Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse media dodelijk: ‘Medelijden zal overheersen bij Ten Hag’

Laatste update:

De Engelse media zijn niet mild voor Manchester United na de ontluisterende nederlaag tegen Liverpool van dinsdagavond. De ploeg van interim-manager Ralf Rangnick had weinig in te brengen en werd op een 4-0 nederlaag getrakteerd. Daags na de oorwassing is Erik ten Hag een van de hoofdonderwerpen in de kranten. De BBC stelt zelfs dat men medelijden moet hebben met de Ajax-trainer die komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid aan het roer staat bij Manchester United.

United verloor dinsdagavond voor de tweede keer dit seizoen met ruime cijfers van Liverpool. “Liverpool negen, United nul. Dat is de score over twee wedstrijden tussen deze twee ploegen. Het was een tweeluik voor de geschiedenisboeken. United is nog nooit met zulke cijfers onderuit gegaan over twee wedstrijden, zelfs niet toen ze met 6-1 van Manchester City verloren”, zo maakt de Daily Mail duidelijk. The Sun wijst op het contrast tussen Liverpool en United. “Het Liverpool van Jürgen Klopp, dat op alle fronten meedoet om de prijzen, geïnspireerd door de briljante Thiago Alcântara, nam weer een stap op weg naar het meest succesvolle seizoen in de historie van de club. En in een gigantisch contrast illustreerde dit zwakke en chaotische United-team precies waarom dit het slechtste team van de club is sinds de jaren tachtig.”

De boulevardkrant wijst bovendien op het feit dat Ten Hag waarschijnlijk ook naar de wedstrijd heeft gekeken. “Het zou hem vergeven worden als hij van gedachten veranderd en telefoontjes vanuit Manchester blokkeert”, schrijft de tabloidkrant cynisch. Ook de BBC benoemt de beoogde nieuwe oefenmeester. “De aanstaande komst van Erik ten Hag als nieuwe manager van Manchester United zou een leuke aangelegenheid moeten zijn. In plaats daarvan zal medelijden de overheersende emotie zijn wanneer de Nederlander door de deuren van Old Trafford loopt.” United incasseerde dit seizoen negen tegentreffers tegen Liverpool in de Premier League, het hoogste aantal ooit in één seizoen.

De BBC benadrukt de taak die Ten Hag te wachten staat in Manchester. “Ten Hag krijgt de beschikking over een verstoorde kleedkamer die wordt bewoond door spelers die er niet willen zijn, niet goed genoeg zijn en de goede naam van de club in verlegenheid hebben gebracht met hun wanprestatie tegen Liverpool op Anfield." Ook the Daily Star ziet een loodzware taak voor de Ajax-trainer. “Erik ten Hag staat een enorme taak te wachten. Hoe goed hij dan ook is als manager, hij zal geen succes worden bij United. Tenzij hij een compleet nieuw team krijgt. De huidige selectie heeft gewoon niet de kwaliteit om voor United uit te komen - zelfs Rangnick benadrukte dat.”

Rangnick nam op de persconferentie alvast een voorschot op de aanstaande renovatie. "Zes, zeven, misschien wel tien nieuwe spelers komen eraan. Ja, er komt zeker een renovatie aan, dat was voor mij de eerste drie à vier weken wel duidelijk. Voor ons als technische staf is het buitengewoon gênant om hier te zitten en zo'n persconferentie te houden." The Daily Star ziet het echter niet gebeuren dat Ten Hag zijn nieuwe team zelf mag inrichten. “Met de huidige eigenaren bij United is het hoogst onwaarschijnlijk dat Ten Hag de volledige controle krijgt. Er moet een complete cultuurschok komen bij de club en dat moet bovenaan beginnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom medelijden? Hij kiest er toch echt zelf voor. Het is niet zo dat hij verplicht wordt om hiervoor te kiezen. Je krijgt voldoende mogelijkheden en transfergeld om er wat moois van te maken.

20 april 2022 om 10:54

Voor die 5-7 miljoen per jaar wil ik ook wel medelijden!! Voor dat bedrag ben ik bereid dagelijks beledigd te worden door wie dan ook..

20 april 2022 om 10:56

Je doet je nickname in elk geval wel alle eer aan

20 april 2022 om 11:05

Haha dacht ik ook toen ik dit las. Medelijden, man man... Hahaha medelijden hebben met een man die 7 miljoen gaat verdienen per jaar om een van de grootste clubs te gaan coachen. Nee, medelijden is het laatste wat ik ga hebben.

20 april 2022 om 11:01

Als hij de tijd krijgt wel idd.

20 april 2022 om 11:05

Ga er maar vanuit dat hij minstens 2 jaar krijgt zoals de laatste 3 coaches. Hij zal goeie afspraken hebben gemaakt met united dus qua transfertargets moet het goed komen denk ik. Maar zelfs dan is het nog altijd zijn eigen keuze om heen te gaan. Geen medelijden vanuit mijn kant.

20 april 2022 om 11:33

Met een goede controleur, linksbuiten en CV kom je al een heel eind. Krijg je een Pogba, Fernandes en Sancho aan de praat heb je drie geweldige spelers en Ronaldo zal zijn goals ook wel maken al is op zijn leeftijd een goede back up spits ook geen overbodige luxe

20 april 2022 om 11:38

Ronaldo loopt toch ook wel tegen zijn houdbaarheidsdatum aan? Die vent is volgend seizoen 38. Dan gaan blessures op den duur gewoon ook meespelen. United valt en staat bij een trainer met een filosofie en spelers die daarbij passen. In de manier waarop Ten Hag speelt zou je zomaar weer wat kunnen hebben aan Van der Beek bijvoorbeeld. United heeft nu vooral spelers die allemaal vanuit een ander systeem spelen. Dat werkt gewoon niet bij elkaar (of je moet echt spelers van de buitencategorie hebben). Stel ze halen De Ligt en Frenkie als controleur. Dan heb je meteen al 2 toppers die het spelbeeld van Ten Hag in de benen hebben. Is je as ook meteen weer verstevigd.

20 april 2022 om 11:41

Alles is relatief. Met een paar goede spelers en een wisselvallige Pogba, oude Ronaldo en een Sancho die nog niet heeft weten te overtuigen ben je sowieso altijd minder dan City, Liverpool en Chelsea die veel betere selecties hebben.

20 april 2022 om 11:44

@Westend Zou kunnen alleen dan haalt Ten Hag met Frenkie en De Ligt er weer twee spelers bij die enorm wisselvallig zijn en dat is het hele probleem bij United. Ze hebben een aantal goede spelers, maar die zijn erg wisselvallig ook. Met Vd Beek erbij heeft Ten Hag dan erg veel landgenoten en dat kan tegen je gaan werken als de resultaten tegenvallen

20 april 2022 om 11:57

Veratti dan polsen. Teveel Nederlanders is een risico ja. Maar 'als je wint: heb je vrienden'. En mocht Ten Hag de optie krijgen om het naar zijn hand te zetten, heeft hij wel spelers nodig die in die filosofie spelen. Die Alvarez (iig die verdedigende middenvelder van Ajax) kunnen ze eventueel ook proberen. Mctomani heeft de kwaliteit/ potentie denk ik ook wel

20 april 2022 om 12:37

Pogba gaat weg.
Dus heb je ook een cm nodig. Want Fred en SMT zijn ook niet van het juiste niveau.

Rechtsback zou ook zeer welkom zijn. En Ronaldo kan ook niet alles spelen. Dus een spits is zeker meer dan welkom.

20 april 2022 om 15:16

@Westend Alvarez komt denk ik tekort voor het niveau waar United naartoe wil. Hij mist toch enigszins spelintelligentie en zijn handelingssnelheid is ook niet hoog. In Veratti kan ik le wel helemaal vinden

20 april 2022 om 15:36

Als je de beste club ter wereld wil zijn, heb je daar wel de beste spelers voor nodig ja (veratti). Met Alvarez bedoelde ik meer het type speler dan Ten Hag kent.

20 april 2022 om 18:00

Sorry, dan begreep ik je even verkeerd. Een echte breker op het middenveld zou zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn. Kijk bv naar zo een Casemiro bij Real. Dat is daar een onmisbare schakel en in het verleden hadden ze daar Makelele voor bij Real

20 april 2022 om 13:53

Hij staat juist in op het best mogelijke moment; slechter kan hij het amper doen.

20 april 2022 om 14:27

Dat roepen ze al jaren. Dat was zo bij Van gaal, Mourinho en OGS.

20 april 2022 om 19:12

Ja dat is waar, maar man wat is het slecht momenteel. Snap ook niet waar ze Rangnick vandaan getoverd hebben. Zeer matige coach en die praat over volgend seizoen het even te regelen, maar op basis van wat. Onbegrijpelijk dat hij niet meer kritiek krijgt. Totaal geen lijn, geen vastigheden, geen energie. Wat doen ze heel de week op de training? Lijkt nergens op! Zo nu even een baco

hoeveel artikels gaan er nog komen over manu? Ja we weten inmiddels al dat ze gisteren kansloos hebben verloren en in welke staat de club zich bevind... Des te knapper van Ten Hag dat hij dit avontuur wil aangaan. Gaat het goed? Ben je de legende die manu terug op de kaart heeft gezet. Loopt het slecht af? Kan je nog steeds terecht bij andere (sub)topclubs. Wat een overdreven gedoe toch zeg.

20 april 2022 om 10:55

Tja, nu er met Ten Hag een NL trainer naar United lijkt te gaan, zullen er elke dag wel artikels verschijnen. Lijkt me op een NL site overigens niet meer dan normaal.

Dit zag je ook in de periode dat Koeman trainer was van Barca.

De huidige selectie heeft gewoon niet de kwaliteit om voor United uit te komen - zelfs Rangnick benadrukte dat.

Onzin, deze groep is 2e geworden in de PL en een aantal heeft de EL gewonnen en is aangevuld met een bewierookt Engels talent en 2 meervoudig CL winnaars. Er zitten Europees en Wereldkampioenen in deze groep! Dan is het onacceptabel dat ze nu zo presteren en dat is terug te leiden naar de coach die niet het klimaat neerzet waarin ze kunnen presteren. Ze doen maar wat op het veld omdat ze niet met de juiste opdrachten de wei in gestuurd worden. De schuld volledig bij de spelers leggen is net zulke nonsens als de coach volledig vrijpleiten.

20 april 2022 om 10:57

Nee het heeft niet met de opdrachten te maken maar met de kwaliteiten en inzicht om het uit te voeren. Een pogba zal nooit een team dragen maar kan wel uitstekend spelen in een topteam en zo hebben ze er meer. Het positiespel vergt lef om tussen de linies te spelen maar ze hebben niet zulke spelers. Een frenkie de jong kan een overtal creëren maar fred en mctomminay kunnen dat niet. Daarnaast is rashford ook ongelofelijk matig, elanga doet ze best maar meer moet je niet verwachten

20 april 2022 om 11:03

1 vd taken van een coach is een klimaat neerzetten om te presteren en de spelers het vertrouwen geven. Ik zie deze spelers niet bepaald met veel vertrouwen spelen, jij wel?

Dat de groep kwalitatief tekort komt om mee te doen met Liverpool en City ziet iedereen, maar nu wordt er gedaan alsof het alleen aan de groep ligt en dat is klets. Met de juiste instelling en een duidelijk plan kan ook deze groep simpel meedoen met Chelsea om top 4. De balans is volledig zoek, maar de coach moet hier iets aan doen, niet de spelers zelf.

20 april 2022 om 11:11

Chelsea heeft toch ook een veel betere selectie dan united. Voorin hebben ze lukaku voor 100 miljoen lopen, havertz, werner, ziyech, mount, pulisic, hudson odoi. Dat is veel diverser dan wat united heeft lopen. Middenveld bij chelsea heb je jorginho, kovacic, kante, loftus cheek, saul en wellicht nog iemand die ik vergeet. Maar dat is ook veel diverser en verdedigend 10x beter dan wat united heeft lopen. De rest is denk is wel gelijkwaardig op reece james na dan. Zo een soort back heeft united niet. Als je dan naar united kijk met een stokoude matic en verder mctominay, fred en pogba die allen het liefst als nummer 8 spelen. Een rashford uit vorm, jeugdspeler elanga, ronaldo die niet alles meer kan spelen, cavani op de retour, sancho die zijn plek nog moet vinden. Totaal andere selectie. Chelsea heeft gwn het ongeluk dat ze geen wereldspeler hebben zoals een salah of de bruyne in aanvallend opzicht. Tis allemaal wel goed, maar geen absolute wereldtop dat ineens de wedstrijd openbreekt of er 30 voor je in schiet. Bij city komen de doelpunten overal vandaan en bij liverpool heb je 3 a 4 spelers voorin die dubbele cijfers schieten.

20 april 2022 om 11:38

Samcro je bekijkt dit met een Arsenal bril waar we ons best moeten doen met minder material en hopen dat de puzzel klopt maar wat je vergeet is dat de mentaliteit en binding met de club helemaal dood is bij de united spelers, heel vergelijkbaar met Arsenal. Je hebt voetballers maar niet echt voetballers die vechten voor de club of geven om de club. Het komt voort uit een gebrek aan ambitie, zwakke leiderschap en slechte scouting. United is net als Arsenal verrot van binnen en beide clubs hebben selecties die minder zijn dan Chelsea. Het enige verschil tussen Arsenal en United is dat United fans meer ambitie hebben dan Arsenal fans en durven te protesteren tegen de eigenaren maar dat heeft ze ook niet altijd geholpen want de meeste paniek aankopen waren niet goed genoeg.

20 april 2022 om 12:04

Protheus

Je ziet heel vaak dat de mate van vertrouwen enorme invloed heeft. Kijk naar Ajax dit seizoen. Zelfde spelers, in het najaar vegen ze de vloer aan met Sporting en Dortmund. En een half jaar later strompelen ze tegen RKC, Sparta en GAE. Zelfde spelers.

De trainer en de chemie in de groep zijn gewoon extreem belangrijk. Als Ten Hag de wind eronder krijgt, gaan een hoop van die spelers opeens weer op een veel hoger niveau spelen. We weten niet of het gaat lukken, maar het kan zeker.

20 april 2022 om 14:19

aycaramba, ik denk dat bij Arsenal de cultuur wel degelijk aan het veranderen is nu Arteta aan het roer staat, maar het duurt even voordat dit ook in de resultaten doorwerkt.

Utd is imo verrotter dan Arsenal, omdat wij nu een jonge selectie hebben die allemaal willen strijden voor de coach en het shirt.

20 april 2022 om 14:27

Dat strijden hebben we gezien in de laatste weken. BHA en Palaca troefden Arsenal af op felheid en inzet.

20 april 2022 om 16:11

Klopt wat je zegt en dat is weer te wijten aan de onervarenheid van de selectie. Maar ja, als je elke wedstrijd gaat beoordelen alsof het een ploeg is die al jaren samen speelt en al successen behaald heeft kan je elke wedstrijd klagen. Zo zal je vnvd als Arsenal verliest weer vooraan staan om te zeggen dat er geen duidelijke speelwijze zichtbaar is, dat de spelers en coach niet goed genoeg zijn, dat het enkel afdankertjes zijn en dat het nooit iets zal worden. Daar tegenover zal je als Arsenal wint zeggen dat Chelsea er niet vol voor ging, dat Arsenal geluk had of 1 of ander vreemd excuus.

We spreken elkaar weer rond 22h45, toedels.

20 april 2022 om 11:04

2e geworden in een seizoen dat chelsea nog aan t bouwen was en de weg kwijt was onder lampard en in een seizoen waar liverpool zijn verdediging moest vullen met jeugdspelers. United moet beter kunnen, maar het team is ook totaal niet in balans. Je kan leuke voorhoede spelers hebben, maar als de verdediging en het centrale blok op het middenveld niet goed genoeg is dan hang je. De strijd wordt immers gewonnen op t middenveld.

20 april 2022 om 11:40

Chelsea aan het bouwen en de weg kwijt was: maar United is dat toch ook? United moet vanuit haar naam elk jaar meedoen voor alle mogelijke prijzen. 2de worden is al een mislukt seizoen.

20 april 2022 om 14:02

Wat een zwak excuus. Dat seizoen heeft United de meeste punten behaald in de topwedstrijden tussen de top 6. Dus het was gewoon een topseizoen, niet met smoesjes komen dat Liverpool dit en Chelsea dat...

20 april 2022 om 11:04

Haha je gaat niet beweren dat gasten als Wan-Bissaka, Maguire, Fernandes, Shaw, Rashford en Mctominay en Fred kwalitatief genoeg zijn voor een club als Man Utd? Het probleem is gewoon dat Man Utd al 10 jaar lang miljoenen uitgeeft aan pure middelmaat. 80 mil voor Maguire, 55 voor Wan-Bissaka en 13 mil voor Shaw. 148 miljoen aan pure middelmaat dat nooit de selectie van Man City, Chelsea, Liverpool en zelfs Arsenal in komt. Zolang de Glazers in Manchester de baas zijn komt het nooit goed met Man Utd.

20 april 2022 om 11:25

Luke Shaw, £ 33 miljoen.

20 april 2022 om 11:25

Als een Fernandes die maandenlang Speler van de Maand in de Prem was nu ook al niet meer goed genoeg is, blijft er niet veel over, nee.

Dat is iemand die uit vorm is. Geen slechte speler.

20 april 2022 om 11:28

Volgens mij heeft Fernandes wel aangetoond dat hij goed genoeg is voor United. Ook Rashford, Mctominay, Shaw en Wan-Bissaka kunnen van waarde zijn. Op bepaalde essentiele plekken is de kwaliteit bij United ondermaats, maar het gehele team presteert al jaren niet naar behoren.

Zonder de goals van Ronaldo, talloze reddingen van De Gea of de periode dat Bruno het op de heupen kreeg, was United al jarenlang een middenmotor. Met een goede CV, CVM en aanvallende impuls kan dit United de concurrentiestrijd een stuk beter aangaan, waar ETH als coach een essentiele rol in speelt.

20 april 2022 om 14:05

Shaw middelmaat? Beste linksback van vorig seizoen en speelde fantastisch op het EK (scoorde nog in de finale). Net als de rest is iedereen hopeloos uit vorm en speelt zonder zelfvertrouwen. Fernandes en Rashford zouden in hun normale vorm echt wel wat toevoegen aan United.

20 april 2022 om 11:52

Helemaal met je eens Samcro! Het is geen team en het elftal wordt tactisch niet goed geleid. Ik weet zeker dat een Ten Hag of een andere coach met een duidelijke spelopvatting dit team beter zou laten draaien.

Er is wel een een revolutie nodig daar. Pogba gaat weg waarschijnlijk, Greenwood zit in de bak en spelers als Jones, Mata, Lingard, Matic (gaat ook weg), Chong, Dalot en Maguire die hebben gewoon de kwaliteit niet. De aankomende jeugd vind ik ook niet zo bijzonder en dan is de selectie kwalitatief wel heel mager volgend jaar. Maar goed, met een aantal nieuwe aankopen kan je echt wel een leuke selectie samenstellen . De Gea, Lindelof, Wan Bisakka, Varane, Sancho, Ronaldo, Telles en Fernandes zijn toch spelers die prima zijn voor de top 4 in Engeland , zeker als daarom heen spelers komen die echt versterkingen gaan blijken.

20 april 2022 om 12:17

Als ik nu de beste autocoureur,de beste schaatser en de sterkste man van de wereld koop win ik geen basketbal wedstrijd. Ze hebben zomaar wat gekocht wat ergens het beste in was maar samen niet het beste is in dat wat je wil doen.

20 april 2022 om 12:24

Tweede geworden omdat Liverpool een off season had en omdat Chelsea belabberd presteerde. Vergeet niet dat Arsenal en de Spurs ook weer flink geïnvesteerd hebben. Solksjear won maar 5 van zijn eerste 12 duels en dat met dezelfde spelersgroep die Ragnick tot zijn beschikking heeft. Ragnick verloor 4 van de 20 competitiewedstrijden, Arteta na vanavond zijn laatste vier duels. Hij doet het beter dan Conte en Arteta, helaas zal die enkel dankzij Solkjaer geen vierde worden.

20 april 2022 om 12:44

Hoezo doet Rangnick het beter dan Conte en Arteta? Hij haalt minder punten per wedstrijd en het spel is ook zeker niet beter. Daarnaast zijn de spelersgroepen van de clubs ook verschillend dus ik vind de directe vergelijking sowieso niet helemaal op zijn plek.

20 april 2022 om 12:54

Lulkoek Feno, jij vindt 5x gelijk spelen beter dan 3x winnen en 2x verliezen terwijl je dan toch 4pt meer hebt. Kromme gedachte, zie je zelf hopelijk ook wel in.

20 april 2022 om 13:39

@samcro: had je nu een doordachte reactie van Feno verwacht?

Overigens knap hoe hij in een Man Utd topic toch weer een manier vind om een sneer uit te delen naar Arsenal (en Arteta).

20 april 2022 om 14:07

Wat een zwak excuus. Dat seizoen heeft United de meeste punten behaald in de topwedstrijden tussen de top 6. Dus het was gewoon een topseizoen van United, niet omdat de rest het liet afweten. Het voetbal was ook goed en ze scoorde veel.

Overigens klopt het (weer) niet wat je zegt: Solskjaer won 10 wedstrijden in zijn eerste 12 duels.

20 april 2022 om 14:25

Thenry, terwijl Arteta het fantastisch doet. Met een selectie van gemiddeld 24jr en spitsen die opgeteld dit seizoen nog geen 5 doelpunten gemaakt hebben doet hij gewoon mee om top 4. Wereldprestatie.

20 april 2022 om 16:16

Arteta is het na al die tijd en honderden miljoenen verplicht om als vierde te eindigen.

20 april 2022 om 16:20

Blijf vooral volhouden Feno, misschien gaat er nog wel eens iemand mee in dat verschuiven van criteria. Ergens begin dit jaar gaf je je ongelijk over Arteta toe en nu het even minder gaat ben je weer net zo kritisch als eerst. Make up your mind, je lijkt wel een vrouw.

20 april 2022 om 13:08

Tweede worden in de PL, waarom wordt dat steeds gezegd. Met dat aantal punten wordt je normaal 4de of 5de.. Liverpool en Chelsea hadden een enorm zwak jaar en ook Spurs en Arsenal waren veel zwakker dan nu. Leicester deed niet voor niets zo lang mee om de top 4. In een normaal seizoen was United gewoon lager geëindigd en dan heb ik het nog niet eens gehad over het spelen zonder fans. Een hoop United spelers kunnen overduidelijk de druk niet aan. Dit seizoen zijn ze zwak buiten huis, waar ze vorig jaar (zonder fans) uit juist vaak wonnen. Kijk zo’n speler als Shaw (volgens United fans) vorig jaar de beste linksback van de wereld. Onder druk kan die jongen een stuk minder. Zelfde geldt overigens voor Maguire.

20 april 2022 om 13:16

En de andere 7(?) toptrainers die er allemaal niks van hebben kunnen maken dan? Zou het aan al deze trainers liggen, of klopt de organisatie gewoon niet?

20 april 2022 om 16:12

Je laatste zin is dubbelop. Als je de schuld volledig bij de spelers neerleggen nonsens vindt, is het volledig vrijpleiten van de coach ook al nonsens. Omdat de coach volledig vrijpleiten al betekent dat de spelers de volledige schuld krijgen.

Oke, het is dramatisch bij Manu, maar als nieuwe trainer de beschikking hebben om 6 tot 10 nieuwe spelers te mogen brengen en er precies uitkiezen die bij jouw filosofie hoort is toch elke droom van een manager? Wat een mooie uitdaging kan dit zijn, mits hij tijd, ruimte en geld krijgt.

20 april 2022 om 10:56

Geld krijgt hij zeker, maar tijd? Grote clubs als Man U hebben geen tijd voor een lange termijn project, je moet er direct staan.

20 april 2022 om 11:03

De laatste 3 coaches kregen allemaal 2 jaar of meer. Dat is voldoende tijd om je team te bouwen en je visie over te brengen.

20 april 2022 om 11:46

Nou ze hebben alleen dit seizoen al 3 trainers gehad (rangnick, Carrick en Solskjaer). Solskjaer zelf heeft 2 seizoenen (plus 2 halve seizoenen) gehad. Mourinho 2,5 en Van Gaal 2. Daarvoor Giggs en Moyes beide een half seizoen. Als je er echt niks van bakt/ niet direct binding hebt met de club, sta je bij United gewoon direct weer op straat. United is al sinds 2013 structureel aan het zoeken en aan het opbouwen zonder idee/ succes. Er moet wel echt iets significant zijn veranderd wil Ten Hag daar wel succes krijgen

20 april 2022 om 11:41

Ga je 10 nieuwe spelers halen, dan ga je ook niet meteen kampioen worden natuurlijk. Die hebben ook tijd nodig om aan elkaar te wennen. Volgend jaar gaat echt een transitiejaar worden. Of ze gaan aanpassen aan Ten Hag. Of Ten Hag wordt ook vroegtijdig gewipt en het blijft een beetje doormodderen

Ik vraag me af wat er met Van de Beek gaat gebeuren als Ten Hag coach wordt van Man Utd. Zou die ‘m een kans geven?

20 april 2022 om 11:15

Denk het wel. Waterdragers heb je ook nodig en donny is wel een spelers die het spel kan versnellen door te kaatsen. Je moet simpelweg geen creativiteit van hem verwachten of hem als je pure verdedigende middenvelder gebruiken. Lopende 8 met scorend vermogen die het spel versneld en vies loopwerk verricht.

20 april 2022 om 11:17

hemen

Als Erik van plan is om van Man U een leuke subtopper te maken, dan moet hij zeker v Beek gaan opstellen.

20 april 2022 om 11:19

Een nederlandse coach die een nederlands speler een kans gaat geven? lucht is blauw.. Natuurlijk gaat Ten Hag, VDB een kans geven joh. Dit lijkt me vanzelfsprekend en denk dat VDB wel zijn waarde kan hebben als selectiespeler. Je hebt natuurlijk wel zeker een topmiddenvelder nodig, maar, VDB als rotatiespeler hebben is niets mis mee.

20 april 2022 om 11:29

Inderdaad Pieter, superhandig voor de laatste paar minuten of in een nietszeggend bekerduel.

20 april 2022 om 11:34

Netjes verwoord, pasevski!

20 april 2022 om 11:20

Breedte. Eerst defensief op orde brengen = 1 vervanger voor Fred en McTominay. Dan een schakelspeler a la Pogba of Frenkie met vergelijkbare defensieve kwaliteiten. Dan Fernandes. Alleen vervanger voor de laatste mogelijk maar zelfs dat zie ik Donny niet structureel doen

20 april 2022 om 11:52

Als hij slim is stelt hij hem niet op. Komt toch veel te kort voor het niveau dat je daar moet willen.

De nederlaag zal zeker verdiend zijn geweest. De vorige wedstrijd was het immers 5 -0.
Maar deze wedstrijd moet en mag je niet meenemen in je analyse. Doe je dit wel zoals ik bij dit artikel en de andere twee artikelen van prominenten uit het verleden lees dan ken je alleen het voetbalveld en daarbuiten bestaat niets voor je. medemenselijkheid is je vreemd.
Hoe zullen zijn vrienden en medespelers het verschrikkelijke nieuws hebben gevoeld en nog steeds voelen.

20 april 2022 om 18:33

@cas

Dat zullen we nooit weten vermoedelijk. Bij oranje en Boulahrouz was het destijds ook zo. We weten niet wat de impact is. Denemarken kreeg juist vleugels op het EK na die wedstrijd van Eriksen. Die had het natuurlijk overleefd, maar toch. Je weet nooit hoe een ploeg reageert.

Maar ik ben het met je eens, er wordt nu alleen naar voetbal gekeken, terwijl er iets ernstigs is gebeurd om het team heen.

Het gevoel van medelijden zal blijven doorlopen tot hij in december weer op straat wordt gezet.

De leukste vraag is eigenlijk wie er nog wil komen en hoeveel dat moet kosten?
Zelfs met 10 nieuwe spelers win je PL niet, daar is een ingespeeld team voor nodig.
En 10 spelers? Rond 400mln ofzo? Kansloos lijkt me?
Even makkelijk scouten vanuit eigen bril: spelers van topclubs komen niet (City, L’pool, Bayern, Real, PSG, zelfs Barca etc)
Spelers zoals Haaland, deLigt, Frenkie ook niet (geen zin)
Spelers zoals Rice, Raphinha, Kalvin Philips zijn peperduur (en geen garantie, maar wie wel?)
Wie dan wel? Kounde, Koulibaly, Nkunku? Ook peperduur lijkt me maar misschien haalbaar(der).
En iedereen ziet je komen: wanhopig en teveel geld.
Wordt zeer interessant nog zo.

20 april 2022 om 18:36

Klopt, wordt heel boeiend. Ik denk dat De Ligt nog wel haalbaar kan zijn, Juve wil vermoedelijk van hem af, dus dat zie ik nog wel lukken. Denk dat Ten Hag zou moeten gaan voor spelers net onder de topcategorie, maar die wel echt passen bij zijn visie. Dan eerst een goed team bouwen dat voor plek 3 kan gaan, en een jaar later kijken of je gericht een of twee echte toppers kan halen.

de 2 teams de begin deze eeuw de dienst uitmaakten staan er nu al tijdje bedroevend voor. Arsenal en Man United.

20 april 2022 om 13:44

Dat kom je toch vaker tegen? Elke club wisselt succesvolle periodes af met minder succesvolle periodes. Liverpool, vandaag zowat de standaard voor hoe een club gerund moet worden, heeft 30 jaar lang lopen klooien (zeker in de PL).

Maar ook in pakweg Italie zie je dat clubs als Inter en AC Milan het enkele jaren moeilijk gehad hebben.

Manutd is wat dat betreft vergelijkbaar met Barca.
Relatief weinig budget en paar aankopen die het onvoldoende waar hebben gemaakt.

Te beginnen met die kelderklasse voetballer Maguire.
Pogba die zelden zijn naam en faam waarmaakt.
Bruno die in een aanzienlijk mindere vorm verkeerd.
Sancho die onvoldoende rendeert (ook niet veel speeltijd kreeg in het begin)
Rashford in grootste vormdip ever en ga zo nog maar even door.

20 april 2022 om 11:52

United is in niks te vergelijken met Barca... United is de rijkste club ter wereld kan je bijna wel zeggen met geld te over. Er wordt vooral (over)betaald voor veel spelers. Daar waar Barca geen cent te makken heeft en vooral spelers vanuit de jeugd moet laten instromen.

20 april 2022 om 12:59

Manutd behoort staat in de top als het gaat om schuldlast.
Ze staan niet op de eerste plaats, maar zeker in de top 5.

20 april 2022 om 13:41

met een omzet van 580,4 miljoen per jaar staan ze er gewoon goed op hoor. In de top 10 (onderzoek Soccerex Football) zie ik ze ook gewoon in de top 10.

1. Manchester City
2. Arsenal (vanwege de lage nettoschuld van nog geen 8 miljoen)
3. Psg
4. Guangzhou Evergrande
5. Tottenham Hotspur
6. Real Madrid
7. Manchester United
8. Juventus
9. Chelsea
10. Bayern München

"united is nog nooit met zulke cijfers onderuit gegaan over twee wedstrijden"

Ho ho...ooit eens tegen Sunderland, het seizoen 1892/93. Over 2 wedstrijden met 0-11

Niemand lijkt meer te kunnen voetballen en dan rest voor mij de vraag, ligt dat niet aan de trainer? Zelfde met Advocaat en Slot. Onder Advocaat kon niemand er meer iets van en was Kokcu maar een simpele jongen, kon Linssen beter naar de kelderklasse en was Malacia maar een draver zonder enige kwaliteiten.
Zie nu... Ik denk dat je de ploeg met een andere trainer zomaar weer kan laten spelen. 2 of 3 gerichte aankopen zal voldoende moeten zijn. Solksjaer geen al te beste coach liet nog meer zien dan deze Rangnick.

Hoezo moeten we medelijden hebben met ten hag, hij gaat 7mil per jaar krijgen, en als het mislukt word hij gewoon netjes uitbetaald tot de laatste euro, +man unitid staat goed op je cv. Dan komt er echt nog wel een andere mooie club

Medelijden? Hij krijgt de kans om bij een grote club aan de gang te gaan, er is voldoende geld om te bouwen en hij kan zijn eigen team gaan neerzetten. Ik denk juist dat dit een super mooie kans is. Bouwen aan een team bij een grote club en hij wil ook echt voetballen. Bij Manchester krijgen trainers ook vaak wel het vertrouwen om dat te doen.hij moet volgend jaar gaan bouwen en het jaar erop vlammen

het is een cluppie en geen vereniging. Ja dan krijg je dit en weet je wat je moet doen.

Omdat de verwachtingen nu zo laag zullen zijn komt Ten Hag echt in een warm bedje terecht, hij kan straks rond de 200-300miljoen spenderen en heeft nog steeds de beschikking over topspelers. Met een paar goede aankopen naar zijn visie zie ik het zeker niet somber in voor hem.

Lekker om als Adje Interim de hele spelersgroep (hoe terecht dan ook) af te vallen. Ragnick wil toch ook nadien nog blijven?

Voor mij als Fifa/FM-manager is het echt onbegrijpelijk dat een elftal met De Gea, Varane, Bruno, Matic, Fernandes, Pogba, Ronaldo en Cavani niet meedoet om de prijzen. Een zak geld kan niet scoren, dat begrijp ik, maar dit is niet het slechtste elftal spelers van United sinds de jaren 80, al trekt een Macguire dat gemiddelde in zijn eentje wel enorm omlaag.

Dit is een hele matige ploeg met een elftal dat een verdediging heeft dat totaal niet kan voetballen, en verder niet in balans is.

Varane kan niet voetballen, werd vooral uit de wind gehouden door Ramos. Die Lindelof kan er ook niks van. Macguire begin ik niet eens over. Matic is een breker, een hele beperkte kleurloze speler die misschien werkt in een verouderd Mourinho concept. Pogba is nog nooit stabiel geweest bij deze club. Ronaldo is gewoon oud aan het worden, en maakt allang geen vieze meters meer. Fernandes is goed, maar kan het ook niet alleen en zal nu vaker op Ronaldo moeten spelen. Hij was beter toen Ronaldo nog niet was aangetrokken. Als je deze 2 selecties naast elkaar zet, dan is 4-0 niet zo gek hoor. Liverpool is in principe op iedere linie beter, sneller, doelgerichter. Staat United te laag? Mwah. Iedereen ziet dat City, Chelsea en Liverpool beter zijn. Dan is 4 het maximaal haalbare, of 6 met wat pech want Spurs en Arsenal vind ik geen mindere selecties hebben.

Mourinho was toch zo slecht bij manu ?
Heeft gefaald volgens vele ? Met zo selectie 2e worden en europa leage,
Heeft zelf nog gezeg mijn beste prestatie is met dit manu elftal 2e worden in mijn trainer loopbaan !
Toen lachten ze hem nog uit om zijn uitspraak

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren