Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eljero Elia komt niet opdagen bij Goedemorgen Eredivisie en reageert

Laatste update:

Eljero Elia heeft zondag voor verbazing gezorgd bij Goedemorgen Eredivisie. De voormalig vleugelaanvaller zou te gast zijn in het programma, maar kwam niet opdagen. Ook konden de programmamakers Elia niet bereiken. "Eljero, we willen weten of het goed met je gaat", aldus presentatrice Fresia Cousiño Arias in het programma.

Vrijwel direct na de start van het programma kaartte Cousiño Arias de kwestie aan. "We hebben een goedgevulde tafel, wilde ik zeggen, maar zo goed is hij niet gevuld, hè, Hans?", richtte ze zich tot tafelgast Hans Kraay junior.

Kraay noemde de afwezige direct bij naam en toenaam. "Eljero Elia", aldus de verslaggever.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De dertigvoudig Oranje-international zou aanschuiven, maar op zijn stoel was niemand te bespeuren. Cousiño Arias vermoedde dat Elia zich verslapen had.

"Eljero, we proberen je te bereiken", sprak ze vervolgens in de camera. "Reageer effe, je telefoon staat uit. We willen weten of het goed met je gaat."

Inmiddels is voormalig Feyenoorder Diego Biseswar aangeschoven als Elia's vervanger. Waarom laatstgenoemde afwezig is, is nog altijd onbekend.

Biseswar is uitgenodigd in het kader van de Klassieker. Die staat zondagmiddag om 14.30 op het programma in De Kuip.

Reactie Elia

Elia heeft inmiddels van zich laten horen op Instagram Stories. Daar deelt de voormalig vleugelaanvaller 'dat het perfect met hem gaat'. Vooralsnog blijft de reden van Elia's afwezigheid onduidelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is die Aad de Mos een ontzettend zure man zeg, als het om Feyenoord gaat haha.

7 april 2024 om 11:20

Volgens jou is elke niet feyenoorder die over feyenoord praat een zuur persoon 😉. Aad de mos is sws een zure man die eigenlijk louter onzin lult. Als hij iets negatiefs zegt kan je ervan uit gaan dat het tegenovergestelde gebeurt. Neem hem met een korrel zout

7 april 2024 om 11:22

Nee hoor, ook Feyenoorders kunnen bij tijd en weile zuur zijn

7 april 2024 om 11:26

Oja zeker, van hanegem bv. Maar ik doel meer op het feit dan mikey niet altijd even goed omgaat met lichtelijke kritiek op zn clubje. Vooral als dat komt van iemand met een andere clubvoorkeur😅

7 april 2024 om 11:29

Exact ... De Kromme

Dat zou aan de kritiek (en de manier waarop) moeten liggen.
Iig niet een stand reactie op kritiek op Feyenoord

7 april 2024 om 11:49

Aad is oprecht een zure man wb Feyeenoord. Die is zo negatief altijd. Feyenoord zou vorig jaar nooit kampioen worden. Hield die vol tot het niet meer kon. Hancko, Trauner, Gimenez allemaal zijn ze matig maar Taylor kan mee bij Real...Ramalho is een topper..

7 april 2024 om 12:02

Ja, en zo was obispo een betere en meer talentvolle verdediger dan de ligt. Aad zegt echt alleen maar onzin, bijna altijd compleet tegenovergesteld aan de werkelijkheid. Daarbij is een psv'er die een kleine afgunst heeft jegens feyenoord niet zo heel gek, daar waar feyenoord eigenlijk de enige club is die consistent punten afsnoept van psv

7 april 2024 om 12:49

Is de opmerking van Mikeyduff dan onterecht? Praten we hier überhaupt over kritiek? In ieder geval weinig opbouwend iig.

7 april 2024 om 12:53

Aan de andere kant kan niemand ontkennen dat Aad wel echt legendarische uitspraken heeft. De uitspraak over Obispo is ongeveer 7 of 8 jaar oud en wordt tot de dag herhaald. Aad heeft het voetbalverstand van een aambei, maar is wel 1 van de meest vermakelijke analisten ooit.

7 april 2024 om 11:25

Analisten in Nederland kunnen hun aversie vaak niet verbergen. Gullit haat Ajax. Van Basten en Been haten PSV. Doe mij maar types als Kees Kwakman die minder hoog gespeeld hebben maar wel objectief een wedstrijd kunnen analyseren.

7 april 2024 om 11:29

Helemaal mee eens. Vink vind ik als 1 vd enige analisten die fan is van de top 3 zn voorkeur nog wel redelijk kunnen verbergen tijdens analyses. Maar zo'n been vind ik helemaal schrijnend. Die praat alleen maar in de "wij" vorm als feyenoord spreekt en zit daar meer als supporter dan als analist

7 april 2024 om 11:36

Vink is ook één grote brok frustratie als Ajax verliest hoor. Die is net zo partijdig als de andere "analisten" uit het rijtje. Alleen iets meer welbesproken dan een Been.

7 april 2024 om 11:45

Nou mee hoor, zoveel kritiek heeft Been nooit op Feyenoord gehad. Bij Vink heb je vaak genoeg niet door, dat hij voor Ajax is.

7 april 2024 om 11:48

Nouja. Je hebt het soms wel door. En op ajax kritiek geven is wat makkelijker dit seizoen dan op feyenoord natuurlijk. Maar Vink is idd wel een stuk objectiever, ook als hij gefrustreerd is

7 april 2024 om 11:50

Been haat PSV ?

Die begrijp ik wel

7 april 2024 om 11:51

Aad richting Feyenoord

7 april 2024 om 11:58

Haha sorry hoor, maar Vink staat nog bijna in ze Ajax pyjama voor de camera. Daar druipt vanaf dat die voor Ajax is en dat is niet erg. Maar helemaal objectief is die zeker niet.

7 april 2024 om 12:03

Vink verbergen? Vink is straight dat zeker, maar zijn voorkeur is duidelijk hoor. Na elke verliespot zie je aan zijn gezicht al hoelaat het is.

7 april 2024 om 12:05



Het zijn allemaal oud voetballers/trainers, en die hebben vaak eenmaal een voorkeur. Zo ook kwakman ,maar zijn voorkeur is volendam dus daar kraait geen haan na. Maar een Vink probeert dit toch veel beter te verbergen (qua analyse en spraak, niet qua uitdrukking) dan bv Been of vd Vaart, hoewel dat misschien ook komt omdat Vink het allemaal wat beter ziet dan die twee

7 april 2024 om 12:10

Vink vind ik best oké. Hetzelfde geldt voor el Ahmadi. Ik vind het alleen onbegrijpelijk dat ESPN ze dan op grote wedstrijden van Feyenoord zetten. Bij PSV - Feyenoord krijg je vaak Been en Perez. Dan haak ik meteen af.

7 april 2024 om 11:27

@mikeduff Niet iedereen is Mario Been. Verfrissend is het wel. Maar alles dat Aad zegt valt de andere kant op dus. Geen zorgen.

7 april 2024 om 11:30

We hoeven hem ook totaal niet serieus te nemen als je onder andere die teksten ziet over Taylor.

Altijd raar als je uitgenodigd wordt en het ook accepteert in eerste instantie. En dan opeens niets van je laat weten. Mag hopen inderdaad dat het gewoon goed gaat met hem. Want als Elia ook zijn telefoon niet opneemt dan weet je het nooit.

7 april 2024 om 11:22

Katertje komt wel goed

7 april 2024 om 11:23

Misschien was hij erachter gekomen dat Fresia al een vriend heeft.

7 april 2024 om 12:14

*vriendin

Zou het wel grappig vinden als de kantinejuffrouw opeens plaats neemt.

Zou Elia zich verslapen hebben ofkis er meer aan de hand? Hmm...

Eljero, als je wakker bent, reageer hier dan ff met je VZ account.

7 april 2024 om 11:49

Yo bro, alles prima. Laat geworden vannacht of vanochtend. Net hoe je het bekijkt

7 april 2024 om 12:35

Echte strijders gaan in één keer door

7 april 2024 om 12:58

Ome Eljiro wordt ook een dagje ouder.

Die is gewoon -inmiddels een week nadien- de zomertijd vergeten.

7 april 2024 om 12:20

Dat krijg je met die Rolexen die moet je nog handmatig verzetten. Mijn Garmin doet dat automatisch en is ook nog eens een stuk goedkoper.

Het gaat perfect met hem, gaf hij aan op zn insta zojuist. Hij had geen mail gekregen en daarom was hij er niet..🤔🤣

Ik snap ook niet waarom jongens als Eljero worden uitgenodigd. Heeft nul mentaliteit en bovendien niet van onbesproken gedrag. Dan is dit toch ook wel te verwachten?

7 april 2024 om 12:14

Quota. Maar er zijn veel betere (ik denk zo ongeveer dat iedereen beter is) (oud-)spelers met een donkere huidskleur om uit te nodigen tov Eljero Elia. Niet iedereen die ooit tegen een bal heeft aangetrapt hoef je uit te nodigen voor praatprogramma's op televisie. Zo heb ik dat bv ook met Michiel Kramer, maar hij wordt jammer genoeg ook al klaargestoomd als televisie/sport persoonlijkheid/analist.

7 april 2024 om 15:47

Wat boeit het nou weer dat ze een donkere huidskleur hebben? Van mij part nodigen ze Ard vsn den Peppen of Kew Jaliens of Wout Weghorst uit

7 april 2024 om 15:52

Mwah, denk dat Kramer juist vanwege zijn persoonlijkheid (negatief/positief laat ik maar in het midden) goed zou passen op TV.

7 april 2024 om 15:53

Anders halen tv zenders hun quota niet

7 april 2024 om 16:40

Het boeit mij ook geen ster, maar het is wel gewoon het geval dat representatie tegenwoordig vrij hoog in het vaandel staat binnen de mediawereld.

7 april 2024 om 16:57

"Ik snap ook niet waarom jongens als Eljero worden uitgenodigd. Heeft nul mentaliteit en bovendien niet van onbesproken gedrag. Dan is dit toch ook wel te verwachten?"
Waarop je reageert met 'qouta'. Terwijl niet iets zegt over een 'quota'. Vandaar mijn reactie. Want het hoeft niet te maken te hebben met een quota

7 april 2024 om 12:22

Wat boeit dat. Hij moet een beetje praten aan een tafel, net zoals van der Vaart, Sneijder en van der Meijde. Hij wordt niet ingehuurd als drillsergeant voor het leger of een of ander enorm verantwoordelijke taak.

7 april 2024 om 12:30

Ik heb daar toch graag iemand die een beetje fatsoenlijk uit zn woorden komt

7 april 2024 om 12:42

Is bij vlagen ook weinig intelligent wat dat trio te vertellen heeft. Van Elia vind ik dat nog erger. Ik ben niet rouwig om zijn vervanger, Biseswar. Daar heb ik meer mee.

7 april 2024 om 12:48

@real_amsterdam, dat is tenminste nog een relevant argument om iemand wel of niet te vragen. Oh, Theo Janssen past natuurlijk ook nog prima in het rijtje van geen mentaliteit en niet van onbesproken gedrag

7 april 2024 om 15:45

Iedereen verdient een kans om uitgenodigd te worden en te praten. Als je alleen maar dezelfde (soort) mensen uitnodigd, dan beland je in een bubbel zonder tegengas of andere informatie

7 april 2024 om 16:36

Houd toch op met je insinuaties en bubbel-onzin. Ik zit persoonlijk niet te wachten op verhaaltjes van Elia. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit voor veel mensen het geval is. Er is een veel grotere vijver aan (ex-) voetballers waar het veel leuker is om naar te luisteren. Het hoeven wat mij betreft niet dezelfde (soort) mensen te zijn. Maar goed, na vandaag zal Elia voorlopig wel weer uit beeld zijn.

7 april 2024 om 16:54

Oftewel, je staat niet open naar andere mensen zolang ze niet in 'dezelfde vijver' zitten als jou en/of jouw mening delen en/of ze een bepaald label hebben. Want ja, misschien is de volgende ex-voetballer ook wel weer iemand die je niet mag.

Ik zag van de week een fragment dat hij beweerde dat iemand ( weet even niet meer wie ) een echte man van hem had gemaakt.. Niets lijkt minder waar 😂

Elia is misschien wel het domste figuur uit de Nederlandse voetbalwereld. Zo'n mannetje die denkt dat alles en iedereen altijd tegen hem is, en dan met van die lach emoji poppetjes en poppetjes met vinger voor de mond op alles gaat reageren. Sneu figuur hahaha.

Ik ken een man die een man kent die naast de buurman van Elia zijn ex schoonzus woont die net verhuisd is, schijnt inderdaad goed te gaan met m..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren