Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Elke week zijn we beter dan de tegenstander, dan mag je het een ramp noemen’

Laatste update:

SC Heerenveen wist slechts één van zijn laatste negen competitieduels te winnen en zaterdag kwamen de Friezen tegen VVV-Venlo door een late gelijkmaker van Ralf Seuntjens niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Spits Henk Veerman baalt van de tegenvallende vorm van zijn ploeg en hoopt dat Heerenveen snel de weg naar boven weer in weet te zetten.

“Dat begint nu wel echt vervelend te worden”, reageert hij in gesprek met de Leeuwarder Courant op de slechte reeks van de Friezen. “De conclusie is dat we het onszelf aandoen. Dat is niet de eerste keer. We werken de hele week hard om dit te voorkomen, maar krijgen elke keer de deksel op de neus.”

Veerman noemt de resultaten een ‘ramp voor iedereen die bij Heerenveen betrokken is’: “Elke wedstrijd zijn we beter dan onze tegenstander, maar elke keer verliezen we punten. Dat mag je een ramp noemen, ja. Wij doen het zelf te vaak fout, hoor. De afgelopen weken hebben we het vaak gehad over de vraag: hoe graag willen we dat zo'n late tegentreffer niet valt?”

Aanvoerder Stijn Schaars merkt dat er steeds meer gemor onder de supporters begint te ontstaan en zag tegen VVV veel lege stoeltjes. De middenvelder geeft echter ook aan dat de fans het grotere geheel niet uit het oog moeten verliezen en vindt dat er hard wordt gewerkt in het Abe Lenstra Stadion: “Ik wil geen modderfiguur slaan, hè. Ik kom van een bepaald niveau. Als wij maar wat aanrommelen, dan ben ik de eerste die zegt: ‘Jongens jullie hebben gelijk’. Dan trek ik aan de bel.”

Vind jij dat sc Heerenveen het verdient om hoger te staan dan de negende plaats?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doelpunten maken en voorkomen is nogal een cruciaal onderdeel van het voetbal. Als je tegenstander dat beter kan, ben je niet beter

12 december 2017 om 00:40

Toch komt er ook een geluksfactor bij kijken.

12 december 2017 om 13:59

Nee, geluk dwing je af. Een ploeg dat vol voor de winst speelt (en meer op doel schiet), heeft ook meer kans om te winnen. We zeggen wel eens dat Ajax (of Psv) vaak in de laatset minuut op geluk wint, dat is niet helemaal waar. Een ploeg dat wil winnen gaat tot de laatste minuut door (zoals veel Duitse clubs), terwijl andere ploegen de laatste 5 minute meer bezig zijn om het resultaat te beschermen. Met verdedigers die onder druk kunnen bezwijken, verlies je dan gewoon sneller.

De lege stoeltjes hebben natuurlijk ook te maken met de sneeuw en slechte weersomstandigheden. Dan bedenk je je wel twee keer of je door die ellende naar het stadion wilt komen voor een wedstrijd tegen VVV.

11 december 2017 om 18:01

En van alle 20.000 die er wel waren zat de minst capabele op de stoel van de trainer.

11 december 2017 om 18:42

Zo'n belachelijke onzin dit. Die andere 19.999 hebben waarschijnlijk wel een grotere mond maar nog niet 1% van de kwaliteiten van Streppel. Maar schreeuwen is natuurlijk wel het allermakkelijkst om te doen hè.

11 december 2017 om 19:01

Veel slechter zou een willekeurige supporter het ook niet kunnen doen natuurlijk. Slechtste ploeg van 2017, dat zegt denk ik genoeg.

Heerenveen heeft net zoals ons geen onaardige selectie, echter resultaten zijn veel te grillig.

Volgens mij heerst een beetje de opvatting in Nederland dat wanneer je balbezit hebt en aanvalt je ook automatisch beter bent. Weliswaar verdien je wat dat betreft de punten, maar als je onvoldoende verdedigt houdt dat beter zijn wel op. Daarom begrijp ik dit soort opmerkingen maar moeilijk, want elke ploeg krijgt de punten die het verdient. Ik snap bijvoorbeeld ook niets van het geklaag uit Amsterdam dat PSV zo slecht speelt. Het is wel waar, daar niet van, maar maak je lekker druk om je eigen sores. Aan het spel van Ajax kun je meestal ook geen touw vastknopen en de Amsterdamse verdediging is doorgaans even lek als elders. Waarom dan liggen miepen over het spel van degene die zo'n lengte voorsprong op jou heeft weten te nemen? En als het niet het spel is, valt men wel over de doelpunten in het slot. Noem dat gerust lucky, maar een wedstrijd duurt gewoon 90 minuten en je kunt van de eerste tot de laatste scoren lijkt me. Als dat laatste vaak lukt, mag je je eerder gaan afvragen wat de wekelijkse tegenstander steeds bezield om het toe te laten.

11 december 2017 om 19:11

Echter is inderdaad vaak niet enkel het balbezit, maar ook de kansen. Reza stond in de spits en die heeft de meeste kansen om zeep geholpen van allemaal. Odegaard heeft prachtige acties, maar is een koning in het falen wanneer hij 1-op-1 gaat. Schaars, Kobyjashi, Thorsby. Ga al deze namen maar bij langs, het zijn geen doelpuntenmakers.

Veerman is er 1 en die komt voetballend ook meer dan mee. Lekker laten staan en dan denk ik wel dat het goed gaat komen. De selectie is prima. Echter ben ik bang dat je deze resultaten ook ligt op het conto van onze trainer mag zetten. Streppel is gewoon een hele matige trainer. Maakt veel verkeerde keuzes. Wanneer we 1 goal voor staan, wat vaak gebeurt, gaat hij alles op de verdediging gooien. Nooit gaat hij voor het uitbreiden van de voorsprong. Tegen een PSV of Feyenoord of Ajax kan ik mij nog wel voorstellen dat je dan de voorsprong gaat verdedigen, maar hij doet het evengoed tegen een Roda JC ofwel Vvv. Onnodig. Kwalitatief ben je sterker, laat dat dan ook blijken.

Conclusie: Veerman moet spits blijven. Er moet een nieuwe trainer komen en het zonnetje gaat straks weer schijnen in Fryslan!

12 december 2017 om 10:57

Ja maar beste Jan Louwer, wie moet er dan trainer worden?? In mijn ogen is er geen geschikte kandidaat beschikbaar. Of je moet Patrick Kluivert een kans bieden.

12 december 2017 om 11:52

Frank de Boer?

12 december 2017 om 12:46

Oh, please, nee. Geen Frankie De Boer. Dat voetbal wil je toch niet in het stadion zien?

Wat ecke zegt kan ik mij wel in vinden. Kluivert een kans geven. Minder kan het niet worden en ik vermoed dat zo'n man wel voor attractief voetbal staat. Ook een Janssen of Klompe de kans geven lijkt mij prima.

En daarnaast hoef je niet altijd naar de bekende namen te kijken. Zoals gezegd, minder wordt het niet, Oliseh of Boessen (als die naar noorden des lands wil) mag je zelfs wel eens mee gokken. Het hoeft niet altijd een gevestigde naam te zijn.

Heerenveen heeft alles om een stabiele subtopper te zijn, Jammer dat het elke keer zo wisselvallig is. Afentoe lijkt het te draaien maar dan komt er weet een reeks van puntverlies

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren