Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek bij Feyenoord in de maak? Trauner wekt interesse uit Engeland en de MLS

Laatste update:

Gernot Trauner kan komende zomer weleens vertrekken bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De 32-jarige centrumverdediger heeft naar verluidt verschillende opties in het buitenland.

Volgens het Rotterdamse fanmedium ziet een niet nader genoemde club uit Londen het in Trauner zitten, al is deze interesse nog niet concreet. Ook zouden er lijntjes vanuit de Major League Soccer zijn geworpen richting de entourage van de Oostenrijks international.

Trauner is nog altijd de vaste aanvoerder van Feyenoord, maar kampte dit seizoen al met verschillende blessures en pijntjes. De mandekker staat sinds begin februari aan de kant wegens een hamstringblessure.

Hij kwam dit seizoen tot nog toe tot 21 officiële duels en beschikt bij Feyenoord nog over een contract tot medio 2026. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 4,5 miljoen euro.

Trauner moest toezien hoe ploeggenoot Thomas Beelen de afgelopen weken zijn plek in het hart van de defensie geruisloos overnam.

Beelen maakte in verschillende (top)wedstrijden een uitstekende indruk. Feyenoord tikte afgelopen zomer 2,7 miljoen euro neer om hem over te nemen van PEC Zwolle. In Rotterdam-Zuid ligt hij nog tot medio 2027 vast.

Met Beelen lijkt Feyenoord de opvolger Trauner reeds in huis te hebben. Tot dusver speelde de mandekker 771 minuten in de hoofdmacht van Feyenoord, verdeeld over 14 officiële optredens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Trauner moet lekker bij Feyenoord blijven. Premier League zal fysiek voor hem moeilijk zijn aangezien hij best blessuregevoelig is. MLS is die nog wel te goed voor.

7 maart 2024 om 12:57

Denk eigenlijk ook niet dat het een premier league club is, eerder Chamionship

7 maart 2024 om 13:15

Ze hebben het over een club uit Londen, dan denk je toch al snel Arsenal.

7 maart 2024 om 13:25

Of een van de 12 andere profclubs uit Londen.

7 maart 2024 om 13:36

Denk zelf dat het om QPR gaat of Brentford

7 maart 2024 om 13:58

Championship klinkt enerzijds logischer, maar gaat het specifiek over Londen dan zal Crystal Palace mij niks verbazen. Hebben relatief weinig echte zekerheid centraal achterin, waarbij wat ervaring ze ook niet zou misstaan. Verder hebben ze nu ook een Oostenrijkse manager met Glasner, die ook al in twee eerdere dienstverbanden met Trauner heeft gewerkt (zowel bij Ried als Lask).

Al met al, zoals anderen ook al zeggen, heb ik mijn twijfels bij of hij het niveau lang aan kan in Engeland. Maar ik denk dat er ook weinig waren die uiteindelijk vooraf hadden ingeschat dat hij de afgelopen jaren zo waardevol zou zijn voor Feyenoord.

Als kleine kanttekening voor VZ, Trauner is natuurlijk nog geen 32, dat wordt hij pas 25 maart.

7 maart 2024 om 14:11

Met alle respect voor Trauner hoor, maar we hebben met Saliba en Gabriel het statistisch gezien beste centrale duo uit de PL en daarachter ook geen koekenbakkers. Waarom zou Arsenal bij Trauner uitkomen?

7 maart 2024 om 15:00

Dit was niet helemaal serieus bedoeld

7 maart 2024 om 14:31

@Ajax01: Trauner moet niets. Ik zou het hem niet kwalijk nemen als hij openstond voor een lucratief contract in Engeland waar hij buiten wellicht de 7 grote clubs (en Spurs) voor elke andere club van waarde kan zijn. Als hij ergens voor drie jaar kan tekenen kan dat echt wel verschil maken voor de rest van zijn leven. Ik zou het prima vinden als hij blijft, want ik vind hem nog steeds een topper, maar er gaan nu natuurlijk allerlei andere dingen een rol spelen.

Gaan veel veranderen bij Feyenoord denk ik. Met name achterin. Die gaan wel minimaal 100 miljoen pakken deze zomer. Goed voor de club.

7 maart 2024 om 13:01

35 Mil voor Geertruida, 35 mil voor Wieffer. Denk dat Hancko of blijft (bijgetekend tot 2028) of voor ook minimaal 35 mil weggaat. Gimenez die weggaat? + nog wat kleine transfers. Denk dat het eerder minimaal 150mil wordt dan. Nu wordt de kunst om niet gek te gaan doen met dat geld.

Daarbij komt ook nog de CL inkomsten erbij waarvoor er directe plaatsing zal zijn dit seizoen. Ervan uitgaande dat ze gewoon 2e blijven.

7 maart 2024 om 13:10

Is de Feyenoord hype nog zo hevig dan? Geen kampioen, geen lange Europese run, geen groot toernooi. Is echt te hopen dat er geen leegloop komt waardoor jongens als Hartman en Timber ook gaan vluchten

7 maart 2024 om 13:11

Ik vraag mij af of Feyenoord voor een Gimenez, Geertruida en Wieffer de bedragen krijgt om boven de 100 miljoen uit te komen. Als Gimenez niet meer zo veel gaat scoren dan dat hij in het begin deed wordt dat wel heel lastig. In de huidige vorm is hij echt niet veel waard.

7 maart 2024 om 13:22

Ceejah. Buiten dat Feyenoord de biedingen misschien wel zou verdienen die jij benoemt, vraag ik me af of er echt zulke biedingen komen op die spelers. Geertruida wilde Leipzig afgelopen zomer niet verder gaan dan 25 miljoen en Geertruida heeft afgelopen jaar minder gepresteerd dan voorgaand jaar. Denk gezien de bedragen die Feyenoord steeds krijg dat je eerder richting die bedragen ook moet gaan denken voor Geertruida en Wieffer. Hancko en Gimenez schaal ik daar wel stuk boven.

7 maart 2024 om 13:25

Het voordeel is dat Feyenoord met Beelen, Zerrouki en Ueda al vervangers in huis hebben. Ondanks dat ze het gewenste niveau nog niet hebben, maar hierdoor hoeft er wel minder gehaast gezocht te worden naar directe vervangers. Hierdoor kan er ook langer en beter onderhandeld worden.

Maar ja, Ik verwacht zeker dat Geertruida en Wieffer voor 35 miljoen weggaan.

Edit: Leipzig was bereid 30 miljoen te betalen en ik vind Geertruida alleen maar beter en volwassener geworden. Daarnaast moest Feyenoord eerder vanwege de financiã«le (en deels sportieve) situatie wel eerder akkoord gaan met biedingen. Omdat ze het simpelweg niet konden weigeren. Nu hebben ze die luxe wel en dat kan maar net die 5 miljoen per speler verschil maken.

Geen kampioen komt puur door PSV. Feyenoord pakte in het kampioensjaar gemiddeld 2.41 punten per wedstrijd. Ik het huidige seizoen pakken zij 2.33 punten per wedstrijd tot nu toe. Het is nog heel goed mogelijk om boven het gemiddelde van vorig seizoen te komen. 1 wedstrijd winnen en ze hebben al een gemiddelde van 2.36 namelijk.

7 maart 2024 om 14:56

Geertruida heeft nog maar een 1-jaar contract..

7 maart 2024 om 15:08

Dat was vorig jaar rond deze periode ook zo en toen is die verlengt met 1 jaar. Sluit ik dit jaar ook niet uit.

7 maart 2024 om 15:39

@inkemontana, wat zou het mooi zijn als het verboden wordt om een reactie te plaatsen zonder een aanzienlijk aantal wedstrijden gezien te hebben...

Geertruida minder gepresteerd? Hoe komt men er toch bij? Omdat hij wellicht 1 of 2 wedstrijden minder heeft gepresteerd dit seizoen?

De enige reden waarom Geertruida niet de hoofdprijs zou opleveren is zijn redelijk korte contract.

7 maart 2024 om 16:54

@inke je bent duidelijk slecht op de hoogte. Volgenseerste bod van leipzig rond de waar jij het over hebt. Leipzig wilde echt wel verder gaan dan 25 miljoen. Ze kwamen ook niet voor niks tot 3x toe terug en leek het een transfer te gaan worden van 30 - 35 miljoen. Het klapte toen puur door een blessure bij leipzig, dat is inmiddels wel vaak genoeg vertelt door alle media maar ook zaakwaarnemer en slot zelf

7 maart 2024 om 16:58

@gdoxu het zal je misschien verbazen maar clubs kijken liever naar individuele kwaliteit dat wie er kampioen werd of waar ze strandde in Europa. Feyenoord had het op 1 na jongste gemiddelde basis 11 in de CL, veel van die jonge jongens hebben zich gewoon individueel goed laten zien en zullen daardoor de nodige transferwaardes vertegenwoordigden. Kan dat timber en hartman vertrekken is zeer aanwezig, ongeacht wat de rest doen. hebben beide van de zomer nog een 2 jarig contract, dus als die niet verlengen zal feyenoord ze waarschijnlijk willen verkopen.

Ik zou graag nog wat jaren genieten van De Generaal, maar ik gun hem ook een mooie stap.
Mocht hij gaan, verdient hij absoluut een standbeeld op het Stadhuisplein naast de Skihut.

7 maart 2024 om 13:08

Ik denk dat het voor Feyenoord beter is dat ze verder gaan bouwen op Beelen. Dus Traunar zal een rol als invaller moeten gaan accepteren en anders is een vertrek het beste.

7 maart 2024 om 13:09

Dan horen er wel veel standbeelden thuis op het Stadhuisplein...

7 maart 2024 om 13:16

Een standbeeld met een speaker erin. Die elk uur afspeelt: overal waar jij gaat…..

7 maart 2024 om 14:20

Het is "kaat" 😉. Maar ik hoop eigenlijk dat hij nog twee jaar reserve blijft en daarna tot z'n 60e aan Feyenoord verbonden blijft als invalsinterklaas ofzo.

De kale kletser! Lijkt me nu ook wel een mooi moment voor beide partijen om heel eerlijk te zijn

Trauner is misschien wel de belichameling van het huidige Feyenoord in beleid en visie. Als redelijke anonieme en goedkope aankoop gehaald in de zomer van 2021 naar 3 jaar later als bijna niet meer goed genoeg voor de basis. Er is sinds zijn komst echt het eea in niveau veranderd en dat vind ik prachtig om te zien. Trauner en Aursnes zijn echt 2 hele rake voltreffers die dit beleid hebben doen verzoorzaken.

Trauner gun ik echt een mooie stap naar de MLS of iets dergelijks. Een gouden en pure gozer die zich daadwerkelijk heeft bewezen en enorm populair is hier.

7 maart 2024 om 13:26

Trauner is 32 en inmiddels vrij blessuregevoelig. Dat kun je toch niet vergelijken met Ausnes, waar juist nog veel rek in zat?

7 maart 2024 om 14:24

Ik heb zo'n gevoel dat hij Amerika vooral heel patserig en ver weg vindt. Zou me niks verbazen als hij rustig z'n contract uitdient. Maar het is 'm hoe dan ook gegund.

Het is hem gegund en zijn vervanger Beelen staat gelijk klaar. Je moet een keer door selecteren en met zijn 32 jaar moet je daar niet te lang mee wachten. 1 omdat je anders met een te goede speler op de bank zit of 2, een oud gediende op de bank ziet verpieteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren