Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bryan Ruiz is het niet verleerd en maakt prachtige goal in afscheidsduel Brama

Laatste update:

Erik ten Hag was vrijdagavond terug in Nederland. Hij was trainer bij het afscheidsduel van Wout Brama. Naast de manager van Manchester United keerden meerdere voormalig spelers van Twente terug in Enschede, zo verschenen onder meer Blaise N’Kufo, Bryan Ruiz, Theo Janssen, Kenneth Perez en Miroslav Stoch aan de aftrap vrijdagavond. Zij maakten allen deel uit van het elftal dat in 2010 de landstitel veroverde.

In de Grolsch Veste speelde het kampioensteam van het seizoen 2009/10 tegen Brama’s All Stars. In dat team speelden allemaal voetballers waar Brama door de jaren heen mee heeft samengespeeld. Daarom deden ook Ricky van Wolfswinkel, Michel Vlap en Robin Pröpper mee namens het All Stars-team. Verder bestond de ploeg uit onder meer Willem Janssen, Karim El Ahmadi, Eljero Elia en Bram van Polen. Brama’s All Stars werden gecoached door Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa.

Aan de andere kant stonden Steve McClaren en Ten Hag aan het roer. Zij leidden vrijdagavond de kampioensploeg van 2010. Bijna alle prominenten van dat seizoen waren aanwezig. Cheick Tioté overleed in 2017 op dertigjarige leeftijd en werd voorafgaand aan het duel geëerd door middel van een shirt met zijn naam dat door Sander Boschker omhoog werd gehouden bij de teamfoto. Arnold Bruggink, Marc Janko, Ola John en Nacer Chadli speelden ook mee namens het kampioenselftal.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Orlando Engelaar maakte de 1-0 namens Brama’s All Stars, waarna Ruiz een fraaie pass van Janssen met de hak afmaakte. Het kampioensteam van Twente kwam vervolgens via Chadli zelfs op voorsprong: 1-2. Brama zelf benutte uiteindelijk nog een strafschop en besliste zo de eindstand. Er waren 23.000 bezoekers aanwezig bij de wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb de wedstrijd gezien. Leuk afscheid voor Wout Brama en ook leuk om al die oude spelers en trainers te zien. Een aantal zijn wel wat dikker geworden, maar daar moeten we maar even een oogje dichtknijpen...geniet van jouw pensioen Wout Brama..

Respect voor Wout!! Een afscheid zoals ie verdient, hoop dat ie ook nog een mooie rol binnen twente gaat spelen. Mooi om de gehele ploeg van 2010 weer te zien met het respect voor Tiote!

Prachtig afscheid van een clubicoon. Heerlijk om al die oude toppers weer in de Grolsch Veste te zien!

Wat een prachtig afscheid. Wat een clubheld. Wat een club. Kippenvel en zo nu en dan tranen in mijn ogen. Bedankt Wout en hopelijk zien we je in de toekomst terug als Technisch of Algemeen Directeur!

Geweldig afscheid van een clubicoon. Zo vaak miskent, maar door alle trainers en medespelers ontzettend gewaardeerd als voetballer, maar veel belangrijker als mens. Wout het gaat je goed en hopelijk zien we je binnenkort terug met een standbeeld voor de Grolsch Veste maar nog belangrijker in een functie bij Twente.

Wat een mooi afscheid in een geweldige ambiance. Het zegt veel dat al die oud spelers hier graag bij wilden zijn. Ruiz kreeg zijn glimlach niet van zijn gezicht vandaag, wat een feestje.
De standbeelden van Boschker en 'N Kufo krijgen goed en welverdiend gezelschap.

Wat een super afscheid! Elke prof voetballer zou zo’n afscheid wensen. Fantastisch!!! Wat een mooie club is Twente toch.

Wat een heerlijke avond was het, standbeeld voor Wout, loopacties en bal behandeling van Ruiz was heerlijk. Perez wat trager dan gedacht😂 en Theo….. ai die mag wel wat beter voor zich zelf zorgen. Tiendalli opmerkelijk fit net als el ahmadi. Die waren echt goed nog. Elia wilde graag, leuk om te zien en ook heerlijk om wisgerhof te zien stoenpen achterin. Lekkere avond, heerlijk. Bruggink had bijna een heerlijke assist. Fijn om de keerls weer te zien op t veld!

Waanzinnig wat een unieke sfeer ruim 25000 supporters. Geschiedenis.
Kippenvel momenten.
Erik ten Hag, vertelt als vak P ventje, clubman. Steve, spelers Engelaar, Janko, Blaise, Stam, Perez, Karim, Ruiz, noem ze maar op. Uniek.

Bedankt voor alles Wout! Er waren er vanavond echt een paar die zo een contract kunnen krijgen. El Ahmadi, Chadli en Ruiz, zoeken jullie nog een club?

Fantastisch dat je in jouw afscheidsduel de beslissende gelijkmaker scoort vanuit een strafschop. Daar kan je alleen maar van dromen

Ik leek wel alsof het één afscheidswedstrijd was van het kampioens team, zo voelde het voor mij. Na het kampioensjaar en het jaar erop is er veel gebeurd in Enschede en is er eigenlijk nooit echt afscheid genomen van deze generatie. Dat is gisteren wel gebeurd vond ik. Mooi en indrukwekkend!



Fantastisch afscheid. Het is me in 1 klap duidelijk geworden waarom er deze transferperiode geen geld meer was voor nog een paar spelers man man wat is daar uitgepakt.
Elia had soms niet door dat dit een vriendschappelijke pot was, net als Douglas ouderwets over de zeik was bij het penalty moment. Mooi om ze allemaal weer te zien in de Veste


wat een superavond, het was in 1 woord genieten.
De balbehandeling van de verschillende spelers, het doelpunt van Ruiz, de heerlijke crosspasses van Theo, in snelheid flink ingeleverd maar de bal bij de ander op de stropdas leggen, schitterend.
Douglas als vanouds, lastig te passeren. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Een feest van herkenning

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren