Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag wint opnieuw overtuigend en behoudt tweede plek

Laatste update:

ADO Den Haag heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. In eigen huis was de ploeg van trainer Darije Kalezic met 3-0 veel te sterk voor FC Den Bosch. De treffers kwamen op naam van Jari Vlak, Henk Veerman en Henri Koudossou. Dankzij de overwinning blijft ADO in het spoor van koploper Willem II, die een voorsprong van vijf punten geniet.

Kalezic voerde een wijziging door ten opzichte van de verloren kwartfinale tegen NEC in de TOTO KNVB Beker (3-0). Daryl van Mieghem verhuisde naar de rechterkant van het veld, waardoor er op de linksbuitenpositie een plek vrijkwam voor Joel Ideho.

Bij FC Den Bosch stonden Salah Oulad M'Hand en Mees Laros, die er in het duel met Helmond Sport (0-0) niet vanaf het begin bij waren, ditmaal wel van de eerste speelminuut binnen de lijnen.

De wedstrijd begon uitstekend voor ADO, dat al vroeg in de wedstrijd zeker drie uitstekende mogelijkheden kreeg. Na het verstrijken van het eerste kwartier kwam de ploeg van Kalezic op een 1-0 voorsprong.

Bij zijn thuisdebuut kreeg Vlak de bal voor zijn voeten na een indirecte vrije trap, en hij schoot op uitstekende wijze binnen in de korte hoek. In het restant van de eerste helft bleef ADO de bovenliggende partij, maar een nieuwe treffer leverde de aanvalslust niet op.

Na ruim een uur spelen werd de bevrijdende tweede treffer gevonden. Uit een hoekschop bezorgde Van Mieghem een voorzet op maat bij Veerman, die van dichtbij binnenkopte: 2-0.

Na het tweede doelpunt bleef ADO domineren en in de blessuretijd werd het duel definitief op slot gegooid. Op aangeven van Jort van der Sande tekende Koudossou de eindstand aan: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ADO lijkt eindelijk uit het dal te zijn gekomen, waarin belandt zijn na de aanstelling van Advocaat.
Hopelijk weten ze deze stijgende lijn door te trekken, want dan kan de promotie naar de Eredivisie ze niet meer ontgaan.
Zo'n grote stad verdient ook een Eredivisie club.

11 februari 2024 om 14:32

Huh?? Volgens mij speelden wij al in de 1ste divisie toen advocaat instapte. En hij deed dat als vervanger van de ontslagen Kuijt.

11 februari 2024 om 14:37

Haha deze kerel is een soort opper fan van Kuijt en laat dat graag blijken. Advocaat verloor in ruim 6 maanden minder dan Kuijt in 2 maanden, maar het zal vast allemaal begonnen zijn bij Advocaat inderdaad

11 februari 2024 om 15:25

Nu maar hopen dat al die investeringen verantwoord zijn en dat ze niet opnieuw in de financiële problemen komen. Zou niet de eerste keer zijn.

Simpele en zakelijke overwinning. Op naar Willem II away, misschien wel DE kraker van het seizoen.

We gaan promovereeeehh!!

11 februari 2024 om 14:33

En Roda uit ook binnenkort. Moment van de waarheid wat Agga betreft.

11 februari 2024 om 14:45

Zeker, we moeten nog wel wat wedstrijden maar ik heb liever dat we nu alles winnen dan dat we een voorsprong van 7/8 punten moeten gaan verdedigen. Selectie en supporters geloven in een mooi eind. Playoffs in gaan is echt kansloos met al die sterke ploegen. Daar bouw ik dus echt niet op.

11 februari 2024 om 15:09

Yes, wordt spannend. Wij hebben nu jullie en de week erna Roda thuis. Als we die beide winnen dan zie ik het voor ons in ieder geval niet meer misgaan. Maar ADO en Willem II horen allebei in de eredivisie! Roda overigens ook..

11 februari 2024 om 15:29

FC Groningen en NAC vind ik ook wel Eredivisie waardige clubs qua aanhang, sportief verleden en grootte.

11 februari 2024 om 15:28

Dit elftal oogt zo volwassen na een half jaar Kalezic!! Dus ja ik vertrouw op jouw laatste zin…

Gaat lekker heren, volgende week een leuke wedstrijd nummer 1 vs nummer 2. Ben benieuwd.

Hoop dat zowel Willem II, ADO als Roda terugkeren. Alle 3 hebben ze de faciliteiten en achterban (zeker de eerste 2) van een Eredivisieclub.

11 februari 2024 om 15:24

Ado en Willem II zeker. Jammer dat NAC Breda niet uit hun dal weet te komen. Ik vind NAC Breda ook een eredivisie club

Onder Kuyt kwam er een lading aan nieuwe spelers bij maar was het volledig los zand als team. Onder Kalezic zie je hele duidelijke voetbalpatronen en is het elftal heel volwassen met een paar zeer ervaren spelers zoals Van Hintum, Van Mieghem, Van der Sande en Veerman. Verder is het blok Surmeli-Vlak ook ijzersterk!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren