021 om 17:26

speelde daar in een driemansverdediging. Was voetballer van het jaar afgelopen jaar

Oke 1000000-9999999. Wat zal het zijn?

17 juli 2021 om 11:11

10.000,00 wellicht ?

17 juli 2021 om 11:23

0001000 hoop ik

17 juli 2021 om 13:24

Denk 010,0000 oftewel een zuur niveau spelertje.

Ik verbaas me al jaren over Feyenoord. In de jeugd hebben ze altijd wel pareltjes. Scouting is daar wel op orde. Maar voor het eerste kunnen ze nooit eens een diamant ontdekken. Altijd van dit soort spelers, die weinig zullen toevoegen.

17 juli 2021 om 11:38

Omdat je ook geld met hebben om “een diamant” te kunnen halen.

17 juli 2021 om 11:56

Onzin, echt onzin. Geld en het ontdekken van parels lijken communicerende vaten. Hoe meer geld hoe minder parels ontdekt worden en de meer gearriveerde talenten worden gehaald. Weet nog de Overmars met weinig geld. Die haalde een Sanchez voor een lager bedrag dan kik Pierie. Die toverde Millik uit de hoge hoed voor de helft van de transfersom van Berghuis. Juist die creativiteit is het meest interessant. Dat kan Feyenoord ook gewoon. Kijk alleen naar sinnisterra, zeer interessante aankoop. Zo vind ik de aankoop van Martinez ook heel interessant. Wat is bij dergelijke spelers opgevallen waar andere over heen gekeken hebben.

17 juli 2021 om 12:07

@GOAT: totaal niet mee eens. Diamant kun je ook op potentie proberen te scouten. Dat is juist het kunst van het scouten. Als je op de diamant af gaat die voor iedereen duidelijk is, heb je geen scouting nodig.

17 juli 2021 om 12:18

"weet nog Overmars met weinig geld" en dan komen met Sanchez als voorbeeld. Die zomer werd er voor bijna 50 miljoen ingekocht, naast Sanchez ook nog Ziyech (meer dan 10 miljoen), Neres (meer dan 20 miljoen) en Cassiera (ruim 5 miljoen).

Prima dat je Overmars een pluim in het achterste wilt steken, dat verdient hij ook voor zijn transfers, maar jouw voorbeeld is echt een onzinnige.

17 juli 2021 om 12:32

Waarom is die onzinnig dan? Het klopt wat hij zegt. Sanchez is voor een laag bedrag gekocht en voor veel verkocht. Dat er andere aankopen zijn gedaan doet er in deze niet toe

17 juli 2021 om 12:34

@Baargrasmus dat doet toch niets af dat een Sanchez maar 5 miljoen moest kosten?? Is toch een prima voorbeeld van goed scouten? En Milik zelfde verhaal. Dit gaat niet over Overmars een veer geven maar dat je door goed te scouten en wat geluk behoorlijk raak kan schieten ipv de algemene lijstjes.

17 juli 2021 om 12:34

Het voorbeeld van sanchez is prima, de zin “met weinig geld” echter is voor die transferperiode niet Zo handig gekozen.

18 juli 2021 om 20:18

@goat

Heerenveen heeft een aantal jaren geleden bijna elk jaar een topspeler gevonden voor weinig geld. VVV had dit seizoen Giakoumakis. Atalanta Bergamo scout een CL-waardig team bij elkaar voor bedragen waar pakweg City of Liverpool 1 speler voor haalt.

Soms moet je geluk hebben, maar je moet ook een goed netwerk hebben, en een goed oog voor talent. Ik kijk best veel voetbal en weet er best wel veel vanaf, maar ik sprak een tijdje geleden iemand die professioneel scout is, en die ziet in 10 minuten voetbal kijken meer aan spelers dan ik in een heel seizoen. Je moet mij echt geen scout maken. Maar er zijn mensen die dat goed kunnen, en die moet je hebben als club. Feyenoord blinkt daar de laatste jaren niet in uit.

Off; Weet iemand eigenlijk hoe het zit met de interesse in Senesi? Gaat hij dit jaar weg?

17 juli 2021 om 13:01

Als het goed is wilt slot hem nog houden. De spoeling is al dun achterin en met de verkoop van berghuis en de komst van enkele spelers is het niet-echt meer nodig om senesi te verkopen. Tuurlijk is er geld hard nodig, maar gezien de spoeling en het programma (Conference league) gaat hij waarschijnlijk nog een jaartje blijven. Denk dat hij alleen weggaat als er een goede vervanger is/gevonden wordt. Maar daar ga ik op dit moment niet vanuit

Wauw, 7 cijfers.
Dat klinkt wel heel spannend.
Als het nu bijvoorbeeld 8 cijfers zouden zijn dan was ik pas echt opgewonden geworden.

18 juli 2021 om 20:19

Ja precies. Het zou pas nieuws zijn als het een bod van 6 cijfers zou zijn. Dat zou echt heel grappig zijn. Dit "nieuws"feitje is gewoon een ingewikkelde manier van zeggen wat je ongeveer geboden hebt.

Is wel een wat oudere speler, maar ik heb geen idee hoe goed hij is. Hierboven wordt gezegd dat hij traag is, en dat vind ik van Senesi ook. Dan heb je weer een kwetsbaar centrum. Misschien eerst voor die Kroaat gaan, jong en beloftevol, daarna voor Trauner. En hopen op de talentvolle Zweedse back en dan Haps proberen te verkopen.

Deze gozer zal wel snel komen voor die zeven cijfers en als haps, diemers en nog wat grut verkocht worden zal die Kroaat ook nog wel komen. Bjorkan gaan ze gratis oppikken in de winterstop. Dan ben je overal weer goed bezet.

18 juli 2021 om 20:21

Waarom denk je dat hij snel komt? Zijn club zegt dat het bod veel te laag is. Dat lijkt me een lastige uitgangspositie.

Ik ken de beste man niet en weet ook niet of hij het niveau heeft wat Feyenoord moet nastreven. Het is wel zo dat de verdediging een hoop nieuwe impulsen kan gebruiken. Er zijn er natuurlijk al een hoop weggegaan, naast van Beek (thank god), zijn we ook met Botteghin de nodige ervaring kwijt. Er moet gewoon wat extra's bij al hoop ik dat zo'n speler als Trauner wordt gehaald om de bank warm te houden en dat Feyenoord vol voor Vuskovic gaat!

Bijlow
Pedersen
Vuskovic
Senesi
Malacia
Toornstra
Til
Kökcu
Jahanbaksh
Ugbo
Sinisterra

Ik snap niet waarom Feyenoord zich niet meld voor Bruma, ervaren verdediger en transfervrij. Dat lijkt me meer een zekerheidje als deze man. Kan me daarnaast ook niet voorstellen dat Bruma erg veel gaat vragen qua salaris en er is veel vrijgekomen met het vertrek van dure krachten als Berghuis en Botteghin. Neem daarnaast ook nog het mogelijke vertrek van Jorgensen en je kan hem prima betalen.

18 juli 2021 om 17:08

Omdat Bruma met afstand niet goed genoeg is.

Dit moet je toch niet willen, geld uitgeven aan een 29 jarige zonder restwaarde, die alleen in Oostenrijk gespeeld heeft en niet goed genoeg was om naar EK te gaan

18 juli 2021 om 17:15

Je hebt ook ervaring in het elftal nodig.

18 juli 2021 om 20:27

Maar doe dan een ervaren rot die zich Europees bewezen heeft en bereid is om bij Feyenoord af te bouwen/carrière af wil sluiten, die zijn er zat.
.
Iemand die enkel in de nietige Oostenrijke competitie gespeeld heeft brengt niet de gewenste ervaring mee lijk mij.
Was die transfervrij op te halen had je het kunnen doen maar in dit geval zou ik het niet willen.

18 juli 2021 om 23:02

Bruma zou dan een optie zijn. Bij grote clubs gespeeld en op internationaal niveau maar die is bizar slecht. Heb dan liever deze kerel die met de filosofie bekend is.

Waarom informeren ze niet bij Viergever? Solide verdediger bij PSV geen basis meer en zal nu toch echt nog wel willen spelen. Geen idee overigens hoe lang zijn contract nog loopt.

Feyenoord toch. Moeite doen voor een 29 jarige afgedankte middelmatige verdediger. Hoe in godsnaam kan het verschil zo groot zijn geworden met Ajax de afgelopen jaren. In 2017 nog de beste van Nederland, ergens is er iets mis gegaan bij Feyenoord qua beleid. En bij Ajax natuurlijk precies het tegenovergestelde. Ajax, AZ, PSV. De nieuwe grote 3, denk ik. Kan best dat Feyenoord het AC Milan pad te wachten staat.

20 juli 2021 om 18:30

Middelmatige verdediger? Deze jongen was speler van het jaar van de Oostenrijkse competitie. Boven Ramalho (nu PSV) en Daka (nu Leicester). Hij zal echt wel wat kunnen

20 juli 2021 om 23:59

Welgeteld 6 likende Feyenoord fans vinden hem niet middelmatig, maar de overgrote weldenkend meerderheid in deze reacties vinden hem wél middelmaat. Dus ik snap je bias, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst... vooral als je al jaren loopt te prutsen, zoals Trauner. Genoeg spelers die ooit POTY waren maar nu absolute troep. Form is temporary, class is permanent.

20 juli 2021 om 19:00

AZ is daar in mijn ogen nog lang niet. Feyenoord is een topclub zonder top-team. AZ is een subtopclub met een top-team, of was, aangezien ze deze zomer waarschijnlijk het geraamte van het elftal verliezen.

Voorlopig heeft Feyenoord een begroting die 3 keer zo hoog ligt als die van AZ, en AZ komt daarin ook niet dichterbij. Om structureel die plek over te nemen of aan te haken bij de top 3 moeten ze dat gat eerst dichten, zelfs met de verkoop van Koopmeiners, Stengs en Boadu in een seizoen ligt de omzet van AZ als je de transferopbrengsten mee telt onder die van Feyenoord.

Het gat naar Ajax is er vanuit Feyenoord gezien natuurlijk al jaren, dat gaat veel verder terug dan 2017. Feyenoord was in de jaren 60/70 de 2e club van Nederland, en in de ogen van veel mensen zijn ze dat nog steeds. Maar PSV is Feyenoord eigenlijk nu al 40 jaar voorbij en kennelijk lukt het maar niet om dat terug te draaien. Een incidenteel succes zoals in 2017 had misschien de trigger kunnen zijn om hier een stap in te maken maar voorlopig lijkt dit toch vooral een incident wat het gat naar Ajax en PSV tijdelijk verbloemde.
Volgens mij zou de vraag niet moeten zijn hoe het kan dat Ajax het nu een paar jaar aan een stuk zo goed doet. Op basis van de begroting en achterban en internationale uitstraling had Ajax eigenlijk de afgelopen 20 jaar de eredivisie zo moeten domineren als nu maar lukte dat niet vooral door fouten die in Amsterdam zelf gemaakt werden.

De vraag zou veel eerder moeten zijn hoe het kan dat Feyenoord in de afgelopen 40 jaar eigenlijk in alles PSV voorbij heeft laten komen en niet over wat er na 2017 verkeerd ging. Daar zijn ongetwijfeld een aantal dingen niet goed gegaan maar de structurele problemen zijn veel ouder.

blij mee. tuurlijk had ik liever Vuskovic gezien (wellicht komt die nog al lijkt het me sterk) maar deze man brengt een bak aan ervaring mee en was statistisch gezien de beste speler en tevens aanvoerder van een team dat in de top van de eredivisie zou mee draaien. doet het beter dan Ramalho van psv en is nog een maand jonger ook. maakt nog wel is een goaltje en is de speelstijl van slot gewend. meer dan prima.

20 juli 2021 om 18:09

Lees ook op de Fb van LASK dat de fans hem de beste speler van het team vinden. Vinden ze natuurlijk ook niet als hij er niks van kan, ben erg benieuwd.

Toen dit bericht op een Feyenoord fan site voorbijkwam moest ik toch wel even denken aan Heiko Westermann bij Ajax haha... Moeten maar zien hoe dit uitpakt...

29 jaar en een goeie speler, maar Lask heeft in mijn ogen met Maresic misschien wel een betere teruggehaald. Was bij Sturm Graz echt een talentje, speelde toen ie 17 was al tegen Huntelaar in de CL met Ajax. Reims pakte niet goed uit, maar dat kan gebeuren. Waarom haalt Feyenoord die Maresic niet? Of is er per se ervaring nodig achterin, dan begrijp ik het wel.

20 juli 2021 om 18:29

Slot heeft inderdaad aangegeven perse een ervaren verdediger erbij te willen hebben. De oudste verdediger is Senesi (24) de rest is 22 jaar of jonger.

20 juli 2021 om 18:38

Dan begrijp ik het. Deze jongen leek op voorhand echt een moeizame verdediger maar hij deed het aardig tegen PSV en AZ, Lask zet ook hoog druk en daarin hield hij zich prima staande. Denk dus een goede aankoop uiteindelijk.

Waarom is de helft van de mensen direct negatief zonder hem te hebben zien spelen? Verkozen tot beste speler? De nieuwe spits van Vitesse wel een goede aankoop vinden terwijl deze uit dezelfde competitie komt? Schiet mij maar lek.

Ik ken hem niet, dus ik wacht het maar af. Wanneer Geertruida weer fit is ga ik er vanuit dat Trauner gewoon weer bankt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren