Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elia: ‘Binnenkort heb ik een gesprek met de technisch directeur’

Laatste update:

Dirk Kuyt heeft een nieuwe verbintenis ondertekend bij Feyenoord en de clubleiding wil ook Eljero Elia langer binden. Er staat een gesprek op de agenda, laat Elia zelf weten aan Feyenoord Magazine.

/

“Binnenkort heb ik een gesprek met technisch directeur Martin van Geel. Ik heb een contract dat nog een jaar doorloopt, maar iedereen weet dat de toekomst in de voetballerij nooit zeker is”, legt Elia uit.

De aanvaller zelf lijkt een langer verblijf wel te zien zitten. “Het zou mooi zijn als dit team zoveel mogelijk bij elkaar blijft. We kunnen nog veel beter, dat weet ik zeker. Iedereen is een jaar verder en de ervaring van dit jaar pakken ze ons niet meer af.”

Feyenoord moet het contract van Eljero Elia verlengen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja en nee.
Wat als hij weg ga wat wil je er dan neerzetten?
En ja als hij blijf zal hij toch meer zijn best moeten doen. Veel meer gefocust en zorgen dat hij steeds scherp is.

Hij kan het wel maar laat te weinig zien

29 mei 2016 om 14:07

Bliek dat zeg je precies goed, is geen alternatief en wat hij tot nu toe op de mat heeft gelegd nou word ik niet warm of koud van terwijl het een leuke voetballer is

29 mei 2016 om 14:10

En dat is al jaren zo, dus ik verwacht niet dat Elia ineens het licht ziet en het maximale uit zijn kunnen gaat halen. En wat anders? Bilal leek zich te herpakken, Toornstra is op de vleugels niet verkeerd en ook Gustafson zou ik daar wel eens willen zien. Of een Limbombe?

29 mei 2016 om 14:13

Vervelend en irritant mannetje op het veld. Niet echt lekker om zo'n speler in je team te hebben.

29 mei 2016 om 14:21

Zijn rendement liet hem en dus heel Feyenoord regelmatig in de steek maar hij bleef hard werken. Daardoor was hij toch nuttig voor het team. Ben daar uiterst content over.

29 mei 2016 om 14:23

Valt reuze mee hoe irritant hij is, heb je er ook voorbeelden van afgelopen seizoen dat hij vervelend was?

Het lijkt me duidelijk dat v Geel deze speler langer probeert te laten tekenen, anders loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Bovendien kan Elia in vorm zeker iets toevoegen aan het huidige Feyenoord en zou je eigenlijk verwachten dat hij de boel wat vaker op sleeptouw zou kunnen nemen. Helaas is hij vaak ook hele wedstrijden onzichtbaar en dat moet er onderhand toch wel uit hoor. Is inmiddels ook niet meer de jongste en mag wel iets meer laten zien onderhand.

29 mei 2016 om 14:20

Ik denk dat het moeilijk wordt voor Feyenoord om Elia te verkopen tegen een bedrag dat hoger ligt dan zijn jaarsalaris. Welke club zit op zo'n speler te wachten? Geen club uit een grote competitie. Zelfs degradatiekandidaten zullen eerder voor andere opties gaan. Als hij 1 miljoen opbrengt is dat al heel knap.

29 mei 2016 om 14:51

Buitenspelers zijn vaak wisselvallig.
1 miljoen, als hij dit jaar meer opbloeit, lijkt me weinig.
Depay is ook wisselvallig bijv en Elia is voor hem nog concurrentie in de selectie van Oranje op dit moment.
Dat Blind, spelers test is logisch, want je weet, wat je hebt aan van Elia.
Hij is de podiumvrees fase al voorbij.

29 mei 2016 om 15:09

Weet je toevallig hij verdient momenteel? Een ton of 7? Inderdaad zie ik zo 1 2 3 niet echt een club die staat te springen voor hem. Daarom is bijtekenen niet alleen voor Feyenoord maar zeker ook voor hemzelf de beste optie. Tenzij hij alles en iedereen achter wilt laten en in China of iets dergelijks gaat spelen waar die zichzelf helemaal stinkend rijk kan voetballen.

Mooi als hij blijft. Dan wordt feyenoord de komende jaren iig geen kampioen. Elia komt een kartonnen doos nog niet voorbij

29 mei 2016 om 14:00

Elia is de meeste wedstrijden gewoon dreigend geweest. Hij is juist wel iemand die een tegenstander kan uitspelen. Alleen dat moet die het komende jaar wat vaker laten zien ja, hij speelde dit seizoen nog niet op 100%.

Ik dacht dat hij voor 1 jaar getekend had, om zo weer de aandacht van grote clubs op zich te vestigen.

In het begin van het seizoen vond ik hem prima, maar hij is voor mij een van de spelers die het diepste zakte na de winterstop. Bijna niks meer van hem gezien. Veel lopen, veel gedoe en aanstellerij, veel mislukte acties en weinig zinnigs gezien in 2016.

Mocht hij maar voor 1 seizoen getekend hebben en vertrekken zou ik er niet rouwig om zijn.

En Van Geel gaat door met dure, oudere, weinig bijzondere spelers voor een langere tijd aan de club binden. Haha. Feyenoord, steek al het geld maar lekker in oude, dure spelers of middelmaat. De kans dat jullie met dit beleid in de buurt gaan komen van Ajax en PSV is zeer, zeer klein. Jullie selectie zit grotendeels op zijn top en de belangrijkste spelers zullen eerder minder goed dan beter gaan presteren. Zodra die spelers wegvallen, is er geen geld binnengekomen om adequaat hierop in te spelen.

29 mei 2016 om 14:18

Wat had jij anders gedaan in de afgelopen weken?

29 mei 2016 om 14:26

Die spelers weg doen om geld vrij te maken. Sowieso had ik spelers als Kramer, Tapia, Botteghin, Van der Heijden, Elia nooit gehaald. Ook Vejinovic en Kuijt wellicht niet, maar dat was wel te begrijpen. Ik had spelers als Bilal, Toornstra, Vilhena, Gustafson, Achkabar, Schuurman en Woudenberg meer laten spelen bij Feyenoord. Kortom, jonger en meer eigen jeugd. Dat ging de jaren hiervoor ook goed. Maar weer terug naar wat ik de afgelopen weken had gedaan: ik had gezocht naar spelers als Gustafson.

29 mei 2016 om 14:33

'sowieso had ik spelers als.. niet gehaald'.

Dat begrijp ik, maar wat zou je in de afgelopen 2 weken anders hebben gedaan tov Van Geel? Hij kan Achahbar wel behouden maar als Gio al heeft aangegeven geen gebruik meer van hem te maken dan heeft 't ook geen zin.

Nu we weten dat Vilhena definitief weggaat, ben ik tevreden over contractverlenging van El Ahmadi. Ben op basis van dit seizoen van mening dat ze samen niet goed kunnen spelen. Teveel loop voetbal. Hopelijk komt Gustafson op de plek van Vilhena waardoor wij over meer creativiteit beschikken. Verlenging van Kuyt lijkt me ook logisch, vooral omdat wij Europa ingaan en hij met zijn ervaring toch van waarde kan zijn.

Ik ben totaal niet gecharmeerd van Van Geel, maar de afgelopen weken vind ik dat ie het prima heeft gedaan. Verdonk verhuurd aan PEC vind ik ook een slimme zet.

29 mei 2016 om 14:44

Tapia heeft wel potentie, en Botteghin speelt gewoon sterk dus dat snap ik wel. Verder wel met je eens dat nu zij weer wat te besteden hebben zij gelijk de jeugd half verwaarlozen.

29 mei 2016 om 17:12

Boëtius leverde nog 2,5 miljoen op, maar inderdaad, vergelijk dat met Fisher en je merkt dat we voor te weinig verkopen. Aan de andere kant, als jij iets wilt kopen van een puissant rijke club, dan moet je ook behoorlijk betalen; geld heeft voor hen immers geen topprioriteit.

Heel het seizoen heb ik al mijn twijfels bij Elia. Zijn rendement liet hem wel eens in de steek maar hij bleef hard werken waardoor hij toch nuttig was. Mocht hij blijven, dan hoop ik dat zijn rendement hoger komt want 8 doelpunten en 4 assists is niet bijzonder. Hij moet, met zijn kwaliteiten, toch wel naar de dubbele cijfers gaan.

Tja, ik denk wel dat Elia op zijn top zit bij Feyenoord. Met winst verkopen zit er niet in. Heel erg slecht is hij niet, maar ik ben bang dat met een lang contract zijn werklust ook weer als sneeuw voor de zon verdwijnt. Dat is nou altijd het geval met Elia: hij komt goed binnen, maar hoe langer hij blijft, hoe slechter hij wordt.

29 mei 2016 om 15:05

Als iemand een euro biedt heb je al winst op Elia

29 mei 2016 om 17:35

Want?

29 mei 2016 om 23:13

Want hij was transfervrij

Ik was vroeger echt fan van Eljero, maar wat hij heeft laten zien dit seizoen is niet echt denderend. Hij hoeft van mij niet verlengen, ik zie liever iemand anders komen. Limbombe misschien of iemand zoals Younes ofso

Elia zit nog altijd maar op 60-70% van zijn kunnen uit zijn Twente tijd. Dat is met zijn talent voor Eredivisie niveau meer dan voldoende om zijn goaltjes mee te pikken en wat aardige wedstrijden te spelen.

Ik denk dat men bij Feyenoord nog steeds hoopt dat hij zijn niveau nog wat optilt komend seizoen. Wat mij betreft kunnen ze met Elia verlengen. Een aantoonbaar betere speler met zijn ervaring ligt niet voor handen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren