Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente komt goed weg tegen fris en sterk FC Utrecht

Laatste update:

FC Twente is zich na een moeizame seizoenstart langzaam maar zeker aan het opwerken richting de kop van de Eredivisie. Alfred Schreuder zag zijn elftal zondagmiddag winnen van FC Utrecht, al kwam die zege bijzonder moeizaam tot stand. De bezoekers uit de Domstad hadden grote delen van de wedstrijd het betere van het spel en verdienden meer. Een gebrek aan stootkracht voorin brak het elftal van Rob Alflen echter op: het treffen eindigde in 3-1.

/

De start van de thuisploeg was overweldigend. FC Utrecht werd meteen ver teruggedrongen en doelman Robbin Ruiter moest het flink ontgelden. Na vijf minuten incasseerde Christian Kum een gele kaart voor een overtreding, waarna Kyle Ebecilio mocht aanleggen voor een vrije trap. Zijn harde en gerichte schot leek gepareerd te worden door Ruiter, maar via de handen van de doelman sloeg de bal toch tegen het net: 1-0. FC Twente drukte daarna door. Het offensief leidde tot mogelijkheden voor Hakim Ziyech, Luc Castaignos en Ryo Miyaichi, maar de kleine voorsprong bleef door ingrijpen van Ruiter onveranderd.

Gaandeweg de eerste helft namen de spelers van FC Twente steeds verder gas terug, waardoor FC Utrecht de gelegenheid kreeg om in de wedstrijd te groeien. De bezoekers gingen beter spelen en werden steeds brutaler, wat na een ruim half uur spelen leidde tot een uitstekende kans op de gelijkmaker. Mark Diemers bevond zich ineens voor doelman Nick Marsman, die het weinige werk dat hij te doen kreeg echter uitstekend uitvoerde. Door zijn ingreep bleef de 1-0 stand tot aan het rustsignaal behouden.

/

De goede lijn voor de pauze werd door Utrecht ook na rust doorgetrokken. FC Twente had het erg lastig met het vroege drukzetten van de bezoekers en wisten zich geen raad met de bal. Het eerste kwartier van het tweede bedrijf was dan ook volledig aan de ploeg van Alflen, dat er echter niet in slaagde om echte kansen af te dwingen. Het verschil in efficiëntie werd na 64 minuten spelen pijnlijk duidelijk. Bij een van de spaarzame goede aanvaller kreeg de thuisploeg een kans via Castaignos, die miste, maar toezag hoe Kum de bal bijzonder onbenullig alsnog in het doel liep.

De wedstrijd leek daarmee gelopen, maar Utrecht herstelde zich razendsnel. De gasten gingen moedig op dezelfde voet verder en kregen negentien minuten voor tijd loon naar werken. Na een afgeslagen aanval belandde de bal voor de voeten van uitblinker Yassin Ayoub, die het leer van randje zestien op fantastische wijze in de driehoek mikte. Een gelijkmaker leek daarna allesbehalve uitgesloten, maar veel verder dan een paar schotjes van afstand kwamen de moedige gasten niet. Nadat Ayoub in de slotfase moest inrukken met een tweede gele, en dus rode kaart, bepaalde Castaignos met een schot in de korte hoek de eindstand op 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is niet best wat Twente liet zien ze begonnen sterk, maar naarmate de wedstrijd vorderde ging het in heel traag tempo spelen en liet Utrecht in de wedstrijd komen en heeft het geluk dat Utrecht niet langszij kwam

.

28 september 2014 om 16:40

Geluk? Het lag aan Utrecht zelf. Marsman 2 reddingen, Ruiter 7. Twente veel meer schoten. Utrecht veel balbezit, maar creëerden weinig kansen. Utrecht begon te strijden en Twente zakt veel te snel in als ze een voorsprong hebben. Zonde, want als je had doorgedrukt na het eerste kwartier had het scorebord er erg anders uit gezien.

Mooie uitslag. Misschien wel geflatteerd. Echter is het misschien wel een kwaliteit om op deze wijze een match te kunnen uitspelen.

De complimenten zijn voor utrecht, de punten gelukkig voor Twente.

28 september 2014 om 16:31

Misschien joh wees eens wat eerlijker niet iets maar zwaar geflatteerd snap ook totaal de cijfers hierboven niet want geen een speler van twente scoorde een voldoende . En wat zie ik iedereen bij twente krijgt een voldoende en bij utrecht een onvoldoende terwijl utrecht veel beter voetbalde en ook de enige die wilde voetballen .

28 september 2014 om 16:37

Voetbal kent vele facetten en het blijkt dat Utrecht en Twente niet even goed zijn in bepaalde onderdelen. Utrecht speelde goed, echter was er wel sprake van veel optisch overwicht. Twente heeft het gewoon zakelijk uitgespeeld en niet toegegeven aan de frustraties zoals Utrecht (rode kaart).

Het resultaat telt alleen neemt Twente dat iets te serieus en gaat dat ten koste van de attractiviteit.

28 september 2014 om 21:07

Over de gehele wedstrijd gezien inderdaad geflatteerd, en over de gehele wedstrijd gezien hadden wij minstens een punt 'verdiend'. Aan de andere kant had twente het natuurlijk in de eerste vijftien minuten al af kunnen/moeten maken.

Pas na die eerste twinitig minuten kreeg onze defensie door hoe de buitenspelval werkt, en toen ze dat eenmaal doorhadden werd ook wel de angel uit het spel van twente gehaald, want ze waren daarna lang niet zo gevaarlijk als in het begin. Helaas kunnen wij dan verder niet zo veel met dit verkapte b team. Tja, een beetje rond combineren op het middenveld, maar daar win je ook geen oorlog mee. Feit is dat de voorhoede gewoon te slap is momenteel. Zonder Oar, Duplan, Boymans, Verbeek en Barazite moeten we het doen met jongetjes als Kallon, Peterson, Rubin, Antwi (die ik nog wel aardig vind spelen), Kerk en Badjeck. Dan weet je al hoe laat het is. De voorste linie mist dan gewoon de fysiek en de kwaliteit om door te kunnen drukken. Het bewijs daarvan zijn de weinig uitgespeelde kansen en de enige goal, die vanuit de tweede linie gemaakt moest worden. Jammer dat Kum toen al een onnodige eigen goal had gemaakt en de wedstrijd al bijna gespeeld was.

In tegenstelling tot wat anderen beweren vond ik de rode kaart voor Ayoub gewoon terecht. Daarentegen vond ik eigenlijk wel dat we een penalty moesten hebben, volgens mij maakte die Twente-speler boven zijn hoofd hands en daar horen je handen gewoon niet. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het moment nog maar één keer gezien heb, dus ik moet het nog even terugzien. Verder mochten we van geluk spreken dat Kum in de eerste helft niet allang zijn tweede geel kreeg. Alhoewel "van geluk spreken".... als hij er niet meer in had gestaan had hij ook geen eigen goal kunnen maken.

Twente, gefeliciteerd met de overwinning.

Kom op. Optisch overwicht. Utrecht had maar 3 schoten op doel, nauwelijks een uitgespeelde kans gehad, alleen die bal van de lijn na een standaardsituatie was spannend. Twente had na een kwartier al 3 100 kansen. Twente 8 schoten op doel. Dat je op de eigen 16 gaat staan betekent niet dat je slechter bent. De bal rondspelen op het middenveld zorgt er niet voor dat je wedstrijden wint.

Doet me denken aan die pot van Twente in Amsterdam, waar we met 3-0 verloren maar de hele wedstrijd de bal hadden.

Wedstrijd had na 15 minuten al beslist moeten zijn, jammer dat Twente in een keer een paar tempo's minder ging spelen.

28 september 2014 om 16:32

Standaard. Voor komen en dan inzakken. Snap er niks van. Gaat het andere team er weer in geloven.

28 september 2014 om 21:10

Met een spits als Mark Uth had Twente binnen 15 min. op 3 -0 gestaan.
De trainer moet beter ingrijpen als het niet lopen wil.
Utreg is een knokploeg met Ajoub en Kali en daar heeft Twente altijd problemen mee.

Net als Feyenoord dat zijn ook van die knokkers en is Twente kats van de leg.

28 september 2014 om 16:33

Onbegrijpelijk dat altijd de twente fans moeite hebben om de waarheid te vertellen zullen nooit toe geven dat dit onverdiend was nee toch van alles verzinnen om dit anti voetbal goed te praten. En moeite hebben om te zeggen dat utrecht veel sterker was. Nou knap hoor

28 september 2014 om 16:56

Niks onverdiend, Twente betere kansen en veel gevaarlijker, Utrecht balbezit oké, maar jammer voor jullie daar win je geen wedstrijden mee. Wanneer twente niet zo lui was gaan spelen na de 20e minuut was het gewoon weer 6-0 geworden.

28 september 2014 om 17:00

Kijk mooie reactie dit is nou precies wat we bedoelen waarschijnlijk ga je nog echt geloven in je reactie. Ga je schamen twente heeft alleen op de counter gevoetbald en werd vooral de 2e helft overklast. Maar hou je zelf maar lekker voor de gek misschien dat de klap dan de volende keer wat harder aankomt. Want dit twente is totaal niet zo sterk dat het lijkt

28 september 2014 om 17:00

Whaha. Toegeven dat het onverdient was. Hoor hem. Utrecht die 2 kansen heeft gehad en Twente die er 8 heeft gehad dn het dan hebben over geflatteerd, en wij moeten jou serieus nemen?

28 september 2014 om 17:08

40,1-59,9
gewonnen duels
61-48
scoringskansen
12-9
aantal passes
377-567
geslaagde passes-293-465
gele kaarten
2-2
hoekschoppen
3-4
schoten naast
1-3
schoten op doel
8-4
rode kaarten
0-1


Dit zijn de feiten 3 scorings kansen meer voornamelijk door fouten utrecht kreeg tenminste nog kansen door combinatie voetbal te spelen

28 september 2014 om 17:15

Schoten op doel 9-4. Ook een leuk feitje. Mgoed. Blijf lekker volhouden, samen met nog 1 of 2 mensen heb je volledig gelijk. Utrecht was veel beter en iedereen op de tribune heeft ook heel vaak het gevoel gehad dat Utrecht langszij kwam, schei toch uit.

28 september 2014 om 18:01

De underdog krijgt altijd de credits als ze boven verwachting presteren. Iedereen had zeker na 15 minuten verwacht dat die paar supporters deze keer ook weer na 45 minuten in de bus naar huis zouden zitten.

28 september 2014 om 18:13

En de stand is 3-1. Dag theorie

Zwaar en zwaar onverdiend ayoub krijg rood terwijl carona er al af had gemoeten in de eerste helft Vrij trap eerste goal was er geen een . Geen strafschop balbezit 39- 61 voor utrecht en belangrijkste utrecht veel maar dan ook veel sterker dan dit laffe anti voetbal spelende twente. Moet utrecht een compliment geven voor het spel. Hoop ook dat de mensen dat waarderen met het geven van de cijfers

28 september 2014 om 16:32

Achach doe je bril af man, Twente hoefde maar aan te zetten of ze kwamen voor het doel van Utrecht, hoe vaak is Utrecht nou voor het doel van Marsman gekomen? Veldspel van Utrecht zag er wel leuk uit, maar 0 rendement.

28 september 2014 om 16:41

Ben je corona vergeten die een 100% 2e gele kaart had moeten krijgen of blijven we door een bril kijken

28 september 2014 om 17:02

Of ben je Letschert vergeten die Mokhtar met zn handen wegdrukt in de 16? Utrecht veel aan de bal, weinig kansen en schoten.

28 september 2014 om 16:43

Je hebt helemaal gelijk fcutreg2.
Als er iemand een punt verdiende of misschien zelfs de 3 punten dan was het Utrecht.
Helaas krijgt Twente dit seizoen iets te vaak punten die ze eigenlijk niet verdienen.
Al mogen jullie ook niet klagen want in de Kuip kreeg je 3 punten teveel.

28 september 2014 om 16:51

Dat was inderdaad een wedstrijd waar feyenoord met 3-0 voor had moeten staan de eerste helft .daarna wel een zeer goede tweede helft van utrecht. Maar vandaag was utrecht al vanaf de 15e minuut de bovenliggende partij. Trouwens vind feyenoord een veel betere indruk maken dat twente feyenoor wil tenminste nog voetballen twente was erg laf en speelde anti voetbal. Verwacht ook wel dat feyenoord boven twente staat na 34 wedstrijden

28 september 2014 om 17:03

Whaha Utrecht had niets in te brengen qua kansen man. Ga lekker iemand anders voor de gek houden met je geflatteerd en overclassed. Hoe zielig kun je zijn. Na 15 min had het al 3-0 moetem staan. Zoveel mogelijkheden heeft Utrecht in de hele wedstrijd niet gehad.

28 september 2014 om 17:06

4 gelijke spelen waar Twente de winst had verdiend. Je reactie slaat als een tang op een varken.

28 september 2014 om 17:16

Voortreffelijk geformuleerd.

28 september 2014 om 18:00

Volgens mij was 1 van die 4 gelijke spelen tegen Feyenoord en die was echt niet verdiend. Het zit Twente gewoon erg mee dit seizoen.

28 september 2014 om 18:27

Zeg je nou serieus dat het Twente meezit terwijl ze bijna al die gelijke spelen de betere waren? -_- behalve Feyenoord miss.

28 september 2014 om 20:01

Uit tegen NAC en thuis tegen Ado Den Haag kreeg Twente te weinig met een gelijkspel. Beide keren mede dankzij dubieuze beslissingen van de arbitrage. Tegen Cambuur en Feyenoord was het wel terecht.

Vandaag zat het dan een keer een beetje mee. Die bal van Kum waardoor het 2-0 werd was mooi meegenomen. En Ayoub is gewoon een beetje dom en onbenullig.

Heel zwakke wedstrijd van Twente.

Schandalig ook dat Eghan nooit eens mag starten, terwijl dat een voortreffelijke speler is.

Castaignos weer gescoord, hij lijkt toch stappen te maken, goed voor het Nederlands voetbal.

28 september 2014 om 16:33

hij schoot hem ook goed binnen. De castaignos van weleer had hem hard over geschoten

28 september 2014 om 20:05

Daarentegen mist hij in het eerste kwartier een kans van heb ik jou daar. 2 0 en klaar.

28 september 2014 om 23:14

Klopt fct1981 maar hoe hij hem voor zichzelf klaar legt was natuurlijk wel geweldig.
Had een doelpunten moeten zijn.

Utrecht komt ook erg goed weg. Die 3 doelpunten die twente gescoord heeft hadden er na 15 minuten al in moeten liggen, zodat de utrechtsupporters bij rust weer naar huis kunnen.

28 september 2014 om 16:46

Waarom zou je naar huis gaan als je club met 3-0 achter staat??

28 september 2014 om 16:50

Dat deden ze vorig jaar ook

Mooie overwinning weer van Twente, gezien de gehele wedstrijd ook gewoon verdiend natuurlijk. Jammer dat Castaignos weer een 100% kans miste, maar toch scoort hij vandaag weer.

Kum beste man van Twente vandaag

Hoorde nog op Langs de lijn dat Hugo Borst Twente als volgende kampioen ziet. "ze blijven niet goed spelen, maar wel winnen. Zo wordt je kampioen." aldus de Spartaan. Ik ga er van uit dat de Tukkers voor nu geen grotere kandidaat zijn dat PSV en Ajax. Twente heeft een topper gespeeld en die hebben ze ook niet gewonnen (0-0 tegen Feyenoord). In september wordt niemand kampioen....ze winnen wat ze moeten winnen en de weg is nog heel lang. Pas na de winterstop zou ik met kampioenspraatjes beginnen...

28 september 2014 om 16:43

Borst is ook geen Tukker. Ik denk dat we hier realistischer zijn en met direct Europees dik tevreden kunnen zijn.

28 september 2014 om 17:55

Jansen, jij bent realistischer dan Borst. Ik hoop echt dat in de loop van de tijd Twente en Zwolle kunnen blijven winnen zo dat er misschien vier kampioenkandidaten zijn, maar was erg verrast wat Borst (is een Sparta fan) aan het vertellen was. Op papier hebben jullie het makkelijkste programma tot nu toe dan de rest van de top. Ik ga er zeker van uit dat Twente derde kan worden en wie weet misschien meer dan dat, maar we zijn pas enkele weken onderweg...

28 september 2014 om 16:43

Twente kampioen nou totaal weet niet of je twente heb zien voetballen gaat echt tussen ajax en psv en dan een hele tijd niks.

28 september 2014 om 17:05

Utreg. Passen jullue nou maar op voor degradatie jij onsportief mannetje

28 september 2014 om 17:51

FcUtreg2, wat loop jij de hele tijd irritant te doen. Je komt met nietszeggende feitjes en brengt jezelf continue in de slachtoffer rol. Nee Twente speelde niet groots, maar met hele vele balbezit heeft Utrecht ook niet veel gedaan. Je blijft maar zaniken de hele tijd. Leg je er bij neer dat er niet gewonnen is, klaar.
Twente wint 3x in 7 dagen en dat is knap. Hoeft niet altijd even sprankelend te zijn.

28 september 2014 om 23:15

Heb je PSV ook zien voetballen dan?

28 september 2014 om 16:44

De kampioenspraatjes komen nooit uit Twente, maar worden aangepraat door 'westerlingen' Twente moet de top 3 als doelstelling hebben. Kampioenschap zou erg mooi zijn, maar Ajax en PSV zijn de grote favorieten. Voor mij is PSV de nummer 1.

J.Staatsen, woar bin ie? Na de beker zouden we volgens je al een bijna verloren wedstrijd spelen..

28 september 2014 om 18:02

Al dat voordeel was weg inderdaad. hehe.

Nog nooit zo'n groot stelletje calimeros gezien als de Utrecht supporters vandaag. Alles wordt op de scheidsrechter afgeschoven terwijl ze zelf ook meer dan eens goed weg komen met een beslissing. Utrecht speelde zoals Ajax ook wel is deed. Veel de bal rond tikken maar er niets mee doen.

Ben trots op mijn club was de betere vandaag leek wel of utrecht thuis speelde geef vertrouwen in de toekomst en dat terwijl we met jong utrecht speelde. Erg knap gedaan .

28 september 2014 om 17:07

Wees trots. Je vertrouwen houdt je misschien van rechtstreekse degradatie. Overal lopen zeiken en zo onsportief zijn als de pest. Gatver

28 september 2014 om 19:25

Lek inderdaad net alsof ze thuis speelden met al die 20 "supporters" die mee waren hahahahhahahah

Zie dat dat nu ook gewaardeerd word in de cijfers hierboven vind alleen dat kum een te hoog cijfer heeft de rest prima gevoetbald .

28 september 2014 om 17:50

Een beetje zelfreflectie mag ook wel?

Utrecht had meer verdiend maar ik ben er blij mee.
Forza Fc Twenye

28 september 2014 om 17:02

19l enny65

Mijn complimenten je ben de eerste die tenminste eerlijk is klasse.

29 september 2014 om 09:18

Als Utrecht nu meer kansen zou hebben gehad ja....tegenwoordig zegt bal bezit niet veel, het gaat erom wat je er mee doet.

Fris en sterk FC Utrecht? Leeuwin naar Markiet en van Markiet naar Ruiter. Dat zijn de combinaties waar ik minutenlang naar heb zit staren. Het is maar goed dat de zon scheen..

28 september 2014 om 17:16

Wees blij dat je ergens naar kon kijken want van twente moest je het niet hebben die bakte er niet veel van wachten op een foutje van utrecht en dan stiekem op de aanval. Dus je mag utrecht dankbaar zijn dat je nog wat gezien heb

28 september 2014 om 19:12

Wat loop je nou te zwammen? Iedereen zag dat FC Utrecht kwam voor een puntje en hoopte dat het zo lang mogelijk 1-0 bleef, zodat ze in de slotfase konden toeslaan. Helaas voor jou en andere supporters is dat niet gebeurd, maar in de eerste helft leek het helemaal nergens op. Dat FC Twente vandaag niet thuis gaf, is inderdaad typerend. Zeker met het vertrouwen dat ze hebben opgedaan, verwacht je er meer van. Desalniettemin was het vanaf minuut één duidelijk dat FC Utrecht probeerde de boel te ontregelen, zonder zelf te zoeken naar een goal.

28 september 2014 om 17:19

Haha inderdaad. En dan het balbezit als argument gebruiken dat ze recht hadden op punten. Schei toch uit. Na 3 halve schoten geen kans gecreeert.

28 september 2014 om 22:17

Daar heb je inderdaad een goed punt. Doelman Robbin Ruiter had vandaag een erg drukke middag. En niet alleen vanwege doelgerichte acties van FC Twente. Maar des te meer door de vele terugspeelballen die de verdedigers van FC Utrecht op hem gaven. Voor mij als neutrale toeschouwer leek het vanmiddag wel of FC Twente niet wilde, en FC Utrecht niet kon. Kortom een slaapverwekkende wedstrijd die uiteindelijk verdiend door de Tukkers naar zich toe werd getrokken. Als het klopt dat FC Utrecht 60 balbezit had dan zou me dat niet verbazen. Alleen was dat balbezit er niet op gericht om doelpunten te maken maar om ze te voorkomen.

Beetje realistisch blijven: Twente eerste helft beter, Utrecht tweede helft beter. Echte kansen voor Utrecht waren er echter niet. Rode kaart voor Corona is mij ontgaan (sorry) maar rode kaart voor Ayoub had ook in de eerste helft al gegeven kunnen worden.

28 september 2014 om 17:20

En inderdaad realistisch blijven dus verwacht dat ook van jou twente was alleen de eerste 15 minuten goed mede door de fouten van utrecht. Maar vanaf de 15e minuut heeft twente niet meer gevoetbald dus snap niet hoe je er aan komt dat twente beter was de 1e helft. Met de rust was het balbezit al 40-60 voor utrecht

28 september 2014 om 17:27

Ik zal je 1 klein redentje geven waarom Twente de 1e helft beter was. 5 grote kansen tegen 0. Heb heb je er meer nodig?

28 september 2014 om 17:34

Waarom scoorden ze er dan nog 2 en hadden meer kansen? Ga weg joh, Twente heeft gewoon beter en slimmer gevoetbald overall dan dat tikkie breed tikkie terug Utrecht. Daar bereik je niks mee. Terechte overwinning, Utrecht heeft de spelers er niet voor om te scoren als het echt nodig is, bij een achterstand dus.

Altijd weer dat standaard antwoord de rode kaart voor carona is me ontgaan maar die van de tegenstander niet. Laat me raden en wees eerlijk je ben fan van twente klopt dit

28 september 2014 om 17:22

Ik wil je niet voor lul zetten maar je bent hier de enige die met zulke lompe argumenten komt waar niemand het met je eens is.

Misschien heb je je eigen wedstrijdje gezien maar ik zal je uit je droom helpen; 9 schoten op doel tegen 4. Of ben je trots op je balbezit met dat rondgetikt achterin?

28 september 2014 om 17:31

Laat hem, hij kijkt door een Utrechtbril.

28 september 2014 om 18:43

Een hele grote ook

Verdiende overwinning, Utrecht speelde op een gegeven moment leuk omdat Twente altijd vergeet door te drukken bij een 1-0 stand. Twente de grootste kansen en het meest dreigend, Utrecht heeft leuke spelertjes maar kan niet scoren als het echt moet. Jammer dat het elke keer zo moeizaam gaat bij Twente, eerste 20 minuten gewoon zeer goed met ook een goeie goal maar daarna kakte het weer in waardoor Utreg in de wedstrijd kwam. Zal wel de jeugdigheid zijn, dat moet eruit.

Zwakke pot van Twente, maar geen enkel moment het gevoel gehad dat Utrecht langszij zou komen. Nagenoeg geen kansen, daar waar Twente in de eerste 10 minuten wel erg veel kansen kreeg. Makkelie maakte er ook weer een zooitje van, totaal geen schopwedstrijd maar toch 6 keer geel. De tweede gele van die Utrecht-speler was wel erg triest, nb in de 90ste minuut. Dan voel je de wedstrijd ook compleet niet aan. Beslissingen over en weer, waar je toch sterke vraagtekens bij zet

28 september 2014 om 20:15

Elke wedstrijd die hij fluit wordt er weer het meest over hem gesproken. De Knvb moet er toch maar eens goed over na denken of ze deze scheids nog wel moeten laten fluiten. Heeft toch alweer ziek veel gele kaarten uit gegeven en hij werd zelfs nog een wedstrijd aan de kant gezet. Higler en Makkelie er uit!!

In de beker zag ik een paar goede scheidsen rond lopen, die het heel goed deden.

Twente komt goed weg ^^.
Wedstrijd leek al gespeeld na 5 minuten o.O eerste 15minuten is Utrecht niet van hun helft af geweest. Daarna komt Schreuders tactische plan in werking en gaat Twente alleen maar achteruit lopen waardoor Utrecht meer krijgt te vertellen. Ondanks dat was het verschil in kansen en mogelijkheden nog steeds groot in het voordeel van Twente.

Snap alleen niet waarom Schreuder steeds achteruit wil lopen met Twente.... 1-0 en dan maar weer achteruit. Ze probeerde nog een 2-0 te maken maar toen het niet lukt hup snel achteruit stel je voor straks win je nog eens met 10-0 zeg. Ik vraag mij wel eens af waar Twente stond met Verbeek als trainer. Die zal in elk geval niet achter gaan lopen met het team die schreeuwt ze wel naar voren.

Positief?
Marsman en Castaignos. Marsman komt meer in vorm en nu Stevens hijgend in zijn nek staat lijkt hij veel beter te presteren. Castaignos altijd weer 150% inzet geven waar vorig jaar alle kansen mis gingen gaan er nu zowaar een aantal in.

Negatief?
Schreuder. Ja dit is gewoon een tactische pannenkoek... Het team naar achteren laten lopen bij de 1-0 voor sprong, een spits voor een vleugel speler? Ik denk dat het nu toch wel duidelijk is geweest dat Borven en Castaignos niet allebij in het veld kunnen staan... werkelijk waar zeg. Borven kun je er alleen in doen voor Castaignos....

28 september 2014 om 20:45

Borven kun je er ook indoen als je iets moet forceren voorin voor een overwinning, maar dat was ook niet het geval.

30 september 2014 om 21:22

Ja inderdaad maar dan moet je wel Castaignos er uit halen ^^.
Anders gebeurd er weer wat zo vaak gebeurd. Dat ze iemand die de voorzetten moet geven er uit halen en er een spits bij zetten die dan geen ballen meer krijgt. Wat dus steeds gebeurd als Borven en Castaignos in het veld staan.

28 september 2014 om 20:49

Je vergeet een naam bij de mensen die positief opvielen, namelijk Schilder. Onbegrijpelijk dat hij werd gewisseld door Schreuder, omdat hij tot op dat moment één van de sterkere spelers was. Ik weet dat er mensen gaan lachen om deze opmerking, maar ik vond Schilder zowel verdedigend als aanvallend een meerwaarde. Hij compenseerde eindelijk zijn traagheid eens goed, dat is al heel wat.

28 september 2014 om 21:40

Helemaal met je eens. Voor mij was Schilder de man of de match.

De wissel Koppers leidde met een slecht weggekopte bal vervolgens ook nog de 2-1 in...onbegrijpelijke wissel. Schilder snapte er zelf ook niets van.

28 september 2014 om 21:51

Precies. Onbegrijpelijke wissel, waardoor FC Utrecht (nog) meer grip op de wedstrijd kreeg.

29 september 2014 om 17:14

Ow vergeet hem niet.
Schilder speelde inderdaad goed en was vorige wedstrijd ook al goed. Volgens mij werd hij gewisseld als gedwongen wissel.

29 september 2014 om 18:02

Klopt, dat las ik ook zojuist. Jammer, want hij speelde erg sterk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren