Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano: bod op Edson Álvarez ligt hoger dan Mike Verweij meldde

Laatste update:

Ajax heeft volgens Mike Verweij van De Telegraaf een bod van 30 miljoen euro ontvangen op Edson Álvarez, maar volgens Fabrizio Romano ligt de aanbieding van West Ham United hoger: de Italiaan spreekt van 30 miljoen Britse pond, omgerekend bijna 35 miljoen euro. Verweij bevestigt zaterdagavond de informatie van Romano: er ligt een hoger bod. Voor Álvarez ligt een vijfjarig contract klaar met een geschat jaarsalaris van negen miljoen euro bruto per jaar.

Álvarez staat al maanden in de belangstelling van West Ham, maar de Mexicaan gold niet als eerste keus. The Hammers probeerden eind juli om Conor Gallagher weg te halen bij Chelsea, maar een bod van 46 miljoen euro werd volgens transferjournalist Fabrizio Romano meteen afgewezen. Chelsea verlangt 58 miljoen euro voor de Engelse middenvelder, een bedrag dat West Ham niet op tafel wenst te leggen.

De regerend houder van de Conference League gaat in plaats daarvan alsnog voor Álvarez, die een stuk goedkoper is. Verweij meldde eerder dat Ajax ongeveer 40 miljoen euro vraagt voor de Latijns-Amerikaan, die al vier seizoenen voor de Amsterdammers speelt. Álvarez kwam in 2019 voor een bedrag van 15 miljoen euro over van Club América. Hij staat op 147 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 13 goals en 6 assists voor zijn rekening nam.

Vermoedelijk komt de uiteindelijke transfersom tussen het huidige bod en de 40 miljoen te liggen: 35 miljoen exclusief bonussen. Ajax sorteerde al voor op het vertrek van Álvarez door Benjamin Tahirovic aan te trekken. De Bosniër kwam al meerdere keren in actie in de voorbereiding. Álvarez zou niets liever willen dan tekenen bij West Ham. De Mexicaan zag eerder een transfer naar Borussia Dortmund afketsen en wil dat scenario een tweede keer voorkomen.

Bij West Ham moest Álvarez de opvolger worden van Declan Rice, die deze zomer de duurste speler uit de clubgeschiedenis van the Hammers werd. Arsenal maakte ongeveer 116 miljoen euro over voor Rice. West Ham deed deze zomer opvallend genoeg nog geen enkele aankoop. De club legde wel diverse aanbiedingen neer, die steeds werden afgewezen. Zo wilde Manchester United niet meewerken aan een transfer voor Harry Maguire, voor wie West Ham 23 miljoen euro overhad.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeh, das toch een stuk minder als de eerder genoemde 40 miljoen! 35 zou toch te doen moeten zijn?

5 augustus 2023 om 12:32

Ja natuurlijk. Openingsbod, gaat sowieso nog omhoog!

5 augustus 2023 om 15:24

37 miljoen vind ik acceptabel. Gun hem die transfer wel. Heeft blijkbaar al 4 seizoenen gespeeld (dacht zelf eigenlijk 3) dus tijd voor een volgende stap. Dit is wel zijn niveau, gaat niet heel veel beter meer worden. Die naam van Ajax is toch wel lekker. Feyenoord heeft een top seizoen gehad en de beste speler vertrekt voor slechts 25 miljoen…en Ajax wordt derde en verkoopt spelers voor 21, 15, 45 en nu dus hopelijk 37 miljoen of iets dergelijks. Ping Pong Kassa!

5 augustus 2023 om 23:41

45 is timber bedoel je 21 voor bassie maak daar even 22,5 van zonder doorverkoop want die zit er ook nog bij 15 daramy dat is ook zonder bonussen en doorverkoop 17 miljoen namelijk

5 augustus 2023 om 12:32

Openingsbod hè. Zal wel uitdraaien op 34+4 miljoen aan bonussen ongeveer

5 augustus 2023 om 12:36

Fors salaris, dat en het feit dat west ham al maanden rondzoemt, indicaties dat ze hem graag willen. Niet te snel happen Ajax, zeg ze niet terug te bellen tot ze een serieus bod doen.

5 augustus 2023 om 12:43

West Ham staat er wel om bekend dat het lastige onderhandelaars zijn. Ze hebben nog niks aangekocht, dus hopen dat er daar wat druk op komt te staan.

5 augustus 2023 om 13:01

@sportweek86,

Tja een bod van 30 miljoen op Alvarez is nog steeds 26 miljoen lager dan de vraagprijs van 56 miljoen voor Gallagher van Chelsea. Daarom zit er zeker een stuk meer logische speelruimte in bij Alvarez.

Ik geloof alleen niet dat West Ham een salaris van 9 miljoen klaar heeft liggen, dat lijkt me echt absurd. Zeker als je bedenkt dat een Gallagher bij Chelsea 3 miljoen euro verdient (2,6 miljoen pond) Dan zit daar juist ook weer heel veel speel ruimte in. Ook Declan Rice verdiende 5 miljoen pond op jaar basis.

Dus ik denk dat de 9 miljoen een heel groot verzinsel is. Aangezien Alvarez bij Ajax nu tussen de 2-3 miljoen euro zit. Dan ben je er met 4-5 miljoen als West Ham zijnde ook wel.

5 augustus 2023 om 13:39

@D-bergkamp, West Ham heeft geen 56 miljoen geboden maar 46 op Gallagher. Chelsea wilde 58 miljoen hebben. Maar 40 miljoen zou Ajax er dus zeker wel uit moeten kunnen slepen. Als het maar niet minder dan 35 is.

5 augustus 2023 om 14:38

@Silverfront,

Heb het verkeerd beschreven idd

5 augustus 2023 om 12:43

Sowieso. Eerst bod is altijd veel lager dan wat het uiteindelijk gaat worden, bovendien weet Ajax dat WHU na de verkoop van Rice ook wel wat te besteden heeft. Zal wel gaan uitkomen op 40-45 miljoen euro.

5 augustus 2023 om 13:08

Ajax moet gewoon vasthouden aan 40mlj excl bonussen. Daar gaat Westham uiteindelijk echt wel mee akkoord.

5 augustus 2023 om 13:13

Ajax heeft naar verluid een zelfde bod van BvB geweigerd en dan is het niet heel erg aannemelijk dat men het van een andere club wel gaat accepteren. Je weet natuurlijk niet of er iets en wat er tussen Ajax en Alvarez is afgesproken, maar WHU ziet de ene na de andere transferpoging de mist in gaat en lijkt zo in de war dat men een advertentie heeft geplaatst op een soort Marktplaats waar zaakwaarnemers hun spelers bij de club kunnen aanbieden. Het zou satire of zelfspot kunnen zijn, maar daar lijkt het vooralsnog niet op, het lijkt er meer op dat de club lichtelijk in paniek is geraakt nadat iedere poging om nieuwe spelers te rekruteren is mislukt. Daar zou Ajax gebruik van moeten maken.

15 voor Daramy en 30 voor Alvarez. Dan is Alvarez minimaal 50. Maar als ze op 40 uitkomen dan ook prima, hun hem z’n transfer.

5 augustus 2023 om 21:33

Lekker he, vanaf de bank beetje bedragen roepen en denken dat je de waarde kunt bepalen aan de hand van een andere transfer! Dat doet Mike Verweij ook de hele dag!

5 augustus 2023 om 22:15

Als Daramy voor 15 gaat zou Geertruida voor 150 moeten gaan.

Hou toch op met vergelijken man.

Lijkt er doorheen te komen met dit openingsbod. Jammer dat hij vertrekt, maar het is hem wel gegund. Mooie transfer voor een topspeler. Hopelijk ook nog een doorverkooppercentage erbij!

Laten wij als Ajax nou ook een keer hoog in de boom zitten. Alle andere clubs doen het ook bij ons. 45 minimaal.

5 augustus 2023 om 12:39

Ajax zit altijd hoog in de boom? Er zijn tal van spelers te noemen waarvoor Ajax veel en veel te veel heeft ontvangen. Als het op 35mil uit komt is dat een goede prijs voor iemand als Alvarez

5 augustus 2023 om 12:44

Nou als je Bassey voor 22.5M en Daramy voor 17.5M verkoopt dan kan je niet zeggen dat we laag in de boom zitten hahaha. Tuurlijk kan je er soms wel een paar extra miljoen uitslepen, maar je moet ook wel met speler meedenken. Alvarez heeft hier straks 4 seizoenen gespeeld en alles gegeven. Heeft 12 miljoen gekost geloof ik en kan nu 9 miljoen verdienen in de PL. Dan laat je zo'n deal niet klappen op het feit dat WHU strak 37 wil betalen en je zelf 42 miljoen wil. Dan mag je ook met Alvarez meedenken.

5 augustus 2023 om 13:02

@zytto34

Als het salaris van Alvarez klopt (ik betwijfel het ten zeerste) dan kan Alvarez ook over vijf seizoenen een miljoen per seizoen in leveren om er vervolgnes 8 miljoen per jaar te verdienen bij West Ham en zo het gat in eventuele transfersommen te helpen

Desondanks, het salaris van 9 miljoen geloof ik echt niets van. Hij verdiend net aan 2 miljoen bij Ajax exclusief bonussen. Declan Rice verdiende 5 miljoen pond. Dan ga je echt geen 9 miljoen aan salaris bieden als West Ham zijnde.. Dat is echt totale waanzin en daarmee geloof ik ook absoluut niet dat het waar is.

35 plus bonussen en doorverkoop snel aftikken. Na Daramy de volgende..nu nog Sanchez, Kudus en Wijndal.

5 augustus 2023 om 12:35

Kudus moet je ten alle tijden behouden tenzij er minimaal 60m wordt geboden. Daarnaast zou ik Kudus ook zo’n 10 wedstrijden achter elkaar op 10 willen zien. Bergwijn, Brobbey, Frobs met Kudus erachter. Van Boomen en Tahirovic die het middenveld bewaken.

5 augustus 2023 om 12:44

Kudus ruilen voor Ziyech en Maatsen lijkt mij een prima deal

5 augustus 2023 om 12:57

Niet verkeerd inderdaad, alleen weet ik niet heel zeker of Ziyech echt nodig is als Berghuis blijft

5 augustus 2023 om 13:40

Zou ideaal zijn Ali. Maatsen lijkt me een echte klasbak en dan heb je je verdediging echt meer dan prima.

5 augustus 2023 om 14:27

Ziyech zou dan op rechts spelen, dus heeft weinig met Berghuis te maken die op 10 gaat spelen denk ik? Ziyech en Maatsen zou echt geweldig zijn.

5 augustus 2023 om 13:00

Bogarde , dat is mooi maar waar blijven de versterkingen in de achterhoede komende zaterdag wacht de eerste competitie wedstrijd , heb je ergens in oktober een ingespeld elftal met alle risico dat je dan al veel punten verspeeld

5 augustus 2023 om 13:35

Nee Kudus mag nu niet meer weg beneden de 50m

Dat is gewoon minimaal 10 miljoen aan vast bedrag te weinig... 40 miljoen vast en dan nog een paar miljoen aan bonussen is prima. Anders altijd behouden.

Telegraaf meld 30, bronnen in Engeland spreken over een bod van tegen de 40 miljoen. Ik weet wie ik geloof.

5 augustus 2023 om 12:34

De Telegraaf zou ik niet geloven.

5 augustus 2023 om 12:55

Toch knap hoe die echt geen bronnen meer over hebben en alles gissen...

5 augustus 2023 om 12:54

Welke bronnen? Ik lees dat ajax 40€ wil, niet dat west ham dat bied.

5 augustus 2023 om 13:13

Ja 40 Miljoen Pond, omgerekend circa 30 Miljoen Euro

5 augustus 2023 om 13:17

40 miljoen pond, is 46 miljoen euro.

5 augustus 2023 om 13:21

Geen idee wat jij denkt dat de verhouding tussen ponden en euro’s is, haha.

5 augustus 2023 om 21:45

Geen van beiden dus; precieds er tussen in.

Gewoon een prima bedrag vooralvarez

Hoezo mega salaris, Tadic verdiende 6,5m bij Ajax. We doen nou net alsof ze hem 15m per jaar hebben aangeboden. Het is wel een goed salaris, maar voor de PL valt het mee. Daarnaast zou ik niet akkoord gaan met minder dan 35m exclusief bonussen.

5 augustus 2023 om 12:59

Omdat Alvarez bij Ajax waarschijnlijk tussen de 1,5-3 mln zit. Dan is 9 miljoen mega voor hem

5 augustus 2023 om 13:28

Appels met peren vergelijken.

5 augustus 2023 om 14:33

Hoezo mega salaris? Is dat een serieuze vraag? Zover ik kan vinden is Paqueta degene met het hoogste jaarsalaris en zelfs dat ligt lager dan het salaris dat Alvarez gaat opstrijken. Daarnaast heb je het over een club die in maart nog tegen degradatie moest strijden. Op basis daarvan is dit echt wel een mega salaris.

Vermoedelijk komen de clubs hier wel uit. Ergens rond de 35 miljoen + bonussen zal het wel worden. Het iis Alvarez gegund. Heeft ondanks het afketsen van een lucratieve transfer naar Chelsea, zich altijd voorbeeldig ingezet voor Ajax. Hopelijk kan Kudus blijven behouden, al wil die jongen zelf weg. Dus zal het wel op een vertrek uitdraaien. Nu nog proberen Rulli, Rensch, Wijndal, Salah-Edine en Taylor zien kwijt te raken, en opgeruimd staat netjes!

5 augustus 2023 om 13:06

Da's nogal een lijst met namen zeg..
Mijn visie :
-Alvarez voor 38 exclusief en niet minder. +Kudus is een verongelijkt stuk vreten die nog lang niet is uitgeleerd bij Ajax. Graag behouden, opvolger moeilijk te vinden.
-Taylor kan echt wel wat hoor. Komt wel goed met hem.
-Rulli vind ik ook een koekenbakker, ik snap nog steeds niet dat die Griek van Benfica niet mocht overkomen van de RVC. Mocht hij weg kunnen en is er een waardige vervanger beschikbaar dan gelijk doen.
-Rensch is niet ideaal maar goed genoeg voor de Eredivisie.
-Wijndal is de ideale backup voor Hato.

Salah-Edine, en Sanchez mogen wmb verkassen. (en als Berghuis zo verongelijkt blijft doen hij ook)

5 augustus 2023 om 13:16

Waarom Wijndal over Salah-Eddine? Wijndal geen pepernoot geraakt sinds afgelopen seizoen, Salah-Eddine juist wel ontwikkeld. Hato op linksback ook niet ideaal in mijn ogen, kan je beter een nieuwe LB zoeken als je er 1 weg doet. Verder wel met je eens, maar Rensch en Taylor kan Pinko niet meer objectief naar kijken.

5 augustus 2023 om 17:01

Rensch en Taylor zijn ook beter dan men wil doen geloven, net als bijvoorbeeld bij Manolev destijds. Ik zeg nu niet dat toppers zijn op het moment maar ze zijn zeker bruikbaar

5 augustus 2023 om 18:03

Ze moeten ook niet als toppers beoordeeld worden, want het team dragen kunnen ze (nog) niet. Ze zijn inderdaad gewoon bruikbare spelers op dit moment.

5 augustus 2023 om 23:00

Beiden zijn heel goed in het showen van nieuwe tenues. Staan ook nu weer met z'n tweeën te grijnzen in het voor dit seizoen derde outfit. Zo zie ik ze ook: showboys. Maar in het veld geen ruggengraat.

5 augustus 2023 om 23:02

Ik vergat Conceicao nog te noemen. Nu we toch eenmaal bezig zijn;-))

5 augustus 2023 om 23:59

Anders verkopen we de hele selectie joh. Conceicao nog een kans geven dit jaar met invalbeurten en bij blessures/schorsingen. Liet bij vlagen vorig seizoen wel potentie zien.

En wat moeten ze anders doen als Ajax wil dat zij die shirts dragen? Boos kijken of afwijzen? Wat boeit het of ze die nieuwe tenues showen haha. Je ziet trouwens ook dat anderen zeggen dat ze niet zo slecht zijn. Ben dus niet de enige.

6 augustus 2023 om 12:56

Rensch is idd een showboy, hoort bij zijn leeftijd, en zijn toenmalige selectie voor het nl Elftal geeft hem geen goed gedaan.. tsjonge jonge wat is hij naast zijn voeten gaan lopen joh. Hij heeft het wel in zich, hij kan echt een beestachtige opkomende back zijn/worden. Hopelijk laat hij het dit seizoen weer zien.

6 augustus 2023 om 12:59

Het zijn inmiddels ervaren krachten. Zowel Rensch als Taylor moeten minder met de buitenwereld bezig zijn en zich enkel op voetbal concentreren. Dan komen ze er wel. Subtop Europa niks mis mee..

Met twee afgeketste transfers en zijn verdienste denk/hoop ik dat Ajax wel een beetje mee zal denken.

Weet niet of het al geprobeerd is maar ik zou zelf nog een keer proberen om hem te behouden. Aanvoerdersband, gelimiteerde transfersom van 20 miljoen volgend jaar en een miljoen bonus bij rechtstreekse plaatsing CL. Denk dat hij evengoed weg wil maar proberen kan altijd.

5 augustus 2023 om 12:38

Ik denk dat ook WHU ergens in het achterhoofd heeft dat Ajax wel mee zou willen werken om Alvarez te bedanken voor zijn diensten.

5 augustus 2023 om 12:45

@scummyman - waarom? In principe mag hij weg. Waarom dit allemaal doen zodat je hem volgende jaar voor de helft kan verkopen.

Overigens zeggen ze in Engeland al dat het bod 40 miljoen betreft. WHU heeft net een zak geld voor Rice gekregen en is al persoonlijk akkoord met de speler. 40+5 miljoen en strik erom.

5 augustus 2023 om 12:57

Scummymam .....dan is Alvarez volgend jaar 20 miljoen goedkoper. Beetje duur voor een speler die te vervangen is voor een lagere prijs

5 augustus 2023 om 15:52

Dan kun je Tahirovic rustig klaarstomen. Mocht Tahirovic eerder goed genoeg zijn dan kan hij op beide CV een fantastische verdediger. Daarnaast kan hij de jonge talenten die nu komen wat mentaliteit bijbrengen. En de kans dat je eerste of tweede wordt neemt enorm toe.

30M wat een grap zoveel geld en gigantische druk vanuit de achterban en dan kom je daarmee, zou als Ajax zijnde mikken op 35+10 of 40+5 gewoon standhouden en kijken wat ze doen.

5 augustus 2023 om 13:03

Blijkbaar zit WH overal te laag te bieden. Alles onder de 40 zou ik een aanfluiting vinden. Deze Mexicaanse international zie ik niet floppen in de BPL, dus daar mag je best wat voor betalen.

Zou volgens een aantal websites (ik heb geen idee hoe dicht die er bovenop zitten) wel meteen de bestbetaalde speler van WHU worden, boven Paqueta en Ings.

Alvarez wil toch graag weg? Heeft al een akkoord. Ajax wil dat geld graag investeren. Ben benieuwd of Ajax er meer uit weet te persen

Waarom nog een podium geven aan de Telegraaf. De loser company is aan de kant gezet, geen bronnen meer. Dus stop met publiceren!

Waardeloos bod, Sangare mag voor 37.5 weg en die heeft nog een clausule voor dat bedrag in zn contract staan. Alvarez moet toch minimaal hetzelfde op kunnen brengen lijkt mij.

Na de afgeketste transfer naar Dortmund zie ik Ajax hier nog wel water bij de wijn doen voor Alvarez, vrees dat het uiteindelijk op de 35 miljoen zal uitkomen met een bonuspakket tot 40 miljoen. Alvarez heeft een echte vechtersmentaliteit, maar ik denk dat de situatie met Dortmund zelfs bij hem een negatieve invloed is geweest op zijn motivatie, die zag een monstersalaris en een topcompetitie voor zijn neus verdampen na stroeve onderhandelingen vanuit Ajax terwijl zij hem (als ik eerdere artikelen mag geloven) hebben beloofd deze zomer met een transfer mee te werken.

Een openingsbod, dus waarschijnlijk komt West Ham United nog wel terug met een nieuw bod. Als Ajax hier pakweg 35 miljoen uit kan halen met wat bonussen erbij, dan is dat gewoon een prima deal en heeft Álvarez zijn gewenste transfer te pakken. Maar heeft Ajax hem eindelijk ook kunnen verkopen, want ondanks dat Álvarez de afgelopen jaren een belangrijke en gewaardeerde kracht voor Ajax is geweest denk ik dat ze toch in de maag met hem zouden zitten als hij wederom een seizoen blijft.

Voor Álvarez ook gewoon een mooie stap naar een mooie club en geweldige competitie. Borussia Dortmund is qua prijzen wat groter en spelen natuurlijk om Champions League-plaatsing en kunnen een uitdager zijn voor de titel. West Ham heeft dat natuurlijk niet, maar alsnog een club van een zeer goed niveau en goede spelers met Areola, Aguerd, Zouma, Kehrer, Coufal, Soucek, Paquetá, Fornals, Benrahma, Bowen en Antonio. Zal ook een lekker leven hebben in Londen met een heerlijk salaris.

Als ik mij niet vergis heeft zijn gezin ook al eerder in Londen gewoond in de eerste jaar of anderhalf jaar dat Álvarez bij Ajax speelde en zijn gezin nog niet naar Nederland kon komen. Dus als het goed is kent zijn gezin het leven in Londen ook al relatief goed en om eerlijk te zijn vind ik Álvarez ook beter in de Premier League passen bij een club als West Ham, dan in de Bundesliga bij Dortmund.

Dit wordt wel 35 miljoen excl bonussen. Alvarez wil erg, is al persoonlijk akkoord, dus ook West Ham geeft niet zo snel op.
Daarna snel doorschakelen naar Satuolo

Gewoon voor 35 miljoen plus bonussen gaan. Dat komt dan vast wel rond, en is een mooie deal. Iedereen blij!

Hartstikke leuk. Alvarez zo nog voor een mooi bedrag weg. Dan volgt Kudus ook spoedig. Volgende week wacht dan de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Er staat dan geen ingespeeld team op het veld en vooralsnog een team waarin het ernstig schort aan kwaliteit. Er wordt veel te traag en labbekakkerig gehandeld door Ajax.

5 augustus 2023 om 12:56

Tegen Heracles heb je ook echt geen ingespeeld team nodig hoor.

5 augustus 2023 om 12:59

Nou, Ajax heeft al geregeld punten verspeeld tegen Heracles...niet te makkelijk over denken dus!

5 augustus 2023 om 13:26

Ik heb liever wel een team waarbij het zichtbaar is dat het tactisch klopt. Je wilt juist tegen de kleine ploegen voorkomen om tegen puntverlies aan te lopen.

Alvarez laten gaan en bouwen aan een echt Ajax elftal

1 ding is zeker; zolang de Telegraaf het zegt is het absoluut niet op waarheid berust🤣😂🤪

5 augustus 2023 om 13:23

Vaak niet nee. Het is ook niet dat ze nu een primeur hebben ofzo. Qua transfersommen zitten ze er idd vaak naast. Telegraaf maakt laatst melding dat Ajax bezig was met Van Geel. Nog geen dag later moest diezelfde telegraaf hun eigen uitspraken corrigeren. Bleek toch niet zo. Dat zegt genoeg toch. Beetje gissen en gokken doet de telegraaf. De bronnen die ze vroeger hadden zijn echt wel minder. Alles pot dicht houden ga je niet voorkomen.

Dat is een openingsbod mensen. Dat gaat meer worden. Natuurlijk ga je er geen 50 meer voor vangen. Daar moeten we ook niet meer aan denken. Hij wil weg, z’n contract is weer een jaar korter. Tussen de 35 en 40 zou top zijn

Die club is in paniek. 50 vragen. 42 verkopen

Veel te weinig voor Alvarez. 50 miljoen zou veel beter passen bij zijn klasse.

Ben niet zo onder de indruk van Alvarez. En dan nog een salaris van 9 miljoen bruto.... Lachwekkend, voor zo een beperkte speler. De voetballerij is gek geworden!

30 miljoen pond = 34,7 miljoen euro. Mikey haalt het door elkaar of denkt dat er geen verschil is

Ook hier zullen waarschijnlijk nog bonussen bij komen en een doorverkooppercentage .

Leegloop. Timber, Kudus, Alvarez, Tadic... En een hoop dure nobodies voor in de plaats

6 augustus 2023 om 05:03

Mooi dat jij nu al weet dat het nobodies zijn. Nog voor ze 1 minuut voor ajax hebben gespeeld. Knap hoor.

Ja Mike zag natuurlijk 30 miljoen staan en maakt er euro van. Maar het was pond en dat is dus 34,7 miljoen euro. Dus dan geeft Mike er een eigen draai aan dat ze het bod verhoogd hebben tot 34,7 euro per e-mail. Want ja hij heeft toegang tot die e-mails…. Man wat maakt die man zich weer belachelijk. Misschien eerst even de feiten checken voor je sneller dan Fabrizio wil zijn qua “Breaking” news? Tis maar een tip.

Ajax is wel echt twee jasjes aan het uittrekken niet normaal.

Blijft nu toch bijna niks van echt kwaliteit over. Behalve Bergwijn en Berghuis is er geen enkele andere speler in de selectie die het niveau van de top van de eredivisie heeft.vind dat toch wel zorgwekkend voor zo een grote en rijke club.

Als 35 miljoen het openingsbod zou zijn dan is 40 miljoen niet onoverbrugbaar. Gewoon 40 miljoen aanhouden en een deel daarvan gebruiken om Ziyech los te weken van Chelsea (20 miljoen ofzo). Dan hebben ze ook nog wat extra geld om die Kroatische verdediger te halen plus de verkoop van Kudus (waar je de vervanger alweer van hebt met Ziyech). Denk dat je dan weer goed uit de transfer window komt. Alleen nog misschien proberen om Gravenberch te huren voor een jaartje zodat Taylor lekker kan banken. Dan hoef je hooguit nog vol op zoek te gaan voor een spits (backup).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren