Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag kan sleutelrol in toekomst van Donny van de Beek vertolken

Laatste update:

Wie de nieuwe manager van Manchester United wordt, gaat grotendeels de toekomst van Donny van de Beek bepalen. Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldt dat Erik ten Hag weleens een sleutelrol daarin kan gaan vertolken. De huidige trainer van Ajax is een van de kandidaten om vanaf volgend seizoen de nieuwe manager van Manchester United te worden.

Van de Beek wordt momenteel verhuurd aan Everton, waar hij tot dusver zes wedstrijden speelde. De 24-jarige middenvelder slaagde er na zijn overstap van Ajax naar Manchester United onder Ole Gunnar Solskjaer en zijn tijdelijke opvolger Ralf Rangnick niet in om een vaste basisplaats te veroveren. Ondanks zijn nog tot medio 2025 lopende contract bij the Red Devils kan komende zomer daarom weleens een sleutelmoment gaan vormen in de carrière van Van de Beek.

Volgens Romano laat Van de Beek het besluit over zijn nabije toekomst afhangen van de ideeën en het beoogde project van de nieuwe manager van Manchester United. De verstandhouding tussen Van de Beek en Ten Hag is goed, aangezien zij eerder samenwerkten bij Ajax. Om die reden kan Ten Hag een sleutelrol gaan vervullen in de toekomst van Van de Beek bij Manchester United.

Ten Hag heeft afgelopen week een positief gesprek gevoerd met Manchester United over zijn ideeën en plannen, maar ook over het mogelijke budget en de ambities van de club. De 52-jarige oefenmeester is niet de enige kandidaat op Old Trafford, waar ook de namen van Mauricio Pochettino en Julen Lopetegui bijvoorbeeld nadrukkelijk worden genoemd. Tegelijkertijd is Manchester United niet de enige geïnteresseerde voor Ten Hag: Romano meldt dat nog twee andere clubs zich na het gesprek met Manchester United bij hem gemeld hebben.

Romano benadrukt dat Ten Hag droomt van een kans in de Premier League. Of dat er van gaat komen, moet nog worden afgewacht. Ten Hag is nog in afwachting van een eventueel vervolggesprek van Manchester United. De Engelse grootmacht wil eerst de andere opties verkennen, voor een eventuele volgende stap met Ten Hag wordt gezet. Mede daardoor houden de twee niet nader genoemde belangstellenden zijn situatie in de gaten.

Zie jij Erik ten Hag naar Manchester United vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 maart 2022 om 12:59

Denk dat Ten Hag wel volledige carte blanche heeft besproken anders moet hij niet gaan. Pogba en Fernandes moet je sowieso afscheid van nemen die spelen alleen voor zichzelf. MC tominay zal ook niet onder Ten Hag spelen die speelt de bal alleen maar achteruit. Denk dat Ten Hag een 5 -7 tal nieuwe spelers erbij wil maar ook zeker een dergelijk aantal zal laten gaan.

28 maart 2022 om 14:08

Tegelijkertijd kan Erik ten Hag ook out of the box denken en posteert hij een Mctominay in het centrum? Wel benieuwd of er een hele renovatie gaat plaats vinden of dat hij het met de spelers moet doen die tot zijn beschikking staan. Het zou wel mooi zijn voor het nederlandse voetbal als Donny gaat renderen, maar hij moet zich niet rijk rekenen. Erik heeft hem in zijn Ajax periode ook al een keer gepasseerd en toen heeft hij zich terug geknokt.

28 maart 2022 om 15:36

@Xajacfa Volgens mij staat Fernandes op het punt om voor vijf jaar bijtekenen

28 maart 2022 om 13:00

Pogba is einde contract, dus niet heel belangrijk wat hij vindt van Ten Hag😉 ook dat bied extra kansen voor v Beek

28 maart 2022 om 14:57

Wouwww een geweldenaar....ik heb juist tegenovergestelde......

28 maart 2022 om 13:54

Als Erik naar Manu gaat dan verwacht ik hetzelfde als een rat in een vuilnisbak, hij zal zich stuk vreten aan alle afval, maar uiteindelijk kan hij geen kant op. Ik denk dat zelfs Guardiola het daar niet voor elkaar zou krijgen. Lekker naar City gaan zodra Pep weggaat. Pep heeft al meerdere keren aangegeven dat hij niet al te lang meer blijft zitten.

28 maart 2022 om 14:09

Er moet een geheel nieuwe clubleiding komen met een duidelijke, transparante visie. Zolang dit niet gebeurd zal elke trainer hier falen.

28 maart 2022 om 14:10

En City zit te wachten op een lichtgewicht als Ten Hag?

28 maart 2022 om 14:48

Pardon? Ajax is nu gewoon subwereldtop. Wanneer een trainer bij borussia al een aantal jaar goed presteerd dan is het ineens wel een toptrainer?

28 maart 2022 om 15:51

@frankrami,

Zo werkt het toch? Niemand zal ooit een speler uit de Eredivisie als wereldtop beschouwen. Zelfde geldt voor trainers. Ten Hag doet het bij Ajax geweldig (al wordt ook hij met Ajax door geen hele geweldige clubs uitgeschakeld in Europa), maar voordat je een toptrainer wilt zijn moet je het ook in de grote competities laten zien. Net als voetballers.

Donny mist gewoon kwaliteiten voor de top en is te veel afhankelijk van het team waarin hij speelt. Ik betwijfel of ten Hag er slim aan doet met Donny verder te gaan als ten Hag naar MU zou gaan. Als je toch veel geld uitgeeft moeten er toch spelers te halen zijn die meer en specifiekere kwaliteiten hebben.



Dat zou een godsgeschenk zijn voor Donny. In de zin van dat hij denk ik serieuze kansen/minuten gaat krijgen. Echter, is het aan hem zelf om zich te bewijzen. Dus heel benieuwd uit welk hout hij gesneden is en of hij een daadwerkelijke versterking is voor de basis van United. Misschien met de punt naar achter gaan spelen? Ik vermoed dat Pogba verkast. Ben overigens ook een beetje toe aan een nieuwe trainer voor Ajax dus hopelijk stapt Ten Hag op deze trein (indien hij inderdaad serieus in beeld is).

28 maart 2022 om 12:44

Waarom denkt men dat hij automatisch minuten gaat krijgen als Ten Hag daar naartoe vertrekt? Vooralsnog is uit niets gebleken dat hij zich kan onderscheiden bij United. Ik verwacht namelijk dat ze gewoon weer een middenvelder zullen kopen. Van De Beek is naar mijn mening simpelweg niet goed genoeg om een rol van betekenis te spelen bij zo'n grote club.

28 maart 2022 om 12:50

Logisch toch? Omdat Ten Hag uitstekend met Van de Beek heeft gewerkt. Hij krijgt gewoon minuten als Ten Hag naar United gaat. Het is aan hem om te laten zien of hij het aan kan. Nu kan je nog zeggen dat hij weinig tot geen minuten heeft gekregen. Als hij het straks ook niet laat zien met veel minuten dan kan je zeggen dat het niveau te hoog is voor hem.

28 maart 2022 om 12:54

Ik denk dat Garrincha bedoelt dat Donny nog niet echt de kans heeft gehad bij United op de manier die hij bij Ajax kreeg, met name omdat United en verzameling individuen is (iig sinds Ferguson) en Donny het dus heeft afgelegd tegen bijv Pogba of Fernandez. Echter, ten Hag is een trainer die met een team werkt, niet een verzameling namen zoals PSG of dus United tot nu toe. Daarmee kan Donny zich dus mogelijk opmaken voor een heel ander soort kans, maar dan is ook het geval dat hij zich dan echt niet meer achter welk excuus dan ook kan verstoppen. De redenatie van "zo'n grote club" ofzo ben ik niet zo van onder de indruk, want het Ajax waar Donny de kern van vormde, was vele maten te groot voor United sinds Ferguson. United als een team laten functioneren op een andere manier dan mega autoritaire trainers als van Gaal of Mourinho zou de sleutel voor hen - en mogelijk Donny- kunnen zijn. Het slaat natuurlijk namelijk nergens op dat clubs als Ajax of Benfica ze echt totaal voorbij zijn als je de budgetten even bekijkt.

28 maart 2022 om 12:57

Maar renderen bij Ajax in de Eredivisie waar er een positie voor hem was is wat anders dan renderen bij United waar je het hele jaar met maximale intensiteit speelt. Ik vind wel dat men te veel excuses blijft verzinnen. Van De Beek heeft buiten Ajax nog nooit een geweldige wedstrijd gespeeld. Niet in z'n 19 interlands en ook niet in z'n 33 Premier League wedstrijden.

28 maart 2022 om 13:18

Geef hem maar is de helft van de minuten die Mctominay en Fred krijgen en dan kan je pas oordelen. Ik vind dat hij erg weinig minuten heeft gekregen. Ten Hag gaat die minuten wel aan hem geven. Dan kan je kijken of hij er wat van kan.

28 maart 2022 om 13:52

Dat ben ik totaal met je eens, vandaar mijn idee waarom dat kan zijn die ik gaf. Kan best zijn dat hij ook met type ten Hag daar faalt, maar dat is nu moeilijk te zeggen. Hij heeft namelijk feitelijk gezien in een veel beter team veel beter gespeeld, dus hij KAN het wel. En die intensiteit van de PL heeft ie natuurlijk nog geen last van gehad, want zoveel heeft ie niet gespeeld

28 maart 2022 om 14:50

"hij heeft namelijk feitelijk gezien in een beter presterend team" was een betere samenvatting geweest. Je kunt je afvragen hoe Ajax het zou doen in de Premier League als je het hele jaar door beslissende wedstrijden moet spelen. Het is veel makkelijker om bij Ajax te slagen dan bij Manchester United. Zo eerlijk moet je gewoon zijn.

28 maart 2022 om 15:10

Ajax zou dan ook voor de eerste 8 clubs kunnen gaan. Want ze krijgen dan ook het geld wat ze daar krijgen. Misschien zou het 2a3 seizoenen duren. Maar binnen een aantal jaar zou ajax dan ook een titelkandidaat zijn

28 maart 2022 om 16:02

Dat is natuurlijk volledig subjectief. Clubs als Burnley krijgen ook zo'n 100 miljoen euro per jaar aan TV geld. Bovendien hebben we het daar niet over, maar over het verschil tussen Ajax en Manchester United. Het is door het niveau van de Eredivisie dat je makkelijk talenten in kunt passen die misschien niet eens zo ontzettend getalenteerd zijn. Het is niet voor niets dat types als Van De Beek niet in de grote competities te vinden zijn.

28 maart 2022 om 12:53

Dit is precies wat ik ook dacht. Ten Hag zijn eerste klus als hoofdtrainer in het buitenland moet gewoon slagen, anders word je de nieuwe Frank de Boer.

Ik denk dat een tussenstap bij een mooie ploeg in de BuLi (leverkuse, Dortmund, Gladbach) of in de Ligue 1 (monaco, Lyon, Lille) beter voor Ten Hag zou zijn.

28 maart 2022 om 12:58

Ben wel benieuwd hoe hij het bij een nieuwe club doet die in de Europese subtop hangt, maar net niet die aansluiting bij de echte top vindt nog, zoals Ajax, maar daar gezien hun verleden vinden en hunkeren naar er thuis horen. Teams als Milan, Benfica, Arsenal en who knows United. Al is het inderdaad wel een slangenkuil tot een met omdat ze zelf in hun arrogantie hun plek maar niet willen accepteren om daarna weer te bouwen. Ze zetten zichzelf volgens mij echt in het rijtje Madrid, Bayern of PSG...

28 maart 2022 om 12:59

Daar is de kans op slagen lager, hoe raar dat ook klinkt. Kijk eens hoeveel trainers Europese subtoppers verslijten. Als je bijvoorbeeld twee jaar CL speelt met Leverkusen en vervolgens een minder half jaar hebt, sta je gewoon op straat. Dat is echt niet beter of slechter dan een United. Echter heb je dan in ieder geval een ontslag bij United op het CV in plaats van een ontslag bij de Duitse subtop.

28 maart 2022 om 13:43

Klopt, dat blijft een lastig dilemma.

Persoonlijk denk ik alleen dat Ten Hag nog niet klaar is voor een top club. Zoals 'constant kante' in een reactie hieronder terecht zegt mist hij nog de verbale kwaliteiten en het charisma. Daar wordt je bij clubs die ik noem minder snel om afgeschreven dan bij een United.

We gaan het zien! Ik hoop vooral dat hij, ongeacht welke club hij kies, zal slagen in het buitenland.

28 maart 2022 om 14:05

Hmm zou je wel eens een punt kunnen hebben. High risk high reward, I guess. United is iig zeker weten cashen en altijd nog kans op andere subtop

28 maart 2022 om 13:11

Aan de andere kant kregen die voorgangers, op Moyes na, wel de tijd en het budget om iets te doen. Van Gaal zat er twee jaar, Mourinho een half jaar langer en Solskjaer zelfs drie jaar.


Donny van de Beek moet gewoon zijn carriere ergens anders voortzetten. Want ik denk niet dat EtH naar United gaat.
Denk dat ik een van de weinigen ben met mijn mening, maar ik snap eigenlijk nog steeds niet zo goed waarom een club als United (met die historie, uitstraling en ambitie) in zee zou gaan met een trainer als Erik ten Hag. Want laten we even realistisch zijn, en dan even voorbij het feit kijken dat hij twee keer landskampioen is geworden met Ajax. Wat puur op zichzelf geen unieke en bijzondere prestatie is voor een coach van Ajax en hem niet bijzonder op de radar van een van de grootste clubs ter wereld zal hebben gezet. Wát heeft hij dan precies laten zien allemaal en wát precies zou hem dan een coach maken van het kaliber om een megaclub als United te gaan leiden? Is dat werkelijk terug te brengen tot drie potjes in de Champions League knockout fase? Winnen van Real, Juventus en gelijk spelen (twee keer) tegen Bayern)? Really?

Maar hoe zit het dan met alle overige kwaliteiten die een coach van een internationale topclub moet bezitten? Uitstraling? Verbale kwaliteiten? Charisma? We zien toch allemaal die interviews van EtH? Staat daar een coach van éã©n van de grootste clubs ter wereld? Met zijn spraakgebrek, zijn steenkopen Engels. Sorry, maar op mij komt dat allemaal niet over. En je kunt aanvoeren dat het daar totaal niet om gaat en dat het puur om zijn voetbalvisie en -kwaliteiten gaat. Maar als je dat aanvoert, dan steek je je kop in het zand. Voetbal is big business geworden. Uitstraling, charisma en hoe je communiceert dat is juist belangrijker geworden dan ooit het geval was. Zijn we werkelijk vergeten dat EtH in zijn beginperiode nog werd uitgelachen door zijn eigen spelers? Hoe denken jullie dat een spelersgroep als die van United, vol met volgevreten sterren en andere uitgeproken types die miljoenen per maand verdienen, op een EtH gaat reageren? En net zoals bij Ajax, als de successen daar zijn, dan zal dat allemaal geen issue zijn. Maar zodra de resultaten daar tegenvallen, dan gaat zich al dit heel snel tegen EtH keren. Kijk alleen al hoe momenteel over EtH in Neerland wordt gesproken omdat Ajax hier en daar nationaal wat wedstrijdjes verloren heeft. Opeens is er kritiek op EtH. Terecht trouwens, maar het zegt vooral dat successen zijn gebreken en zijn beperkingen heel erg verbloemd hebben.

Dus tja, ik lees overal dat United hem gesproken heeft maar eerlijk gezegd snap ik daar helemaal niets van. Ik denk ook dat ze uiteindelijk voor een hele andere kandidaat zullen gaan. En dat is in min ogen ook veel beter voor EtH. Ik voorzie voor hem een mooie club in de Bundesliga. Daar past hij ook veel beter qua stijl en uitstraling dan in Engeland. Die roddelpers daar gaat een mooie tijd tegemoet als hij naar Engeland zou verkassen dat is zeker.



28 maart 2022 om 13:08

Deels met je eens. Ook ik denk niet dat EtH klaar is voor de stap naar United. Maar wanneer moet je dan wel iemand aanstellen? Van alle topcoaches hebben de meesten al een baan, willen niet naar united (Zidane) of passen niet bij de club. Je moet soms ook de gok een beetje nemen.

28 maart 2022 om 13:25

Ik weet niet of hij United goed aan hem doet, maar zijn spraak lijkt me juist in Engeland minder een probleem. Ze zijn hier gewend aan coaches die niet Brits zijn en slecht of zelfs geen Engels spreken (bielsa deed het bijvoorbeeld allemaal met een tolk).

Hij staat er hier in Engeland oprecht goed op vanwege de CL en de manier waarop hij Ajax laat voetballen. Zijn naam wordt echt niet alleen in Nederland genoemd als mogelijkheid bij United, in de pers komt zijn naam hier ook naar voren. Had laatst een poker avond met o.a. een paar United fans die allemaal liever Ten Hag wilden dan Pochettino en dat niet om die ene Hollander aan tafel te pleasen maar omdat ze Ajax zien voetballen op een manier die ook hier aanspreekt.

Of Ten Hag en United er goed aan doen om met elkaar in zee te gaan weet ik niet. Het probleem bij United zit zeker niet alleen bij de manager, maar ook bij het beleid, daarin lijkt toch vooral het dividend van de Glazers in plaats van het voetbal centraal te staan.

28 maart 2022 om 13:46

Als het dividend centraal staat zijn ze ook gebaat bij betere prestaties dan nu, lijkt me. Ik zie Utd liever Poch aanstellen omdat we dan in ieder geval zeker weten dat Utd nog een tijdje in de marge blijft spelen.

28 maart 2022 om 15:31

Zolang de prestaties maar redelijk zijn, zijn die voor de beleggers goed genoeg. ze halen jaarlijks op dit moment een kleine 100 miljoen uit de club, aan een absurd hoge rente die United op een lening aan de Glazers moet betalen (die is bijvoorbeeld twee en een half keer zo hoog als wat het in financiele problemen verkerende Barca moet betalen aan Goldman Sachs) en aan dividend. Sinds hun komst 15 jaar geleden zitten ze inmiddels op een miljard euro die ze uit de club hebben gehaald (een van de redenen dat ik er voor clubs als Feyenoord die die stap overwegen niet aan zou beginnen, beleggers als de Glazers zijn geen suikerooms zoals Abramovich).
Als ze de sportieve prestaties echt belangrijk zouden vinden dan zouden ze die 100 miljoen wel een paar jaar in de club laten zitten.

28 maart 2022 om 15:57

"als ze de sportieve prestaties echt belangrijk zouden vinden dan zouden ze die 100 miljoen wel een paar jaar in de club laten zitten."

Voila! Dat is het onderscheid tussen die eigenaars die tegelijk ook supporter zijn en die eigenaars die, zoals de Glazers, echt een sportclub runnen als een zakelijke onderneming, die structureel winst moet maken. Vergeet niet, die Glazers zijn ook nog eigenaar van Tampa Bay Buccanneers, die vorig seizoen de Super Bowl wonnen. Zij zijn geen fans, het zijn ondernemers. Dus dat ze er zitten om geld te verdienen en dat ook uit de club trekken, dat is een gegeven. Vergeet niet dat ze ooit een slordige 800 miljoen pond hebben neergelegd voor het kopen van de aandelen. Weliswaar gefinancierd door de club zelf (een normale wijze van overname van bedrijven trouwens), maar dan nog.

28 maart 2022 om 13:56

@ Constante

Ik ben het grotendeels wel met je eens. Qua uitstraling past Ten Hag totaal niet bij een internationale topclub. Wel vind ik dat je dat prestaties wat naar beneden praat als het benoemt als 3 potjes in de CL knock-outfase. Op een haar na de finale halen met een club met de begroting van Ajax is natuurlijk een geweldige en unieke prestatie. Ook de manier waarop ze toen voetbalden werd in heel europa over gesproken. Ik zou het wel mooi vinden om weer een Nederlandse coach bij een topclub te zien. Maar ik denk niet dat het een verstandige keuze zou zijn voor Ten Hag. Man UTD is de laatste jaren een lastige club gebleken voor trainers.

28 maart 2022 om 14:53

"op een haar na de finale halen met een club met de begroting van Ajax is natuurlijk een geweldige en unieke prestatie"

Dat valt zeker niet te ontkennen. maar dat is ook direct mijn punt: het is volstrekt uniek en bijzonder dat dit is gebeurd. Want als je daarnaast zet dat onder EtH Ajax ook door Getafe, Atalanta en Benfica al vroeg in het toernooi is uitgeschakeld, dan moet je dus ook vaststellen dat Ajax onder EtH sportief niet structureel verder is gekomen. Want die ene uitschieter dat is kennelijk niet de norm.

28 maart 2022 om 15:59

Dat Ajax de halve finale van de CL haalt is een unieke prestatie. Dáár doelde ik op. Dat komt ééns in de zoveel voor dus. De laatste keer dat Ajax dat niveau haalde was 1997. Nough said.

28 maart 2022 om 16:34

Als Benfica dit jaar de halve finale haalt is dat toch ook gewoon een fantastische prestatie. Buiten Ajax hebben uit een kleine competitie alleen Porto en PSV vanaf 2000 de halve finale gehaald (en die plekken van PSV en Porto waren inmiddels bijna 20 jaar geleden). Als Benfica zich voor de halve finale plaatst (ze moeten eerst maar eens winnen van Liverpool) worden ze de 4e van 92 halve finale plaatsen die naar een club gaat uit een "kleine" competitie. Misschien is dat net niet genoeg om het uniek te noemen, maar een buitengewone prestatie is het daarmee wel.

Ik zelf denk dat het zo goed als zeker is dat Ten Hag vanaf volgend seizoen de nieuwe coach van Manchester United zal zijn,ik gun hem die kans ook om die stap te maken.Alleen ik weet niet of een Ronaldo wat van Ten Hag zal aanemen...Persoonlijk lijkt het mij beter dat Ronaldo zijn carrière afsluit in de major league in de Verenigde Staten...Hij voegt namelijk niets meer toe bij United en staat het elftal alleen maar in de weg.

28 maart 2022 om 13:09

Ronaldo mag de Verenigde Staten niet eens in, dan wordt ie meteen opgepakt. De kans dat hij ooit daar op vakantie gaat is al nihil, laat staan dat ie daar gaat spelen.

28 maart 2022 om 14:56

Ik meende dat het OM in Nevada al in juli 2019 bekend gemaakt had dat ze van vervolging afzien. Maar dat kan ik mis hebben.

28 maart 2022 om 15:07

Van wat ik gelezen heb staat er nog steeds een bevel uit. Er is wel eens iets gemeld over een afkoopsom die hij betaald zou hebben, vergelijkbaar met Trump vs Stormy zeg maar



Het is nog maar de vraag of Ten Hag, indien hij naar United gaat, met het budget wat er daar beschikbaar is gebruik gaat maken van Donny. Aan het begin van het successeizoen 18/19 had Ten Hag hem namelijk ook gewoon op de bank gezet, en kwam hij er pas in nadat hij z'n (inmiddels ex-) zaakwaarnemer de media in had gestuurd om te dreigen met een vertrek indien er niets veranderde. Mocht je bij het vertrek van Pogba de middelen vrij krijgt om te gaan voor iemand als Milinkovic-Savic of Tielemans, waarom zou je dan Donny gebruiken terwijl je weet dat hij het niveau niet heeft?

Al weer een artikel over "wat als". Misschien zien wij het allemaal wel verkeerd, en is vd Beek net als een aantal anderen in Amsterdam in het seizoen 18-19 ver boven zichzelf uitgestegen, en is ie uiteindelijk wel niet zo goed als we allemaal denken. Als hij echt de kwaliteiten had voor de top dan had ie heus wel gespeeld bij United. Ook bij Everton ontstaan er al enigzins twjfels over zijn kwaliteiten, en dat is heus niet zomaar.
Als het aan dit medium ligt had de opstelling van United er dit seizoen als volgt uitgezien:

Donny,
Donny Donny Donny Donny
Donny Donny Donny
Donny Donny Donny.



Allereerst hoop ik dat ten Hag niet naar United gaat want dat is de laatste jaren een trainerskerkhof. Er heerste daar een compleet gebrek aan visie en de selectie moet zeker voor de helft vervangen worden om weer aan de top mee te kunnen doen. En een van de spelers die vervangen moet worden is van der Beek. Volstrekt onbegrijpelijk dat een grote club met ongetwijfeld een flinke scouting met dit soort middelmatige spelers aan komt zetten. Van der Beek is gewoon a one day wonder (season) die ergens in de subtop best nuttig kan zijn maar volledig ongeschikt voor de absolute top.

28 maart 2022 om 13:31

Die trainers hebben op zich best de tijd gekregen toch? Van Gaal zat er twee jaar, Mourinho twee en een half en Solskjaer zat er drie jaar.

Lullig voor Donny, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij niet goed genoeg is. Bij ons was hij een topper, maar nu staat hij tussen spelers die weer beter zijn. Het zal dan ook niets uitmaken voor hem wie de nieuwe trainer wordt. Hij moet gewoon een lager plafond stellen aan zijn ambities. Niets mis mee, dan kan je nog steeds hoog ballen.
Overigens, waarom lees ik nooit de naam van de man op wiens naam ik nu niet kan komen
Ziet er niet uit als een trainer, heeft al vele malen de EL gewonnen en doet het nu weer goed.
Ik schat hem hoger in dan ten Hag en zeker hoger dan Pochettino of zoiets

28 maart 2022 om 13:16

Ik denk dat jij Emery bedoelt, coach van Villareal.
Misschien omdat hij niet genoemd wordt omdat zij hem al kennen van zijn werk bij Arsenal en zijn zij daar niet van overtuigd, wie weet.?

Ik lees trouwens veel in reacties over het steenkolen Engels van EtH maar dat is bij Emery niet veel beter als het al niet minder is..

28 maart 2022 om 13:20

Ze hebben daar Louis gehad, ik denk dat je niet veel slechter Engels gaat horen.

28 maart 2022 om 13:25

Emery inderdaad. Ik wist niet dat hij al bij Arsenal trainer was. Tx

28 maart 2022 om 13:34

Koeman kan er ook wat van maar ik denk dat Pieter de Jong wat dat betreft toch wel op eenzame hoogte staat...😶

Mooie stap voor Ten Hag als het uitkomt. Zou mooi zijn als hij vervolgens een elftal weet te vormen met Frenkie de Jong, Ziyech, De Ligt, Mazraoui, Van de Beek en Neres. Die weten precies hoe hij wilt voetballen en hebben tegelijkertijd ook nog stappen gezet de laatste jaren. Succes gegarandeerd!

Als Ten Hag maar niet zo gek is om daar heen te gaan . Als hij daar binnen 2 maanden de zaak niet perfect heeft draaien ligt hij op straat .

28 maart 2022 om 13:20

Hoe kom je daar nou bij? De laatste 3 coaches hebben allemaal 2 jaar of langer gekregen. Ook hebben ze genoeg budget gehad. Dat is duidelijk het probleem niet dat ze te weinig tijd krijgen.

28 maart 2022 om 14:59

Ik denk ook dat hij de tijd niet krijgt, ze hebben geleerd van voorgaande jaren

Als ik het dus goed begrijp zou van de Beek, die duidelijk aantoonbaar de kwaliteiten mist voor de top, en ook niet de eerste overschatte speler de laatste jaren uit Amsterdam is,dus wel moeten spelen/renderen onder ten Hag...Maar ten hag is toch ook niet dat hé zegt het non plus ultra. De waan van de dag wordt steeds erger.

28 maart 2022 om 14:57

Hoezo overschat? Er wordt daar een totaal ander spelletje gespeeld dan bij ajax. Ben je met je anti ajax niet een beetje aan 't doorslaan met je barca, de club die allang dood had moeten bloeden

28 maart 2022 om 18:06

Yep daar gaan we weer: ik heb echt niks nul komma nul met welk.clubje uit die Mickey mouse comp dan ook. Jij maakt een afname die volledig ongefundeerd is .Vraag eerst en maak dan een "verwachtings/aanname" patroon

Ik heb niet echt een gevoel dat we Ten Hag bij United gaan zien eigenlijk. persoonlijk denk ik dat hij gewoon bij Ajax gaat blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren